Kuinka katsoa US Open 2019 -tennismestaruuden ilmaista suoraa suoratoistoa

Yhdysvaltain avoin tennis mestaruus on vuoden 2019 neljäs ja viimeinen Grand Slam. Sen on tarkoitus alkaa 26. elokuuta Flushing Meadowsissa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Monet suoratoistokanavat lähettävät tapahtuman suorana verkossa, ja luultavasti suurin osa niistä on maantieteellisesti estetty niiden maiden ulkopuolella.


Jos haluat käyttää näitä kanavia missä tahansa, autan mielelläni sinua. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita haluamasi VPN tai Smart DNS että katsella US Open 2019 -tapahtumaa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Ranskassa tai Saksassa millä tahansa laitteellasi.

Kuinka katsella US Open 2017 ilmaista suoraa online-peliä

Kuinka katsoa US Open 2019 ilmaista suoraa online-peliä

US Open 2019 Tennis Championship – suoratoistokanavat

Alla on luettelo kanavista, jotka lähettävät vuoden 2019 tennismestaruuskilpailuja.

 • USA: ESPN
 • Yhdistynyt kuningaskunta: Amazon UK
 • Kanada: TSN GO
 • Australia: SBS (ilmainen)
 • Saksa: Taivas Saksa
 • Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka: BeIN Sports
 • Etelä-Afrikka: SuperSport
 • Sveitsi: SRG

Kuinka suoratoistaa US Open 2019 -tennis ilmaiseksi – VPN

Kun tarkastelet yllä olevaa luetteloa, paras veto streaming US Open 2019 -mestaris Championshipissä HD: ssä on SBS. Ainoa ongelma on, että australialainen suoratoistokanava on maantieteellisesti rajoitettu Australian ulkopuolelle.

Tällaisten rajoitusten ohittamiseksi sinun on tehtävä geo-huijaus sijaintisi, ja sille VPN on tarkoitettu. Vaikka luuletkin, että asennusprosessi on monimutkainen, se on päinvastoin. Tutustu vaiheisiin, jotka sinun on noudatettava saadaksesi se aikaan.

 1. Etsi VPN-palveluntarjoaja, jolla on palvelimia Australiassa. ExpressVPN on loistava esimerkki.
 2. Jälkeen VPN-sovelluksen asentaminen etsi tietokoneelta, Macilta, iOS: lta tai Androidilta australialainen VPN-palvelin.
 3. Yhdistä australialaiseen palvelimeen saada Australian IP-osoite.
 4. Tällä IP-osoitteella pääset käyttää SBS: tä ikään kuin olet australialainen paikallinen.
 5. Jos onnistut käyttämään SBS-verkkosivusto tai sovellus, tiedät, että yhteys onnistui.
 6. Katso US Open 2019 suorana verkossa.

Ei ole mitään mahdollisuutta, että siellä on VPN, joka on luotettavampi kuin ExpressVPN. Puhumme a erittäin nopea VPN-palveluntarjoaja joka voi tehdä streaming-unelmistasi totta. Sen lisäksi, että pystyn käyttää sisältöä kaikkialta maailmasta, pääset myös katsella tätä sisältöä suurella nopeudella ja äärimmäisen turvallisesti. ExpressVPN näyttää tarjoavan enemmän kuin mitä useimmat VPN: t tekevät.

Toisin kuin monet palveluntarjoajat, ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen a Nopeustesti. Tämä on niin, että he tietävät mitkä nopea VPN-palvelin toimivat. Vaikka VPN todella ohittaa sinut estämään maantieteellisen eston, se ei vapauta sinua tilauksista. Mutta koska SBS on ilmainen kanava, sinulla ei ole mitään hätää. Ei vakuuttunut? Katso muut tarjoajat, jotka näkyvät alla olevassa taulukossa:

Katso US Open 2019 älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Älykäs DNS on vain laite, johon sinun pitäisi kääntyä, jos olet perillä nopea vapauttamismenetelmät. Joten, se ei ole yhtä turvallinen kuin VPN, mutta se on paljon nopeampi. Älykkäässä DNS: ssä et voi odottaa tietosuojaa. Tämä laite ei salaa tietoja ja jättää IP-osoitteesi kaikkien nähtäväksi. Valoisalta puolelta pääset pääsy sisältöön nopeammin. Jos turvallisuus kuitenkin huolestuttaa sinua, sinun ei pitäisi koskaan kääntyä älykkään DNS-välityspalvelimen puoleen.

Sekä VPN että Smart DNS voivat auttaa sinua hanki haluamasi sisältö estetty missä tahansa, mutta jokainen eri tavalla. Yksi lupaa turvallisuutta tarjoamalla palveluitaan, kun taas toinen takaa nopeuden. Jos sinusta tuntuu, ettet tiedä paljon älykkäästä DNS: stä, tämä luettelo voi auttaa sinua.

 • Älykästä DNS: ää voidaan käyttää iOS-, Mac-, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV ja Xbox -sovelluksissa..
 • Jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää läpinäkyvät valtakirjat tai DNS-kaappaus, älykäs DNS ei ehkä toimi.
 • Älykäs DNS ei takaa sinulle online-nimettömyyttä, koska IP-osoitteesi ei ole muuttunut.
 • Smart DNS: ään ei liity salauksia.

Jos kirjaudut Unlocatorn 7 päivän ilmainen kokeilu, saat hyötyä kaikista sen tarjoamista palveluista. Yksi eduista on kyky Poista yli 220 kanavan esto kaikkialta maailmasta.

Kanavat, kuten ESPN, BeIN Sports tai SBS, voivat olla sinun, riippumatta siitä, mistä olet muodostanut yhteyden Internetiin. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi luodaksesi älykäs DNS-tili. Muista, että luottokorttia ei tarvita.

US Open 2019 – Katso suoraa online-yhteyttä VPN: n tai älykkään DNS: n avulla

Rafael Nadalia, Andy Murraya ja Rodger Federeriä pidetään suosikkeina miesten kaksinpelissä. Naisten kaksinpelissä Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova ja Caroline Wozniacki ovat kaikki parhaita siemeniä.

Kuinka aiot katsella US Open 2019: tä? Tuleeko se olemaan Älykäs DNS välityspalvelin tai a VPN? Älä unohda ilmoittaa minulle kommenteissa.

Tallentaa

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map