Kuinka katsoa hyvän paikan 3. kausia verkossa

Televisio-ohjelmien harrastajat tietävät yhden totta: syyskuu on kaiken alku. Yksi niistä näytöksistä, joista olen henkilökohtaisesti innostunut, on The Good Place. Kolmas kausi on tulossa pian ja tuottajat lupaavat ensi-illan kirjoille! Kolmas kausi ensi-ilta NBC: ssä 27. syyskuuta. Netflix tarjoaa sen maailmanlaajuisesti 28. päivä. Miksi sinun pitäisi osata katsoa sitä live-tilassa? Henkilökohtaisesti en pidä riskistä lukea spoileriä ja tiedän, että Internet indeksoi heidän kanssaan Yhdysvaltojen ensimmäisen jakson jälkeen.. Näin voit katsoa The Good Place -kauden 3 NBC: llä samanaikaisesti Yhdysvaltojen kanssa.


Kuinka katsoa hyvän paikan 3. kausia verkossa

Kuinka katsoa hyvän paikan 3. kausia verkossa

Hyvä paikka – mitä tiedämme toistaiseksi

SPOILERS. TÄMÄN OSASSA ON PALJON RUNKOJAKKEITA. Siirry seuraavaan osaan, jos et ole nähnyt kahta ensimmäistä vuodenaikaa.

Ok, sinua on varoitettu, jatkakaamme.

Viime kaudella kietoutui neljä päähenkilöä takaisin maan päälle. Tällä kertaa he ovat aikajanalla, jossa kukaan heistä ei ole kuollut. Jakso päättyy siihen, että Eleanor (Kristen Bell) löytää Chidin (William Jackson Harper) omasta tahdostaan. Muista, että yhdelläkään heistä ei ole mitään muistoa mistään, joka tapahtui heidän ollessaan kuolleina.

2. kauden viimeinen jakso asetti tulevan kauden täydellisesti. Tuottajien mukaan kausi 3 kattaa Eleanorin, Chidin, Tahanin (Jameela Jamil) ja Jasonin (Manny Jacinto) ajan maan päällä sen jälkeen, kun heillä on ”lähes kuoleman kokemus”. Toistaiseksi meillä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka he aikovat todistaa olevansa moraalisesti hyviä ihmisiä tietämättä, että heidät testataan.

S3 Ep1: n kaksi ensimmäistä minuuttia esitettiin tämän vuoden San Diego Comic-conissa, ja IndieWiren mukaan saamme nähdä kuinka Michael (Ted Danson) menee maan päälle pelastamaan neljä merkkiä. Kuulet myös Michaelin hurraavan kyyhkysten suhteen, ja kuka ei rakasta Michaelin kiehtovuutta kaikkeen muuhun kuin yliluonnolliseen.

Kauden 3 ensi-ilta tulee olemaan tunnin mittainen, joten olemme varmoja siitä, että suuri osa juontotiloista katetaan heti lähtökohdasta. Voit saada s3: n ensi-illan NBC: ssä 27. syyskuuta.

Kuinka katsoa hyvää paikkaa NBC: llä kaikkialla maailmassa

Kuten edellä totesin, Netflix isännöi The Good Place s3: ta kaikilla alueilla. Jokaisen jakson katsot kuitenkin seuraavana päivänä sen julkaisun jälkeen NBC: ssä. Jos haluat katsoa ohjelmaa samanaikaisesti Yhdysvaltojen kanssa, tarvitset tapaa poistaa NBC: n esto, koska verkon suoratoistoalusta on estetty osavaltioiden ulkopuolella. Sinun on hankittava VPN.

Miksi käyttää VPN-verkkoa?

VPN: n käyttämiseen on monia syitä. Palvelusta on nopeasti tulossa välttämättömyys tavalliselle Internet-käyttäjälle. VPN suojaa tietosi ja reitittää liikenteesi uudelleen yksityisen yhteyden kautta, mikä antaa sinulle täydellisen turvallisuuden ja nimettömyyden verkossa. Jotta VPN voi tehdä niin, sinua pyydetään muodostamaan yhteys johonkin heidän palvelimista. Kun liikenne reititetään uudelleen palvelimen kautta, julkinen IP muuttuu automaattisesti. Sinun julkinen IP on mitä verkkosivustot ja Internet-palveluntarjoajat käyttävät selvittääkseen, missä alueella olet. Jos muodostat yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen, IP-lukemasi lukee amerikkalaisena IP: nä. Tällä tavalla saat pääsyn sisältöön, joka on rajoitettu vain Yhdysvaltoihin.

Kuinka avata NBC: n The Good Place S3 -sovellus VPN: n avulla

Nyt kun tiedät, kuinka VPN voi poistaa NBC: n esteen, puhutaan VPN: n saamisen teknisistä näkökohdista. Toisin kuin monet ihmiset ajattelevat, VPN: ää ei ole kovin helppo käyttää. Kuka tahansa, joka osaa käyttää sovellusta, voi käyttää VPN: tä. Henkilöille, jotka ovat hiukan tekniikkakeskeisiä, OpenVPN-protokollaa käyttävät VPN: t voidaan määrittää melkein mihin tahansa.

Toisin sanoen VPN voi toimia kenelle tahansa. Tässä on kaikki mitä sinun on tehtävä saadaksesi VPN toimimaan tavallisena Internet-käyttäjänä:

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja. Siirry palveluntarjoajan verkkosivuille ja kirjaudu palveluun.
 2. Lataa ja asenna sovellus laitteelle, jota käytät ohjelman suoratoistoon. VPN-verkoissa on yleensä sovelluksia Mac-, Windows-, iOS- ja Android-laitteille.
 3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tililläsi.
 4. Valitse amerikkalainen palvelin ja muodosta yhteys siihen. Odota, että yhteys on muodostettu.
 5. Tarkista, näyttääkö IP: si nyt Yhdysvalloissa.
 6. Mene NBC: n suoratoistoon ja katso The Good Place -kausi 3, samaan aikaan kuin Yhdysvallat!

Katso? Se on kaikki mitä se vie.

Aina kun haluat poistaa esityksen toisesta maasta, valitse vain palvelin kyseisestä maasta ja paina Yhdistä.

Paras VPN poistaa NBC: n käytöstä

Mitä tulee tilaamaan VPN-palveluntarjoajaan, ehdotan ExpressVPN-palvelua. Se on vähän kallis verrattuna muihin palveluihin, mutta se on markkinoiden ehdottomasti paras tarjoaja. Niille teistä, jotka et tiedä, VPN: t ovat “saat mitä maksat” -tyyppistä palvelua. Voit lukea koko ExpressVPN -katsauksen täältä, mutta syyt, miksi ExpressVPN on aina suosituimpia ehdotuksiani, voidaan kattaa muutamassa kohdassa:

 • Pääsy 2000 palvelimeen, jotka sijaitsevat yli 94 maassa, takaa palvelimien kattavuuden maailmanlaajuisesti.
 • Sotilasluokan salaus ja uusimmat VPN-protokollat
 • Paras VPN-asiakastukitiimi
 • Tiukka nollapolitiikka, johon voit luottaa
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu (ei kysymyksiä!)

Tuo viimeinen kohta? Tämä tarkoittaa, että voit testata sen jopa kuukauden ajan ennen todellisten sitoumusten tekemistä. Jos et edelleenkään usko, että ExpressVPN on sinulle tarkoitettu palvelu, kokeile jotakin näistä huipputason VPN-palveluntarjoajista:

Toista hyvä paikka – kausi 3 – viimeiset ajatukset

Muutama viikko, ja odotus on ohi. VPN: n avulla voit ohittaa Netflixin 24 tunnin lisäajan ja näyttää The Good Place S3 -sivun verkossa samaan aikaan kuin Yhdysvallat. On tärkeätä huomata, että vaikka VPN avaa NBC: n asettamat alueelliset rajoitukset, se ei vapauta sinua kaikista ylimääräisistä rekisteröintimaksuista tai ehdoista, joita alusta täyttää. Jos olet saanut tuon suojan, niin sinulla on aika valmis menemään! Siihen saakka, tässä on vuodenajan traileri hyppyäsi varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map