Kuinka katsella MLB: tä FireStick Live -sivustolla

Tässä Fire Stick -kappaleessa on kaikkea streamerista, josta voi unohtaa, etenkin urheilun ystävät. Äskettäin huomasin voivani suoratoista MLB-kausi FireStickissä elää verkossa riippumatta siitä missä olen. Ne, joille on estetty aiemmin maantieteellinen este, tietävät taistelun ja kuinka suuri kauppa tämä on. Jos jokin näistä faneista tapahtuu niin, että suoratoistokanavia ei ole saatavana, VPN voi auttaa tässä asiassa. Miten? Opi kaikki prosessista täältä.


Kuinka katsella MLB: tä FireStickissä

Kanavat, jotka virtaavat MLB: tä FireStickissä

Firestickin omistajana ja MLB: n fanaana on suloinen yhdistelmä, joka antaa sinulle edessäsi monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Sinulla on kaikki nämä suoratoistokanavat, joita voit käyttää heti, kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon. Muista, että oleminen Yhdysvaltojen ulkopuolella asettaa sinut epäedulliseen asemaan pääsy MLB-lähetyskanaviin. Mutta VPN: n kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Se, mikä FireStickilläsi on käytettävissä, riippuu maantieteellisestä sijainnistasi, mikä tekee VPN: stä välttämättömän komponentin. Amazon FireStick toimii erinomaisena laitteena MLB: n suoratoistoon. Älä siis hukkaa sen potentiaalia ja tilaa VPN heti. Tässä on muutama kanava, jota voit käyttää MLB-pelien suoratoistoon.

Jotkut näistä kanavista saattavat tarvita tilauksen, vaikka olet poistanut kanavat. VPN ei ohita rekisteröinti- tai liittymismaksuja.

MLB.TV

MLB.TV  on amerikkalainen tilauspohjainen ääni- ja videopalvelu, jonka avulla tilaajat voivat suoraviivaista korkealaatuisia markkinoiden Major League Baseball -pelejä. Tällä hetkellä käyttäjät tilaavat “MLB.tv All Teams” -paketin. Tämä tilaus antaa heille pääsyn kaikkiin MLB-joukkueiden live-syötteisiin, pelin sisäisiin kohokohtiin ja tilastoihin. Heidän on vain luotava MLB.TV-tili ja sitten he voivat nauttia pelien kaikista hetkistä. 

Sling TV

Kanssa Sling TVStreaming-palveluiden avulla voit valita kanavasi kokoonpanon ja mukauttaa televisiokokemuksesi. Lisäksi Sling TV tarjoaa loistavan valinnan MLB: n suoratoistoon. Voit saada suurimman osan kaapelikanavista 20 dollarin “oranssilla” tilauksella. Se on halvin palvelu, joka sisältää ESPN: n ja ESPN2: n. Sininen suunnitelma kuitenkin veloittaa 25 dollaria kuukaudessa ja sisältää Foxin ja FS1: n. Sekä Oranssi että Sininen suunnitelma tarjoavat tilaajilleen TBS: n, mutta kumpikaan niistä ei tarjoa MLB-verkkoa.

PlayStation Vue

MLB-pelien suoratoisto tapahtuu painikkeella PlayStation Vue tilaa nyt Sony on lisännyt MLB-verkon. MLB-streaming-tavoitteesi ovat mahdollisia, jos tilaat 44,99 dollarin kuukausipaketin, joka sisältää MLB-verkon. PlayStation Vue -tilauksella voit katsella live-koripallo-, jalkapallo-, jalkapallo-, baseball- ja jääkiekkopelejä verkossa. Kanavat, kuten MLS, NFL ja NHL, ovat käytettävissäsi jatkuvasti. Ja 40 dollarilla saat käyttöoikeuden ESPN-, ESPN2-, FOX-, FS1- ja TBS-järjestelmiin..

DirecTV nyt

DirecTV nyt mukana tulee hyvä valikoima urheiluohjelmointia. Suoratoistopalvelu tarjoaa kanavia, kuten ESPN, ESPN2, FOX Sports 1 ja NBCSN. Jos päivität Just Right -pakettiin, saat ESPN-uutiset, ESPNU, Big Ten Network, SEC-verkon, tenniskanavan ja mikä tärkeintä, MLB-verkon. Voit myös käyttää MLB: tä Bat-sovelluksessa.

Hulu Live TV

teidän Major League Baseball -kauden aikataulu on katettu kanssa Hulu + Live TV. Kanavat FOX, ESPN, FS1 ja TBS tarjoavat MLB-kauden suoran kattavuuden. Saat nämä kanavat Hulu-tilauksessasi. Suoratoista toimintaa suorana Hulu + Live TV -tilauksena ja Live TV -tuella varustetulla laitteella.

VPN-käyttö

Muista, että nämä kanavat eivät ole vain ponnahdusikkunassa, jos sijaintisi on väärä. Jotta nämä kanavat näkyvät, sinun on ensin asennettava VPN. Tykkää Sling TV, Directv Now, Fubo TV ja MLB.TV pysyy estetty, jos et muodosta yhteyttä VPN-verkkoon. Täältä luet paras VPN voit käyttää MLB-kauden suoratoistoon Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Lue lisää siitä, mitä VPN voi tehdä alla:

  • Tarvitsemasi tietosuoja: Kolmas osapuoli ei pääse tietoihin. Tietosi on salattu ja suojattu protokollilla.
  • Beat MLB: n sähkökatkot: Voit katsella MLB-pelejä vaikka sähkökatkot asetettu tarjoajien toimesta.
  • Ohita ISP: n kuristus: Internet-palveluntarjoajasi aiheuttaa joskus yhteyden katkeamisen VPN: n kanssa, joka voidaan helposti välttää.
  • Käyttäjäystävälliset VPN-sovellukset: VPN-yritykset tarjoavat helppokäyttöisiä sovelluksia, jotka ovat saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Firestick.

MLB: n suoratoisto FireStickissä VPN: llä

Vuoden 2019 Major League Baseball -kausi alkaa 20. maaliskuuta ja päättyy 29. syyskuuta. Se on MLB: n historian 150. kausi, ja fanit ovat aika innostuneita kauden alkamisesta uudelleen. FireStick-omistajat voivat käyttää laitteessa olevia suoratoistokanavia katsomaan MLB-kautta. Nyt, jos he sijaitsevat maassa, jossa MLB: n suoratoistokanavia ei tueta, heidän on käytettävä VPN-palvelua käyttääkseen niitä.

Ilman VPN: tä näiden kanavien hankkiminen on melkein mahdotonta. Tosiasia on, että sinun on sijaittava samassa paikassa kanavien kanssa – missä ne sijaitsevat – päästäksesi niihin. Nyt, jos et ole, sinun on tehtävä vaihda sijaintiasi. Koska fyysinen liikkuminen on mahdollista, käänny VPN: ään muuttaa sijaintiasi käytännössä.

Kun olet kirjautunut VPN-verkkoon, se yhdistää laitteen yhteen monista palvelimista, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Tietosi kulkevat sitten suojatun yhteyden – yksityisen tunnelin – läpi ja reititetään uudelleen valitsemasi sijaintipalvelimen kautta. Kaikki tietosi liitetään kyseiseen palvelimeen, ja näytät olevan maassa, jossa kyseinen palvelin sijaitsee. Sitten tulet samassa paikassa kuin missä kanavat sijaitsevat ja pääset käyttämään niitä ikään kuin sijaitset todella siellä.

Paras MLB VPN

Onnistunut avaamisen ja suoratoiston kokemus täytyy tilata ExpressVPN. Äänestämme ExpressVPN: lle ei vain siksi, että se on johtava VPN estoesitykset ovat vertaansa vailla ja huippuluokkaa. Voit estää melkein minkä tahansa kanavan, johon katseet. Oletetaan, että olet tilannut ExpressVPN: n, mutta et pitänyt yrityksen tarjoamista palveluista, voit hyötyä 30 päivän rahojen palautustakuusta. Hanki rahasi takaisin 30 päivän sisällä.

Yrityksen asiakaspalvelu on erittäin hyödyllistä, joten en usko, että tarvitset palautuskäytäntöä. ExpressVPN: n lahjakas tukitiimi vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja opastaa asennusprosessin läpi. Jos vaadit etsimään muita palveluntarjoajia, löydät alla olevan taulukon erittäin hyödylliseksi.   

Katso MLB Apple TV: stä – Viimeisimmät sanat

MLB-pelien katseleminen joutumatta maksamaan johtoa on helpompaa kuin luulet, etenkin FireStick-omistajille. Heidän on vain käytettävä VPN: ää, ja kaikki MLB: n suoratoistokanavat voivat olla käden ulottuvilla..

Ottaa luotettava FireStick-laitteesi VPN-palvelua tarvitaan erittäin turvallisuuden, yksityisyyden ja suoratoiston laadun kannalta. Katso, kuinka suosikki joukkueet koputtavat pallon puistosta heti kun olet vapauttanut kortin ja käyttänyt kanavia valitsemallasi VPN: llä. Kerro meille, kumpi olet päättänyt tilata n alla olevaan kommenttiosaan..