Kuinka katsella Korean televisiota ulkomailla

Viihdeteollisuus on luultavasti se, josta Korea on kuuluisa. Se on miljardien dollarien teollisuus, joka sisältää pelaamista, elokuvia, TV-ohjelmia, pop-musiikkia ja kuuluisuuskulttuuria, joka on kiehtonut miljoonia maailmanlaajuisesti. Eikö Gangnam-tyyli ole kiinnittänyt huomiota Koreaan? Sitten tuli BTS: n kaltainen tyyli, ja meillä oli yhtäkkiä kantapää K-pop-musiikkia varten. Juuri kun meille valjeti, että Korea on yksi helvetin maa.


Puhutaan sekunnin ajan Korean televisiosta. Korean televisiossa voit katsella koukuttavia korealaisia ​​draamoja ja suoratoistaa tarttuvia K-pop-soittoja. Korean valtavirran pop voi syrjäyttää joitain maailman suurimmista artisteista. Korean naisgolfaajat voivat häpeättää uros golfarit, mikä tekee golfista katsomisen arvoisen urheilun. Meidän on annettava käsi Korealle siitä, että meillä on naurettavan hyvä sisältö toimittaa. Haluatko katsoa upeita K-draamoja? Kuuntelet mahtavia K-Pop-kappaleita? Tai jopa oppia Hangulin helpoin tapa? Sitten Korean TV on kaikki mitä tarvitset. Ei ole väliä, jos et ole Koreassa, VPN: n avulla voit katsella korealaista sisältöä mistä päin maailmaa tahansa.

Kuinka katsella Korean televisiota Korean ulkopuolella

Kuinka katsella Korean televisiota Korean ulkopuolella

Kuinka katsella Korean televisiota Korean ulkopuolella

Aamurauhallisen maan sisältö on meille kaikille, jotka haluamme saada käsiimme. Harmi, mikään niistä ei ole käytettävissä Korean ulkopuolella. Näin kehittyneessä maailmassa on kuitenkin epätodennäköistä, että siellä voisi olla jotain mitä haluat, mutta jolla ei voi olla. Todellisuus on, että jos haluat korealaista televisiota Korean ulkopuolelta, korealainen televisio on mitä saat, mutta vain jos käytät VPN-palveluntarjoajaa.

VPN toimii kytkemällä laitteesi yhteen palvelimiinsa, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Se luo yksityisen verkon, jonka kautta kaikki tietosi kulkevat ja salataan. Tämä prosessi tekee nimettömäksi henkilöllisyytesi (antamalla sinulle uuden IP: n) ja suojaa tietojasi (salausmenetelmien avulla). Nyt kun tiedät, miten VPN toimii, voit käyttää tätä katsomaan Korean televisiota ulkomailla virtuaalisen yksityisen verkon avulla:

 1. Ensin sinun on kirjauduttava VPN-palveluun. Etsi hyvämaineisia VPN-verkkoja, kuten ExpressVPN.
 2. Nyt kun olet luonut VPN-tilisi, lataa ja asenna VPN-sovellus laitteeseen, jolla haluat suoratoistaa Korean televisiota.
 3. Käynnistä sovellus ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen Koreassa.
 4. Sinun uusi Korealainen IP-osoite näyttää siltä, ​​että sijaitset Koreassa.
 5. Tämän menetelmän avulla voit paitsi katsella korealaista televisiota, myös kaikenlaista sisältöä ympäri maailmaa.

Niille teistä, jotka haluavat Meloni, SpoTV, ja Ei televisio Korean ulkopuolella, ExpressVPN on paras valinta tällaiseen työhön. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa erinomaisia ​​suorituskykyjä, jotka pystyvät ohittamaan kaikenlaiset rajoitukset pitäen samalla korkean tietoturvan.

Lue aiheesta paras VPN Etelä-Korealle ja Pohjois-Korea saadaksesi syvemmän kuvan koko VPN-asiasta. Toinen korealaiseen sisältöön erikoistunut tv-kanava on DramaFever. Sinun on kuitenkin päästävä sisällölle amerikkalaiseen palvelimeen käyttääksesi sitä.

VPN-edut

Kuten mistä me edes aloitamme? Ensinnäkin, tämä VPN, josta puhumme, voi tuoda Korean televisiosi näytöllesi missä tahansa. Ja jos se ei riitä, se voi tarjota sinulle online-suojauksen ja ylläpitää yksityisyyttäsi ohitusprosessin ajan. Jos olet vielä pimeässä siitä, kuinka hyödyllistä VPN voi olla, tämä luettelo antaa sinulle paremman kuvan. Tässä on joitain etuja, joita VPN tarjoaa käyttäjille:

 • Mahdollistaa pääsyn julkiseen yhteyteen turvallisesti.
 • Parantaa verkkoturvallisuutta.
 • Mahdollistaa p2p-torrentin.
 • Ohittaa maailmanlaajuiset maantieteelliset rajoitukset.
 • Piilottaa käyttäjien IP-osoitteet.
 • Poista verkkosivustojen lukitus ja välttä suodattimia.
 • Antaa tiedostoille etäkäytön.
 • Mahdollistaa käyttäjien jakaa suuret tiedostot turvallisesti.

Suosituimmat Korean draamat

Oletko faneja Korean draamista? No, tämä luettelo on muuttamassa harrastuksiasi riippuvuudeksi. Alla on parhaat Korean draamat katsojaluokitusten ja yleisen suosion mukaan.

 • Hätäpari (응급 남녀)
 • Lääkäri muukalainen (닥터 이방인)
 • Kaupunkimies (시티 헌터)
 • Parantaja (힐러)
 • Tapa minut, paranna minut (킬미, 힐미)
 • Pilvien piirtämä kuutamo (구르미 그린 달빛)
 • Prison Playbook (슬기로운 감빵 생활)
 • Yksinäinen ja suuri Jumala – Goblin (쓸쓸 하고 찬란 하 神 – 도깨비)
 • Ihmisarvoinen nainen (품위 있는 그녀)
 • Vahva nainen Do Bong pian (힘쎈 여자 도봉순)
 • Perilliset (왕관 을 쓰려 는 자, 그 무게 를 견뎌 라 – 상속자 들)
 • Rakkauteni tähtiä (별 에서 온 그대)
 • Auringon jälkeläiset (태양 의 후예)

Katso Korean televisiota Korean ulkopuolella

Ymmärrämme ja kunnioitamme pakkomiellesi Korean televisiosta, minkä vuoksi haluamme sinun käyttävän parhainta VPN: ää siellä, jotta voit jatkaa K-katselurituaaliesi kanssa. Joten jos etsit hauskaa, kulttuurista, dramaattista ja upeaa sisältöä? Sitten Korean TV on juuri sitä mitä tarvitset. Voit katsella ehdottomasti kaikkea korealaista mistä tahansa maasta milloin tahansa, kun kytket laitteen laitteesi VPN-palvelimeen upeaan maahan, joka on Korea..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map