Kuinka katsella HGTV: tä Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella

Kuinka poistaa HGTV: n esto Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella


Kuinka katsella HGTV: tä Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella

Kuinka poistaa HGTV: n esto Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla

Et voi suoratoistaa suoraa tai tilattavaa videosisältöä HGTV: ssä, jos olet Kanadan tai Yhdysvaltojen ulkopuolella, vaikka kirjaudut sisään käyttämällä kaapeli tilaus. Tämä johtuu maantieteellisistä rajoituksista, jotka estävät ulkomaalaisia ​​katselemasta suosikkivirtauskanaviaan ulkomaille matkustettaessa.

Mutta älä huoli, on olemassa ratkaisu. Virtuaali yksityinen verkko voi ohittaa geo-lohkojen mennessä vaihtaa online-sijaintisi. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys toiseen palvelimeen ja liikenteesi tulee olemaan uudelleenohjattu siihen verkkoon. Saat myös uusi IP-osoite jotta se näyttäisi kuin olisit fyysisesti jossain muualla.

Toisin sanoen, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa Yhdysvaltojen tai Kanadan ja temppu HGTV ajatella, että olet oikeasti siellä.

Lisäksi VPN: t pitävät uteliaat silmät poissa online-toiminnasta salauksen liikenteesi. Seurauksena on, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että Internet-palveluntarjoajasi seuraa jokaista liikettäsi.

Askeleet

Näin tein pääsyn HGTV: hen ulkomailta:

 1. Ensin tilasin ExpressVPN, paras VPN-palvelu, jossa on suuri palvelinverkko ja vahvat suojaus- ja yksityisyysominaisuudet. Se on hiukan edullisempi kuin muut tarjoajat, mutta se on sen arvoinen.
 2. Seuraavaksi menin sovelluskauppa laitteellani ladataksesi ja asentaaksesi sovelluksen. Voit myös ladata sen suoraan palveluntarjoajasta verkkosivusto.
 3. Kun asennusprosessi oli valmis, avasin sovelluksen, kirjauduin sisään ja yhdistin palvelimeen MEILLE (Voit myös muodostaa yhteyden kanadalainen palvelin).
 4. Sitten kävin HGTV: n verkkosivustolla ja kirjautunut tililleni. Huomasin, että sijaintivirhesanomalla oli hävinnyt kun napsautin pelata suoratoistaa viimeisimmän piilotetun potentiaalin jakson.
 5. Sain pääsyn kaikkiin HGTV-ohjelmiin ulkomailta.
 6. Muista, että VPN poistaa HGTV: n eston riippumatta siitä, missä olet. kuitenkin, kanava on vielä tilattava katsella suosikkiohjelmasi.

Parhaat VPN: t estävät HGTV: n esto ulkomailta

Kuten aiemmin mainitsin, suosittelen käyttämään premium-VPN-palveluita, kuten ExpressVPN. Ilmaiset VPN: t kuten hola saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta huono Tällaisten tuotemerkkien kokonaissuorituskykyä, pahoittelet pian päätöstäsi.

Ensinnäkin ilmaiset tuotemerkit eivät joskus käytä vahvoja salausprotokollia ei yhtäkään. Toiseksi, he pitävät välilehtiä Internet-liikenteestäsi ja myy se mainostajille. Ja lopuksi heidän palvelimet ovat aina hidas suuren käyttäjän määrän vuoksi.

Siksi, muista mielesi ja mene maksulliseen palveluun, kuten ExpressVPN. Sillä on laaja verkosto yli 3000 palvelinta sijaitsevat 94 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat ja Kanada. He työllistävät myös vahvinta salausprotokollat ja toteuttaa a kirjautumattomuuskäytäntö. Ja heidän 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinun testata palvelun kuukauden ajan ennen pitkäaikaisen tilauksen tekemistä.

Tai voit kokeilla yhtä näistä parhaista vaihtoehtoja joka voi myös estää HGTV: n estämisen ulkomailta.

Kuinka katsella HGTV: tä Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Ainoa toinen mahdollisuus poistaa HGTV: n esto ulkomailta on älykäs DNS-välityspalvelin. Vain tämä työkalu ohjaukset URL-osoitteet, jotka paljastavat sijaintisi ja jättävät muun liikenteen vahingoittumaton. Mutta et ehkä pidä siitä, jos olet online-yksityisyyden fani, koska se ei piilottaa IP-osoitteesi tai salaa Internet-yhteytesi.

Jos ainoa huolenaiheesi on suoratoistokanavien poistaminen, Smart DNS on oikea valinta sinulle. Asenna se noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Tilaa hyvä palvelu paljon tuettuja kanavia Kuten Unlocator.
 2. Asenna se käsin laitteellasi. Älä huoli, Unlocatorilla on runsaasti oppaita, oppaita ja videoita, jotka auttavat sinua.
 3. Älykkäät DNS-välityspalvelimet ovat erittäin hyviä yhteensopiva. Voit määrittää ne millä tahansa laitteella, mukaan lukien iOS, Android, Smart TV, Apple TV, pelikonsolit, FireStick, PC, ja enemmän.
 4. Nauti suosikki HGTV-ohjelmasi missä ikinä oletkin.

Jos aiot valita Smart DNS -tavan, suosittelen käyttämistä Unlocator. Tämä palvelu antaa sinulle pääsyn yli 200 kanavalle, mukaan lukien HGTV, HBO, Hulu, ITV, BBC, ESPN, BT Sport ja muut. Voit jopa testata sen ilmaiseksi sen ansiosta 7 päivän ilmainen kokeilujakso. 

Parhaat TV-ohjelmat HGTV: llä

 • Talonmetsästäjät
 • Kiinnitin ylempi
 • Omaisuuden veljekset
 • Havaijin elämä
 • Käännä tai floppi
 • Paeta markkinoiden läppää
 • Rantakaupungin metsästys

Kuinka katsoa HGTV-kanavaa missä tahansa – lopulliset ajatukset

Jos olet tekemässä “tee se itse” -sovelluksia, HGTV on yksinkertaisesti pakollinen kanava. Vain jos asut tällä hetkellä USA tai Kanada, voit aina turvautua ExpressVPN, Unlocator, tai muut VPN- ja Smart DNS -palvelut, jotta suosikkikanavasi voidaan estää missä päin maailmaa tahansa.

Oletko koskaan yrittänyt käyttää HGTV: tä ulkomailta? Jaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa.