Kuinka katsella OnDemandKoreaa Yhdysvaltojen ulkopuolella

OnDemandKorea tarjoaa uusimmat korealaiset draamat, elokuvat ja ohjelmat. Se on yksi suosituimmista palveluista Yhdysvalloissa asuvien Korean kansalaisten keskuudessa. Mutta valitettavasti palvelu on saatavana vain Yhdysvalloissa, joten ulkomaille asuvat tai matkustavat eivät pääse siihen. Tässä artikkelissa näytetään kuitenkin, kuinka voit ohittaa online-rajoitukset VPN: n tai Smart DNS: n avulla OnDemandKorean estämiseksi.


Katso OnDemandKorea Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella OnDemandKoreaa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Miksi OnDemandKorea ei ole käytettävissä Yhdysvaltojen ulkopuolella?

OnDemandKorea on käytettävissä vain katsojille, jotka asuvat Amerikassa. Jos yrität käyttää sitä ulkomailta, saat seuraavan sijaintivirheviestin: “Tätä sisältöä ei ole saatavilla alueellasi.”

Tämä johtuu siitä, että palvelu voi tunnistaa sijaintisi laitteen IP-osoitteen perusteella. Jos olet sen katselualueen ulkopuolella, se estää sinua.

Siksi sinun on huijattava sijaintiasi, jos haluat poistaa OnDemandKorean eston. Ainoa tapa tehdä tämä on VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimen kautta.

Kuinka katsella OnDemandKoreaa VPN: n avulla

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on työkalu, joka voi ohjata Internet-yhteytesi valitsemaasi verkkoon. Se piilottaa alkuperäisen IP-osoitteesi ohjelmistolla ja korvaa sen toisella valitsemallasi alueella.

Yksinkertaisesti sanottuna VPN antaa sinun muodostaa yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen ja antaa uuden IP-osoitteen kyseisestä maasta. Tämä huijaa OnDemandKoreaa ajattelemaan, että olet sen kattavuusalueella, ja poistamaan sen sisällön eston.

Voit käyttää kanavaa ulkomailta noudattamalla seuraavia vaiheita:

 1. Kirjaudu VPN-palveluntarjoajaan. Suosittelemme käyttämään ExpressVPN: tä.
 2. Lataa ja asenna sovellus tietokoneellesi, Mac-, iOS- tai Android-laitteeseen. Voit asentaa sen myös reitittimiin, älytelevisioihin ja pelikonsoleihin.
 3. Kirjaudu sisään ja muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
 4. Tarkista uusi IP-osoitteesi sivustolla WhatIsMyIP.network.
 5. Suoratoista suosikki Korea-ohjelmasi mistä tahansa.

Parhaat VPN: t käyttävät OnDemandKoreaa

Kuten aiemmin mainitsin, suosittelen voimakkaasti, että käytät ExpressVPN-palvelua. Asensin sen laitteilleni ja käytän sitä aina ohittaakseen maantieteelliset lohkot. Yhtiö sallii kolmen samanaikaisen yhteyden yhdellä tilillä. Kyllä, tiedän, että muut merkit tarjoavat enemmän laitteiden lukumäärän suhteen. Mutta harvat palvelut tarjoavat seuraavat ominaisuudet:

 • Laaja palvelinverkko: OnDemandKorean estäminen on erittäin helppoa ExpressVPN: n suuren, yli 1000 palvelimen verkon ansiosta. Nämä palvelimet sijaitsevat 94 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat. 
 • Suuri nopeus: Voit unohtaa puskurointiasiat tai virheiden lataamisen, koska yrityksellä on yksi liiketoiminnan parhaista nopeuksista.
 • AES 256-bittinen salaus: Tämä armeijan luokan salaus takaa, että kukaan ei voi seurata liikennettäsi. Joten voit pitää hakkereita, Internet-palveluntarjoajia ja valtion virastoja loitolla. 
 • Ei kirjautumiskäytäntöä: ExpressVPN ei rekisteröi liikennettäsi tai tietojasi. Se sanoo verkkosivustollaan: “Emme koskaan pidä liikennelokeja, emmekä myöskään pidä lokkeja, jotka voisivat antaa jollekin sopia IP: n ja aikaleiman takaisin käyttäjälle.”
 • Torrentin ja P2P-korvaus: ExpressVPN sallii täydellisen P2P-tiedostonjaon ja torrentin. Lisäksi se suojaa sinua tekijänoikeuksien omistajien laillisilta toimilta.
 • Täydellinen Netflix-yhteensopivuus: Se antaa sinulle pääsyn mihin tahansa haluamaasi kirjastoon, jopa Netflixin yhdysvaltalaiseen versioon.
 • Korkea yhteensopivuus: Voit asentaa sen Windows, Mac, Android, Linux ja iOS. Se on myös yhteensopiva älytelevisioiden, pelikonsolien ja reitittimien kanssa. 
 • 30 päivän rahat takaisin takuu: Voit vaatia täyden hyvityksen, jos et ole liian tyytyväinen palveluihin.

Ja jos ExpressVPN ei vaikuta minuun liikaa, voit valita jonkin muun eliitin tuotemerkin seuraavasta taulukosta:

Ohita maantieteelliset lohkot älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Toinen tapa päästä OnDemandKoreaan on älykkäiden DNS-välityspalvelimien kautta. Nämä työkalut voivat ohittaa rajoitukset ohjaamalla uudelleen sijaintisi paljastavat URL-osoitteet.

Niiden käyttö on kuitenkin hieman vaikeampaa. Ensinnäkin ne vaativat vähän määrityksiä, koska ei ole ladattavia sovelluksia. Asenna se noudattamalla asennusoppaita.

Toiseksi älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät salata liikennettäsi, mikä tarkoittaa, etteivät ne vaikuta Internet-nopeuteen. Mutta valitettavasti he eivät myöskään tarjoa mitään suojausominaisuuksia.

Kolmanneksi, ne eivät toimi, jos palveluntarjoajasi käyttää läpinäkyviä välityspalvelimia tai käyttää DNS-kaappaamista. Lisäksi he eivät piilota IP-osoitteitasi.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, älykkäillä DNS-välityspalvelimilla on luettelo kanavista, jotka ne voivat poistaa. Toisin kuin VPN: ssä, et voi muodostaa yhteyttä haluamaasi palvelimeen ja lukita kanavia luettelon ulkopuolella.

Mutta jos et edelleenkään halua niitä verrattuna VPN: iin, sinun on asennettava ne seuraavasti:

 1. Rekisteröidy älykkäällä DNS-palvelulla, kuten Unlocator.
 2. Varmista, että OnDemandKorea on heidän tuettujen kanavien luettelossa.
 3. Asenna Smart DNS tietokoneellesi, Mac-, iOS- tai Android-laitteeseen. Voit myös asentaa ne reitittimeen, pelikonsoleihin tai älytelevisioihin.
 4. Poista OnDmeandKorean esto mistä tahansa.

Mitä katsella OnDemandKorealla

OnDemandKorea on uusimpien ja suosituimpien korealaisten ohjelmien koti. Voit nauttia esityksistä ja elokuvista, kuten:

 • Ihmissusipoika
 • Tiikeri: Vanhan metsästäjän tarina
 • Kova kuin rauta
 • Jeon Woochi
 • Loistava elämäni
 • Ei kyyneleitä kuolleille
 • Kukan ääni
 • Piper
 • Hirviö
 • Pahan kronikot
 • Valtaistuin
 • Onnettomuustutkija
 • Piper
 • Jumalallinen siirto
 • Veteraani
 • Ihana painajainen

Katso OnDemandKorea ulkomailla VPN- tai Smart DNS -sovelluksella

Kuinka suoratoistaa OnDemandKorea ulkomailla VPN- tai Smart DNS -sovelluksella

Kuinka katsella OnDemandKoreaa Yhdysvaltojen ulkopuolella – viimeiset ajatukset

Korean televisio tarjoaa joitain korkealaatuisia ohjelmia ja ohjelmia. Jotkut heistä saivat jopa kansainvälistä mainetta, kuten The Host, Train to Busan ja I Saw the Devil. Siksi uskon, että OnDemandKorea kiinnostaisi kaikkia, ei vain Korean kansalaisia ​​ja ulkomaalaisia. Siksi hanki VPN- tai Smart DNS-välityspalvelin nyt katsellaksesi suosikkiohjelmasi mistä tahansa.