Kuinka katsella NHL: tä Apple TV Live -sivustolla

Joten NHL-kausi on tulossa, ja jääkiekkofanit ympäri maailmaa etsivät tapoja katsoa sitä ilman komplikaatioita. Lukumäärä kanavat Pelien lähettäminen on vaikuttavaa. Kaikkia näitä kanavia ei kuitenkaan voida käyttää Yhdysvaltojen ulkopuolella helposti. Jos omistat Apple TV, huomaat, että suurin osa sen streaming-kanavista on maantieteellisesti estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ainoa tapa jääkiekko-faneille eri puolilta maailmaa päästä näihin kanaviin on a VPN-palveluntarjoaja. Tämän jälkeen tutkitaan, millä kanavilla pelit ovat tänä vuonna, ja kuinka suoratoistaa NHL Apple TV: ssä.


Kuinka katsella NHL: tä Apple TV: ssä

Kuinka katsella NHL: tä Apple TV: ssä

Kuinka katsella NHL: tä Apple TV: ssä

Uusi NHL-kausi alkaa 2. lokakuuta 2019, ja loppuu 4. huhtikuuta 2020. Siellä on joukko sovelluksia voit suoratoistaa jääkiekkopelejä Apple TV. Koska suurin osa näistä kanavista on maantieteellisesti estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on käytettävä VPN-pakollista, jotta suoratoistokokemus tapahtuu.

Pelit lähetetään jälleen NBC: n osakkuuskanavilla tänä vuonna: NBC, NBCSN, CNBC, NBCSports, USA ja NHL-verkko. Tässä joitain muita kanavia, jotka lähettävät NHL-pelejä.

NHL.TV

NHL.tv on virallinen suoratoistokanava NHL. Voit katsella kotona tai poissa olevia syötteitä ja valita jopa neljä peliä kerralla. Seuraa jokaista joukkueen tulokset, aikataulut, uutiset, videot ja luettelot tästä sovelluksesta.

Katso tärkeimmät pelit ja tärkeät hetket pelin sisäisissä ja pelin jälkeisissä kohokohtissa NHL.TV: n avulla. Fanit voivat suoratoistaa jokaisen markkinoiden ulkopuolisen säännöllisen kauden pelin suorana tai pyynnöstä. Jos NHL.tv on valintasi, voit kirjautua palveluun kahdella suunnitelmalla:

Jos tarkastelet kuvaa tarkemmin, huomaat, että siellä on Varoitus suunnitelmien alla. Viestissä todetaan: “Sähkökatkos ja muut rajoitukset ovat voimassa, mukaan lukien kansalliset sähkökatkot.” 

Jos et tunne termiä sähkökatkos, se on, kun a merkittävä kaapelitoimittaja on tiettyjen pelien lähetysoikeudet. Sitten kaikki streaming-palvelut mustistetaan ottelun aikana. Voit katsoa sitä toistona myöhemmin (Kuka haluaa sen?).

Jos asut tällä hetkellä Yhdysvallat, sinun täytyy peitä sijainti että kiertää NHL: n sähkökatkoja ja katsele NHL-suosikkijoukkueesi live-tilassa verkossa:

Fubo-TV

Fubo-TV on TV-suoratoistopalvelu, joka keskittyy pääasiassa urheiluun. Jos omistat OTA-antennin, joka poimii NBC: n, ja olet myös tilannut FuboTV: n, voit saada kaikki 2019/2020 NHL toiminta verkossa. Fubo-televisiossa on enemmän kuin 225 000 tilaajaa Yhdysvalloissa, ja voimme nähdä miksi.

Palvelu tarjoaa urheiluteollisuuden parhaat kanavat. Sen Vakiosuunnitelma Pelkästään voit selata 115 kanavaa helposti. Se sisältää tykkää NBCSN, NBC Sports, CNBC, Yhdysvallat, ja Golfkanava. Fubo Standard

Kun NBC Sports sisältyy pakettiin, sinun ei tarvitse murehtia puuttuvista NHL-otteluista. Tämä on mitä heidän UKK-osio toteaa kysymyksessä ”Ovatko liigat kuten NFL, NBA, MLB, ja muut käytettävissä? ”

“Ehdottomasti! FuboTV: ssä ei ole vain NFL, NBA ja MLB, vaan voit myös katsella NHL: ää, NASCARia, golfia, nyrkkeilyä, MMA: ta, tennistä, yliopistourheilua ja paljon muuta. ”

Jos olet kova urheilufani, voit aina valita Fubon Sports Plus -lisäosa. Se on tarkoitettu $ 8.99, ja se antaa sinulle laajemman valikoiman urheilukanavia suoratoistoon.

Sling TV

Sling TV  on palvelu, jonka avulla katsojat voivat nauttia televisiosta halvemmalla kuin kaapeli. Naudan leikkausvallankumous on antanut Sling TV – tilaajakanta – 2,42 miljoonaa tilaajaa vuonna 2018. Numerot kasvavat vain kohteliaasti palvelun tarjoamien palveluiden suhteen.
Pitkäaikaista sopimusta tai sitoumusta ei ole.
Valitset vain suunnitelman, valitset maksutavan ja suora TV on käytettävissänne.
Sling TV: llä on vain kolme suunnitelmaa – jokaisella on erityinen kanavaluettelo. Ensinnäkin, sallikaa minun näyttää sinulle paketit:

 • Oranssi – 32 kanavaa 25 dollaria
 • Sininen – 46 kanavaa 25 dollarilla
 • Oranssi + Sininen – 53 kanavaa 40 dollarilla

Yksi asia pitää silmällä, jos haluat suoratoistaa NHL: ää, sinun on tilattava se Sininen paketti kuten se sisältää NBC Sports. Oranssi paketista puuttuu NBC, mutta se sisältää muita kanavia eri kiinnostuksen kohteisiin.
Jos kuitenkin haluat molemmista maailmoista parasta, mene Oranssi + sininen, se sisältää molempien pakettien kanavat, ja säästät paljon rahaa.

DirecTV nyt

DirecTV nyt on enemmän kuin kaapeli-TV ilman sopimusta tai satelliittia. Se veloittaa korkeat hinnat, mutta tarjoaa satoja kanavia vastineeksi. Jos etsit loputonta surfaamista kanavakokemuksen kautta, tämä palvelu saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Valittavana on kuusi erilaista pakettia, jos haluat liittyä palvelun paketteihin 1,34 miljoonaa maksutelevisiotilaajaa. Suunnitelmat ovat sellaisenaan:

 • Valitse: $ 59,99 / kk
 • Viihde: $ 64,99 / kk
 • Valinta: $ 69,99 / kk
 • Xtra: $ 79,99 / kk
 • Perimmäinen: $ 84,99 / kk
 • Johtava: $ 134,99 / kkDirecTV-suunnitelmat

Jos haluat tyytyä NBC Sports, sinun pitäisi valita DirecTV Now’n Entertainment tier. Ne, jotka eivät näytä päästävän irti NHL-verkko, voit käyttää sitä Xtra-paketti ja uudempi.

Tarkista, mitä jokaisella paketilla on tarjolla. Ehkä löydät jotain muuta sisältöä, josta saatat olla kiinnostunut muu kuin NHL.

Hulu Live TV

Hulu live-tarjonta laittaa Hulun suoratoistoisiin TV-peleihin. Jos asut oikealla alueella, $ 49.99 kuukausi saa sinut NBC, USA, NBCSN, CNBC ja jopa NBC Golf. Jos sinulla on jo Hulu VOD -tili, voit yksinkertaisesti kirjautua Live TV -ominaisuuteen ja saada kaikki haluamasi live-kanavat.

Vaikka Hulu Live TV on suhteellisen vielä uusi verrattuna muihin luettelon vaihtoehtoihin, se on hieno korvike katsella live-urheilua ilman kaapelia..

Hululla on monia mainoksia aikuisten teemat ennen perhe- ja urheilosisältöä, sen aikana ja sen jälkeen, joten jos katsot pudotuspelejä lasten kanssa, Hulu ei ehkä ole sopivin valinta perheellesi.

Äskettäin Hulu lisäsi Mainosvalitsin-ominaisuus, jonka avulla voit valita eri mainostajien ja mainostajien välillä valinta ja ohjaus näkyvien mainosten yli.

Tai yksinkertaisesti, voit päästä eroon näistä ärsyttävistä mainoksista poistamalla ylimääräisen maksun kuukausittaisen tilauksen päälle. Hulu Basic kustannukset $ 4.99 mutta mukana tulee mainoksia. Premium-suunnitelma kuitenkin maksaa 11,99 dollaria kuukaudessa, joissa ei ole mainoksia. Joten, jos et voi sietää mainoksia, jotka ilmestyvät satunnaisesti, Premium-paketti on mitä etsit.

Kuinka katsella NHL: tä Apple TV: ssä VPN: n avulla

jotta ohittaa NHL: n sähkökatkot tai käyttää NHL-streaming-kanavia ulkomailla, tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon. VPN yhdistää laitteen yhteen monista sen palvelimista, jotka sijaitsevat maassa, johon sisältö, jota yrität käyttää, perustuu.

Se luo yksityisen digitaalisen tunnelin, jonka kautta yhteytesi ohjataan uudelleen. Tämä ei vain salaa tietosi mutta myös myöntää sinulle IP-osoite valitsemastasi maasta.

Näin ollen pääset käyttämään kaikkea IP-osoitteesi mahdollistamaa sisältöä. Katsotaanpa kaikkia muita etuja, jotka saat VPN: llä:

 • Ohita ISP: n kurkistus ja suoratoista videoita teräväpiirtona.
 • Se auttaa sinua pääsemään maantieteellisiin lohkoihin ja sähkökatkoksiin.
 • VPN piilottaa selaustoiminnot paikallisista verkoista ja Internet-palveluntarjoajilta.
 • Se säästää rahaa raja-aiheisiin ostoksiin.
 • Voit käyttää julkisia WiFi-yhteyspisteitä turvallisesti.
 • Katso suosikki urheilukanaviasi mistä päin maailmaa tahansa.
 • Se antaa sinulle väliaikaisen IP-osoitteen.

Askeleet

Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää se Apple TV ei ole yhteensopiva VPN-asiakkaiden kanssa. Tämän jälkeen sinun on asennettava VPN-sovellus reititin. Jos et tiedä miten, suurin osa VPN-palveluntarjoajista tarjoaa oppaita, jotka auttavat sinua ulos tai seuraa sivua, joka esitetään seuraavissa vaiheissa.

Toinen tapa käyttää rajoitettua sisältöä on käyttää a Älykäs DNS-välityspalvelin. Alla suosittelemassa VPN: ssä on MediaStreamer, a Älykäs DNS-välityspalvelin, joka voidaan asettaa Apple TV: lle vaivattomasti.

Joten sanotun perusteella olet valmis suorittamaan alla olevat vaiheet katsomaan NHL: tä Apple TV: ssä missä tahansa:

 1. Ensimmäinen, tilaa VPN-palveluntarjoaja. Koska olen tänään opas, otan itselleni suosituksen ExpressVPN.
 2. Koska VPN: t eivät ole yhteensopivia Apple TV: n kanssa, sinun pitäisi asenna VPN reitittimellesi.
 3. Kun VPN on asennettu, Kirjaudu sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.
 4. Yhdistä Amerikkalainen palvelin.
 5. Käynnistä kanavan sovellus Apple TV: ssä.
 6. Suoratoista NHL: n kausi 2019/2020 elää missä tahansa Apple TV: ssä.

ExpressVPN on enemmän kuin pystyy saamaan sinut NHL Yhdysvaltojen ulkopuolella Apple TV: ssä. Se on hyvin toimiva ja luotettava tarjoaja, joka takaa maantieteellisten rajoitusten ohittamisen.

Se on mitä tarvitset jokaiselle NHL-isäntäkanavalle, joka on estetty missä tahansa maapallon osassa. Jos ExpressVPN on sinulle liian kallis, voit aina tarkistaa toisen Parhaat VPN-palveluntarjoajat Apple TV: lle alla olevassa taulukossa.

Katso NHL Apple TV: stä

Tämä artikkeli on tarkoitettu jääkiekko-faneille, jotka kuuluvat Apple-yhteisöön. Niiden, jotka haluavat suoratoistaa NHL: n Apple TV: llä, on noudatettava oppaan ohjeita.

Toivottavasti se antaa sinulle yleisen kuvan kaikista NHL-suoratoistokanavat saatavilla Apple TV: ssä ja mitä sinun täytyy tehdä saadaksesi ne. Kanssa VPN, kaikki nämä kanavat voi olla sinun vaikka et olisikaan Yhdysvalloissa.

Jokaisen NHL-pelin sieppaaminen ei kuulosta liian monimutkaiselta nyt, eikö niin? Jos tarvitset apua VPN-yhteyden luomisessa, huuta kommentteja; Autan sinua.