Kuinka katsella Rakuten TV: tä missä tahansa

Rakuten TV perustaja ja toimitusjohtaja Jacinto Roca tavoitteena on haastaa Netflixin ja Amazonin tykkää parantamalla heidän online-viihdepalveluaan ja solmimalla sopimus FC Barcelona -kerho. Yli yli 7 miljoonaa käyttäjää, Rakuten etsii globaalia altistumista, koska ne ovat nyt läsnä 42 eri maassa ja Japanissa. Entä muut? Kuinka 153 tukematonta aluetta voi saavuttaa uuden Ottelupäivä dokumenttisarja? Vastaus on tässä oppaassa. Näin voit tehdä katsella Rakutenia kaikkialla maailmassa.


Katso Rakuten TV Anywhere

Rakuten – puoliksi globaali kanava

FCB: n sponsorointi antaa kanavalle etsimänsä tuotemerkkitietoisuuden. Rakuten on erinomainen kanava, joka pyrkii kilpailemaan kaltaisistaan Netflix ja Amazon Prime Video maailmanlaajuisesti.

Toistaiseksi se tekee hyvää työtä laajentamalla palvelujaan etenkin useisiin maihin 42 heistä. Löydät palvelun saatavana täältä Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Saksa, Italia, Suomi, Itävalta, Irlanti, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Portugali ja Sveitsi, Japani, ja enemmän.

Rakuten TV tarjoaa uusimmat Hollywood-rivit, suosituimmat TV-sarjat ja parhaiden elokuvien riippumattomilta elokuvantekijöiltä. Mutta jos olet yllä mainittujen alueiden ulkopuolella, sinulla on käyttöoikeus lopetetaan välittömästi.

Kuten kaikki suoratoistopalvelut, Rakuten TV etsii IP-osoite ja määritä sijaintisi. Kun se on selvittänyt alueesi, jota ei tueta, tämä virheviesti ilmestyy:

“Olemme pahoillamme, mutta Rakuten TV: tä ei ole saatavana maassasi.”Rakuten TV

Oppaan otsikko on melko selvä. Voit katsella Rakutenia näiden maiden ulkopuolella, mutta sitä ei voida soveltaa ilman ylimääräistä apua. Siirry seuraavaan osaan ja opi kuinka voit saada Rakuten TV: n mistä tahansa.

Rakuten TV – täysin globaali suoratoistopalvelu

Rakuten TV on tällä hetkellä saatavana Japani, Yhdistynyt kuningaskunta ja joukko Euroopan maita. Jotta pääset käyttämään Rakutenin palveluita näiden maiden ulkopuolella, sinun on piilotettava todellinen sijaintisi käyttämällä Virtuaali yksityinen verkko.

Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteesi on ilmoitettava jonkin edellä mainitun maan sijainnista. Esimerkiksi, jos haluat maistaa japanin version Rakuten, sinun on allekirjoitettava VPN-yhteys. Miksi? Koska sinulla ei ole japanilaista IP-osoitetta, et voi käyttää yksinoikeudellista sisältöä.

Mutta se on kuin neljäsosa siitä, mihin VPN pystyy. Voit hyötyä myös seuraavista:

 • Parannettu Internet-tietoturva: Kun muodostat yhteyden verkkoon VPN: n kautta, tietosi ovat suojattuja ja salattuja. Tämä suojaa selaustietojasi hakkereilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä. VPN: n avulla voit muuttaa TV-alueesi saadaksesi pääsyn kyseisellä alueella tarjottavaan televisioon.
 • Parempi suorituskyky: Verkon kaistanleveys ja tehokkuus paranevat yleensä VPN: n asettamisen yhteydessä.
 • Pääsy rajoitettuun sisältöön: VPN: n avulla sinulla on valta ohittaa minkä tahansa maan maantieteellisesti rajoitetut verkkosivustot nykyisestä sijainnistasi riippumatta.
 • Turvallinen tiedostojen jakaminen: VPN: n avulla voit jakaa suuria tiedostoja turvallisesti VPN-yhteyden kanssa.
 • Rahaa säästävä: VPN: n avulla voit helposti muodostaa yhteyden palvelimeen, jonka sijainti halvemmalla on siinä kohdassa, josta haluat ostaa tuotteen.

Vaiheet – Rakuten missä tahansa

Ennen kuin näytän kanavan estämisen, sinun pitäisi tietää, että kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät voi saada työtä päätökseen, etenkin ne, jotka tarjoavat palveluitaan ilmaiseksi. Katso, miten Rakuten TV estää epäluotettavat VPN: t pääsemästä sen sisältöön.

“Oho! Oli virhe! Et voi käyttää Rakuten TV: tä nimettömän VPN / välityspalvelimen kautta. ”
Rakuten VPN-esto

He eivät vain pääse kanavaan, mutta nämä palveluntarjoajat ovat epäluotettavia ja voivat aiheuttaa tietosuojarikkomuksia, kun ne myyvät tietojasi sisaryhtiöille. Joten, vaikka tämä ei olisi mahdollista, käytät VPN: tä näin: poista Rakuten TV: n esto:

 1. Kirjaudu VPN-palveluntarjoajan kanssa. ExpressVPN on erittäin suositeltava.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteella, jota haluat käyttää.
 3. Käynnistä sovellus ja Kirjaudu sisään käyttämällä VPN-tiliäsi.
 4. Yhdistä Japanin VPN-palvelin saadaksesi japanilaisen IP-osoitteen. Voit myös valita palvelimen maasta, jossa Rakuten TV on saatavana.
 5. Käy Rakutenin verkkosivuilla.
 6. Nauti Rakuten TV: n katselusta Japanin ulkopuolella.

Kanssa ExpressVPN, Voit käyttää koko Internetiä ilman rajoituksia. ExpressVPN takaa kaikenlaisten maantieteellisten rajoitusten ohittamisen ylläpitäen samalla korkeinta turvallisuustasoa. Varmista, että tarkistat muut VPN-palveluntarjoajat alla olevasta taulukosta.

Rakuten TV – Yhteensopivat laitteet

Rakuten TV: llä ei ole vain maailmanlaajuista ulottuvuutta, vaan myös sitä tukee laajaa valikoimaa suoratoistolaitteita. Tämä on tärkeä osa, jos olet kiinnostunut kanavasta. Mitä hyötyä sen avaamisesta on, jos sinulla ei ole keinoja sen suoratoistoon, eikö niin? Siksi tarkista alla oleva luettelo ja katso jos foorumi on tuettu:

 • Xbox One
 • Android TV
 • Älytelevisiot
 • Windows PC
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Chromecast
 • Roku
 • Android
 • iOS

Mitä Rakuten TV: ssä on?

Saat nyt mitä VPN on ja tekee. Se ei vain salli käyttäjien pääsyä turvallisesti yksityiseen verkkoon ja jakaa tietoja julkisten verkkojen kautta, se auttaa myös käyttämään palveluita ja verkkosivustoja aivan eri paikasta. Mutta tärkein kysymys on, mikä tekee Rakutenista kaiken tämän vaikeuden päästä ulkomaille pääsemiseksi? Vastaus on sisältö se tarjoaa.

Sinä näet, Netflix ja Amazon eivät ole ainoat alkuperäisen sisällön tarjoavat globaalit kanavat, Rakuten on liittynyt myös suoratoistoon. Haluatko todisteita? Tässä on muutama nimike aloittamiseen:

 • Ottelupäivä
 • Hurrikaani
 • Valtaistuinpeli
 • ballers
 • Deuce
 • Westworld
 • Vampyyri päiväkirjat
 • Amerikkalainen kauhu tarina
 • Avioero
 • Vahingonilo
 • Uusi tyttö
 • Nuoli
 • Rohkeus
 • Varapuheenjohtaja
 • Scrubs
 • Ystävät

Jos huomasit yllä olevan luettelon, huomaat, että suurin osa sisällöstä on peräisin premium-kanava, HBO. Se on jotain Netflixin puutteesta. Puhumattakaan otsikoista CWMyös kirjasto. Joten näkemäsi perusteella voit kertoa, että Rakuten on yksi helvetin suoratoistopalvelu, joka saa vielä enemmän suosiota ajan myötä.

Rakuten’s Button

Ennen kuin pääsen siihen, minun on osoitettava sinulle, kuinka paljon Rakuten on päättänyt kilpailla Netflixiä markkinoilla. Kanava ryhtyy dramaattiseen kasvuvaiheeseen, josta tulee näkyvämpi päälaitteiden välillä Älytelevisioiden valmistajat Euroopassa. Miten? Hanki Smart TV ja katsele kaukosäädintä. Jos Netflix-painike on saatavana, niin tulee olemaan Rakuten n. Tässä on kuva sekä Philipsistä että Samsung Smart TV -kaukosäätimistä.Rakuten-painike

Molemmissa kaukosäätimissä on Rakuten-painike, joka on askel eteenpäin kohti suurta kilpailijaa suoratoistokentällä.

Rakuten’s Matchday

Rakutenin kanssa Barcelona FC tuo meille dokumentin kuin kukaan muu. Uusi sarja antaa katsauksen Barcelonaan kuin koskaan ennen nähtyä ja katsojat saavat nähdä eeppisen docu-sarjan suorana 29. marraskuuta 2019.

Rakutenin ansiosta klubin fanit saavat nähdä eksklusiivista sisältöä ja materiaalia Ernesto Vaverden jokapäiväisestä elämästä, samoin kuin suosikkipelaajat Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen ja Luis Suárez. 

Ohjelma on lyhyt, se kestää vain kahdeksan jaksoa. Mutta parasta siinä, että yksi jakso tulee olemaan 45 minuuttia, joka riittää antamaan sinulle jalkapalloannoksesi. Show keskittyy kahdeksan avainta ottelut kaudella 2018/19 ja saat sen Rakutenin ilmaisen, mainosten tukeman palvelun kautta.

Kerrontajasi on John Malkovich ja Barça Studios ottaa tuotannon. Joten, valmistaudu itsesi, koska tämä sarja vaikuttaa varmasti.

Kaikki potkut ja eivät voi odottaa dokumentteja. Olen pahoillani, mutta tämä traileri on kaikki mitä voin antaa sinulle nyt.

Katso Rakuten Japanin ulkopuolella

Rakuten, verkkokauppa jättiläinen on äskettäin uudistanut toimintaansa tilausvideopalvelut, joita on saatavana monissa Euroopan maissa ja Japanissa. Mutta siinä on, et pääse siihen muualle. VPN antaa sinun kuitenkin kokea mitä Rakuten on varastossa missä olet. Ota sanani, tilaa VPN, ja vie Rakuten minne tahansa. Jos sinulla on kysyttävää, pudota ne ystävällisesti alla oleviin kommentteihin.