Kuinka katsoa Euroliiga 2018/2019 -suoratoistoa verkossa

Euroleague on Euroopan koripallo, joka vastaa UEFA: n Mestarien liigaa. Kiinnostus kilpailuun on kasvanut tasaisesti viime vuosina, kun miljoonat katsojat kokoontuvat näytönsä eteen ilahduttamaan suosikkijoukkueitaan. Nyt saatat kysyä itseltäsi, “Kuinka voin katsoa Euroliigaa livessä verkossa ilmaiseksi?”. Siellä on joukko ilmaisia ​​ja maksettuja suoratoistokanavia, jotka lähettävät Euroliigan Yhdistynyt kuningaskunta, Saksa, Ranska, Espanja, Turkki, tai Italia. Kuitenkin suurin osa näistä suoratoistokanavista on geo-tukossa omien alueidensa ulkopuolella.


Kuinka katsoa Euroliiga 2017/2018 -suoratoistoa verkossa

Kuinka katsoa Euroliiga 2018/2019 -suoratoistoa verkossa

Niin, Kuinka voit estää ja katsoa Euroliigan suoratoistokanavia? Sinä pystyt ohittaa maantieteelliset rajoitukset käyttämällä VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimia. Lue seuraava opas saadaksesi lisätietoja kuinka suoratoistaa Euroliigaa verkossa.

Kuinka katsella Euroliigaa online VPN: n avulla

Kun yritin ensin katsoa EuroLeagua Eurosport Playerissa Ison-Britannian ulkopuolella, a geo-virhe ilmestyi näytölle ja kertoi minulle, että en pääse kanavalle. Kävi ilmi, että vain suoratoistopalvelulla on oikeudet lentää turnausta Yhdistyneen kuningaskunnan sisällä.

Mutta silti ihmettelin kuinka tämä verkkosivusto tiesi, että olin tuolloin ulkomailla. Pienen online-tutkimuksen jälkeen saan selville, että Eurosport Player ja joka toinen verkko-isäntä voivat seurata sijaintiasi verkkosivustosi kautta IP-osoite. Siksi tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon, nimeltään VPN.

VPN voi auttaa sinua ohittaa geolohkot huijaamalla online-sijaintiasi. Miten? Sen avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa haluamaasi palvelimeen ympäri maailmaa ja myöntää sitten uuden IP-osoitteen valitsemastasi alueelta.

Jos esimerkiksi haluat katsoa EuroLeague-ohjelmaa Eurosport Player -sovelluksessa, sinun on muodostettava yhteys palvelimeen UK. Ja jos haluat beIN Sports, yhteyden täytyy olla palvelimeen Lähi-itä tai Pohjois-Afrikka.

VPN: t myös Salaa liikennettäsi aina, kun siirryt verkkoon, jotta Internet-palveluntarjoajasi tai muut snooppalaiset osapuolet eivät voi katsella toimintaa. Voit katsoa 2018/2019 EuroLeague -kautta ulkomailta:

 1. Rekisteröidy tunnetulle VPN-palvelulle, koska se tarjoaa palvelimia useita maita, mukaan lukien edellä mainitut.
 2. Sitten, lataa ja asenna laitteen VPN-sovellus. Hyvät palvelut ovat yhteensopivia useimpien alustojen kanssa, mukaan lukien mac, PC, Android, iPad, iPhone, ja enemmän.
 3. Kirjaudu sisään ja kytkeä palvelimelle mistä tahansa mainitusta maasta. Kaikki riippuu siitä, minkä kanavan valitset.
 4. Avata streaming-palvelun ja katsella suosikki joukkueesi.

Parhaat VPN: t suoratoistaa EuroLeaguea

Suosittelen, että säästät oikean VPN-palveluntarjoajan etsimisen vaikeuksia ExpressVPN. Tätä käytin viimeksi katsellen EuroLeaguea ulkomailta. Itse asiassa olen nyt muodostanut yhteyden ExpressVPN: ään aina kun menen verkkoon.

Jos haluat ohittaa verkkorajoitukset, tämä palvelu on täydellinen sinulle, koska se on ohi 3000 palvelinta 94 maassa. Tämä tarkoittaa, että voit katsella EuroLeague-kautta 2018/2019 mikä tahansa yllä olevista kanavista.

Lisäksi yritys tarjoaa 30 päivän palautuskäytäntö antaa sinulle mahdollisuuden testata kaikki sen ominaisuudet ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Jos et pidä siitä, saat rahat takaisin ilman vaivaale.

En usko, että on olemassa muuta VPN: tä, joka merkitsee kaikki ruudut kuten ExpressVPN, mutta alla olevat tuotemerkit ovat varmasti lähellä. Nämä palvelut antavat sinulle pääsyn mille tahansa EuroLeague-ohjelmaa lähettävälle kanavalle.

Suoratoista Euroleague Live Online älykkään DNS-välityspalvelimen kautta

Voit myös välttää online-rajoituksia käyttämällä älykästä DNS-välityspalvelinta. Tämä työkalu voi myös huijata sijaintiasi, mutta toisin kuin VPN, se ei piilota IP-osoitteesi tai salaa liikennettä, sen sijaan se vain reitittää uudelleen sijaintia koskevien osa liikenteestäsi. Siksi et voi poistaa mitään haluamaasi kanavaa.

Näet, että jokaisella Smart DNS -palvelulla on luettelo tuetut kanavat. Siksi, ennen kuin tilaat yhden, sinun on varmistettava, että haluamasi kanava sisältyy luetteloon.

Kaiken tämän mielessä suosittelen sinua menemään eteenpäin Unlocator. Se antaa sinulle pääsyn yli 200 kanavalle, mukaan lukien beIN Sports, Viaplay, ESPN, NBA League Pass, BT Sport, SuperSport ja paljon muuta. Lisäksi voit kokeilla palvelua ennen pitkäaikaista sitoutumista yrityksen tarjoaman 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ansiosta.

 1. Liity a hyvämaineinen palvelu kuten Unlocator.
 2. Määritä Smart DNS laitteelle, jota haluat käyttää. Voit asettaa yhden omalle Android älypuhelin, iPhone, iPad, PC, Mac, PS4 / PS3, Xbox, Roku, Apple TV, Smart TV ja enemmän.
 3. Unlocatorilla on paljon oppaat ja asennusohjeet auttaaksemme sinua asentamaan palvelun.
 4. Nauti EuroLeagan katselusta missä tahansa maailmassa.

Huomaa lopuksi, että älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät voi toimia kunnolla, jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää DNS-kaappaus tai läpinäkyvät valtakirjat. 

Euroliigan suoratoistokanavat

Voit suoratoistaa 2018/2019 EuroLeague kausi suorana lähetyksenä millä tahansa seuraavista virallisista lähetyskanavista:

 • NBATV (USA)
 • Flosports (USA)
 • Eurosport-pelaaja (UK)
 • Elokuvatähti (Espanja)
 • SFR (Ranska)
 • Viaplay (Scandinavia)
 • Digisport (Unkari)
 • BeIN Sports (MENA)
 • Euroleague.TV (International *)
 • Eurosport (Aasia)

* Ei saatavana Isossa-Britanniassa, Irlannissa tai Italiassa.

Kuinka katsoa Euroleague 2018/2019 Live Online -palvelua – älykäs DNS-välityspalvelin tai VPN

Uuden kanssa Euroleague kausi lähestyy nopeasti VPN ja Älykkäät DNS-välityspalvelimet auttaa sinua tarttumaan kaikkiin toimintoihin ja suoratoista Euroliiga live-tilassa verkossa missä tahansa maailmassa.

Tiedätkö muita kanavia, jotka lähettävät EuroLeaguea? Kerro meille kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map