Kuinka katsella NHL: ää FireStick Live -sivustolla

NHL: n “Kaikki ulos, kaikki pelit, kaikki kaudet” lähestyy nopeasti ja on tarkoitus aloittaa 15. syyskuuta. Se on jännittävä kausi, jota fanit eivät voi ohittaa. NHL-faneja, jotka niin tapahtuvat FireStick-omistajat iloitsevat tietäessään, että osaavat suoraviivaista NHL-kautta heidän FireStick-ohjelmalla.


Jos he eivät ole Yhdysvalloissa, heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin istua penkille. Ellei tietenkään näitä faneja käytä VPN: ää estämään kanava, joka ei ole heidän käytettävissä missä he ovat. Jos et tiedä mistä puhun, tämä artikkeli selittää kaiken.

Kuinka katsella NHL: ää FireStickissä

Kuinka katsella NHL: ää FireStickissä

Kuinka katsella NHL: ää FireStickissä VPN: n avulla

Valmistaudu NHL-faneille todistaessasi elämäsi parasta jääkiekkopeliä. Ja VPN on työkalu, joka sinun täytyy lähettää ne Firestickiin. Firestick-palvelimet ovat kunnollinen työkalu tällaiseen työhön. Sinun on kuitenkin hankittava siitä VPN, jotta pääset kaikkiin näihin NHL-kanaviin. Kun olet asentanut yhden, saat käyttökanavia, kuten Sling TV, Directv Now, Fubo TV, NHL.TV ja ESPN..

Kanssa paras VPN, tiedät, mitä VPN: tä käytetään NHL: n katsomiseen ulkomailla. Tässä on myös vaiheet, jotka sinun on noudatettava katsella NHL: ää Firestickissä, kun käytät VPN: ää

  1. Tutki kaikki markkinoilla olevat VPN: t.
  2. Tilaa yksi löydät sopivimman.
  3. Kun tilaat, luoda VPN-tili.
  4. Asenna sovellus ja aktivoi se. 
  5. Kirjaudu sisään.
  6. Hae sovelluksesta palvelimia maissa, joissa haluat.
  7. Yhdistä tässä tapauksessa Yhdysvaltain VPN-palvelimeen.
  8. Yhdysvaltain virtuaalipaikana, virtaamaan koko NHL-kauden.

Jos haluat ohitus sähkökatkot ja katsella NHL-pelejä, tarvitset palveluntarjoajan, kuten ExpressVPN. Tämä palveluntarjoaja takaa sinulle etsimäsi tulokset. ExpressVPN lupaa vaikuttavia palveluita ja tarjoaa vahvoja esityksiä.

Saat myös hyötyä 30 päivän palautuskäytäntö ja erinomainen asiakastuki. Mutta jos et ole huomannut, että se sopii tarpeisiisi, voit aina tarkistaa muut VPN: t, jotka löydät alla olevasta taulukosta.

Kanavat NHL: n suoratoisto FireStickissä

FireStick-omistajilla on useita NHL-suoratoistokanavia. Kaapeli on loppunut, ja suoratoistopalvelut ovat sisään. Näillä palveluilla on laaja kanavavalikoima ja ne tarjoavat kohtuuhintaan. Jääkiekko-faneja, jotka elävät Yhdysvaltojen ulkopuolella ei pääse näihin streaming-palveluihin ilman VPN-palveluntarjoajaa.

Amazon FireStick on erinomainen laite NHL: n suoratoistoon, mutta ilman Yhdysvaltain ulkopuolella olevaa VPN: ää, se on turha. Koska se, mitä näet FireStick-laitteessasi, riippuu maantieteellisestä sijainnistasi, VPN on ehdottoman välttämätön. Esimerkiksi, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, et voi suoratoistaa, puhumattakaan palveluista, kuten Hulu, NHL.TV tai HBO Go..

Katso joitain kanavia, jotka voit saada FireStick-laitteellasi katsomaan NHL-pelejä:

1. NHL.TV

NHL on juuri julkaissut uuden sovelluksen kaikille Amazon Fire TV-, Fire TV Stick- ja Fire TV Edition -televisiomalleille. Uusi sovellus antaa pääsyn NHL-televisioon, jossa jääkiekko-faneilla on mahdollisuus seurata markkinoiden ulkopuolisia pelejä suorana ja pyydettävänä.

Sovellus sisältää ilmaisen viikon pelin, jotta voit käyttää sitä, mutta tarvitset NHL-TV-tilauksen nauttiaksesi kaikesta, mitä sovelluksella on varastossa. NHL-sovelluksen kautta pelattavat pelit siirretään teräväpiirtona 60 kuvaa sekunnissa.

2. Televisio 

Sling TV palvelu tarjoaa tilaajilleen yli 25 kanavaa, kuten ESPN, Center Ice ja ABC. Tämän tilauksen avulla voit todentaa FOX Sports Go-, NBC- ja WatchESPN-sovellukset streaming-laitteissasi. Valitettavasti CBS ei kuulu kanavan kokoonpanoon.

Tärkeintä on, että Sling TV -sovellus on yhteensopiva Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast sekä Samsung ja LG Smart TV -televisioiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus vain tilata NHL-kausi ja sitten perua. Sling TV: n avulla et ole velvollinen tekemään sitoumuksia.

3. Hulu Live TV

Hulu mukana tulee paketti, joka tarjoaa yli 50 kanavaa. Tämän suoratoistopalvelun avulla voit todentaa WatchESPN-, FOX Sports Go- ja NBC Sports -sovellukset. Voit käyttää Hulun sovellusta katsomaan NHL-kautta ilman kaapelitilausta.

Jos sinulla on jo Hulu VOD -tili, kirjaudu Live TV -laajennukseen. Vaikka jotkut saattavat verrata Hulu Live TV: tä muihin luettelon palveluihin, voit käyttää sitä suoratoista urheiluun ilman kaapelia.

4. PlayStation Vue

PlayStation Vue on suoratoistopalvelu, joka on tarkoitettu johdinleikkureille. Se tarjoaa sinulle NBCSN: n ja CNBC: n. Yhdysvaltain kansallisimmin televisioidut runkosarjan pelit ovat NBCSN: ssä, ja jotkut pudotuspelit ovat NBCSN: ssä ja CNBC: ssä..

PlayStation Vue -lisäosan avulla voit katsella jokaista kauden jälkeistä peliä NBC: ssä, NBCSN: ssä ja CNBC: ssä, samoin kuin jokaista säännöllisen kauden ”viikon peliä” NBC: ssä..

5. DirecTV nyt

Tarjous 60 kanavaa kanssa DirecTV nyt, sisältää ESPN, FOX, NBC, ABC ja CBS ja kyky todentaa ne kaikki. Monet DirecTV-tilaajat ovat kiittäneet palvelun sujuvaa käyttöliittymää ja korkeaa laitteiden yhteensopivuutta. Voit saada DirecTV Now -sovelluksen Amazon Fire TV-, Roku-, Apple TV-, iOS- ja useista Android-laitteista.

Hyödynnä palvelun ilmainen 7 päivän kokeilu ja katso tärkeimmät urheilutapahtumat suorana verkossa. Voit jopa katsella NHL-kautta DirecTV: llä ilman kaapelia ja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Katso NHL FireStickistä

ottaa luotettava VPN FireStickissä on aina suositeltava yksityisyyttä, turvallisuutta ja suoratoistoa varten. Ainoa mitä sinun on tehtävä saadaksesi pääsy NHL-suoratoistokanaviin, on hankkia VPN. Yhdistä sitten palvelimeen, jossa kaapelitelevisiopalveluntarjoajat eivät lähetä pelejä ja suoratoista kaikkia NHL-pelejä milloin haluat.

Katso Gordie Howen hatut temppuja, piristä ginoja ja juhlia solia kun olet saanut kanavat auki VPN: llä. Kerro minulle siitä kaikista alla olevissa kommenteissa..