Kuinka katsella National Geographic -tapahtumaa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsoa Nat Geoa Yhdysvaltojen ulkopuolella? On aivan muuta maailmaa, josta Australian, Kanadan ja Ison-Britannian ihmiset eivät tiedä, koska kansallinen maantiede on maantieteellisesti rajoitettu. Monet ihmiset ympäri maailmaa kukoistavat taiteesta ja tieteestä, ja juuri Nat Geo tarjoaa sen katsojille. Vai sanotaanko sen amerikkalainen katsojamäärä? Se on niin yksinkertaista. Jos olet Yhdysvalloissa, voit katsella National Geographicia. Jos et ole, niin onnea. Itse asiassa onnella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, koska VPN-palveluntarjoaja pystyy myöntämään sinulle pääsyn Nat Geoon myös silloin, kun et ole Yhdysvalloissa. Toinen vaihtoehto Nat Geon vapauttamiseksi missä tahansa edellä mainituista maista on älykäs DNS-välityspalvelin. Kummankin työkalun avulla käyttäjät voivat saada National Geographicin millä tahansa PC: llä, Macilla, Androidilla, iPhonella tai iPadilla.


Kuinka katsella National Geographic -tapahtumaa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella National Geographic -tapahtumaa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella National Geographic -tapahtumaa Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla

Toki, Nat Geon iskulause on pidemmälle, mutta ilmeisesti se ei ole riittävän kaukana rajat ylittämään ja antaa muiden ihmisten eri puolilta maailmaa elää uteliaana, aina ihmetellä tai uskaltaa tutkia. Onneksi on olemassa tapa, jolla Yhdysvaltojen ulkopuolella ihmiset, joilta puuttuu tosiasiallinen sisältö, johon liittyy luonto, tiede, kulttuuri ja historia, pääsevät National Geographiciin riippumatta siitä, missä he ovat. VPN luo yksityisen digitaalisen tunnelin, jossa kaikki tietosi kulkee ja salataan. Tämä suojattu menetelmä auttaa sinua saamaan online-nimettömän ja pitää tietosi turvassa hakkereilta..

VPN: n avulla voit myös muodostaa yhteyden palvelimeen, joka on jaettu moniin maihin. Yhdistäminen toiseen palvelimeen antaa sinulle palvelimen IP-osoitteen (missä se sijaitsee). Tämä antaa sinulle oikeuden käyttää siellä saatavilla olevaa sisältöä. Noudata näitä ohjeita oppiaksesi, kuinka voit saada Nat Geon Yhdysvaltojen ulkopuolelle VPN: n avulla.

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kirjautua VPN-palveluun.
  2. Seuraavaksi luot VPN-tilin.
  3. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteeseen, johon haluat lähettää Nat Geon.
  4. Käynnistä sovellus ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa.
  5. Kun olet muodostanut yhteyden intialaiseen palvelimeen, sinulle annetaan Amerikkalainen IP-osoite sen vuoksi näyttää siltä, ​​että sijaitset Yhdysvalloissa.
  6. Nyt kun sinulla on amerikkalainen IP, pääset helposti Nat Geoon mistä päin maailmaa tahansa.

Suosittelemme, että kirjaudut sisään takaamaan pääsyn National Geographiciin täydellisen turvallisuuden takaamiseksi mistä päin maailmaa tahansa ExpressVPN. He ovat hyviä! Maantieteellisten rajoitusten ohittaminen on heidän asia, samoin kuin monet muut palvelut, joita he tarjoavat nopeista nopeuksista erinomaiseen asiakaspalveluun. Jos haluat tutkia muita vaihtoehtoja, muista tarkistaa alla oleva taulukko.

Kuinka vapauttaa National Geographic -sovelluksen Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkään DNS: n avulla

Etsi ja löydä uusia tiedekokoelmia & Tutkimus, seikkailu, eläimet ja perhe Nat Geon kanssa Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkäällä DNS-välityspalvelimella. Tämä välityspalvelin poistaa sisällön onnistuneesti muualta maailmasta, mutta se ei ylläpidä käyttäjien tietoja. Smart DNS: n toimintatapa eroaa VPN: n menettelystä. Esimerkiksi, toisin kuin VPN, älykäs DNS ei anna käyttäjille uutta IP-osoitetta. Älä huolestu, saat Nat Geon vapautettuna, ja tee näin:

  1. Siirry ensin Unlocatoriin ja tilaa ilmainen 7 päivän kokeilu.
  2. Seuraa näitä videoita / asennusohjeita määrittääksesi Smart DNS -sovelluksen suoratoistolaitteeseesi.
  3. Siirry National Geographic -verkkosivustolle / -sovellukseen.
  4. Valmistaudu puhallettavaksi Nat Geon todellisuuden ja pseudotieteellisen viihdeohjelmoinnin avulla.

Jos etsit hyvää ja luotettavaa älykästä DNS-välityspalvelinta, joka auttaa sinua poistamaan Nat GEo -sovelluksen käytöstä Yhdysvaltojen ulkopuolella, mene kaikkiin keinoin Unlocator. Se toimii erinomaisesti kaikilla laitteilla ja tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten se on kokeilun arvoinen.

Katso National Geographic Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos olet amerikkalainen ulkomailla, voit seurata suosikkisarjojesi uusimpia jaksoja tai katsoa uskomattomia dokumenttielokuvia, kuten Genius, Mars, The Incredible Dr. Pol ja Wicked Tuna Nat Geossa, käyttämällä VPN- tai Smart DNS-välityspalvelinta. Kuka sanoi, että TV ei voi olla opettavainen? Kanavalla, joka tarjoaa informatiivista, mielenkiintoista ja tosiasiallista sisältöä, kuten National Geographicilla, voi tehdä ihmeitä television katseluaikaasi varten. Joten VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimen tilaaminen olisi todellakin investointi älylliseen kehitykseesi.