Kuinka katsella FIFA World Cup 2018 -sovellusta ilman kaapelitilausta

Kuinka katsella vuoden 2018 maailmancupia ilman kaapelitilausta? Vaikka Yhdysvaltain jalkapallomaajoukkue ei päässyt Venäjä 2018 -tapahtumaan, on paljon amerikkalaisia ​​jalkapallofaneja, jotka etsivät tapaa seurata tapahtumaa live-tilassa. FIFA: n maailmancup 2018 on nyt kahden viikon päässä historiasta Venäjällä. Kaikilla näillä käsittämättömillä jännityksillä sinun pitäisi luultavasti aloittaa säätäminen jalkapallojen katseluaikatauluusi sopivaksi omaan aikatauluusi. Sinun pitäisi, koska voit. Entä jos kerron teille, että et tarvitse kaapelitilausta katsomaan vuoden kaikkein eeppisintä jalkapallo-tapahtumaa? On monia suoratoistokanavia, joilla voit katsella FIFA: n maailmancupia suorana verkossa, ja kaikki teistä johtokatkaisijat voivat nauttia siitä Fox Sport -sovelluksen avulla kaikilla mieleen tulevilla suoratoistolaitteilla, kuten Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, PS4, Xbox, PC, Mac, Android ja iOS.


Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia 2018 ilman kaapelitilausta

Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia 2018 ilman kaapelitilausta

FIFA: n maailmancup 2018 -suoratoistot

FIFA on luvannut kattavan kattavuuden tämän vuoden maailmanmestaruuskilpailuihin, ja monet yhdysvaltalaiset kanavat virtauttavat tapahtumaan, jossa ihmiset voivat katsella kaapeleita. Pitkäaikaista kaapelitilausta ei tarvitse paniikkia, koska nämä kanavat tarjoavat seitsemän päivän ilmaisen kokeilun, vain siltä varalta, etteivät ne ole toivomusten mukaisia. Jotkut näistä kanavista ovat:

 1. fubo TV
 2. DirecTV nyt
 3. Sling TV
 4. Hulu Live TV
 5. PS Vue

Katso FIFA: n maailmancupia ilman kaapelia

Tutkitaan nyt vaihtoehtojasi?

Fubo-TV

Tämä on over-the-the-top (OTT) -sisällöntuottaja, joka tyydyttää tilaajansa luotettavalla ja laajalla teräväpiirto-urheilun kattavuudella ilman, että he vaativat kaapelitilausta. FuboTV: n kanavaluettelo vain kasvaa, koska se lisäsi äskettäin NBC Sports, Fox Sports ja ESPN kokoonpanoonsa. Alusta antaa katsojilleen pääsyn tärkeimpiin urheiluliigaan ja turnauksiin, mikä kaikki voidaan tehdä 7 päivän ilmaisen kokeilun aikana. FuboTV: ssä on sovelluksia kaikissa tärkeimmissä suoratoistolaitteissa, kuten Roku, FireStick, Apple TV, iPhone, iPad, Android ja Chromecast.

DirecTV nyt

Mielenkiintoisimmalla ominaisuudella, jota DirecTV Now tarjoaa, on, että kaapeliverkon palveluita ei enää tarvita. Katsojat voivat leikata johdon epäröimättä ja suoratoistaa suosikkiohjelmiaan DirecTV-sovelluksen avulla Amazon Fire TV-, Roku-, Apple TV-, iOS- ja Android-laitteissa. AT&T’s DirecTV Nyt voit katsella FIFA: n maailmancupia ilman kaapelia Yhdysvalloissa.

PlayStation Vue

Vain siksi, että sana PlayStation on otsikossa, ei tarkoita, että se on saatavana vain PS3: ssa ja PS4: ssä. Sonyn PSVue on suoratoistopalvelu, joka toimii ilman kaapelia mm. FireStick, Apple TV, Roku, Android, iOS. Tämän suoratoistopalvelun avulla saat pohjimmiltaan TV: tä omilla ehdoillasi ja voit nauttia televisiosta, urheilusta, elokuvista ja uutisista – suorana pyynnöstä.

Hulu Live TV

Katso tuhansia elokuvia ja esityksiä milloin tahansa, missä tahansa. Voit suoratoistaa jopa 50 tai enemmän live- ja on Demand-TV-kanavia, mukaan lukien urheilu, uutiset ja viihde, kun tilaat Hulun suunnitelman. Tämä tarkoittaa, että se on myös toinen mahdollisuus katsella FIFA: n maailmancupia ilman kaapelia, mutta tarvitset silti VOD-tiliä käyttääksesi Hulun laajaa streaming-kirjastoa.

Sling TV

Paras ominaisuus, jota tämä suoratoistopalvelu tarjoaa, on vapaus, koska katsojien ei tarvitse enää tarttua vanhaan televisioon. Sling TV -sovellus on saatavana Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast sekä Samsung ja LG Smart TV -televisioissa. Ei ole turhia kanavia, pitkäaikaisia ​​sitoumuksia tai piilotettuja maksuja, vain mahdollisuus suoratoistaa televisiota kaikilla monilla laitteillasi.

Kuinka avata World Cupin suoratoistokanavien lukitus VPN: n avulla

Nyt kun olette kaikki pumputtuneita ja innostuneita siitä, että voitte katsella FIFA: n maailmancupia ilman kaapelitilausta, meidän on muistutettava teille, että kaikki nämä kanavat tapahtuvat siten maantieteellisesti estettyinä. Se on vähän pettymys, mutta tiedätkö miksi? Koska maantieteelliset rajoitukset voidaan ohittaa virtuaalisella yksityisellä verkolla. Kiellot, rajoitukset ja sensuurit eivät todellakaan ole niin suuria juttuja, kun käytetään VPN-palveluntarjoajaa. VPN lähettää kaiken liikenteesi yksityiseen tunneliin, joka salaa ja suojaa tietojasi ennen julkiseen verkkoon pääsyä, joka on Internet. Se luo turvallisen yhteyden palvelimen ja palvelimen välille peittämällä oman IP-osoitteesi, jotta kukaan ei tiedä kuka olet ja mitä olet tekemässä. Asennat VPN: n vain yhdelle seuraavista iPhoneista, Androidista, iPadista, PC: stä ja Macista. Asenna sitten VPN-sovellus ja muodostaa yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Haluatko tietää mitä muuta VPN tekee??

 1. Amerikkalaisen IP-osoitteen saaminen vapauttaa Fubo TV: n, PS Vue: n, Sling TV: n ja kaikki muut vain Yhdysvalloissa olevat kanavat. Tämä IP-osoite annetaan sinulle VPN: n ansiosta.
 2. Poista FIFA: n maailmancupin suoratoistokanavien, kuten RAI TV: n, ZDF: n, BBC iPlayerin ja muiden.
 3. VPN on immuuni DNS-kaappauksille tai läpinäkyville DNS-välityspalvelimille.
 4. Kuten olemme aiemmin maininneet, VPN salaa kaiken liikenteen ja estää luvattomat pyynnöt ja kolmansien osapuolien häiriöt.

Näiden kanavien lukituksen poistaminen vaatii VPN-palveluntarjoajan, ja meillä on vain yksi sinulle. ExpressVPN-palvelimien monipuolinen maantieteellinen jakauma ja vahvat salausprotokollat ​​tekevät siitä nykyisen.

Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia 2018 ilman kaapelia

Kaapelitilauksen puuttuminen ei ole enää ongelma, eikä sijainti toisella puolella maailmaa ole myöskään enää ongelma. Mikään ei ole ongelmallista, jos VPN-verkot ovat mukana. Kuinka muuten odotat todistavan, kuka vie maailmancupin, jos sinulla ei ole VPN: tä? Aiotko todella seurata vuoden 2018 suurimman jalkapallokilpailun vain siksi, että sinulla ei ole kaapelia ja et asu Yhdysvalloissa? No, teimme mitä meillä oli sinulle, eli annamme sinulle kiertotavan koko tilanteeseen. Nyt pallo on omassa tuomioistuimessa, mitä aiot tehdä siitä?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map