Kuinka katsoa Rakassaari 2019 suorana online-tilassa

Hyvät naiset ja herrat, kesäsi on tulossa paljon kuumempi. Rakkaussaari on palannut viidennen kauden ajan ja ensi-iltansa 3. kesäkuuta ITV2: lla. Uusi sinkkukokoonpano tulee vaiheeseen, ja he tekevät kaiken tarvittavan tullakseen lopulliseksi pariksi. Caroline Flack isännöi treffitodellisuusohjelman tulevaa kautta, kun päätät Rakassaari 2019 -voittajat. Muista kuitenkin, että ITV ei ole käytettävissä suoratoistoon Ison-Britannian ulkopuolella.


Katso Love Island 2019 Ison-Britannian ulkopuolella

Kuinka katsella Rakkauden saarta 2019 Ison-Britannian ulkopuolella

Mutta tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka poistaa kanavan esto missä tahansa olet VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimen avulla. Loppujen lopuksi pystyt katsella Love Island Yhdysvalloissa, Australiassa, NZ, Kanada, tai muualla Ison-Britannian ulkopuolella

Rakkaussaari 2019 ITV: llä

Voit katsella Love Island 2019 -sovellusta ITV2: lla tänä maanantaina 3. kesäkuuta. Jos kuitenkin suoratoistot ohjelmaa Ison-Britannian ulkopuolelta, minun pitäisi todennäköisesti antaa sinulle ohjeet näkemästäsi:

“Olemme pahoillamme. ITV Hub on saatavana vain Iso-Britanniassa. ” 

Tämä viesti tulee näyttöön, jos yrität käyttää ITV: tä ulkomailta. Lisenssisopimusten vuoksi kanava on saatavana vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuville katsojille.

Siksi joudut suorittamaan ylimääräisen mailin katsomaan viimeisintä Love Island -kautta. Tarvitset VPN tai älykäs DNS-välityspalvelin.

Kuinka katsella Love Island 2019 VPN: n avulla

IP-osoitteesi antaa globaalin sijaintisi Internetille. Ja kun ITV: n kaltaiset verkkoisäntäkoneet lukevat, että olet heidän peittoalueensa ulkopuolella, he hajoavat kanssasi yllä olevan viestin avulla. Siksi sinun on vaihdettava Ison-Britannian IP-osoitteeseen, mikä tarkoittaa, että sinun on kytkettävä VPN-yhteys.

Virtuaali yksityinen verkko (VPN) on työkalu, joka voi huijata fyysistä sijaintiasi. Ensinnäkin, se ohjaa Internet-yhteytesi valitsemaasi ulkomaiseen verkkoon. Sitten se piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja antaa sinulle uuden valitsemastasi alueelta. Tämä huijaa verkkosivustoasi ajatellessasi, että olet sen katselualueella, jolloin pääset käsiksi haluamaasi.

Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden Ison-Britannian palvelimeen, hankkia Ison-Britannian IP-osoitteen ja poistaa ITV: n eston.

Toisin sanoen tässä on mitä sinun täytyy tehdä, jotta rakkaussaari 2019 lähetetään:

 1. Tilaa paras VPN-palvelu. Voit tarkistaa ehdotusluettelomme alla.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteellesi. Voit jopa asentaa sen reitittimiin, älytelevisioihin ja pelikonsoliin.
 3. Kirjaudu sisään ja muodosta yhteys Yhdistyneestä kuningaskunnasta olevaan palvelimeen.
 4. Vieraile sivustossa WhatIsMyIP.network tarkistaaksesi uuden IP-osoitteesi uudelleen.
 5. Mene nyt ITV-verkkosivustoon tai avaa sen sovellus.
 6. Pidä itsesi kuumana, polttavana kesänä Love Islandilla.

Parhaat VPN: t ITV: n estämiseksi

Haittaohjelmat ja tietoverkkouhat ovat lisääntyneet huomattavasti viime vuosina. Tämä johti luonnollisesti tietoturvatyökalujen, mukaan lukien virtuaaliset yksityiset verkot, nousuun. Seurauksena on, että löydät nyt runsaasti VPN-palveluntarjoajia, mutta se ei tarkoita, että ne kaikki ovat hyviä.

Siksi valmistelimme tänään luettelon alan parhaista tuotemerkeistä säästääksesi ongelmia.

ExpressVPN

ExpressVPN on luettelomme kärjessä ja käytän sitä suosikkikanavien lukituksen estämiseen, kun olen ulkomailla. Tuotemerkki tarjoaa upeita ominaisuuksia ja on erittäin helppo käyttää.

Ensinnäkin sillä on yli 3000 palvelinta 160 sijainnissa, mukaan lukien 94 maassa. Iso-Britannia on tietysti osa tätä aluetta, koska yritys omistaa palvelimia Lontoossa, Wembleyssä, Kentissä ja Berkshiressä. Tämän suuren verkon avulla voit käyttää ITV: tä ja mitä tahansa muuta kanavaa.

Toiseksi yritys tarjoaa poikkeuksellisen korkeat yhteysnopeudet, vaikka olisitkin yhteydessä etä- tai etäpalvelimeen. Tämä tarkoittaa, että et kohtaa puskurointiongelmia, kun suoratoistat HD-ohjelmia, kuten Love Island 2019.

Kolmanneksi, voit asentaa ExpressVPN-sovelluksen melkein mihin tahansa laitteeseen tai alustaan, mukaan lukien Windows, Mac, Android, Linux ja iOS. Se on myös yhteensopiva reitittimien, pelikonsolien, Chromebookin ja älytelevisioiden kanssa.

Neljäs ja ehkä tärkeintä, ExpressVPN käyttää vahvoja suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia, joihin kuuluvat:

 • Sotilasluokan AES-256 bittisalaus, joka takaa online-nimettömyyden, jopa Internet-palveluntarjoajilta.
 • Jaettu tunnelointi
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Tapa kytkin
 • Ei kirjautumiskäytäntöä

Käytä älykkäitä DNS-välityspalvelimia ITV: n estämiseen

Vaikka se onkin paras tapa, sinun ei tarvitse muuttaa IP-osoitettasi päästäksesi ITV: hen. Voit myös suoratoistaa Love Island 2019: n älykkäällä DNS-välityspalvelimella. Tämä työkalu ohjaa vain URL-osoitteet, jotka paljastavat sijaintisi, eli ne eivät muuta liikaa Internet-yhteyttäsi.

Ainoa mitä sinun on tehtävä on:

 1. Valitse hyvämaineinen palvelu, kuten Unlocator, ja tilaa se.
 2. Varmista, että palvelu tukee ITV: tä (Unlocator tekee).
 3. Määritä Smart DNS-välityspalvelin tietokoneellesi, Mac-, iOS- tai Android-laitteeseen. Verkkosivustolla tulisi olla asennusoppaat ja käsikirjat, jotka auttavat sinua.
 4. Voit myös asentaa ne reitittimiin, pelikonsoleihin tai älytelevisioihin.
 5. Äänestä suosikki Love Island -pariasi ja auta heitä voittamaan.

Minun tulisi kuitenkin varoittaa sinua, että älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät salata liikennettäsi, joten on parempi välttää niitä, jos olet yksityisyyden suojaaja. Lisäksi ne eivät toimi, jos palveluntarjoajasi käyttää läpinäkyviä välityspalvelimia tai käyttää DNS-kaappaamista.

Ja sinun on määritettävä ne manuaalisesti laitteellasi, koska heillä ei ole erillisiä sovelluksia, joita voit ladata.

Tietoja Love Island 2019

Love Island 2019 on brittiläinen treffitodellisuusohjelma, jonka ensi-ilta on 3. kesäkuuta ITV2: lla. Caroline Flack isännöi ohjelmaa, ja Iain Stirling toimii kertojana.

Ohjelmassa on ollut viime kuukausina takaisku kriitikkojen mukaan, että show olisi pitänyt peruuttaa Sophie Gradonin ja Mike Thalassitisin kuoleman vuoksi. Molemmat entiset kilpailijat tekivät itsemurhan.

Seurauksena näyttelyssä oli ilmoitettu olevan tiukempi hyväksymismenettely tänä vuonna, koska kilpailijoiden oli läpäistävä mielenterveys- ja STI-testit saadakseen se TV-ruuduille. Isäntä Caroline Flack kertoi myös, että Love Islandin velvollisuus huolehtimiseen on “kehittynyt” entisten kilpailijoiden itsemurhien seurauksena.

2019 saaristolaiset

Ja nyt vähemmän synkkä huomautus, tässä on täydellinen luettelo vuoden 2019 Love Island -kilpailijoista:

 • Yewande Biala
 • Lucie Donlan
 • Amber Gill
 • Amy Hart
 • Anna Vakili
 • Anton Danyluk
 • Callum Macleod
 • Curtis Pritchard
 • Joe Garratt
 • Michael Griffiths
 • Sherif Lanre
 • Tommy Fury

Kuinka katsella Rakassaari 2019 -tapahtumaa verkossa – viimeisiä ajatuksia

Rakkaussaari on yksi suurimmista treffitodellisuusohjelmista maailmassa, miljoonia seuraajia ympäri maailmaa. Ja tämän vuoden uudet sizzling-singlet näyttävät olevan uusin pakkomiellesi. Siksi, jos et halua unohtaa yhtäkään Love Island 2019 -jaksoa, hanki VPN- tai Smart DNS-välityspalvelin ja äänestä suosikkiparisi.