Kuinka katsella SuperSportia Etelä-Afrikan ulkopuolella

SuperSportin estäminen ja katseleminen Etelä-Afrikan ulkopuolella VPN: n tai Smart DNS Proxy -sovelluksen avulla

SuperSportin estäminen ja katseleminen Etelä-Afrikan ulkopuolella VPN: n tai Smart DNS Proxy -sovelluksen avulla

Tässä artikkelissa aion näyttää sinulle kuinka VPN-verkot ja Älykkäät DNS-välityspalvelimet auttoi minua katsomaan suosikki joukkueitani SuperSportissa ulkomailta.

Kuinka estää SuperSportin estäminen Etelä-Afrikan ulkopuolella VPN: n avulla

Kun olet urheilun harrastaja, joka on jatkuvasti ulkomailla, luota minuun, kun kerron sinulle, että se on paras tapa ohittaa maantieteelliset lohkot on virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) kanssa.

Tämä vauva on erittäin tehokas, koska se reitittää liikenteen uudelleen toiseen valitsemasi verkkoon, antaa sinulle IP-osoitteen valitsemastasi alueelta. Tämä prosessi huijaa kanavien suoratoistoa kuten SuperSport ajattelemaan, että olet heidän peittoalueellaan, mikä tarkoittaa, että pystyt näkemään heidän sisällön mistä tahansa. 

VPN-verkot tarjoavat myös erinomaisia ​​suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia, kuten liikennettä salaus ja nolla-kirjaaminen. Seurauksena on, että sinulla on täydellinen nimettömyys aina online-tilassa. Jopa oma Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä mitä teet.

Ja jos luulet, että VPN: n hankkiminen on monimutkainen asia, ajatelkaa uudelleen, koska seuraava palvelu on vain muutaman napsautuksen päässä.

  1. Ensin sinun on tilattava palveluntarjoaja hyvä sijoitus ja arvostelut. Suosittelen, että käytät kuuluisaa ExpressVPN. 
  2. Käytätpä sitten iOS-, Android-, PC- tai Mac-käyttöjärjestelmää lataa ja asenna sovellus useimmissa laitteissa ja alustoissa.
  3. Kun sovellus on asennettu laitteellesi, käynnistä se, kirjaudu sisään ja muodosta yhteys palvelimelle alkaen Etelä-Afrikka.
  4. Siirry SuperSport-verkkosivustoon tai -sovellukseen ja virtauta haluamasi turnaus.

Parhaat VPN: t SuperSportin estämiseksi

Haluatko neuvojani? Luo mieltäsi ja kirjaudu ExpressVPN: n avulla. Se on ohi 3000 palvelinta poikki 94 maata, mukaan lukien Etelä-Afrikka, mikä tarkoittaa, että se voi estää SuperSportin ja minkä tahansa muun kanavan ilman ongelmia.

Myös palvelu ei kirjaa liikennettä tai pidä välilehtiä verkkotoiminnasta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan, jos olet huolissasi yksityisyydestäsi. Ja mainitsinko, että se käyttää vahvinta salaus estää ketään tarkkailemasta liikennettäsi?

Jos sinulla on koskaan ongelmia tai kysymyksiä, kun käytät ExpressVPN-palvelua, voit ottaa yhteyttä heihin kellon ympäri asiakaspalvelu live chatin tai sähköpostin välityksellä.


Tilaamalla ExpressVPN: tä ei ole valitettavasti, koska jos olet tyytymätön palveluun, voit saada täyden hyvityksen heidän 30 päivän rahat takaisin takuu. 

Jos tämä on tilanne, katso sitten luettelon parhaita vaihtoehtoja:

Kuinka katsella SuperSportia Etelä-Afrikan ulkopuolella älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Jos et ole VPN-tyyppi, niin ainoa toinen vaihtoehtosi SuperSportin estäminen ulkomailta on älykäs DNS-välityspalvelin. Muista kuitenkin, että laitteen asettaminen laitteellesi ei ole yhtä yksinkertaista kuin VPN, koska välityspalvelimet sinulla ei ole omistettuja sovelluksia. Siksi sinun on määritettävä ne käsin.

Toisin kuin VPN, nämä työkalut reitittävät vain osan yhteydestä huijataksesi sijaintisi. Ne älä piilota IP-osoitteesi tai salaa liikennettäsi. Jotkut käyttäjät näkevät tämän positiivisena asiana, koska Internet-nopeutesi ei laske. Mutta muut, jotka ovat yksityisyyden suojaa, haluavat välttää niitä.

Mutta tärkeintä muistaa, että älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät toimi kunnolla, jos palveluntarjoajasi käyttää läpinäkyviä välityspalvelimia tai DNS-kaappaamista.

  1. Valitse tunnettu ja tehokas Smart DNS, kuten Unlocator. 
  2. Asenna se laitteellesi. Nämä työkalut ovat yhteensopivia melkein kaikkien laitteiden kanssa, mukaan lukien iOS, Android, Mac, PC, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV PS3 / PS4, Xbox, ja Roku.
  3. Nauti katsomassa suosikkijoukkueitasi Etelä-Afrikan ulkopuolella.

Jos haluat käyttää älykästä DNS-välityspalvelinta VPN: n kanssa, sinun on valittava parhaiten Unlocator. Se tarjoaa helpon ja selkeän video-oppaat ja oppaat auttaa sinua asentamaan sen sujuvasti laitteellesi, ja se tukee myös yli 200 kanavaa. Siksi, jos olet TV-ystävä, voit katsella suosikkiohjelmasi BBC iPlayerissa, HBO: ssa, Hulussa, Amazon Prime Video -palvelussa, AMC: ssä ja paljon muussa.

Mutta sinun ei tarvitse vielä sitoutua siihen. Testaa se ilmaiseksi 7 päivän ilmainen kokeilujakso. 

Kuinka avata ja katsoa SuperSport-ohjelmaa ulkomailla – Wrap Up

Oletko kokeillut jotakin yllä ehdottamistamme menetelmistä SuperSportin estämiseksi Etelä-Afrikan ulkopuolella? Jos on, miten se meni? Jaa ajatuksesi ja kokemuksesi käyttämällä VPN: ää tai Smart DNS: tä ohittaaksesi maantieteelliset rajoitukset alla olevassa kommenttiosassa.