Kuinka katsella spektritelevisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella

Sinulla on valta avata laaja spektri mahdollisuuksia vahvalla VPN-yhteydellä, jota ei ole vaikea saada lainkaan. Kun olet varmistanut kyseisen VPN-yhteyden, pääset katsomaan televisiovalikoiman spektriä itse TV-kanavalla! Haluatko olla osa tätä kokemusta minne pääset suoratoista Spectrum TV: tä missä tahansa Yhdysvalloissa tai sen ulkopuolella valitsemasi ajankohtana? Tietysti teet. Opi kuinka voit tehdä juuri tämän VPN: n avulla.


Kuinka katsella spektritelevisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella spektritelevisiota Yhdysvaltojen ulkopuolella

Onko Spectrum TV saatavana ulkomailta?

Spectrum TV esti pääsyäsi, eikö niin? No, jos asut muualla kuin Yhdysvalloissa, pääset paremmin linjaan. On olemassa syy siihen, miksi Spectrumin sisällöntuottajat lopettavat sisällön kansainvälisen saatavuuden, ja sen on lähinnä tehtävä georajoituksilla. Spectrum TV: n sisältö on tarkoitettu vain Yhdysvaltojen katsojille lupa- ja jakelusopimusten mukaisesti. Ainoa tapa, jolla ulkomainen maa voi lähettää Spectrumin sisältöä, on se, jos se ostaa tekijänoikeuksia sille. Ellei niin käy, kukaan Yhdysvaltojen ulkopuolella ei ole oikeutta käyttää tämän kanavan sisältöä. Positiivisempana huomautuksena nämä maantieteelliset rajoitukset voidaan ohittaa avulla VPN-palveluntarjoaja.

Spectrum TV tietää mistä olet muodostanut yhteyden Internetiin. He skannaavat ”pääsyyrityksen” ja etsivät IP-osoitteesi. Internet-palveluntarjoajan sinulle osoittama IP-osoite paljastaa sijaintisi. Jos Spectrum kohtaa muun kuin Yhdysvaltain IP-osoitteen yrittäessään käyttää sen sisältöä, pääsyä ei sallita. Kun tämä sanotaan, ymmärrät miksi siihen on tarvetta vaihda IP-osoitteesi. Kuten edellä mainitsimme, voit helposti välttää kaiken tämän, jos sinä hanki VPN-palveluntarjoaja.

Poista spektritelevision esto Yhdysvaltojen ulkopuolella näiden vaiheiden avulla

Nyt olemme siirtyneet vaiheisiin. Ne ovat melko yksinkertaisia ​​ja ne voidaan helposti suorittaa. Tarjoamme sinulle jopa kuvakaappauksia palvellaksemme sinua paremmin.

Ensimmäinen askel

Epäilemättä tarvitset voimassa oleva VPN-tilaus, ja ExpressVPN sopii laskuun täydellisesti. Selvitämme myöhemmin, miksi se on yksi suosikeistamme, mutta on turvallista sanoa, että sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka perus VPN: llä pitäisi olla. Se ei kuulosta kalliilta kulumiselta, jos todella syventävät sen ominaisuuksia.

Vaihe toinen

Jokaisen VPN: n mukana tulee sovellus, joka sinun on ladattava, asennettava ja käynnistettävä. Yrityksen sovellukset ovat käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Kaikille suosituille laitteille on myös VPN-asiakas.

Vaihe kolme

Kun olet saanut sovelluksen haltuun, voit etsiä haluamasi palvelimen ja muodostaa yhteyden siihen. Tässä voit valita haluamasi palvelimen sijainnin. Löydät luettelon suosituksista, jos et tiedä mihin palvelimeen haluat muodostaa yhteyden.

VPN-sijainnit

Vaihe neljä

Mene eteenpäin ja muodosta yhteys mihin tahansa Yhdysvaltain palvelimeen saadaksesi Amerikkalainen IP-osoite. Seurauksena on, että näytät olevan Yhdysvalloissa, etkä siellä missä olet.

Yhdysvaltain palvelimet

Vaihe viisi

Nyt olet oikeutettu pääsy Spectrum TV: hen maantieteellisestä sijainnistasi huolimatta. Spektri ei enää näe sinua ulkopuolisina. Antamasi VPN-yhteyden ansiosta pystyt nyt käyttää mitä tahansa amerikkalaista kanavaa tai palvelua.

Muista, että tarvitset kaapelitilauksen Spectrum TV: lle. Kanavan a la carte -televisiopalvelu on arvokasta, minkä pitäisi kuulla kaapelitilaajien kanssa. TV: n palvelumaksut Valitse mojova hinta 64,99 dollaria kuukaudessa. Sinun on myös tehtävä, kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa muuta Google Play -kauppaa tai Apple-kauppa-alue.

Kuinka asentaa Spectrum TV -sovellus?

Tämä on melko yksinkertainen prosessi, joka sisältää kolme vaihetta. Kun olet hankkia VPN-tilauksen, sinusta tulee kelvollinen päästä spektriin mistä tahansa maailmassa. Kun olet asentanut sovelluksen, saat mahdollisuuden tarkastella etsimääsi ohjelmointia kaikilla tuetuilla laitteilla samanaikaisesti.

 1. Ensinnäkin sinun on luo käyttäjänimi tarjotaan Sisäänkirjautuminen aloittamiseksi -osiossa.
 2. Lataa sovellus laitteen myymälästä.
 3. Asenna sovellus ja käynnistä se sitten streaming-laitteellasi.
 4. Mene eteenpäin ja aloita Spektrin suoratoistoSisältöä.

Tämän saat, kun olet muodostanut yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen ja vaihtanut myymäläsi aluetta. Spektri-TV

Spectrum TV -blokerit, olet joutunut tosissaan miellyttävään ja tyydyttävään suoratoistoon.

Spektritelevisio tien päällä

Paras spektritelevision VPN

Olet selvästi VPN: n jälkeen, joka tukee Spectrum TV: n vapauttaminen ja on suunniteltu johdonmukainen suoratoisto. Etsimässäsi VPN: ssä on oltava vakaa suorituskyky ja luotettava yhteys ensisijaisena tavoitteena. Olisi traagista tilata VPN, joka ei estä haluamasi kanavan estämistä tai jos sinulla on pelätty puskurointi.

Sisällön suoratoisto muista maista voi olla jokseenkin haastavaa ilman oikeaa VPN: tä. Joistakin VPN-verkkoista puuttuu oikeat ominaisuudet, jotka luokitellaan niitä lukituksen poistotyökaluiksi. Mitä hyötyä on tilaamasta VPN suoratoistotarkoituksiin, jos mainittu VPN ei tue kyseisen palvelun vapauttamista? Kun kyse on sisällön suoratoistosta muista maista ulkomailla, sinun on varmistettava, että olet valinnut VPN-vaihtoehdon, joka todella tekee prosessista mahdollista. Katso ne alla.

ExpressVPN

Nyt on aika selittää miksi ExpressVPN on jatkuvasti kärjessä parhaiden tarjoajien luettelossa. Yhtiöllä on 3000 palvelimen verkko, joka kattaa 94 maata, joten se on helppo tapa muodostaa yhteys. Suorituskyvyn kannalta tämä palveluntarjoaja ei koskaan pysty toimittamaan, onko kyse nopeudesta tai palvelusta. Turvallisuuden saavuttamiseksi yritys käyttää tappokytkintä, vaikeita protokollia ja nollakirjauskäytäntöä. Et koskaan menettäisi tilaaessasi ExpressVPN: tä sen 24/7 asiakaspalvelun ansiosta.

ExpressVPN: n merkittävin haittapuoli on sen hinnoittelu. ExpressVPN tarjoaa kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuun, jossa voit kokeilla palvelua ennen sitoutumista siihen. Jos et tiennyt, että se on rahasi arvoinen, voit aina hyötyä hyvityskäytännöstä.

Plussat

 • Laaja valikoima palvelimien sijainteja
 • Älykäs DNS-ominaisuus
 • Poista Netflixin esto
 • Erinomainen asiakastuki live-chatin kautta
 • Läpinäkyvä tietosuojakäytäntö ja nollalokeja koskeva käytäntö
 • P2P-tuki
 • Sotilaslaatuiset salaukset
 • Käytetyt protokollat: OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP ja SSTP
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: 3
 • Kalliimpi kuin muut markkinoilla olevat VPN: t.

Lue koko ExpressVPN-arvostelu täältä.

NordVPN

NordVPN ottaa oletusarvoisesti käyttöön SmartPlay-tekniikan, jonka tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus estää maantieteellisesti rajoitetun suoratoistosisällön käyttö kaikkialta maailmasta. Palveluntarjoaja ohjaa liikennettä automaattisesti kahden VPN-palveluntarjoajan kautta käyttäjän valitsemien palvelimien kautta turvallisuuden parantamiseksi. NordVPN: n laajan palvelinvalikoiman ja laajan kattavuuden ansiosta käyttäjät voivat muodostaa yhteyden mihin tahansa maailman osaan.

Huomaa, että käytettävissäsi on yli 5200 palvelinta, vaikka oletkin. NordVPN-käyttäjät voivat hyötyä myöskään lokittomuuskäytännöstä, jolla he voivat varmistaa, että heidän toimintalokiaan ei seurata. Sen hyödyllinen 24/7 asiakastuki on aina saatavana vastaamaan käyttäjien kysymyksiin. Jos he eivät olleet tyytyväisiä tämän palveluntarjoajan palveluihin, voit hyötyä sen 30 päivän rahat takaisin -takuusta.

Plussat

 • Erinomaiset nopeudet
 • Laaja palvelinverkko
 • 24/7 live chat-tuki
 • 2048-bittiset SSL-salat
 • Kaikkien tärkeimpien tietoturvaprotokollien tuki
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Omistettu IP-osoite ja sipuli VPN: n kautta
 • Tupla-VPN
 • Tappikytkin
 • 30 päivän palautuskäytäntö

Haittoja

 • Epäjohdonmukaiset nopeudet ajoittain

Lue koko NordVPN-arvostelu täältä.

Surfshark

Sillä aikaa Surfshark on uusi VPN-palveluntarjoaja markkinoilla, se on jo osoittanut hyvää ponnistelua ominaisuuksien ja käytäntöjen suhteen. Tämän palveluntarjoajan kanssa ei pidetä lokita, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon tietosuojatietoiselle. Itse asiassa yritys on erinomainen yksityisyyden ja turvallisuuden aloilla. Nopeudet eivät ole niin vaikuttavia, ne ovat yleensä ajoittain epäjohdonmukaisia.

Yrityksen live-chat-tuki on erittäin hyödyllistä ja reagoivaa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä milloin tahansa tarvitset apua. Vaikka Sufshark onnistuu hyvin edistyneiden ominaisuuksiensa kanssa, parantamisen varaa on paljon.

Plussat

 • Yritysluokan infrastruktuuri ja luotettavuus
 • Tukee OpenVPN- ja IKEv2-yhteysprotokollia
 • P2P-ystävällinen
 • Lokiton nollakäytäntö
 • Yhdistä rajattomat laitteet

Haittoja

 • Ei OpenVPN-protokollaa
 • Epäystävällinen Mac- ja IOS-käyttäjille
 • Epätasainen nopeus joskus

Lue Surfshark arvostelu artikkeli ymmärtää paremmin sen palveluita.

BulletVPN

BulletVPN on tämä helppokäyttöinen palveluntarjoaja, joka ei tarjoa tilaajilleen muuta kuin turvallisuutta ja nopeutta. Tämä on virolainen yritys, joka omistaa suhteellisen pienen palvelinverkon, jonka avainpaikat sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä palveluntarjoaja vakuuttaa varmasti vahvoilla tietosuojakäytännöllään ja suojausominaisuuksillaan, määrittelemällä sen vankkaksi vaihtoehdoksi.

Lisäksi BulletVPN lupaa turvalliset ja luotettavat yhteydet rajattomalla kaistaleveydellä ja salamannopealla nopeudella. Yhtiö tarjoaa myös standardiprotokollia, joiden sovellukset ovat saatavilla melkein kaikille laitteille. BulletVPN-tilauksella ei voi mennä pieleen.

Plussat

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP
 • P2P: n jakamiseen optimoidut palvelimet.
 • Zero-log käytäntö.
 • Tapa kytkin
 • 24/7 live chat-tuki
 • Ilmainen Smart DNS -ominaisuus
 • 30 päivän palautuskäytäntö, ei kysymyksiä

Haittoja

 • Rajoitettu palvelinverkko

Lue koko BulletVPN-arvostelu täältä.

Spectrum TV: n sisältö

Pidä suosikkisarjojasi, TV-sarjoja, urheilutapahtumia, elokuvia ulkomailla ollessasi ja liikkeellä ollessasi VPN-työkalu. Nyt kun olet varmistanut yhteyden, aiot etsiä mitä Spektrin on tarjottava. Tarkista alla olevat kanavat:

 • &E
 • AMC
 • American Heroes Channel
 • Animal Planet
 • AXS-TV
 • BBC America
 • BET Jamit
 • BET Soul
 • BBC World News
 • VETO
 • BET Hänet
 • Bloomberg
 • Cheddar
 • CLEO TV
 • CMT
 • CMT-musiikki
 • Komedia Keski
 • Keittokanava
 • Kohde Amerikka
 • Löytö
 • DIY, Ruokaverkko
 • Tiedoksi
 • Löytöperhe
 • Game Show Network
 • Löytöelämä
 • Hallmark-kanava
 • Hallmark-elokuvat & Mysteries
 • HDNet-elokuvat
 • HGTV
 • HISTORIA
 • IFC
 • Tutkimus löytö
 • Elinikä
 •  Elinikäinen elokuvaverkko
 • Logo
 • MotorTrend-verkko
 • MTV
 • MTV2
 • MTV Classic
 • MTV Live
 • MTVU
 • NewsmaxTV
 • täynnä uutisia oleva
 • Nickelodeon,
 • Nick Jr.,
 • Nick Music
 • Nicktoons
 • Ulkokanava
 •  OMA
 • Paramount-verkko
 • Tiedekanava
 • Sundance TV
 • Teini Nick
 •  TLC
 • Matkakanava
 • TV-maa
 • VH1
 • Viceland
 • Sääkanava ja WEtv

Spectrum TV on kaikki sinun

Kun olen asentanut ExpressVPN-puhelimeen, minulle tarjottiin 150 suoraa kanavaa ja 20 000 on Demand-nimikettä tien päällä. Nyt tämä on minulle sopivaa, kun otetaan huomioon, että olen kirjaimellisesti aina liikkeellä. Olen myös huomannut, että jos pysyn kotona, pääsen käyttämään 250 suoraa televisiokanavaa sekä 30 000 on Demand-TV-ohjelmaa ja elokuvaa. Ei ihme, että tätä kutsutaan Spektri-TV

Yritän sanoa olevan oikean VPN: n, saat nauttia Spectrum TV -kokemuksesta riippumatta siitä, missä olet. VPN: lle ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin ExpressVPN, ja haluaisimme kuulla kaikki tilaamisprosessistasi kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map