Kuinka katsella UK-kanavia Australiassa

Australia on osa Kansainyhteisöä, ja maa tunnustaa jopa Elizabeth II: n Australian kuningattarena. Se on, kuinka syvät siteet kulkevat Australian ja Englannin välillä. Tästä ystävällisestä suhteesta huolimatta, Australialaiset paikalliset ihmiset eivät edelleenkään pääse Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanaviin koska niitä ei ole saatavana ala-alueella.


Maantieteelliset rajoitukset ovat sisällöntuottajan tapa suojata tekijänoikeuksiaan. Riippumatta, näytän kahdella tavalla, kuinka voit estää UK: n televisiokanavien lukituksen Australiasta. Nämä kaksi tapaa sisältävät VPN: n ja Smart DNS: n käytön, joten et menetä suosikkiohjelmasi.

Katso Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavia Australiassa

Kuinka katsella UK-kanavia Australiassa

Miksi Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavia ei ole saatavana Australiassa?

No, se ei ole mitään henkilökohtaista Australiaa vastaan. Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavia voi käyttää vain Ison-Britannian sisällä tekijänoikeuskysymysten vuoksi. Joten jos olet ulkomailla asuva, ulkomailla asuva opiskelija tai pelkästään pidennetty loma, Yhdistyneen kuningaskunnan televisio on rajoittamaton.

Rajoituksen syy liittyy sinuun IP-osoite, joka paljastaa sijaintisi Internetissä. Jos suoratoistokanavat, kuten BBC iPlayer tai Sky Go, huomaa, että olet sallittujen peittoalueiden ulkopuolella, ne sulkevat sinut. kuitenkin, voit poistaa minkä tahansa kanavan eston käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN) tai älykästä DNS-välityspalvelinta.

Poista UK-kanavien esto VPN: llä

Ison-Britannian televisio on koti joillekin maailman suurimmista ohjelmista ja ohjelmista. Sherlock, Downton Abbey ja Coronation Street ovat vain muutamia esimerkkejä laajalti suosituista brittiläisistä näyttelyistä, joilla on kansainvälinen seuranta. Joten kuvittele, kuinka ärsyttävää olisi, jos et voisi katsoa uusinta jaksoa.

Mutta VPN: n avulla sinun ei tarvitse kokea tuota tunnetta. Tämä työkalu käyttää ohjelmistoa huijaamaan fyysistä sijaintiasi. VPN ohjaa online-liikenteen valitsemasi verkkoon. Myös, se piilottaa IP-osoitteesi ja antaa sinulle uuden mistä tahansa valitsemastasi alueesta.

Joten kun olet muodostanut yhteyden brittiläiseen palvelimeen, saat uuden paikallisen IP-osoitteen ja näyttää siltä kuin olisit Iso-Britanniassa. Sitten kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavat tulevat heti saataville.

Seuraavien vaiheiden pitäisi tehdä asioista entistä selkeämpiä:

 1. Tilaa luotettava ja tehokas VPN-palvelu. minä suosittelen ExpressVPN.
 2. Hanki sovellus tietokoneellesi, Mac-, iOS- tai Android-laitteelle. Voit vaihtoehtoisesti asentaa VPN-reitittimet, älytelevisiot ja pelikonsolit.
 3. Yhdistä palvelimeen Isosta-Britanniasta.
 4. Varmista, että sinulla on eri IP-osoite WhatIsMyIP.network.
 5. Suoratoista viimeisimmät Yhdistyneen kuningaskunnan ohjelmat mistä tahansa Australiassa.

Miksi sinun pitäisi harkita ExpressVPN-palvelua

ExpressVPN kuuluu VPN-teollisuuden eliittimerkkeihin ja on ehdottomasti ykkönen kirjaamme. Tämän merkin avulla voit ohittaa kaikenlaiset online-rajoitukset riippumatta siitä missä olet joukon ansiosta erinomaiset ominaisuudet.

Ensinnäkin yrityksellä on yksi Suurimmat palvelinverkot, enemmän kuin 1000 palvelinta 94 maassa. Voit epäilemättä poistaa UK-kanavien eston. Toiseksi se tarjoaa uskomattomia nopeusasteita joiden avulla voit suoratoista HD-esityksiä ilman puskurointiasioita.

Sillä on korkealaatuiset turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet. ExpressVPN käyttää armeijan luokan AES 256-bittinen salaus joka tarjoaa käyttäjille online-nimettömyys, jopa Internet-palveluntarjoajilta ja hallituksen snoopilta. Lisäksi se noudattaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä, mikä tarkoittaa, että he eivät “koskaan pidä liikennelokeja”. Muihin tietoturvaspeleihin sisältyy a tappaa kytkin, jaettu tunnelointi, ja DNS-vuodonsuojaus.

Ja lopuksi, yritys on täysin yhteensopiva Netflixin kanssa, joten voit käyttää mitä tahansa haluamaasi kirjastoa, jopa yhdysvaltalaista versiota. Lisäksi se valtuuttaa P2P-torrentin ja tiedostojen jakamistoiminnot. Lataa kaikki elokuvat tai sarjat huolehtimatta juridisista ongelmista.

Muut VPN-palvelut

Voit myös harkita muita VPN-merkkejä. Löydät ne alla olevasta taulukosta.

ExpressVPN

ExpressVPN omistaa yli 3000 tuhatta palvelinta 94 maassa, mikä on aika vaikuttavaa. ExpressVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, joten se on täydellinen pelaamiseen. Voit yhdistää jopa viisi samanaikaista yhteyttä, jotka saattavat olla hyödyllisiä, kun sinulla on paljon laitteita. Sikäli kuin muut laitteet menevät, voit hyötyä niiden Smart DNS -ominaisuudesta Media Streamer. Yhtiö ei pidä lokkeja ja käyttää jaettua tunnelointia. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun ja 24/7 asiakaspalvelun. Saat lisätietoja ExpressVPN: stä, jos kirjaudut sisään tämä arvostelu.

BulletVPN

BulletVPN toteaa verkkosivustolla: “Varmistamme, että palvelimemme eivät ole ylikuormitetut, ja käytämme korkealaatuisia kantoaalloja suurimman mahdollisen nopeuden tarjoamiseksi.” Lisäksi, kuten ExpressVPN, BulletVPN käyttää AES 256-bittistä salausta, tappa-kytkin, ja ilmainen Smart DNS. Yhtiö hakee a tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja lupaa vain ‘Loistava nopea nopeus.’

Ehkä sen ainoa haittapuoli on pieni palvelinverkko verrattuna sen huippukokoisiin. Sillä on tällä hetkellä 47 palvelinta 21 maassa. Katso tämä BulletVPN-arvostelu lisätietoja.

NordVPN

VPN-käyttäjät kiittävät NordVPN: tä uskomattomista turvallisuusominaisuuksista. Tämän palveluntarjoajan mielenkiintoisin on sen Onion over VPN -ominaisuus. Kirjautumattomuuskäytäntönsä ja tiukkojen salausten ansiosta kaikki kytketyt käyttäjät ovat turvallisia verkossa. Lisäksi yritys hallinnoi verkkoa, joka koostuu 5000 palvelimesta, jotka ovat vankempia kuin 61 maassa. Sen väittäminen, että se on yksi alan suurimmista, ei ole liian vähäistä. Panamalla toimivan palveluntarjoajan, kuten Nord-VPN: n avulla voit olla varma tietosi turvallisuudesta. Yritys sijaitsee paikassa, jossa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Lisätietoja tästä NordVPN: stä arvostelu.

Katso Ison-Britannian televisiokanavia älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Toinen menetelmä Poista UK: n TV-kanavien esto Smart DNS -välityspalvelimien kautta. Näiden työkalujen avulla voit myös ohittaa maantieteelliset rajoitukset reitittämällä URL-osoitteet uudelleen jotka paljastavat sijaintisi. Ne eivät kuitenkaan muuta IP-osoitteitasi, mikä tarkoittaa, että sinulla on edelleen pääsy Australian verkkosivustoihin. Mutta se tarkoittaa myös, että et välttämättä aina ohita mitään maantieteellistä estoa.

Älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät myöskään suojaa liikennettäsi salauksilla, mikä voi olla merkittävä yksityisyyden huolenaihe, vaikka Internet-nopeuteen ei vaikuteta. Jos et muista tiettyjä heikkouksia ja haluat silti määrittää laitteellesi älykkään DNS-välityspalvelimen, sinun on toimittava seuraavasti:

 1. Tee fiksu DNS-tilaus. Unlocator olisi meidän valinta ykkönen.
 2. Palvelun on tuettava brittiläisiä kanavia, kuten Sky Go, BBC iPlayer ja ITV.
 3. Määritä älykäs DNS-sovellus haluamaasi laitteeseen käyttää suoratoistoon.
 4. Vaihtoehtoisesti voit asenna ne reitittimiin, pelikonsoleihin tai älytelevisioihin.
 5. Käytä ja suoratoista mitä tahansa UK-rajoitettua kanavaa mistä tahansa maailman maasta.

UK: n suosituimmat TV-kanavat

Jotkut Ison-Britannian televisiokanavat isännöi ensiluokkaisia ​​esityksiä, ohjelmia ja urheilua. Jos olet kiinnostunut katsomaan mitä tahansa ulkomailla, ota huomioon seuraavat seikat:

 • BBC iPlayer
 • BT Sport
 • Sky Go
 • ITV 

Suoratoista UK-kanavia Australiassa VPN: n, Smart DNS: n avulla

Katso UK: n TV-sisältöä Australiassa VPN: n, Smart DNS: n avulla

Katso Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavia Australiassa – johtopäätös

Monet ovat ohjelmia, joista voit nauttia suoratoistosta UK-kanavilla. Tällainen sisältö ei ole vain kiinnittänyt huomiota Iso-Britannian ulkomailta tulleisiin tai paikallisiin. Kansainväliset katsojat saattavat myös olla kiinnostuneita katsomaan, mitä Yhdistyneen kuningaskunnan kanavilla on tarjota. Joten, jos suunnittelet pidempää oleskelua Australiassa tai muualla maailmassa, tilaa VPN tai Smart DNS poistaaksesi Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavien lukituksen. Se on sen arvoista.

Jos olet samaa mieltä, kerro minulle, minkä näistä menetelmistä valitset lopulta kommenteissa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map