Kuinka katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa

ZEE5 on online-OTT-alusta joka tarjoaa rajoittamattoman viihteen tien päällä. Se sisältää valikoiman omistettu Bollywood- ja kansainväliset näyttelyt, jotka ovat sitä yhtenä parhaimmista palveluista streaming-faneille. Palvelu alkoi pieneltä, mutta nyt se on saatavana yli 190 maata maailman ympäri, paitsi Yhdysvallat (Kiitos paljon, lautasen verkko). No, niin tapahtui ennen kuin kompasit tätä opasta. Tämä saattaa viedä muutaman askeleen täydellisyyteen, mutta se on toteutettavissa. tässä kuinka voit katsella ZEE5: tä Yhdysvalloissa.


Kuinka katsella ZEE5: tä Intian ulkopuolella

Kuinka katsella ZEE5: tä Intian ulkopuolella

OZEE – ZEE5: n läsnäolo

Zee5-logoAikaisemmin tunnettu nimellä Ozee, ZEE5 on suora ja suoratoistoinen suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin takaisin sisään Helmikuu 2018.

ZEE5 osoitti uskomattomia mahdollisuuksia suoratoistopalveluna, ja tällä hetkellä sillä on enemmän kuin 50 miljoonaa tilaajaa maailman ympäri.

Se on melkoinen määrä. Jos sinulla on ZEE5-tilauksesi, saat enemmän kuin 100 000+ tuntia suoratoistettavaa sisältöä.

Kuitenkin, koska se on enimmäkseen aluekeskeinen viihde, En usko, että kanava aikoo kilpailla Netflixin ja Amazon Primen kaltaisia ​​pelaajia.

Tarvittavan sisällön lisäksi ZEE5 tarjoaa yli 90 suoraa kanavaa useilla kielillä (englanti, hindi, bengali, malajala, tamili, telugu, kannada, marathi, orija, bhojpuri, gujarati ja panjabi).

Palvelulla on myös sovellus, ZEE5-sovellus, jota voit käyttää iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Android TV, Smart TV ja Chromecast.

Haluatko tietää enemmän? tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ZEE5: stä.

Paljonko se maksaa?

ZEE5 on ilmainen ja premium-sisältö. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään voidaksesi käyttää kanavan luetteloa. Voit tehdä sen ilmaiseksi ilman tilausta. kuitenkin, ilmainen sisältö on rajoitettua; suurin osa nimikkeistä on saatavana vain, jos sinulla on premium-tilaus.

Vapaa pääsy ei salli sinun katsella paljon kanavalla. Jos haluat mielipiteeni, ehdotan, että tilaat a palkkio-suunnitelma. Se antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja selata, mukaan lukien mahdollisuus suoratoistaa viisi samanaikaista laitetta. Katsotaanpa katsomaan suunnitelmia?

 • All Access -kuukausipaketti (4,99 dollaria / kuukausi)
  • Elokuvat, TV-ohjelmat, Live TV ja on-Demand-sisältö.
  • 7 päivän ilmainen kokeilu.
  • Viisi samanaikaista laitetta.
  • Helppo online-maksu.
 • South Special Pack (3,99 dollaria / kuukausi)
  • Elokuvat, TV-ohjelmat, Live TV ja on-Demand-sisältö.
  • Viisi samanaikaista laitetta.
  • Helppo online-maksu.

ZEE5-tilaus

Saatavuus

Kanava on lisännyt läsnäoloaan kansainvälisillä markkinoilla, joihin kuuluu 190 maata. Koska Dish Network on kuitenkin Intian kanavien virallinen tarjoaja Yhdysvallat, ZEE5 ei käynnistynyt sinne. Jos yrität käyttää kanavaa Yhdysvalloissa, tämä geo-virheviesti tulee esiin:

”Viihteellä on pian uusi kohde. Tulossa pian kotimaasi. ”ZEE5-virhe

Ainakin se on parempi kuin “Valitettavasti sisältöä ei ole saatavana maassasi.” Tapa peittää pettymys ZEE5. Riippumatta siitä, miten ihmiset ilmaisevat sen, sillä ei ole paljon eroa, koska voimme ZEE5: n vapauttaa milloin tahansa, missä tahansa. Lue ja selvitä miten käyttää Zee5: tä Yhdysvalloissa.

Kuinka katsella ZEE5: tä Intian ulkopuolella VPN: n avulla

Vaikka ZEE5: tä ei ole saatavana Yhdysvalloissa, oikeilla työkaluilla voit hankkia sen helposti. Sitä kutsutaan a VPN, Internet-työkalu, joka auttaa sinua huijata online-sijaintiasi näkyä missä palvelunne olet yhteydessä.

Kun olet muodostanut yhteyden, koko tietosi näyttävät tulevan palvelimen sijainnista, mikä merkitsee sinua alueen nykyiseksi asukkaksi.

ZEE5: n tapauksessa yhdistämme verkkoon Intialainen palvelin koska sieltä kanava on kotoisin. Yhdistäminen intialaiseen palvelimeen tarjoaa sinulle IP maassa. Tämä antaa sinulle oikeuden käyttää siellä saatavilla olevaa sisältöä, mukaan lukien tykkäykset ZEE5, Hotstar ja Sonyliv.

Seuraa näitä ohjeita oppiaksesi kuinka voit hanki ZEE5 Yhdysvalloissa VPN: n avulla:

 1. Ensimmäinen asia mitä sinun täytyy tehdä on kirjaudu VPN-palveluun.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteella, jolla haluat suoratoistaa ZEE5: n.
 3. Käynnistä sovellus ja Yhdistä VPN-palvelimeen Intiassa.
 4. Kun olet muodostanut yhteyden intialaiseen palvelimeen, VPN antaa sinulle väliaikaisen Intian IP-osoite joten näyttää siltä, ​​että sijaitset Intiassa.
 5. Nyt kun sinulla on intialainen IP, voit helposti käyttää ZEE5: tä mistä päin maailmaa tahansa.

Onko olemassa suosituinta VPN-verkkoa?

ExpressVPN-logoItse asiassa niitä on useita, mutta aion suositella, mitä käytän henkilökohtaisesti, ExpressVPN. Se on VPN-markkinoiden paras palveluntarjoaja tänään.

Sillä on pitkä, onnistunut historia sisällön lukituksen poistamisessa nopeasti asiakkaiden turvallisuuden ylläpitäminen.

Sillä on enemmän kuin 2800 palvelinta yli 90 maassa, mukaan lukien Intia. Joten, poistat ZEE5-lukituksen käytöstä nopeasti. Toisaalta ExpressVPN on erinomainen turvaosastolla.

Se tarjoaa käyttäjille armeijan luokan salaus jotta heidän tietonsa pysyvät suojattuna koko ajan Internetin selaamisen aikana.

ZEE5 vaatii hyvän Internet-yhteyden. Jos et tiennyt, VPN salaus hidastaa Internet-nopeutta. Siksi ExpressVPN tarjoaa käyttäjille vaihtoehdon muodossa Älykäs DNS.

Sitä kutsutaan MediaStreamer, tekniikka, joka muuttaa sijaintiasi lisäämättä turvallisuutta ja piilottamatta henkilöllisyyttäsi. Se auttaa kuitenkin suoratoistoa täydellä nopeudella ja pääsyä paikallisille kanaville. Jos etsit HD-suoratoisto, tämä on paras vaihtoehto.

No niin, ExpressVPN on tällä hetkellä elintarvikeketjun päällä, mutta se ei tarkoita, että muut VPN: t eivät pysty suorittamaan työtä. Lisätietoja muista Intian parhaat VPN-palveluntarjoajat, tarkista tämä alla oleva taulukko.

Muut VPN-edut

Maantieteellisten rajoitusten ohittamisen lisäksi, a VPN voi suorittaa paljon toimintoja. Katso seuraava:

 • Ohituslohkot ja muut sensuurin muodot.
 • Vaikuttaa käyttävästä Internetiä toisesta maasta.
 • Piilota selaustoiminta paikallisista verkoista ja Internet-palveluntarjoajilta.
 • Lataa, jaa tiedostoja ja torrent turvallisesti.
 • Voit käyttää julkista wifi-palvelua turvallisesti.
 • Se tarjoaa Internet-nimettömyyden.
 • Voit välttää Internet-palveluntarjoajan kaistanleveyden kuristamista.
 • Säästä rahaa rajat liittyvillä ostoksilla.
 • Hanki uusi ja väliaikainen IP-osoite.

Mitä katsella ZEE5: ssä?

Etkö ihmettele mitä Yli 100 000 tuntia suoratoistettavasta sisällöstä sisältyy? No, jos olet, tässä on lyhyt kuvaus joistakin nimikkeistä, jotka saat ZEE5-katalogista:

Katso ZEE5 Intian ulkopuolella

Suorita erityisiä tapahtumia ja upeita esityksiä hindista ja alueellisista tapahtumista, kuten Zee Cine -palkinnot, Zee Kutumbam-palkinnot, jne. USA: ssa asuvat voivat nyt nauttia siitä, mitä 190 maata kokee VPN-verkot.

VPN: n kanssa, sinä voit tehdä ZEE5 uusi määränpääsi uusimmalle musiikille, bändin hitteille ja parhaalle kansainväliselle sarjalle. Mihin aiot käyttää ZEE5: tä? Kerro meille kommentti-osa alla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map