Kuinka katsoa Bellator 235 ja 236 -tuotteita verkossa

Tänä viikonloppuna saat kaikki Bellator-toiminnot, joita voit pyytää lomakaudella. Kahden peräkkäisen päivän ajan, 20. ja 21. joulukuuta 2019, tulet liittymään Octagoniin aikana Bellator 235 ja 236, vastaavasti. Ensimmäisessä meillä on Josh Barnett vs. Ronny Markes, kun seuraavana päivänä meillä on lima-Lei Macfarlane vs. Kate Jackson. Bellator-faneille on kiireinen viikonloppu, mikäli he tietävät kuinka suoratoistaa tapahtumia. No, tiedän, ja aion näyttää sinulle kuinka tehdä seuraavaksi.


Kuinka katsoa Bellator 236_236 -tuotetta verkossa

Kuinka katsoa Bellator 236_236 -tuotetta verkossa

Kaksi tapahtumaa yhdessä suoratoistovaihtoehdossa

Tähän mennessä kaikki tiedät, millä streaming-kanavalla on oikeus lähettää Bellator tapahtumia ympäri maailmaa. Puhumme ainoasta, Netflix of Sportsista, DAZN (Da-Zone).

Kanava on tehnyt tätä jo jonkin aikaa, ja emme näe sen menevän mihinkään, pian. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se ei vaadi kaapelitilausta ja että se tekee striimien virittämisestä niin helpoksi taisteluihin.

DAZn: llä on enemmän kuin 4 miljoonaa tilaajaa poikki yhdeksän maata. Älä unohda, että kanava avattiin sisään 2018, mikä tarkoittaa, että se on edelleen suhteellisen uusi. Tarjoamansa perusteella se saa paljon enemmän suosiota tulevina vuosina.

Kuten mainitsin, DAZN on saatavana yhdeksässä maassa, joissa jokaisella alueella on tietty luettelo napata Onneksi Bellator MMA on saatavana kaikilla alueilla paitsi Brasilia ja Espanja, joten suurin osa teistä on turvassa.

Maat

Tässä ovat maat yhdessä merkintähintojen kanssa jokaisessa:

 • Itävalta: (119,99 € / vuosi, 11,99 € / kuukausi)
 • Italia: (9,99 € / kuukausi)
 • Sveitsi: (12,90 CHF / kuukausi)
 • Yhdysvallat: (99,99 dollaria / vuosi, 19,99 dollaria / kuukausi).
 • Kanada: (150 dollaria vuodessa, 20 dollaria kuukaudessa)
 • Saksa: (119,99 € / vuosi, 11,99 € / kuukausi)
 • Japani: (50 1 750 / kuukausi)
 • Brasilia: (37,90 R $ / kuukausi)
 • Espanja: (9,9999 € / vuosi, 9,99 € / kuukausi)

Valitettavasti näiden maiden ulkopuolella asuvat eivät pääse Bellator MMA -tapahtumiin DAZN. Sitä me kutsumme geo-lohkojen, jossa kanava rajoittaa pääsyä verkkoon tietyissä paikoissa.

Vaikka kanava on saatavana, se ei tarkoita, että sisältö olisi yhtä hyvä. Mutta se on ongelma myöhemmin artikkelissa. Ratkan sen, joten älä ole huolissasi. DAZN etsii IP-osoite määrittääksesi sijainti. Kun se on osoittanut sinut ulkopuoliseksi, tämä geovirhesanoma tulee näkyviin:

”DAZN ei ole saatavana maassasi. 10-06-002.”DAZN-virhe

DAZN kattaa laajan valikoiman laitteita, kuten Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick ja Smart TV.. Ja vaikka esto on rajoitettu, se estetään myöhemmin.

Toinen suoratoisto-pelaaja?

DAZN on ollut hallitseva listat hankkimalla oikeudet useisiin urheilutapahtumiin, mukaan lukien Bellator. No, ilmeisesti, se ei ole enää ainoa.

Bellator MMA aloitti toimintansa oma suoratoistopalvelu, jonka avulla voit suoratoistaa suoraa alustavat taistelut missä olet ympäri maailmaa. Jos olet kuitenkin Yhdysvallat, voit yksinkertaisesti kirjautua sisään omalla kaapelin tarjoaja ja katsella myös pääkorttia.

Se on vastoin johto-leikkaus vallankumous, mutta toistaiseksi se on erittäin hyvä vaihtoehto käyttää. Tämä palvelu myös uhri geo-rajoitukset. Vaikka sinulla olisi voimassa oleva kaapelitilaus, kun poistut Yhdysvalloista, sinut kohdellaan ulkomaalaisena.

Sinä vain pystyt stream alustava kortti aivan kuten kukaan muu ulkomailla asuva. Mutta kuten kerroin teille, maantieteelliset rajoitukset eivät ole enää ongelma. Seuraavassa osassa opit kuinka ohittaa ne ärsyttävät rajoitukset ja katso Bellator 235 ja 236 elää riippumatta siitä missä asut.

Geo-Blocking No More – Bellator 235/236 Live Anywhere

Virtuaali yksityinen verkko on ainoa lippu maantieteellisten rajoitusten ympärillä väärentää online-sijaintisi ja auttaa sinua näkymään valitsemassasi maassa.

Se riippuu tietysti palvelimesta, johon yhdistät. Napsauttamalla yhteyspainiketta, sinun tiedot ohjataan uudelleen tuon palvelimen kautta. Sitten VPN-salat se ja piilottaa IP-osoitteesi, uuden tilaamisen maassa, johon palvelin perustuu.

Esimerkiksi, jos palvelin on Yhdysvallat, saat a Yhdysvaltain IP-osoite. Se on avaimesi. Voit nyt käyttää molempia DAZN: n amerikkalainen versio ja Bellatorin oma suoratoistosovellus riippumatta siitä missä asut fyysisesti.

Se on helppo tapa käydä läpi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on noudattaa alla olevia vaiheita ja katsot Bellator 235 ja 236 missä olet:

Askeleet

 1. Ensimmäinen, tilaa VPN-palvelu joka tarjoaa salamannopeita palvelimia Yhdysvalloissa. käytän ExpressVPN, ja suosittelen teillekin.
 2. Seuraavaksi hanki heidän hakemus ja asenna se laitteellesi.
 3. Kirjaudu sisään kirjautumistietojesi kanssa ja siirry palvelinluetteloon.
 4. Yhdistä Amerikkalainen palvelin.
 5. Käynnistä DAZN ja kirjaudu sisään.
 6. Katso sekä Bellator 235 että 236 suorana missä vain.

ExpressVPN auttaa kiertämään Internetin rajoituksia ja pääsemään verkkoon nimettömänä kuin mahdollista. Voit valita 3000 palvelimen joukosta 94 maassa ja käyttää niitä Älykäs DNS-palvelu VPN-vaihtoehtona.

Jos sinulla on epäilyksiä, voit myös kokeilla heitä riskittömästi 30 päivän palautuskäytäntö. Sitten voit tarkistaa muut DAZN: n parhaat VPN: t alla olevassa taulukossa, jos palvelu ei vastannut odotuksiasi.

Bellator 235/236 – Mitä tiedämme toistaiseksi

Bellator-logoTämä viikonloppu on täynnä Bellator-toimintaa. Ensin aloitamme sen 20. joulukuuta 2019 Neal S. Blaisdell-areenalla Honolulussa, Havaijilla Bellator 235. Tapahtuman otsikko on eeppinen ottelu välillä Josh Barnet vs. Ronny Markes.

Bellator 235 on nimeltään “Tervehdi joukkoja” ja ottelut kortilla ovat erittäin kiehtovia. Pääkortilla meillä on myös Alejandra Lara, joka pääsi takaisin voittotapoilleen hallitsevalla ensimmäisen kierroksen TKO-maalillaan Taylor Turner at Bellator 225. Se on tietysti käynyt läpi joitakin vastapuolia.

Nyt, Alejandra haluaa antaa lausunnon perjantaina vastaan Veta Arteaga kun hän kiinnittää katseensa Macfarlane-nimike. Se antaa mestarille jotain pohdittavaa ennen seuraavaa otteluaan. Vaikka hän voittaa lauantaina, mestarin tulisi tietää, että joku on tulossa hänen jälkeensä – Alejandra Lara.

Toisaalta meillä on Bellator 236 otsikoinut aikaisemmin mainittu mestari Macfarlane kun hän jatkaa Kate Jackson. Tapahtuman on tarkoitus tapahtua 21. joulukuuta 2019, klo Neal S. Blaisdell-areena Honolulussa, Havaijilla yhtä hyvin. Taistelukortti sisältää myös suuria nimiä kuten AJ Mckee ja Raufeon Stots.

Katsotaanpa sen mukaan, miten kortit ovat muodostaneet toistaiseksi:

Bellator 236

Bellator 236 -taistelukortti sisältää:

Pääkortti

 • Macfarlane (c) vs. Jackson
 • AJ McKee vs. Derek Campos
 • Kiichi Kunimoto vs. Jason Jackson
 • Juliana Velasquez vs. Bruna Ellen
 • Raufeon Stots vs. Cheyden Leialoha

Alustava kortti

 • Swayne Lunasco vs. Kaylan Gorospe
 • Keoni Diggs vs. Scotty Hao
 • Nate Yoshimura vs. Chas Dunhour
 • Kai Kamaka III vs. Spencer Higa
 • Benjamin Wilhelm vs. Ke’ali’i Kanekoa
 • Dustin Barca vs. Brandon Pieper
 • Nainoa Dung vs. Zachary Zane

Katso Bellator 235/236 Live Anywhere – johtopäätös

Bellator ei pidä hidastaa pyrkimyksiään “Tervehdi joukkoja.” Ensin, sinulla on Bellator 235 20. joulukuuta 2019, jonka jälkeen Bellator 236 21. joulukuuta 2019.

Kaksi yötä uskomattomia Bellator MMA toiminta on kaikki mitä fani voi pyytää. Mutta kuinka voit suoratoistaa sitä mihin tahansa? No, tiedät nyt, että a VPN on lippusi rajoittamattomaan ja rajoittamattomaan suoratoistoon. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, pudota ne ystävällisesti kommenttiosaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map