Kuinka katsella NFL: ää Roku: lla

Ei kaapelia, ei ongelmaa! Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja katsella NFL-pelejä Roku-laitteesi kanssa laite. Itse asiassa voit saada täyden NFL-kattavuuden kaikista vuodenaikojen kosketuksista suoraan laitteellasi. Mutta jos valitsemasi suoratoistopalvelu ei ole tavoitettavissa, sinun on tehtävä Käytä VPN: ää ohittaaksesi asetetut rajoitukset sen päällä. Tässä oppaassa selitän kuinka voit katsella NFL: ää Rokulla mistä päin maailmaa tahansa.


Kuinka katsella NFL: ää Rokulla

Kuinka katsella NFL: ää Rokulla

Katso NFL Live Online Roku -sivustolla

NFL-streaming-kanavat sijaitsevat Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että he ovat pääsy ulkomaille. Jotta voit lisätä NFL-pelien suoratoistomahdollisuuksia, sinun on tilattava VPN-palveluntarjoaja. Tämän online-työkalun avulla pääset huijaus maantieteelliseen sijaintiisi ja näyttävät olevan jossain muualla maailmassa. Yhteytesi toisen maan VPN-palvelimeen tulee myöntää sinulle kyseisen maan IP-osoitteen. Seurauksena on pääsy kaiken maan sisältöön. Mutta VPN: n edut eivät lopu tähän:

  • Ohita maantieteellisesti rajoitettu materiaali: VPN antaa sinulle pääsyn rajoitettuun sisältöön maantieteellisestä sijainnistasi huolimatta. Se voi reitittää liikenteesi toisen maan palvelimen kautta, saaden sinut näkymään kyseisessä maassa.
  • Käyttäjäystävälliset VPN-sovellukset: Monia helppokäyttöisiä VPN-sovelluksia on saatavana PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: lla, Roku ja FireStick.
  • Lopeta ISP: n kuristus: Voit välttää Internet-palveluntarjoajasi pudottamasta Internet-yhteyttäsi muodostamalla yhteyden valitsemasi palvelimen kanssa.
  • Lopullinen yksityisyys: Kaikki tietosi, tiedot ja online-toiminnot ovat salattuja ja pidetty poissa uteliailta silmiltä.

Jos tavoitteesi on olla tuntematon streaming sisältöä verkossa, ExpressVPN on oikea tarjoaja sinun pitäisi valita. Yhtiö noudattaa sitä nollalokeja koskeva käytäntö ja käyttää vaikeimpia salausprotokollia varmistaa käyttäjien verkkoturvallisuus. ExpressVPN voi takaa pääsyn kaikenlaisiin tärkeimpiin suoratoistokanaviin. Nyt, jos haluat nähdä muita VPN-palveluntarjoajia, sinun kannattaa tarkistaa alla oleva taulukko.

Kanavat NFL: n suoratoisto Rokulla

Tarjolla on paljon suoratoistopalveluita, joista voit valita suoratoistettavimpia urheilulajeja Yhdysvalloissa suorana ja verkossa. NFL on asetettu alkamaan syyskuussa, ja Roku antaa sinulle kaikki suoratoistokanavat, joita voit pyytää..

Jos olet NFL-fani, niin saada suoratoisto pääsy kaikkiin lähetyskanaviin on kriittisen tärkeä. Puhumattakaan erittäin helppo tehdä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä Roku-sovellukseen sovelluksia / palveluita, jotka suoratoistavat NFL: ää. Jotkut saattavat tarvita tilauksen, vaikka olet estänyt heidät VPN: llä. Näillä kanavilla voit NFL-pelejä pelata verkossa.

NFL-pelikortti

Peli Pass on erinomainen hieno kanava jalkapallofaneille. Siellä voit katsella jokaista peliä kauden aikana tarpeen mukaan heti sen päätyttyä. Monien johtoleikkurien pettymykseksi, NFL-pelikortti ei salli sinun suoratoistaa pelejä.

Vaikka Yhdysvaltain asukkaat voivat katsella NFL-pelejä suorana Game Pass -pelissä, muiden Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevien on käytettävä VPN: ää pääsykseen siihen. Huomaa, että sinun on määritettävä maasi ulkopuolinen IP-osoitteesi ennen Game Passin ostamista.

DirecTV nyt

DirecTV nyt Asiakkaat pääsevät suoratoistamaan NFL-verkkoa Watch NFL -verkon kautta, joka on saatavana NFL.com: lla ja NFL-sovelluksella liitetyissä TV- ja mobiililaitteissa. NFL-verkko on saatavana ilman lisäkustannuksia kaikille DirecTV Now -tilaajille, jotka ovat ”Just Right” ja sen yläpuolella.

Jos tilaat DirecTV: n, saat tietysti tietyillä alueilla ESPN: n, FOX: n, NBC: n, ABC: n ja CBS: n. Tämän tilauksen avulla voit myös todentaa seuraavat sovellukset: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC ja ESPN. Voit myös katsella NFL: n 99. kautta ilman kaapelia Yhdysvalloissa.

Sling TV 

Tämän kauden NFL-peleistä, Sling TV on paras suoratoistovaihtoehto jalkapallofaneille. Tässä on mitä Sling TV tarjoaa jokaisessa palvelussa: Sling Blue – saat Sling Blue -tilauksen (25 dollaria kuukaudessa) pääsyä NFL-verkkoon. Sling Blue -asiakkaat tietyillä markkinoilla voivat katsella pelejä FOX: lla ja NBC: llä.

Lisää urheilu Extra (10 dollaria kuukaudessa) Sling Blue -palvelullesi saadaksesi NFL RedZone kaappaamaan jokaisen pisteytyspelin kauden aikana halvimmalla hinnalla. Sling Orange – saat parhaan mahdollisen paketin, lisää Sling Orange tilaukseesi ja saat kaikki Saturday Night Football -ottelut ESPN: ään.

PlayStation Vue

PlayStation Vue tarjoaa suoratoisto-tv-paketin, joka veloittaa 40 dollaria kuukaudessa, vaikka sen 60-kanavainen ydinpaketti – joka lisää paikallista urheilua, NFL-verkko sekä ESPNews ja ESPN – on $ 45 niissä kaupungeissa, jotka tarjoavat suoraa paikallislähetystä.

Tilaajat voivat myös saada lisämaksun NFL Red Zone -sivustosta, sunnuntaisten kosketusnäytteiden koosteesta 10 dollaria kuukaudessa. PlayStation Vue on saatavana myös PlayStationissa, Android TV: ssä, Amazon Fire TV: ssä, Apple TV: ssä, Chromecastissa ja Roku-laitteissa..

 Hulu Live TV

Tämä palvelu maksaa 40 dollaria kuukaudessaHulu Uusin palvelu, Hulu With Live TV, tarjoaa pääsyn ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-paikallislähetyksiin joillakin markkinoilla. Voit myös hankkia CBS Sports-, ESPN- ja Fox Sports -sovelluksia, mutta et NFL Network ja NFL RedZone heti..

Hulu With Live TV on saatavana Android- ja iOS-puhelimissa ja -tableteissa, Amazon Fire TV- ja Apple TV -suoratoistolaitteissa sekä Xbox-pelijärjestelmissä. Vaikka Hulu Live TV on suhteellisen uusi VPN-kohtauksessa, se toimii silti fantastisena suoratoistovaihtoehtona seurata suoraa urheilua ilman kaapelia..

Katso NFL Roku Anywhere -sivustolla

Pääsy Sling TV-, NFL Game Pass-, Directv Now-, PlayStation Vue- ja Hulu Live TV -sovelluksiin tarkoittaa, että voit suoratoistaa NFL 2019 -sovelluksen verkossa kaikkialta maailmasta. Ja Roku on helpoin tapa suoratoistaa kaikenlaista viihdettä, myös NFL televisiossa.

Nyt kun tiedät miten prosessi sujuu, minkä VPN: n aiot valita? Kerro minulle kommenttisi valinnoista.