Kuinka katsella Sundancea nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella

Sundance Now tuo sinulle parhaita dokumenttielokuvia, palkittuja elokuvia ja ylenmääräisiä TV-sarjoja, ja vaikeasti löydettäviä klassikoita. Voi niitä on vaikea löytää, okei! Tämä koskee erityisesti niitä, jotka eivät ole Yhdysvalloissa Sundance ei ole käytettävissä heille siellä.


 Ymmärtääkseni Sundance-palveluntarjoajat asettaa rajoituksia jotka estävät muiden maiden käyttäjiä pääsemästä sen sisältöön. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla ongelma niille, jotka käytä VPN- ja Smart DNS-välityspalvelinta. Molemmat menetelmät voivat ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja antaa käyttäjille pääsyn maailmanlaajuiseen sisältöön, mukaan lukien Sundance Now. Katso, miten tämä tapahtuu, seuraavasta artikkelista. 

Kuinka katsella Sundancea nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella Sundancea nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella

Hanki Sundance nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella – VPN

Kun yrität käyttää Sundance Now -laitetta ulkomailla, löydät viestin, jonka sanoma on: “Sundance Now -sovellusta ei ole vielä saatavana omalla alueellasi. Pyrimme laajentamaan kiehtovien ja huippuluokan elokuvien, asiakirjojen ja tv-sarjojemme kirjastoa lähistöllä olevaan ruutuun. ” Ei epätoivo, sillä on olemassa tapa katsella Sundancea, vaikka et olekaan Amerikassa. Jos käytät VPN: tä, jokainen kanava, verkkosivusto tai palvelu voidaan asettaa saataville.

VPN, joka tarkoittaa virtuaalinen yksityinen verkko on monia toimintoja, ja yksi niistä on käyttäjien tietojen salaaminen. Sen nimeämiselle on syy. VPN luo virtuaalisen yksityisen verkon, jonka kautta käyttäjätiedot kulkevat läpi ja salataan. Käyttämäsi laite saa yhteyden palvelimeen, joka sijaitsee valitsemassasi maassa. Jos valitset yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa – missä sisältö, jota haluat käyttää – kaikki sinun tiedot kulkevat kyseisen yhdysvaltalaisen palvelimen kautta. Seurauksena on, että saat Amerikkalainen IP-osoite ja etuoikeus käyttää Yhdysvaltoihin perustuvaa sisältöä.

Askeleet

Tämä on mitä sinun on tehtävä katsoaksesi Sundancea Yhdysvaltojen ulkopuolella:

 1. Hanki VPN-palveluntarjoaja valitsemasi.
 2. Määritä VPN-tili.
 3. Lataa ja asenna VPN streaming-laitteellasi.
 4. Aktivoi sovellus ja etsi Yhdysvaltain palvelin.
 5. Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa ja odota yhteyden muodostumista.
 6. Nyt sinulla on Amerikkalainen IP-osoite se saa sinut näyttää olevan Yhdysvalloissa.
 7. Käynnistä Sundance Now nyt mistä tahansa maailman maasta.

Sillä aikaa ExpressVPN saattaa olla kalliimpaa kuin muut VPN, sen nopea ja optimoitu palvelinverkko yhdessä muiden ominaisuuksien kanssa korvaavat sen hinnan. Koet saumaton suoratoisto ja korkea yhteysnopeus tämän palveluntarjoajan kanssa, mikä tekee siitä oikean VPN: n käytettäväksi Sundance-palvelun kanssa.

Varmistaaksesi sinut päästä Sundance Now -sivustolle mistä päin maailmaa tahansa, suosittelen, että kirjaudut ExpressVPN: ään. Jos et halua käyttää, on olemassa muita VPN-verkkoja, joita voit käyttää tämän streaming-palvelun kanssa. Katso ne alla olevasta taulukosta.

Suoratoista Sundance nyt ulkomailla – Älykäs DNS

Älykäs DNS antaa sinun käyttää Sundance-estoaAlkuperäisiä, uusia elokuvia, dokumentteja ja TV-sarjoja muuttamalla suoratoistolaitteesi DNS-osoitetta. Tämä on tekniikka, joka voi saada sinut aiemmat maantieteelliset rajoitukset ympäri maailmaa. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että älykäs DNS ei ole yhtä turvallinen kuin VPN. Vaikka Smart DNS ohittaa maantieteelliset rajoitukset ympäri maailmaa, sinun tiedot pysyvät koskemattomina, suojaamattomina. Omistamaasi IP-osoite pysyy samana ja näkyy yleisölle.

 1. Tilaa Unlocator ja tilaa 7 päivän ilmainen kokeilu.
 2. Käy läpi videot / asennusohjeet että määritä Smart DNS laitteellesi.
 3. Avaa Sundance Now -verkkosivusto / -sovellus.
 4. Suoratoista Sundance Now’n koko sisältö mistä tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Jos haluat selvittää, onko Unlocator on hyvä tarjoaja, voit kokeile sitä ilmaiseksi seitsemän päivän ajan. Huomaat, että kätevä ajatellen Unlocator on erittäin yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa. Jos käytät luotettavaa Smart DNS-välityspalvelinta, suosittelen, että käytät Unlocatoria. Mikään muu Smart DNS ei voi poista esto yli 200 kanavalta. Voit myös antaa sille laukauksen.

Sundance ulkomailla – johtopäätös

Löydä seuraava suosikkielokuvasi yhdestä käsin valituista kokoelmastamme, jonka kuraattorit ovat elokuvantekijät ja kulttuurikuvakkeet missä tahansa muualla maailmassa. Sekä VPN: llä että Smart DNS: llä voit löytää itsenäisiä, inspiroivia ja vaikutusvaltaisia ​​elokuvia ja sarjoja Sundance Now -palvelusta fyysisestä sijainnistasi riippumatta. Olisin mielelläni lukenut valitsemasi kommentit alla olevaan kommenttiosaan.