Kuinka katsoa UK: n ulkomaista televisiota ilmaiseksi live-verkossa

Se on sääli Yhdistyneen kuningaskunnan kanavat ja palvelut on estetty Ison-Britannian rajojen ulkopuolella. Toisin sanoen kukaan Ison-Britannian ulkopuolella ei voi käyttää näitä kanavia tai palveluita johtuen georajoituksista.


Jotkut TV: n parhaista sisällöistä lähetetään UK-pohjaisissa streaming-palveluissa, enkä halua unohtaa viihdyttävää sisältöä, varsinkin kun minulla on kaksi työkalua joka voi auttaa minua korjaamaan käsillä olevan tilanteen. Lue edelleen, kuinka voit käyttää a VPN ja älykäs DNS streaming-etuosi.

Kuinka katsoa UK: n ulkomaista televisiota ilmaiseksi live-verkossa

Kuinka katsoa UK: n ulkomaista televisiota ilmaiseksi live-verkossa

Suoratoista UK TV ulkomailla VPN: n avulla

Näin sisällöntuottajat toimivat. He tutkivat IP-osoitteesi ja havaitsevat mistä olet muodostanut yhteyden Internetiin. Jos olet muualla sen maan ulkopuolella, johon haluamasi sisältö perustuu, käyttöyritys lopetetaan.

Joten, mikä tahansa Brittiläistä kanavaa ei pääse käyttäjille, jotka muodostavat yhteyden Ison-Britannian ulkopuolelta. Kuitenkin, jos he vaihtaa heidän IP-osoitteensa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, he voivat käyttää brittiläistä materiaalia. Tämä tekniikka sisältää salaisen VPN: n, joka ei vain ohjaa liikennettä palvelimen kautta valitsemassasi maassa (haluamassasi maassa), mutta myös suojaa tietosi online-tilassa. VPN: n avulla pääset piilota alkuperäinen IP-osoitteesi ja korvata sellaisella, joka paljastaa erilaisen geo-sijainnin. Tässä on vaiheet, jotka sinun on noudatettava Hanki UK TV missä tahansa olet:

 1. Ensimmäinen vaihe liittyy sinuun VPN-tilauksen hankkiminen. Vältä niitä ilmaisia ​​VPN-verkkoja, kuten Hola.
 2. Asenna VPN-tili.
 3. On aika lataa ja asenna VPN-sovellus verkkosivustolta.
 4. Nyt sinä käynnistä sovellus ja etsi palvelin Iso-Britanniassa.
 5. Yhdistä siihen UK-palvelimeen ja saada a Ison-Britannian IP-osoite.
 6. Tämä on lähestymistapa, jonka avulla voit Poista kaikkien UK-kanavien esto ulkomailta.

Paras VPN UK-TV: lle

En tiedä sinusta, mutta saan itsestäni ExpressVPN tilaus. Olen havainnut, että se on paras VPN, jonka voin omistaa. Muistan kokeilla sitä ensimmäistä kertaa; Minulle tarjottiin 30 päivää ajatella tätä sitoutumista. Jos en olisi pitänyt siitä, voisin saada pyysi hyvitystä ilman kysymyksiä. Sen streaming-ominaisuudet ovat uskomattoman hyviä. Nyt tiedän, että ExpressVPN on paras omistama VPN, mutta jos se ei ole budjetin sisällä, tarkista muut tilaamasi VPN: t.

Hanki UK-televisio ulkomailla älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Tämä tekniikka eroaa turvallisuuden suhteen hiukan VPN: stä, koska se ei suojaa verkkoyhteyttäsi. Toisin kuin VPN, et saa uutta IP-osoitetta. Sinun tulee pysymään samana ja pysymään näkyvä yleisön silmissä.

Kun olet määrittänyt Smart DNS -sovelluksen suoratoistolaitteellasi, pystyt siihen ohittaa helposti maantieteelliset rajoitukset asetettu sisältölle, jota haluat käyttää. Tietosi ja liikenteesi ohjataan yhden osoitetun palvelimen kautta, jolloin näytät olevan useissa paikoissa samanaikaisesti. Muista kuitenkin, että et voi poistaa kaikkea lukitusta SmartDNS: llä, ellet käyttämäsi tue tällaista lukituksen poistamista.

Nyt, jos olet löytänyt älykkään DNS: n olevan enemmän sopiva työkalu vapauttamiseen, noudata alla olevia vaiheita.

 1. Hanki itsellesi Unlocator-tilaus ja tilaa 7 päivän ilmainen kokeilu.
 2. Sinun täytyy määritä laitteen Smart DNS -sovellus. Nämä videot / asennusohjeet voivat auttaa sinua.
 3. Saa täyden pääsyn Yhdistyneen kuningaskunnan kanaviin jota Unlocator tukee.

Paras asia Unlocatorissa on se, että sinä älä tarvitse luottokorttia ilmoittautua siihen. Älykäs DNS tukee BBC iPlayerin, ITV: n, Channel 4: n, TVPlayerin, Now TV: n ja Sky Go: n vapauttamista. Se on kaikki mitä voin kysyä sellaiselta kohtuulliset hinnat. Tämä tanskalainen yritys tietää, mitä asiakkaat haluavat, ja toimittaa sen mukaisesti. Voit poistaa lukituksen yli 220 kanavalta 7 päivän kokeilun aikana. Jos et pitänyt siitä, voit aina peruuttaa tilauksen.

Parhaat brittiläiset televisiokanavat, joita voi katsella ulkomailla

Joko VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimien avulla pääset seuraaviin kanaviin riippumatta siitä, missä asut.

 • BBC iPlayer
 • ITV-keskitin
 • Kanava 4 (4oD)
 • Kanava 5 (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Nyt TV
 • TVPlayer
 • UK Amazon Prime
 • Netflix UK

Kuinka katsella UK-televisiota ulkomailla, ilmaiseksi verkossa

Erilaisten takia lisenssisopimukset, On erittäin epätodennäköistä, että Britannian televisiokanavat, kuten BBC ja ITV, saataisiin lähitulevaisuudessa ulkomaille. Siksi on välttämätöntä käyttää palveluita, kuten ExpressVPN ja muut Ison-Britannian VPN-palveluntarjoajat, saadaksesi päivittäinen britti-TV-korjauksesi.

Oletko käyttänyt tällaisia ​​palveluita Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai muualla ulkomailla UK: n television suoratoistoon? Jaa kokemuksesi tai kysymyksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map