Kuinka käyttää Internet-palveluntarjoajan estämiä sivustoja

On yksi yleinen totuus, joka jokaisen Internetin käyttäjän tulee olla tietoinen: Kaikki Internet-palveluntarjoajat estävät tiettyjä verkkosivustoja. Joskus verkkosivustojen kiellot ovat täysin ymmärrettäviä ja laillisia. Rikollisuutta, alaikäistä pornografiaa, ihmiskauppaa ja laitonta toimintaa edistävien verkkosivustojen kieltäminen on välttämätöntä.


Yhä useammat Internet-palveluntarjoajat estävät kuitenkin sivustoja, jotka eivät kuulu mihinkään edellä mainituista luokista. Tällainen Internet-sensuuri kasvaa kauhistuttavalla nopeudella, eikä kaikki Internet-palveluntarjoajien lohkoille alttiit verkkosivustot ansaitse sitä. Tässä blogissa aion keskustella joistakin tavoista, joilla Internet-palveluntarjoajien kiellot voidaan vapauttaa kotisi mukavuudesta **.

Kuinka ohittaa Internet-palveluntarjoajan kielto VPN: n avulla

Kuinka käyttää Internet-palveluntarjoajan estämiä sivustoja

Miksi Internet-palveluntarjoajasi estää tiettyjä verkkosivustoja

Vanhoina aikoina Internet-sensuuri ei ollut niin suuri kauppa kuin nyt. Siitä lähtien on kuitenkin tapahtunut paljon muutoksia, ja yhä useammat maat asettavat Internet-palveluntarjoajien kieltoja pitkään verkkosivustojen luetteloon. Koska verkon puolueettomuus ei enää ole enää voimassa valtioissa, Internet-palveluntarjoajien on entistä helpompaa estää verkkosivustoja muusta syystä kuin palvelun hintojen korottamisesta tai tietyn sisällön suosimisesta muiden kanssa.

Yleisesti ottaen Internet-palveluntarjoajat kieltävät kuitenkin sivustot, joita hallitukset eivät hyväksy. Joissakin maissa, kuten Isossa-Britanniassa, on oletuskiellot kaikille Internet-palveluntarjoajille. Tämän taustalla olevat perustelut voivat vaihdella sopimatonta sisältösivustoista torrentisoiviin ja tiedostojen jakamiseen tarkoitettuihin sivustoihin. Kiellettyjen verkkosivustojen luettelo vaihtelee maan ja Internet-palveluntarjoajan mukaan.

Yleensä palveluntarjoajasi estää verkkosivuston seuraavista syistä:

 • Se rikkoo ihmisoikeuslakia.
 • Se kuuluu sen valtion hallituksen asettamiin rajoituksiin, jossa Internet-palveluntarjoaja on.
 • Maassa, jossa Internet-palveluntarjoaja toimii, on tiukat Internet-sensuuria koskevat lait.
 • Internet-palveluntarjoaja hyötyy verkon neutraalisuuslakeista ja haluaa muuttaa hinnasuunnitelmiaan.
 • Verkkosivusto rikkoo tekijänoikeuslakeja (esimerkiksi torrenting-sivustot).

Kuinka avata ISP-kiellettyjen verkkosivustojen lukitus

On olemassa muutamia temppuja ja vinkkejä, joilla voit yrittää päästä omassa Internet-palveluntarjoajien kiellettyihin verkkosivustoihin. Huomaa, että kaikki nämä menetelmät eivät toimi kaikille, koska Internet-palveluntarjoajat käyttävät erilaisia ​​menetelmiä näiden kieltojen täytäntöönpanemiseksi. Jos olet maassa, jossa Internetin sensuuri on poikkeuksellisen korkea, kuten Kiinassa, on parasta unohtaa muut alla kuvatut menetelmät ja pysyä käyttämässä VPN: ää, joka tunnetaan Kiinan suuren palomuurin vapauttamiseksi..

Päästä ISP-estettyihin verkkosivustoihin VPN: llä

Nopein ja helpoin tapa avata Internet-palveluntarjoajasi kieltämä verkkosivusto on käyttää VPN: tä. VPN, joka on lyhenne sanoista Virtual Private Network, pyytää sinua muodostamaan yhteyden johonkin sen palvelimista ja reitittämään sitten liikenteen uudelleen turvallisen ja yksityisen verkon kautta. Tämä muuttaa julkisen IP-osoitteesi vastaamaan palvelimen sijaintia, johon olet muodostanut yhteyden, ja varmistaa, että liikenteesi on tunneloitu ja ettei kolmansille osapuolille ole pääsyä siihen. VPN: t myös salaavat kaikki tietosi, joten sinun ei tarvitse myöskään huolehtia tietojen varastamisesta.

Toisin sanoen, kun käytät VPN: ää, lopulta piilotat kaikki liikennetiedot ja tietosi Internet-palveluntarjoajalta. Internet-palveluntarjoajasi ei tiedä mihin sivustoosi pääset, ja Internet-palveluntarjoajasi asettamat kiellot eivät enää toimi sinulle..

Kuinka ladata ja asentaa VPN

VPN: n hankkiminen ei ole niin vaikeaa, vaiheittainen prosessi on oikeastaan ​​hyvin yksinkertainen:

 1. Valitse palveluntarjoaja, kuten ExpressVPN, ja kirjaudu palveluihinsa.
 2. Lataa VPN-sovellus, joka toimii laitteellasi. Useimmissa VPN-verkoissa on alkuperäisiä laitteita Mac-, Windows-, iOS- ja Android-laitteille.
 3. Käynnistä VPN ja kirjaudu sisään tiliisi.
 4. Yhdistä palvelimeen, joka ei sijaitse asuinmaassasi. Odota muutama sekunti, kunnes yhteys muodostuu.

Se siitä! Kun olet muodostanut yhteyden toiseen palvelimeen, julkinen IP-osoitteesi muuttuu vastaamaan palvelimen sijaintia. Sitten VPN reitittää liikenteesi uudelleen suojatun yhteyden kautta, jota kutsutaan tunneloimiseksi. Kun näin tapahtuu, Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä, mihin sivustoihin pääset, ja julkinen IP-osoitteesi antaa sinun estää haluamasi kielletyt sivustot.

Tässä on vinkki sinulle: Jos haluat kattaa kaikki laitteet, mukaan lukien IoT-laitteet, voit asentaa VPN: n reitittimeesi. Tällä tavalla kaikki kytketyt laitteet pääsevät estettyihin sivustoihin helposti.

Paras VPN Internet-palveluntarjoajien kiellettyjen sivustojen poistamiseen

Ehdotan ExpressVPN: n käyttöä Internet-palveluntarjoajan verkkosivustojen kieltojen ohittamiseen. ExpressVPN käyttää uusimpia VPN-protokollia ja armeijan luokan salauksia varmistaaksesi, että saat mahdollisimman yksityisen ja turvallisen yhteyden. Kun yli 2000 palvelinta on yli 94 maassa, ExpressVPN antaa sinulle maailmanlaajuisen palvelinpeiton. Toisin sanoen IP: n vaihtaminen, alueellisesti rajoitetun sivuston ja Internet-palveluntarjoajan kiellettyjen sivustojen estäminen on helppoa, ja se on täysin yksityinen ja tuntematon. Vaikka ExpressVPN: llä ei ole ilmaista kokeiluvaihtoehtoa palvelun testaamiseksi, voit silti kokeilla heitä ennen sitoutumista. Heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, johon voit luottaa, ilman kysymyksiä, joita politiikka käynnistää.

Jos ExpressVPN ei näytä toimittajalta sinulle, kokeile jotakin näistä ylimmän tason VPN-verkoista. Kaikilla heillä on hyvityskäytäntö, jonka avulla voit testata ja tehdä hienoa työtä pääsyä Internet-palveluntarjoajien estettyihin verkkosivustoihin:

Poista ISP-estettyjen verkkosivustojen estäminen DNS-palvelimella

Ennen kuin tutustun siihen, miten voit käyttää DNS-palvelinta Internet-palveluntarjoajan kiellon estämiseen, haluan selventää, että tällä menetelmällä on pienimmät mahdollisuudet toimia. Totuus on, että Internet-palveluntarjoajat ovat saaneet luovuutta luovuttamisella, ja kaikki eivät toteuta yksinkertaista DNS-kieltoa. Joka tapauksessa tämä menetelmä on silti laukauksen arvoinen, se on suhteellisen yksinkertainen tapa poistaa kielto.

Kuinka Internet-palveluntarjoaja käyttää DNS-palvelimia verkkosivun estämiseen

Verkkosivukiellon toteuttamiseksi DNS-palvelimella Internet-palveluntarjoaja muuttaa oman DNS-palvelimensa ohjaamaan kiellettävän verkkosivuston pyynnöt aivan toiselle verkkosivustolle. Tällä tavoin pyytämäsi IP ei vastaa eri verkkosivustoilta tulevaa IP: tä, etkä pääse pääsyä haluamaasi sivustoon.

Internet-palveluntarjoajan DNS-eston estäminen

Ainoa, mitä sinun on tehtävä tämän tyyppisen kiellon estämiseksi, on asettaa mukautettu DNS-palvelin laitteellesi. Kun teet niin, lopulta ohitat Internet-palveluntarjoajan DNS-palvelimen poistamalla käytännössä pääsyn yrittämällesi sivuston kiellolle..

Jos haluat asettaa mukautetun DNS-palvelimen kaikille reitittimeesi kytketyille laitteille, voit siirtyä reitittimen verkkoliittymään ja vaihtaa DNS-palvelimen Lisäasetukset-WAN-välilehdeltä..

Vaihda DNS-palvelimesi Windowsissa seuraavasti:

 1. Ohjauspaneelil > Verkko ja Internet > Verkko-ja jakamiskeskus > Muuta adapterin asetuksia
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhteyttä, jonka haluat määrittää, ja valitse ominaisuudet kieleke.
 3. Mene verkostoituminen ja valitse muutettava Internet-yhteyskäytäntö (voit muuttaa IPv4- tai IPv6-protokollia). Klikkaa ominaisuudet.
 4. valita Käytä seuraavia DNS-palvelimen osoitteita ja kirjoita haluamasi DNS-palvelimen osoitteet.
 5. Palaa ohjauspaneeliin ja etsi ”DNS Client” -palvelu. Käynnistä palvelu uudelleen (tyhjennä DNS-välimuisti).

Vaihda DNS-palvelin Mac-tietokoneessa seuraavasti:

 1. Mene Järjestelmäasetukset > verkko ja napsauta yhteyttä, jonka kanssa haluat työskennellä.
 2. Klikkaa Pitkälle kehittynyt välilehti ja napsauta sitten DNS kieleke.
 3. Klikkaa ”+” -painike alareunassa ja lisää DNS-palvelimen osoite luetteloon.
 4. Tyhjennä DNS-välimuisti varmistaaksesi, että Mac käyttää uutta DNS-palvelinta.

Päästä Internet-palveluntarjoajien estettyihin verkkosivustoihin välityspalvelimen avulla

Voit käyttää tavallista välityspalvelinta ohittaaksesi Internet-palveluntarjoajasi asettamat kiellot. Välityspalvelin toimii vähän kuin VPN, mutta ei tarjoa VPN: n kattamaa kattavuutta. Jos etsit pikakorjausta verkkosivuston lukituksen poistamiseen, voit käyttää sivustoa selainpohjaisella välityspalvelimella. Joillakin selaimilla, kuten Firefoxilla, on jopa välityspalvelinlaajennus, jota voit käyttää.

Muista kuitenkin, että Internet-palveluntarjoajasi on ehkä estänyt myös välityspalvelimet. Tällöin tämä menetelmä ei toimi sinulle.

Pääsy Internet-palveluntarjoajien estettyihin verkkosivustoihin – viimeiset ajatukset

Sinulla on se, 3 erilaista tapaa poistaa Internet-palveluntarjoajien kielletyt verkkosivut. Haluan huomata, että kaikki Internet-palveluntarjoajat eivät käytä samoja menetelmiä verkkosivustojen estämiseen, joten jotkut yllä olevista menetelmistä eivät ehkä toimi sinulle. Yksinkertaisin ratkaisu olisi käyttää VPN: ää, koska uudelleenreititetty liikenne takaa, että Internet-palveluntarjoaja ei näe mitä teet verkossa. Jos olet käyttänyt jotakin näistä menetelmistä aikaisemmin, kerro siitä, miten se meni alla olevissa kommenteissa.

** VPN Guru ei millään tavoin tue näiden menetelmien käyttöä laittomiin käytäntöihin. Nämä ovat vinkkejä sellaisten verkkosivustojen lukituksen poistamiseen, jotka eivät ole kansallisten tai kansainvälisten lakien vastaisia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map