Kuinka katsoa amerikkalaista kauhuhistoriaa: Apocalypse Live Online

Syyskuu on aivan nurkan takana, mikä voisi tarkoittaa vain yhtä asiaa; Amerikkalainen kauhu tarina: Apokalypsi.


Kuinka katsoa amerikkalaista kauhuhistoriaa: Apocalypse Live Online

Kuinka katsoa amerikkalaista kauhuhistoriaa: Apocalypse Live Online

Jos olet kuin minä ja olet ollut innokas fani Murder Housesta lähtien, tämä kausi on aika jännittävä! Kuten useimmat fanit tietävät, AHS: llä on kausi, joka on risteys Murder Housen ja Covenin välillä. Luoja Ryan Murphy on vahvistanut, että kauan odotettu risteys tulee olemaan AHS-kausi 8! Ei-amerikkalaisille kauhuanalogian faneille on tässä esimerkki siitä, kuinka katsella American Horror Story: Apocalypse asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka katsoa amerikkalaista kauhuhistoriaa: Apokalypsesi VPN: n kanssa

AHS-kausi 8 esitetään FX: ssä, mikä tarkoittaa, että muualla kuin Yhdysvalloissa toimivat katsojat eivät pääse suoraan esitykseen, kun se ilmestyy ensimmäisen kerran. Miksi? Koska FX on alueellisesti estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. VPN: n avulla voit estää FX: n ja suoratoistaa American Horror Story 8. kauden verkossa kaikkialla maailmassa hankkimalla Yhdysvaltojen julkisen IP: n. Näin voit katsoa AHS-kauden 8, kun se julkaistaan ​​Yhdysvalloissa VPN: n avulla:

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja ja kirjaudu heidän palveluunsa.
 2. Lataa VPN-sovellus, joka toimii laitteen kanssa. VPN-sovellukset ovat yleensä saatavana verkkotunnuksille Windows, Mac, iOS, ja Android laitteet.
 3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tiliisi.
 4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Odota muutama sekunti, kunnes yhteys muodostuu.
 5. Siirry FX.com-sivulle ja katso American Horror Story S8 -sovellusta suorana tai tilattavana.

VPN-palveluntarjoajalle, jolla on nopeat ja optimoidut amerikkalaiset palvelimet, suosittelen ExpressVPN-palvelua. Voit oppia kaikki mitä sinun tarvitsee tietää numero 1 VPN-palveluntarjoajasta täältä. ExpressVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit testata sen ennen kuin päätät sitoutua siihen.

Jos ExpressVPN ei kellu veneessäsi, voit testata mitä tahansa näistä huipputason VPN-palveluntarjoajista American Horror Story S8: n estämiseksi:

Kuinka katsoa American Horror Story 8. kautta älykkäällä DNS: llä

Jos et ole kiinnostunut VPN: n tarjoamasta lisäsuojauksesta tai et vain halua muuttaa IP-osoitettasi, voit käyttää sen sijaan älykästä DNS: ää. Älykäs DNS ei muuta IP-osoitettasi tai pyydä sinua muodostamaan yhteyttä palvelimeen, sen sijaan se vain poistaa kanavaluettelon samanaikaisesti. American Horror Story: Apokalypsen katseleminen älykkään DNS-välityspalvelimen avulla on seuraava:

 1. Etsi älykäs DNS-palvelu, joka vapauttaa FX: n.
 2. Kirjaudu palveluun ja määritä Smart DNS -sovellus streaming-laitteellesi. Älykäs DNS voidaan yleensä määrittää PC, Mac, iOS, Android, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, PS3, PS4, ja Apple TV.
 3. Suorita American Horror Story -kausi 8 verkossa!

Älykkäälle DNS: lle, joka vapauttaa FX: n, suosittelen Unlocatorin käyttöä. Unlocator ei vain estä yli 200 kanavaa, vaan siinä on myös käteviä asennusoppaita meille, jotka eivät ole niin tekniikan taitavia. Voit kokeilla Unlocatoria 7 päivän ajan ilmaiseksi ennen sitoutumista tähän mahtavaan Smart DNS -palveluun.

Amerikkalainen kauhu tarina: Apokalypsi – mitä tiedämme toistaiseksi

Kuten ehkä tiedät, uuteen American Horror Story -kauteen johtavia tietoja on aina niukasti. Tiedämme varmasti, että American Horror Story: Apocalypse on ristinopeus Covenin (kausi 3) ja Murder House (kauden 1) välillä. Tiedämme myös, että kausi 8 ”alkaa maailman lopusta”, mikä on hiukan hämmentävä, kun AHS on uusittu kaudelle 10.

Selitän, Show’n toimeenpaneva tuottaja Alexis Martin Woodall sanoi Televisiokriitikkojen yhdistyksessä, että ”tarina alkaa maailman lopusta ja sitten maailmamme alkaa. Se alkaa todellisesta maailmasta. ” Koska tämän vuoden American Horror Story -tekstitys on Apocalypse, voit lyödä vetoa, että sarjan tuottajat ovat perustaneet yhden helvetin matkan katsojilleen.

Kaikki näyttelijöistä – Kuka palaa takaisin?

Ehkä suurin uutinen kaikista on suosikki näyttelijöidemme (JESSICA LANGE !!!) paluu korottaa heidän rooleitaan Covenista ja Murder Housesta. Tässä ovat kauden 1 ja 3 näyttelijät, joiden tunnemme palaavan AHS-maailmankaikkeuteen:

 • Taissa Farmiga
 • Gabourey Sidibe
 • Lily Rabe
 • Frances Conroy
 • Stevie Nicks
 • Kathy Bates
 • Sarah Paulson
 • Evan Peters
 • Adina Porter
 • Emma Roberts
 • Jessica Lange

American Horror Story – salaliiton teoriat

Huhtikuussa Ryan Murphy kertoi fanille, että AHS-kausi 8 asetetaan ”18 kuukaudeksi päivästä”, joten lokakuu 2019. Hän kehotti faneja etsimään, mitä tapahtuu tuona aikana, ja monet teoreetikot ovat todenneet, että 6. lokakuuta 2019, on 58. vuosipäivä JFK: n puheessa, jossa amerikkalaisia ​​kehotettiin rakentamaan ydinpommitussuojaa, ja he ovat viitanneet ydinaseen maailman lopputilaan..

Tämä teoria hyväksyttiin paljon enemmän, kun fanit ajattelivat, että kausi 8 nimetään ”radioaktiiviseksi”, vaikka koko kauden ajan ilmestyvä apokalypsi saattaa kuitenkin pitää teoriaa paikkansa.

Vapauta päivämäärät ja jaksot

American Horror Story: Apocalypse julkaistaan ​​12. syyskuuta 2018 Yhdysvalloissa ja 2 viikkoa sen jälkeen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vaikka jaksojen lukumäärää ei ole vielä vahvistettu, mutta aikaisempien vuodenaikojen perusteella se voi olla mikä tahansa 10–13 jaksoa. Toistaiseksi vain 2 jakson otsikkoa on julkaistu:

 • Kausi 8, jakso 1: Loppu (12. syyskuuta 2018)
 • Kausi 8, jakso 2: Aamu jälkeen (19. syyskuuta 2018)

Katso American Horror Story: Apocalypse Online – Viimeiset ajatukset

Jos olet American Horror Storyn fani, kausi 8 on kausi, jota olet odottanut! Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit käyttää VPN: ää tai älykästä DNS: ää American Horror Story -esityksen suoratoistoon (ja näin välttää spoilereiden hyökkäykset sosiaalisessa mediassa). Katso alla oleva American Horror Story: Apocalypse -julkaisun traileri. Kerro minulle, mikä kausi on toistaiseksi ollut suosikkisi!