Kuinka katsella NHL: tä Roku Live -sivustolla

Jääkiekkokausi on aivan nurkan takana, joten hanki! Roku-laitteet valmiita suoratoistoa varten. Roku-laitteen omistajana olen siirtynyt selvästi kaapelin ohi ja etsin nyt uusia tapoja katsella NHL-pelejä.


On turvallista sanoa, että Roku-omistajat ovat tehneet itsensä oikein valitsemallaan suoratoistolaitteella. NHL-kauden katselemiseen ei ole parempaa paikkaa kuin Rokulle, ja olen täällä kertomassa sinulle kuinka voit suoratoista NHL-jääkiekkopelejä Roku-pelaajillasi ja Roku-televisioillasi.

Kuinka katsella NHL: tä Roku Live -sivustolla

Kuinka katsella NHL: tä Roku Live -sivustolla

Kanavat, jotka isännöivät NHL 2019: ää Roku-palvelussa

Seuraava on luettelo joistakin parhaat virtauskanavat, jotka lähettävät NHL: tä Yhdysvalloissa. Näillä virallisilla TV-kanavilla on jo Roku-sovelluksia – suurin osa niistä, ellei kaikki.

  • NHL.TV
  • Hulu Live TV
  • DirecTV nyt
  • FuboTV
  • Sling TV

Kuinka katsoa NHL Live Online -tapahtumaa Rokulla

NHL tapahtuu Yhdysvalloissa, ja se tarkoittaa kaikkia Pelien suoratoistokanavat on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mutta hyvä uutinen on, että VPN-työkalulla voit silti tehdä päästä kanaviin ulkomaillakin. VPN auttaa sinua ohittaa kaikenlaiset rajoitukset jotka estävät sinua pääsemästä NHL-suoratoistokanaviin.

VPN yhdistää käyttämäsi laitteen yhteen sen palvelimista Yhdysvalloissa. Se tulee välittää koko liikenne kyseisen yhdysvaltalaisen palvelimen kautta, saaden sinut näyttämään yhdistäväni Yhdysvalloista. Huomaat hanki Yhdysvaltain IP-osoite jolloin voit käyttää koko maan sisältöä.

Muita odotettavissa olevia VPN-ominaisuuksia ovat seuraavat:

  • Päästä eroon ISP-kuristimesta: Internet-palveluntarjoajasi ei enää hallitse verkkoyhteyttäsi kuluttamasi kaistanleveyden takia.
  • Poista ulkomaisen sisällön esto: Saat lähes jokaisen kanavan tai palvelun tilaamasi VPN: n.
  • Vältä sähkökatkoksia: Piilottamalla todellisen sijaintisi, todellisen sijaintisi, sinä Vältä sähkökatkoksia jotka estävät sinua katselemasta suosikki urheilosisältöäsi.
  • VPN-sovellukset: VPN-palveluntarjoajilla on käyttäjäystävälliset sovellukset kaikille alustoille.
  • Verkkoturva: VPN: n turvastandardit suojaavat tietojasi uteliailta silmiltä ja pitävät sinut turvassa verkossa.

Poista lukitus NHL Rokulla, tarvitset luotettavan VPN-palveluntarjoajan, ja markkinoiden paras on ExpressVPN. Se on tarjoaja, joka tarjoaa yhdenmukaiset esitykset. Se takaa poistaa merentakaisten sisältöjen alueelliset rajoitukset. Se erittäin asettaa etusijalle yksityisyyden kuten seuraa a tiukka ei-lokit -käytäntö ja toteuttaa kovat salausprotokollat. Seuraava taulukko voi auttaa sinua tutkimaan muita harkitsemisen arvoisia VPN-asetuksia.

Suoratoista NHL Roku-kanavalla näillä kanavilla

Jos olet Roku-omistaja, etkä käytä sen tarjoamia suoratoistokanavia, menetät paljon. Tiesitkö, että voit katsella jokaista hetkeä NHL-kausi ilman kaapelia vaikka olisit Yhdysvaltojen ulkopuolella? Se on täysin mahdollista suoratoista jääkiekkopelejä Roku-laitteellasi käyttämällä seuraavia suoratoistokanavia.

NHL.TV

Virallinen NHL-sovellus on NHL-faneille suotuisin paikka suoratoistaa jokainen markkinoiden ulkopuolinen runkosarjan peli suorana ja tarpeen mukaan. Tämän tilauksen avulla he saavat katsoa kotona tai poissa olevia syötteitä ja pysyä ajan tasalla jokaisen joukkueen tuloksista, aikatauluista, uutisista, videoista ja listasta.

Voit saada NHL.TV-pääsy kaikille – 139,96 dollaria / kausi. Seuraava paketti sisältää kaikki markkinoiden ulkopuolella olevat säännöllisen kauden pelit. Tai $ 111,96 / kausi, voit ostaa yhden joukkuepaketin. Nyt, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, joudut huijaamaan online-sijaintisi kiertää NHL: n sähkökatkoja.

DirecTV nyt

DirecTV nyt on hieman kallis, mutta hyvästä syystä. Sen tilaajien on ostettava 50 dollaria “Just Right” -paketti joka sisältää kaikki NBC-kanavat ja RSN: t, kattaen NHL-kauden. Et myöskään saa NHL-verkkoa tilauksella. Maksa ylimääräinen 10 dollaria maksu, ja päivität “Go Big” -paketti joka sisältää 100 kanavaa.

Sling TV

Sling TV on monipuolinen ja edullinen palveluntarjoaja, jonka avulla voit katsella NHL: tä. Sling TV: n avulla voit katsella NHL-pelien koko kauden kaikkialta maailmasta. Se tarjoaa kaksi pakettia: Sling sininen ja Sling Orange.

Jotta voit katsoa NBCSN-, NBC- ja NHL-verkkoja, sinun on kirjauduttava Sling Blue -pakettiin, joka maksaa 25 dollaria kuukaudessa ja Sports Extra 5 dollaria kuukaudessa. Seuraa Sling TV NHL -kalenteria seurataksesi suosikkipelejäsi.

FuboTV

FuboTV, toisin kuin mikään muu suoratoistopalvelu, kattaa NHL Local- ja Stanley-kuppien kanavilla, kuten NBC, NBCSN, FSNS, NBCS ja MSG. Se ei kata pelkästään NHL-pelejä, edes MLB: n, NBA: n, NFL: n, yliopistojalkapallon ja paljon muuta.

FuboTV sisältää suoran TV-suoratoiston yli 70 kanavalla, 30 tuntia Cloud DVR: ää; 72 tunnin katselutoiminto mahdollistaa kaikkien viimeisten kolmen päivän ohjelmien, pelien tai elokuvien toistamisen, 7 päivän ilmaisen kokeilun ja yhteensopivuuden melkein kaikkien laitteiden kanssa.

 Hulu Live TV

Koe jääkiekko jännitystä kuin koskaan ennen Hulussa Live TV: n kautta – aina 2019 Stanley Cupin finaaliin. Löydä kaikki Stanley Cup-pudotuspelejäsi, kattavuutesi ja muuta yhdestä paikasta. Hulun suora TV tarjoaa kaikki NBC Networks -kanavat hintaan 39,99 dollaria kuukaudessa.

Joten jos etsit tapaa suoratoistaa NHL-pelejä ja katsella niitä suorana toisinaan muilla laitteilla, tämä on suoratoistopalvelu, joka tulee harkita.

Katso NHL Rokulta

Nyt tiedät kuinka stream NHL-pelejä koko kauden ajan, ja näet kuka lopulta voittaa Cupin riippumatta siitä missä asut. Siellä on kovia osumia, järkytyksiä, dramaattisia näytelmiä ja joitain erittäin stressaavia hetkiä joukkueiden faneille, jotka ovat ikonisen pokaalin jälkeen.

Mutta hyvä uutinen on, että et menetä mitään niistä Roku- ja VPN-laitteidesi ansiosta. Henkilökohtaisesti haluaisin tietää, millä VPN: llä ja suoratoistokanavalla valitset sen estävän, joten muista jättää valintasi alla olevaan kommenttiosaan..