Kuinka katsella NCAA College Football -sovellusta ilman kaapelia

Oletko kyllästynyt maksamaan ämpäriä rahaa kaapelitilauksesta, joka tuskin pitää sinua viihdyttävänä? Tule linjaan. On satoja ihmisiä, joilla on sama ongelma kuin sinä ja jotka etsivät vaihtoehtoa ennen yliopistojalkapallokauden alkamista. Onneksi siellä on suoratoistopalveluita, jotka ovat edullisia ja paljon viihdyttäviä. Parempi vielä, voit suoratoistaa niitä milloin haluat. Joten, jos olet yliopistojalkapallofani ja haluat säästää rahaa, tämä artikkeli on sinua varten. Ota selvää kuinka voit stream NCAA: n yliopistojalkapallo ilman kaapelia VPN: n käyttäminen kaikissa PC-, Mac-, Android- ja iOS-käyttölaitteissa.


Kuinka katsoa NCAA: ta ilman kaapelia

Kuinka katsoa NCAA: ta ilman kaapelia

NCAA College Football -kanavat

 • Sling TV
 • DirecTV nyt
 • Fubo-TV

* Jos asut Yhdysvalloissa, voit käyttää ExpressVPN että ohittaa College Football -alueen sähkökatkot.

Kuinka katsoa NCAA College -jalkapalloa ilman kaapelia VPN: n avulla

Soindan leikkaaminen oli hyvä idea. Nyt sinulla on kaikki nämä upeat suoratoistopalvelut, joista voit valita katsellaksesi suosikkiurheilulajiasi. NCAA College -jalkapallokausi on yksi odotetuimmista kaikista amerikkalaisista urheilulajeista. Tämä tulee olemaan yksi jännittävä kausi, jossa huippujoukkueet kulkevat päästä päin kentälle, ja et halua missata sitä vain, koska sinulla ei ole enää kaapelia. On paljon streaming-palveluita, jotka voivat korvata kaapelin, mutta sinun on ensin avattava ne. Ja se voidaan tehdä VPN-palveluntarjoajan kanssa.

VPN on ohjelmisto, jonka avulla voit valita palvelimen maasta, josta saat lopulta IP: n. Kun olet saanut valitun maan IP: n, voit käyttää sisältöä valitsemasi maan perusteella. Näin saat suoratoistokanavien, kuten fubo-tv: n ja Sling TV: n, esteen VPN: llä:

 1. Kirjaudu ensin VPN-palveluntarjoajaan.
 2. Luo VPN-tili, lataa ja asenna VPN-sovellus laitteelle, jolla haluat katsella peliä.
 3. Käynnistä sovellus ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Kun olet muodostanut yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, sinulle annetaan väliaikainen amerikkalainen IP-osoite, jonka avulla se näyttää siltä kuin sijaitset Yhdysvalloissa.
 5. Nyt kun sinulla on amerikkalainen IP, pääset helposti alla oleviin streaming-palveluihin

Parhaan suoratoistokokemuksen saamiseksi suosittelemme, että kirjaudut sisään ExpressVPN. Jos haluat katsella NCAA: n korkealaatuista korkealaatuista jalkapalloa ilman häiriöitä tai kokkoa, tämä on VPN-vaihtoehto, jonka sinun pitäisi valita. Siinä on vaikuttavat suojausominaisuudet ja vaikeat salausmenetelmät, joista kukaan kolmas osapuoli ei pääse läpi. Erityisesti ExpressVPN on paras, kun kyse on maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistamisesta. Katso muut VPN-palveluntarjoajien vaihtoehdot alla olevasta taulukosta.

Parhaat suoratoistokanavat NCCAA: n yliopistojalkapalloille

fubo-TV, DirecTV Now, Fox ja Sling TV ovat tärkeimmät suoratoistokanavat, jotka lähettävät yliopistojalkapalloa Yhdysvalloissa. Valitettavasti kaikki nämä kanavat ovat maantieteellisesti estetty ulkomaille. Joten pääsyä varten ne eri puolilla maailmaa, sinä tarvitset VPN: n ja Amerikkalainen IP-osoite. Tässä on joitain parhaista suoratoistopalveluista, joissa voit katsella yliopistojalkapalloa ja jotka vaativat VPN: n pääsyn Yhdysvaltojen ulkopuolelle:

Fubo-TV

Tässä suoratoistopalvelussa luetellaan NBC, Fox 50, Fox Sports Carolina, FS1 ja FS2 sekä NFL-verkko. Mutta ei ole ESPN: tä tai CBS: ää (paitsi CBS Sports Network). Saat urheilua, PAC 12, Big Ten, NBC Sports, NBA, yksitoista urheilua, olympialaisia, golfia ja lisävarusteita vielä enemmän. “FuboTV heitti hatunsa renkaaseen muuttaen urheilun suoratoistomaisemaa” – Forbes. Tämä palvelu on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, mukaan lukien iPhone, iPad, Apple TV ja monet muut. Voit suoratoistaa urheilua, kuten NCAA: n yliopistojalkapalloa, edulliseen hintaan fuboTV: n avulla.

DirecTV nyt

Tämä suoratoistopalvelu korvaa satelliittiliittymän. DirecTV Now luettelee jalkapallon katsomista nautinnoksi ABC, CBS, NBC ja Fox (tarkista, että ne ovat saatavana markkinoillasi), samoin kuin Fox Sports- ja ESPN-kanavat. Saat myös NFL Network (ja MLB, NHL ja NBA), NBCSN, Big Ten Network, SEC Network ja joitain alueellisia urheiluverkkoja. (Plus, TNT, TBS ja truTV tulevat maaliskuun hulluuteen). Saat myös sisäänkirjautumistiedot CSN: lle, ESPN: lle, Foxille, Fox Sportsille, NBC: lle, NBC Universolle, NBC Sportsille ja Telemundolle. Voit katsella kolmella näytöllä kerrallaan.

Sling TV

Sling TV tarjoaa kaksi pakettia ja tavan yhdistää ne haluamasi mukaan. Se sisältää monia kanavia, kuten NBC ja Fox (ei saatavana kaikilla markkinoilla) kaikkien ESPN-kanavien ja Fox Sports -kanavien lisäksi. Saat myös ACC Network Extra, NBCSN, PAC-12, SEC Network, CSN, NFL Network ja RedZone (lisävaruste). Tee mielenkiinto NCAA koripalloturnauksen ajankohtaan, että voit myös ostaa TNT: n, TBS: n ja truTV: n täältä. Kuitenkaan, et voi katsella CBS: ää tai ABC: tä Slingillä, eikä iso kymmenen ole. Voit suoratoistaa samanaikaisesti jopa neljässä laitteessa valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Katso NCAA-yliopiston jalkapalloa ilman kaapelia

Haluatko nähdä nykyisen parhaiten sijoitetun joukkueen voittavan kansallisen mestaruuden? Tai juurrutatko alakoiria? On vain yksi tapa selvittää, ja siihen sisältyy VPN ja erittäin pieni määrä rahaa. Minkä vaihtoehdon valitsisit katsomaan yliopistojalkapalloa ilman kaapelitelevisiota? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map