Kuinka katsella Sveitsin sisätiloissa 2019 -suoraa suoratoistoa

Katso Swiss Indoors 2019: n suoraa suoratoistoa


Kuinka katsella Sveitsin sisätilojen 2019-suoraa suoratoistoa

Swiss Indoors 2019 -kanavat

Tässä ovat ATP-tennisturnausten viralliset lähetyskumppanit ympäri maailmaa.

 • Sky Go (Iso-Britannia)
 • Nyt TV (UK)
 • SuperSport (Etelä-Afrikka)
 • TSN (Kanada)
 • RDS (Kanada)
 • Fox Sports (Alankomaat)
 • BeIN Sports (Lähi-itä)
 • SRF (Sveitsi)
 • ESPN (Yhdysvallat)
 • Sky Italia (Italia)
 • Sky Deutschland (Saksa)
 • TV3 (Tanska)

Kaikkia näitä kanavia ei kuitenkaan voida käyttää kunkin alueen ulkopuolella tekijänoikeuskysymysten takia. Siksi tarvitset VPN: n estämään ne.

Kuinka katsella Sveitsin sisätiloissa 2019 -tilaa verkossa VPN: n avulla

On olemassa useita suoratoistopalveluita, jotka lähettävät Swiss Indoors 2019. Mutta valitettavasti ne ovat kaikki maantieteellisesti estetty niiden nimettyjen alueiden ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että et voi katsella live-urheilutapahtumia kyseisillä kanavilla, jos matkat tällä hetkellä ulkomaille.

Voit kuitenkin välttää nämä online-rajoitukset käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN). Tämä työkalu voi huijata online-sijaintiasi ja estä suosikki urheilukanavasi ulkomailla. Miten?

VPN-verkot uudelleenreititysvaihtoehtoja Internet-liikenteesi suojattujen palvelimien verkon kautta. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi palvelin, ja palveluntarjoajasi lähettää yhteyden sen kautta. Tämä prosessi tulee salaa liikenteesi ja antaa sinulle uuden IP-osoitteen varmistaa täydellinen yksityisyys ja nimettömyys. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää geospesifisiä verkkosivustoja joita ei voi käyttää ilman VPN: tä.

Siksi, jos haluat katsella Swiss Indoorsia ESPN: ssä, sinun on muodostettava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Mutta jos haluat Sky Go: n, tarvitset palvelimen Isosta-Britanniasta. Mutta tehdäksesi se, sinun on ensin asennettava VPN laitteellesi.

Kuinka asentaa VPN – vaiheet

VPN: n määrittäminen laitteellesi on yksi helpoimmista asioista maailmassa. Ainoa mitä sinun on tehtävä on:

 1. Koska VPN: t kehitettiin kyberturvallisuuden työkaluiksi, sinun on valittava yksi, jolla on erinomaiset turvaominaisuudet. Vai niin! Ja a suuri palvelinverkko ei myöskään satuttaisi. Jos haluat neuvojani, käytä ExpressVPN.
 2. Kun olet rekisteröitynyt, mene sovelluskauppaan lataamaan sovellus ja asentamaan se laitteeseesi. VPN: t ovat yhteensopivia suurimman osan kanssa älypuhelimet, tablet-laitteet ja tietokoneet.
 3. Nyt kun laitteellasi on VPN-sovellus, avaa se ja kirjaudu sisään tiliisi.
 4. Yhdistä mihin tahansa palvelimeen, jonka haluat suosikkikanava. Valitse Yhdysvallat ESPN: lle, Yhdistynyt kuningaskunta Sky Go tai Now TV: lle jne.…
 5. Siirry haluttuun suoratoistopalveluun. Huomaa kuinka sijaintivirheviesti on kadonnut.
 6. Katso Sveitsin sisätiloja 2019 mistä päin maailmaa tahansa.

Parhaat VPN: t ohittaa maantieteelliset lohkot

Koska Swiss Indoors -turnausta lähetetään niin monta suoratoistokanavaa, tarvitset VPN-palvelun, joka käyttää kaikkia niitä. Toisin sanoen tarvitset palveluntarjoajan, jolla on laaja palvelinverkko kuten nyt käyttämäni, ExpressVPN. 

Tällä brändillä on enemmän kuin 3000 palvelinta 94 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Egypti, Etelä-Afrikka ja Sveitsi. Sillä on läsnäolo joka puolella maailmaa. Turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen se käyttää armeijan luokan AES 256-bittinen salaus -protokollaa, ja tarjoaa tapukytkimen ja DNS-vuodonsuojauksen ylimääräistä turvallisuutta varten. Yrityksen tarkoituksena on kunnioittaa yksityisyyttäsi koskaan pidä tai jaa online-toimintaa. 

Ja kaiken kaiken lisäksi se tarjoaa 30 päivän palautuskäytäntö rekisteröinnin yhteydessä, mikä tarkoittaa, että sinulla on kuukausi aikaa kokeilla sitä. Ja jos päädyt tyytymättömäksi, saat rahat takaisin kokonaan, ilman kysymyksiä.

Mutta koska siellä on muita premium-palveluntarjoajia, tutustu muihin vaihtoehtoihin, jotka auttavat sinua päättämään mielesi.

Kuinka suoratoistaa Sveitsin sisätiloja 2019 Live älykkäiden DNS-välityspalvelimien avulla

VPN: t voivat olla paras tapa ohittaa maantieteelliset rajoitukset, mutta ne tekevät varmasti paljon muutoksia Internet-yhteyteesi. Jos haluat jotain, jolla on vähän vaikutusta, sinun on parasta käyttää a Älykäs DNS-välityspalvelin. 

Tämä työkalu ei edes reititä koko yhteyttäsi uudelleen. Sen sijaan se vain ohjaa sijainti-osa liikenteestäsi, joka huijaa kanavia niiden sisällön estämiseksi.

Se on periaatteessa se, ollakseni rehellinen. Älä odota salauksia tai piilotettuja IP-osoitteita. 

Ole kuitenkin varovainen DNS-kaappaus ja Läpinäkyvät valtakirjat koska älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät toimi, jos palveluntarjoajasi käyttää näitä järjestelmiä.

Asenna älykäs DNS-välityspalvelin laitteellesi seuraavasti:

 1. Tilaa huippupalvelu kuten Unlocator joka tarjoaa ilmainen 7 päivän kokeilujakso.
 2. Varmista, että Smart DNS tukee kanavaa, jota haluat katsella. Unlocatorissa on luettelo yli 200 tuetusta kanavasta, mukaan lukien ESPN, SuperSport, beIN Sports, Now TV, Fox Sports ja muut.
 3. Voit määrittää älykkään DNS: n jokaiselle laitteelle tai alustalle, jopa sellaisille, jotka eivät ole VPN-yhteensopivia reitittimet, älytelevisiot ja pelikonsolit. Mutta sinun on tehtävä se manuaalisesti, koska välityspalvelimet sinulla ei ole omistettuja sovelluksia. Mutta älä huoli, löydät runsaasti oppaita ja käsikirjoja, jotka auttavat sinua palveluntarjoajan verkkosivustolla.
 4. Nauti Sveitsin sisätiloista 2019 riippumatta siitä missä olet.

Kuinka katsella Sveitsin sisätiloissa 2019 -tapaa verkossa – Wrap Up

Sveitsin tennislegend Roger Federer voitti vastavuoroiset Sveitsin sisätilojen mestaruuskilpailut vuosina 2017 ja 2018. Voiko hän puolustaa tittelinsä kolmannen kerran peräkkäin? Numerot ja tilastot ovat varmasti hänen edukseen. Kun hän on palvellut pallopoikana Swiss Indoors Baselissa, hänestä on nyt tullut turnauksen menestynein pelaaja. Hänellä on ennätys useimmista single-nimikkeistä (9), useimmista esiintymisistä single-finaalissa (14) ja useimmissa peräkkäisissä single-finaalissa (10). Siitä ei ole kysymys, kotikaupungissaan harvat voivat voittaa Federerin.

Kummalla kanavalla katsot Sveitsin sisätilat 2019? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map