Kuinka katsella NBA: ta Roku Live -sivustolla

Säännöllinen NBA-kausi on vihdoin täällä ja alkaa 16. lokakuuta, ja voit katsella jokaista peliä tipoffista summeriin elää Rokullasi. On paljon suoratoistopalvelut jotka lähettävät NBA-pelejä, mutta suurin osa niistä on maantieteellisesti estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Koripallofanit voivat kuitenkin edelleen pysyä kaikissa toimissa VPN: n avulla. Opi alla olevasta artikkelista, kuinka voit katsella NBA Rokulla.


Kanavat, jotka suoratoivat NBA: ta Roku-ohjelmassa

Viime vuoden NBA-finaalin pelit saivat keskimäärin 17,7 miljoonaa katsojaa. Kuvittele luokituksen lisääntyminen tämän vuoden kaudella kansainvälisten katsojien ja Roku-omistajien jälkeen hanki VPN. 

Roku tarjoaa käyttäjille helpoimman tavan virtauttaa viihdettä televisiossaan tuhansien käytettävissä olevien kanavien välillä. Aktivoimalla kanavia kuten DirecTV Now, Hulu Live TV: llä, PlayStation Vue, ja Sling TV Rokulla voit suoratoistaa NBA-kauden helposti. Näihin kanaviin pääsyä varten tarvitaan VPN. Katsotaanpa ensin joitain NBA-isäntäkanavia.

NBA League Pass

NBA League Pass on muuttanut koripalloa tiedämme sen. Virallisen NBA-sovelluksen avulla se on joukkueesi, pelisi ja NBA. 28,99 dollarilla kuukaudessa saat paljon enemmän tapoja seurata live-pelejä. Älä koskaan ohita ohi ja pysy ajan tasalla uusimpien tulosten, kohokohtien ja uutisten kanssa Kansallisen koripalloliiton virallisella sovelluksella. Jos asut tällä hetkellä Yhdysvalloissa, sinun on huijattava sijaintiasi, jotta voit kiertää NBA: n sähkökatkoja ja katsella suosikki koripallojoukkueesi live-tilassa verkossa. Asenna se Rokuun seuraavasti:

 1. Siirry hakupalkkiin etsimään NBA League Pass.
 2. Kirjoita NBA League Pass ja napsauta sitä.
 3. Sen jälkeen, Klikkaa Lisää kanava Asenna NBA League Pass stream -laitteeseesi.NBA lisää kanava
 4. Palaa kotisivulle ja käynnistä sovellus.
 5. Valitse haluamasi paketti ja suoratoista sitten. NBA-kanava lisätty

Sling TV

Sling TV on Live TV, vain parempi. Se on numero yksi live-TV-suoratoistopalvelusta, jonka avulla voit mukauttaa kanavasi kokoonpanon ja tallentaa. 20 dollarilla kuukaudessa 5 dollarin lisätilauksen lisäksi saat kaikki kanavat, joita tarvitset NBA-pelien katseluun. Sling TV Oranssi tarjoaa ESPN: n, ESPN2: n ja ESPN3: n. Ylimääräiset 5 dollaria antavat sinulle ESPNewsin ja NBA-television. Voit katsella Sling TV: tä Rokulla ja hyötyä sen seitsemän päivän kokeiluversiosta. Löydät alla olevan asennusprosessin:

 1. Ensin, etsi Hae, ja kirjoita Sling TV.
 2. Klikkaa Sling TV kun olet löytänyt sen.Hae Sling TV Roku -sovelluksesta
 3. Valitse nyt Lisää kanava jotta Roku-laite asentaa Sling TV -sovelluksen laitteeseesi.
 4. Palaa takaisin Roku-aloitusnäyttöön ja valitse Sling TV -sovellus.
 5. Napsauta vaihtoehtoa, jonka haluat valita aloittaaksesi suoratoiston.Sling TV lisätty

PlayStation Vue

PlayStation Vue tarjoaa poikkeuksellisimman suoratoistokokemuksen suorassa televisiossa. Sonyn suoratoistoalusta tarjoaa paketteja, joiden hinta on 30 dollaria. Perus PlayStation Vue -paketti sisältää ESPN, ESPN2 ja ESPN3 yhdessä TNT: n kanssa. Lisäksi PS Vue tarjoaa viiden päivän kokeilutarjouksen. Jos päivität johonkin kolmesta suuremmasta paketista, saat NBA-television. PlayStation Vue toimii iOS-laitteissa, vaikka sen mobiilirajoitukset voivat sulkea sinut, kun olet poissa kotoa. Jos et tiedä kuinka asentaa PSVue, tässä on joitain ohjeita, jotka voivat auttaa sinua:

 1. Etsi PlayStation Vue Roku-kanavakaupasta.
 2. Kun olet löytänyt sen, lisää PlayStation.Playstation Vue lisää kanavan
 3. Kun asennus on suoritettu, avaa PlayStation Vue.
 4. Napsauta nyt, jos sinulla on jo PlayStation Vue Aktivoi laite saadaksesi aktivointikoodisi.
  PlayStation Vue -kanava lisätty

  PlayStation Vue

Hulu Live TV

Se on kaikki Hulussa: suora TV ja suurin suoratoistokirjasto. Hulu Live TV: llä tilaajat voivat käydä NBA koripallo -sarjan sivulla nähdäksesi, mitkä pelit ovat tulossa pian. Hulu on äskettäin lisännyt live TV-suoratoistopaketin, joka sisältää ESPN, ESPN2, ABC ja TNT 40 dollarilla kuukaudessa. Tämä paketti sisältää myös pääsyn tilattavissa oleviin televisio-ohjelmiin ja elokuviin, jotka Hulu tunnetaan parhaiten NBA-televisiosta. Voit myös saada täydellisen luettelon tämän kauden peleistä NBA: n televisio-ohjelmasta. Katso alla oleva asennusprosessi:

 1. Siirry ensin Roku-kotisivulle napsauttamalla Koti-painiketta.
 2. Hae Roku-kanavakaupasta Hulu live TV: lle. 
 3. Etsi Hulu ja napsauta sitä, kun olet löytänyt sen.Hae Hulu Live TV: stä
 4. Napsauta nyt Lisää kanava ”, jotta Roku-laite asentaa sen laitteeseesi.
 5. Kirjaudu sisään Huluun luomallasi tilillä.
 6. Lopuksi virtauta haluamasi sisältö Roku-laitteellasi.Hulu lisää kanava

Fubo-TV

Jos olet urheilufani ja haluat katkaista johdon, fuboTV on syytä tutkia. Sillä on laaja valikoima urheilu- ja viihdeohjelmia. Fubo TV antaa asiakkaille pääsyn laajaan valikoimaan urheilukanavia, mukaan lukien koripalloilijan NBA-TV-kanava. FuboTV: ssä ei ole vain NBA, NFL ja MLB, vaan voit myös katsella NHL: tä, NASCARia, golfia, nyrkkeilyä, MMA: ta ja paljon muuta. Fubon kuukausittainen hinta on pudonnut 39,99 dollariin aiemmin ilmoitetusta 49,99 dollarista kuukaudessa. Fubo TV: n avulla voit suoratoistaa TV: tä ja urheilua millä tahansa laitteella milloin tahansa, missä tahansa. Opi määrittämään Fubo TV -sovellus Roku-laitteeseesi seuraavasti:

 1. Etsi Roku-aloitusnäytöltä Haku-painike ja napsauta sitä.
 2. Kirjoita Fubo TV hakukenttään ja valitse sitten FuboTV.
 3. Kun vaihtoehto Lisää kanava , napsauta sitä.Fubo lisää kanava
 4. Nyt sinun tarvitsee vain odottaa, että Roku asentaa sovelluksen laitteellesi.
 5. Paina sitten Siirry kanavalle ja avaa FuboTV.
 6. Suoratoista FuboTV: n sisältö onnistuneesti Roku-laitteellasi.Fubo TV lisäsi kanavan

Kuinka katsella NBA: ta Roku: lla VPN: n avulla

Ei ole väliä, jos et ole Yhdysvalloissa, sillä voit silti katsella NBA-kautta missä tahansa oletkin, käyttämällä VPN-palveluntarjoajaa. Virtuaali yksityinen verkko on tekniikka, joka luo turvallinen yksityinen verkko kahden isännän välillä. Sen avulla voit muodostaa yhteyden johonkin sen palvelimista sijainnistasi ja siten IP-osoitteesi korvataan palvelimella, joka sijaitsee maassa, johon olet muodostanut yhteyden. Tämä tarkoittaa, että pystyt pääsy kaikkiin IP-osoitteesi sallimiin sisältöihin. Tässä on monia muita asioita, jotka VPN voi tehdä.

 • Ohita ISP: n kuristus: VPN voi estää Internet-palveluntarjoajia kurottamasta yhteyttä ja nopeuttaa sitä.
 • Poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto: VPN antaa sinulle pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön sijainnistasi riippumatta.
 • Vältä pimennysrajoituksia: Käyttämällä VPN: ää voit peittää todellisen sijaintisi. Tämän avulla voit estää sähkökatkoksia.
 • VPN-sovellukset: VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjäystävällisiä sovelluksia, jotka ovat saatavana PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: lla ja FireStickillä.
 • Lopullinen yksityisyys: Kaikki tietosi, tiedot ja online-toiminnot ovat salattuja ja pidetty poissa uteliailta silmiltä.

Vakioominaisuuksien lisäksi, ExpressVPN tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka lisäävät arvokkuutta jo erinomaiseen pakettiinsa. Jos haluat katsella NBA-pelejä Rokulla? Sitten tilaa ExpressVPN. Tämä palveluntarjoaja ei ole vain täysin varusteltu, vaan myös erittäin luotettava. En jättänyt huomaamatta mitään NBA-peliä tällä kaudella ExpressVPN: n ansiosta. Tämä tilaus on pelastanut elämäni useaan otteeseen, kun se koski suoratoistoa. Jos ExpressVPN ei kuitenkaan ole etsimäsi palveluntarjoaja, voit aina tarkistaa muut, kuten alla olevassa taulukossa esitetyt..

Älä missaa NBA Roku kanssa

NBA on jännittävä liiga, ja hetken puuttuminen siitä ei vain ole kirjoissa. Kuten a narunleikkuri ja Roku-omistaja, NBA-suoratoistokokemuksesi tarvitsee vain VPN: n ollakseen täydellinen. Urheilu on tarkoitettu katsottavaksi live – ja Live TV on tarkoitettu henkilöille, joilla on VPN ja Roku-tikku. Ja saat tämän, vihdoin saat maun iloisesta ja rajoittamattomasta suoratoistosta an: n avulla ExpressVPN-tilaus.

>