Kuinka katsoa, ​​että olen julkkis 2019 Live Online

Kuka menee viidakkoon? Tuleeko siitä Caitlyn Jenner? Ian Wright? Sinun on viritettävä ITV: hen, että olen julkkis: Vie minut täältä saadaksesi selville. Monien ulkomailla asuvien seikkailun ystävien häpeäksi olen kuuluisa, ja se on saatavana vain ITV, joka niin sattuu olemaan maantieteellisesti estetty Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Show on saavuttanut yli 12 miljoonaa katsojaa viimeisen kauden aikana. Pyrimme kuitenkin lisäämään sitä opitessasi katsella olen kuuluisuuskausi 19 kaikkialla päällä 17. marraskuuta 2019, missä vain.


Kuinka katsella olen kuuluisuus kuuluisana verkossa

Kuinka katsella kuuluisuuttani verkossa

ITV Hub – Ison-Britannian suoratoistopalvelu

Syy, miksi keksin tämän oppaan, on, että ITV on saatavana vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kanavalla oli enemmän kuin 29,3 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää kesäkuun 2019 loppuun mennessä. Mutta entä ulkomailla asuvat? Miksi heidän maantieteellinen sijainti sanelee sen, mitä he pääsevät tai eivät pääse Internetiin?

ITV on yksi niistä kanavista tutkia IP-osoitteesi määrittääksesi, haluatko nähdä sen sisällön vai et. Koska Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva kanava, jonka kattavuus on sallittu vain Ison-Britannian asukkaille, tarvitset Ison-Britannian IP osoite käytettäväksi.

Jos olet ulkomailla, puuttuu brittiläinen IP. Siksi saat tämän geo-virheviesti kun yrität suoratoistaa videon kanavan verkkosivustolla:

”Sorry! Olemme havainneet, että olet Ison-Britannian ulkopuolella. ITV-keskitin on käytettävissä vain Iso-Britanniassa. “ITV-keskittimen geo-virhe

Kuten mainitsin, se muuttuu noin 3 minuutissa. Jatka vieritystä ja selvitä, kuinka katson, että olen Celebrity 2019 -sarja live missä tahansa.

Olen julkkis – hanki se pois Iso-Britanniasta

virtuaalinen yksityinen verkko, tai VPN, ulottuu julkiseen tai jaettuun verkkoon ja toimii kuin tunneli, joten voit vaihtaa tietoja turvallisesti ja nimettömästi Internetissä kuin olisit yhteydessä suoraan yksityiseen verkkoon. Se yhdistää laitteen palvelimiin ja ohjaa koko liikenteesi valitsemasi palvelimen kautta.

Tämän jälkeen saat sen maan IP-osoitteen, johon valitsemasi palvelin perustuu. Tämän avulla voit käyttää kaikkea kyseisessä maassa saatavilla olevaa sisältöä. Noudata näitä vaiheita poista ITV: n esto, että olen julkkis, joka käyttää VPN: ää

 1. Ensimmäinen asia mitä sinun täytyy tehdä on Kirjaudu VPN-palvelulle.
 2. Seuraavaksi sinä luoda VPN-tili.
 3. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteessa, jonka haluat suoratoistaa, olen Julkkis.
 4. Käynnistä sovellus ja muodosta yhteys VPN-verkkoon palvelin Isossa-Britanniassa.
 5. Kun olet muodostanut yhteyden brittiläiseen palvelimeen, sinulle annetaan väliaikainen käyttöoikeus Britsih IP-osoite sen vuoksi näyttää siltä, ​​että sijaitset Isossa-Britanniassa.
 6. Nyt kun sinulla on brittiläinen IP, pääset helposti ITV: hen ja katsella, että olen julkkis milloin tahansa haluat.

Kanssa ExpressVPN, kaikenlainen sisältö voidaan asettaa sinulle saataville riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Tämä palveluntarjoaja on täynnä hienoja ominaisuuksia, ja se työllistää joitain palveluista parhaat salausmenetelmät.

ExpressVPN: n erinomaiset palvelut ja tiukka Ei lokit -käytäntö tee siitä mikä se on nykyään markkinoilla. Katso muita alla olevassa taulukossa lueteltuja palveluntarjoajia.

Kuinka katsella kuuluisuutta kuuluisana Iso-Britannian ulkopuolella älykkäällä DNS-välityspalvelimella

Voit kiertää maantieteellisiä rajoituksia kahdella tavalla: ensimmäinen tapahtui VPN: n kautta ja toinen a: n kautta Älykäs DNS-välityspalvelin. Molemmat ohittavat maantieteelliset rajoitukset ja antavat sinulle pääsyn sisältöön, joka ei ole normaalisti käytettävissäsi missä olet.

Älykäs DNS ei kuitenkaan salaa tietojasi tai muuta IP-osoitettasi. Se vain ohjaa liikenteen vastuussa maantieteellisen sijaintisi määrittäminen, mikä antaa sinulle a nopeuden päivitys.

Kummassakin tapauksessa älykäs DNS saa työnsä päätökseen ja haluamasi sisältö vapautetaan. Näin käytät sitä katso, minä olen kuuluisuus ITV: ssä Ison-Britannian ulkopuolella:

 1. Ensin, siirry kohtaan Unlocatorja tilaa ilmainen 7 päivän kokeilu.
 2. Seuraa näitä videot / asennusohjeet Smart DNS: n määrittäminen suoratoistolaitteellasi.
 3. Siirry ITV: n verkkosivuille.
 4. Nauti rajoittamattomasta pääsystäsi kaikkiin ITV: n sisällöihin, mukaan lukien Minä olen Julkkis.

Markkinoiden parhaan älykkään DNS: n pitäisi olla Unlocator. Se on helppo asentaa, eikä se rajoita kaistanleveyttä. Lisäksi se on hieno streaming iPlayer, Amazon Prime, Netflix ja ITV ympäri maailmaa. Unlocatorilla on myös nopea, tehokas ja asiantunteva tukitiimi, joka on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

#IACGMOOH – Näyttelijät

Olen kuuluisuus on palannut uudella kaudella ja joitain kiiltäviä uusia julkkiksia Sunnuntai 17. marraskuuta 2019. Kaikki osallistuvat julkkikset vaihtavat ylellisyyttä elämäänsä perusasioihin ja Bushtucker-kokeilut,

Mutta aina kun uusi kausi ilmestyy, tärkein kysymys kuuluu: Ketkä ovat kuuluisuuksia? Virallinen luettelo julkaistiin 11. marraskuuta 2019 ja se näyttää tältä:

 • Adele Roberts
 • Andrew Maxwell
 • Caitlyn Jenner
 • Ian Wright
 • Jacqueline Jossa
 • James Haskell
 • Kate Garraway
 • Myles Stephenson
 • Nadine Coyle
 • Roman Kemp

Katso, olen Celebrity Live Online

Pysy ajan tasalla kaikesta Jungle-toiminnasta ja katso aiempien sarjojen kohokohtia kaikkialta maailmasta poistamalla ITV: n käyttö VPN: llä. 2019-sarja lähettää todennäköisesti ympäri 22 jaksoa seuraamalla perinteitä.

Sinulla on mahdollisuus olla huomaamatta yhtäkään niistä VPN tai älykäs DNS. Tapaa viidakkoon meneviä kuuluisuuksia, katso yksinoikeita haastatteluja ja selvitä kuka voittaa riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Pidätkö kuuluisuuksien kokoonpanosta? Kenen luulet voittavan tämän? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map