Kuinka katsella Super Bowl 2020 -tapahtumaa FireStickissä ilman kaapelia

Mahtavia uutisia jalkapallofaneille ja narunleikkureille. Paljon suoratoistoalustoja lähettää 54. Super Bowl päällä 2. helmikuuta 2020. Fox Sports on Yhdysvaltojen virallinen lähetystoiminnan harjoittaja, mutta johtoleikkureilla on myös useita tapoja suoratoistaa Mega-tapahtuma. Nyt tämä opas kohdistuu Tulitikku käyttäjät ja saada Super Bowlin suoravirta laitteessa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä.


Kuinka katsella Super Bowl 2020 -tapahtumaa FireStickissä ilman kaapelia

Kuinka katsella Super Bowl 2020 -tapahtumaa FireStickissä ilman kaapelia

Super Bowl 2020 FireStickillä – ladattavat sovellukset

Yksi asia on virallisen lähetystoiminnan harjoittajan ja omistettuja sovelluksia Fire Stickillä on toinen. Nykyään keskitymme kanaviin, jotka tarjoavat Super Bowlin suoraa suoratoistoa ilman kaapelitilausta.

Hyvä uutinen on, että Fire Stick tarjoaa joukon niitä. Mutta ennen kuin jatkamme, meidän on korostettava, että nämä kanavat ovat maantieteellisesti rajoitettuja tiettyihin paikkoihin.

Näetkö nämä palvelut edelleen, olipa kyse sitten heidän virallisesta verkkosivustostaan ​​/ asiakkaastaan ​​tai Fire Stickille omistetusta sovelluksesta geo-esto. Tämä rajoittaa käyttäjän pääsyä verkkoon tietyissä paikoissa.

Jokainen online-suoratoisto-kanava voi määrittää nykyisen sijaintisi IP-osoitteesi tutkiminen. Jos et ole sen kattavuusalueella, sinut estetään melkein heti riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

Tämä on ongelma, jonka korjaamme myöhemmin artikkelissa. Toistaiseksi tässä ovat viralliset ei-kaapeliset Super Bowl -kanavat ladattavissa Fire Stick -muistikortillesi:

 • DAZN (Kanada ja Saksa)
 • Hulu + Live TV (Yhdysvallat)
 • Sling TV (Yhdysvallat)
 • BBC iPlayer (Iso-Britannia)

Ongelma on ratkaistu, kanavat on lueteltu. Nyt kaikki, mitä jäljellä on, on opettaa sinulle miten asentaa mikä tahansa niistä, ellei kaikki, ja unblock heille, jos asut alueilla, joita ei tueta.

Omistetut Fire Stick -tarvikkeet – asennusprosessi

Pidä mielessä, että vaikka pelin katselemiseen ei tarvita kaapelitilausta, olet silti tarvitset tilauksen valitulle kanavalle. Olet nähnyt alueet, joilla kanavat ovat saatavilla.

Jäljellä on, että sinun täytyy valita yksi parhaiten sopivan mukaan ja asentaa se Fire Stick -laitteeseesi. Otamme DAZN: n esimerkiksi, koska se on yksi urheilun johtavista kanavista ja tarjoaa 30 päivän ilmainen kokeilu uusille käyttäjille

DAZN-liittymä on melko halpa verrattuna siihen, mitä saat vastineeksi. Sinun ei tarvitse vain katsella Super Bowlia, sinulla on pääsy siihen kymmeniä muita urheilutapahtumia maailman ympäri.

Otetaan tämän läpi, opastamme sinua läpi kuinka DAZN asennetaan Amazonin tulitikku. Huomaa: Sama voidaan tehdä kaikille yllämainituille kanaville.

 1. Käynnistä FireStick ja valitse hakutoiminto.
 2. Kirjoita DAZN ja napsauta sovellusta.
 3. Napsauta seuraavaksi ‘Saada’.
 4. Valitse nyt ‘Ladata’.
 5. DAZN-sovellus tulee nyt lataa ja asenna FireStickissä.
 6. Sinä pystyt suoraviivaista Super Bowl 2020: ta ilmainen live-esitys Amazon Fire TV: ssä.

Nyt kun olemme peittäneet asennusosan, meidän pitäisi muistuttaa sinua siitä DAZN on rajoitettu tietyille alueille samoin kuin muut yllä mainitut kanavat. Seuraavassa osassa opit tarkalleen kuinka saada heidät toimimaan alkuperäisen peittoalueensa ulkopuolella.

Stream Super Bowl FireStickissä – maailmanlaajuinen kattavuus

Kuten olen jo maininnut, voit katsella Super Bowlia ilmaiseksi vain tietyissä maissa. Esimerkiksi vuonna Sling TV: n tapaus, amerikkalainen entinen pats, joka asuu Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa tai muualla ulkomailla, ei pääse sen sisältöön maantieteellisten rajoitusten vuoksi.

Sanoimme, että IP-osoitteesi on vastuussa tällaisista lohkoista, koska se auttaa kanavaa sisään sijaintisi määrittäminen. Kun puhumme Sling TV: stä, vaaditaan amerikkalainen IP-osoite. Muuten saat seuraavan geo-virheviesti:

“Olemme pahoillamme. Sling TV on saatavana vain Yhdysvalloissa. Kiitos mielenkiinnostasi.”Sling TV: n sijaintivirhe

Päästäksesi Sling TV: hen sinun on huijattava online-sijaintisi Yhdysvaltoihin. Tehokkain tapa tehdä se on käyttämällä Virtuaali yksityinen verkko. Näet, että VPN on työkalu, joka reitittää tietosi verkossa olevan erillisen palvelimen kautta.

Kun yhteys on muodostettu, VPN salaa liikenteen (lisää tietoturvaa) ja piilottaa IP-osoitteesi (lisää nimettömyyttä).

Peitetyllä IP-osoitteella VPN antaa sinulle väliaikaisen osoitteen, joka perustuu siihen maahan, jossa palvelin sijaitsee. Esimerkiksi, jos sinä yhdistä yhdysvaltalainen palvelin, saat Amerikkalainen IP-osoite. Seurauksena on, että voit suoratoistaa Sling TV: n, Hulun ja muiden yhdysvaltalaisten kanavien tykkäyksiä riippumatta siitä, missä olet.

Fire Stick -kanavien vapauttaminen ulkomailta – vaiheet

Rehellisesti sanottuna siitä ei ole mitään helpompaa. Sinun täytyy vain seurata muutama vaihe, ja katsot 2020: n Super Bowl on Fire Stick -tuotetta hetkessä:

 1. Ensin rekisteröidy premium-VPN-palveluntarjoajan kanssa. Suosituksemme menee ExpressVPN.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus FireStick-laitteeseesi. Voit saada asiakkaan suoraan myymälästä.
 3. Käynnistä VPN-sovellus, kirjaudu sisään ja siirry palvelinluetteloon.
 4. Yhdistä nyt VPN-palvelimeen ladatun kanavan mukaan:
  • Yhdysvaltain palvelin Sling TV: lle tai Hululle.
  • Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin BBC iPlayerille.
  • Saksalainen tai kanadalainen DAZN-palvelin.
 5. Käynnistä kanavan sovellus.
 6. Suoratoista vuoden 2020 Super Bowl -sovellus missä tahansa Fire Stick -laitteessa ilman kaapelia.

Paras VPN: n avulla voit katsella Super Bowl 2020 -kaapeleita suorana lähetyksenä FireStickissä, ExpressVPN on yläreunassa. Heillä on omistettu VPN-sovellus Amazon FireStickille ja ne tarjoavat myös 30 päivän rahojen palautustakuun. Alla on lueteltu muita parhaita VPN-palveluntarjoajia, joita voit myös käyttää.

Kuinka katsella Super Bowl 2020 -tapahtumaa FireStickissä ilman kaapelia

Se on periaatteessa kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka suoratoistaa 54. painos n Super Bowl FireStickissä kaapelivapaa live. Mitkä ovat ennusteesi San Francisco 49ers vs. Kansas Cityn päälliköt? Odotatko J-Lo: n ja Shakiran puoliaikaesitystä? Jaa ajatuksesi alla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map