Kuinka muuttaa Google Play Kauppa -aluetta vuonna 2020

Kuinka muuttaa Google Play Kauppa -aluetta vuonna 2019


Kuinka muuttaa Google Play Kauppa -aluetta vuonna 2020

 • Google Playn alue – VPN-esittely
 • Vaihda Google Playn alue Androidilla
 • Vaihda Google Playn Maa tietokoneella / Macilla
 • Paras VPN, joka muuttaa Play Kaupan aluetta – Koko arvostelu
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Google Storen alueen vaihtamisen edut
 • Yhdysvaltain Play Kaupan alue
 • Kuinka vaihtaa Google Playn aluetta – johtopäätös

Kuinka muuttaa Google Play -aluetta ilman juuria – VPN

Joskus saat seuraavan virheviestin “Tämä sovellus ei ole yhteensopiva minkään laitteen kanssa”. Google määrittää saamasi Google Play Kauppa -alueen tarkastelemalla IP-osoitteesi. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa Google Play Kauppa -alueesi vaihtamalla IP-osoitteesi. VPN antaa sinun tehdä sen. Asenna VPN-sovellus Android-laitteellesi. Valitse VPN-palvelin alueella, jonka haluat estää. Nauti uusista sovelluksista, peleistä, elokuvista ja TV-ohjelmista.

 • IP-osoitteen vaihtaminen Yhdysvaltoihin myös VPN: n avulla poistaa Yhdysvaltojen yksinoikeudellisten sovellusten, kuten Pokemon Go, Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus, FXNow, WWE Network, CBS All Access, Sling TV, käytöstä, ja paljon muuta.
 • VPN salaa kaiken liikenteesi. Verkkosivustot ja hakkerit eivät voi tarkkailla sinua, kun käytät suojattua VPN-yhteyttä.
 • VPN-sovelluksia on saatavana Android-älypuhelimiin, tablet-laitteisiin, Windows PC: hen, iPhoneen, iPadiin ja Maciin.
 • Nämä sovellukset tekevät VPN: n asentamisesta melko yksinkertaisen.
 • Onko sinulla a Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC, LG, Motorola, tai Huawei, voit muuttaa samoja menettelytapoja muuttaaksesi Google Play Kauppa -aluetta.

Varmista, että VPN-palveluntarjoaja Sinulla on suuri määrä VPN-palvelimia ympäri maailmaa. Seuraavat VPN-palveluntarjoajat ovat parhaita, joita olen testannut tähän mennessä. Jos käytät Android-laitteitasi julkiset paikat kuten lentokentät, hotellit, sairaalat tai ravintola, käyttää VPN on myös erittäin tärkeä asia. VPN sallii sinun salaa liikenne kun käytät Internet-mobiiliyhteyttäsi ja kun olet yhteydessä julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen. Älä koskaan aliarvioi online-yksityisyys! Tässä on luettelo Google Play Kaupan parhaat VPN-sovellukset.

Kuinka muuttaa Google Play -aluetta Androidilla – askel askeleelta

Noudata näitä vaiheita muuttaaksesi Google Play Kauppamaata VPN: llä:

 1. Asenna verkkotunnuksesi tarjoama VPN-sovellus VPN-palveluntarjoaja Android-laitteellasi.
 2. Valitse VPN-palvelin valitsemassasi maassa (Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada, Espanja jne.)
 3. Muodosta VPN-yhteys.
 4. Siirry Android-laitteellasi kohtaan Asetukset -> sovellukset.
 5. Hae Google Play Kauppa -sovellusta.
 6. Klikkaa sitä.
 7. Paina “Force Stop”.
 8. Napsauta ollessaan Tallennus ja tyhjennä välimuisti ja tiedot.
 9. Poistu asetuksista.
 10. Käynnistä Google Play Store -sovellus uudelleen.
 11. Huomaat, että Play Kaupan valuutta on muuttunut sen mukaan, mihin palvelimeen olet muodostanut yhteyden.
 12. Nauti lopuksi toisesta alueesta / maasta.

Vaihda Google Play -maan asema USA / UK – PC / Mac-selaimen vaihtoehtoinen menetelmä

Jos yllä olevat vaiheet eivät toimi sinulle mistä tahansa syystä, kokeile tätä vaihtoehtoista tapaa muuttaa Play Kauppa -maata.

 1. Sen sijaan, että määrittäisit amerikkalaisen VPN-yhteyden suoraan Android-laitteellesi, voit vaihtoehtoisesti määrittää VPN: n tietokoneellesi / Macillesi.
 2. Sitten, muodostaa yhteyden amerikkalaiseen VPN-palvelimeen.
 3. Siirry Google Play Kauppaan käyttämällä PC / Mac-selain.
 4. Etsiä Yhdysvaltain Android-sovellus haluat asentaa.
 5. Napsauta Asenna ja valitse Android-laite avattavasta valikosta.
 6. Asennusprosessi alkaa nyt Android-älypuhelimella tai -tabletilla.

Paras VPN muuttaa Google Storen aluetta

Siellä on satoja VPN-verkkoja, joista valita, mutta kaikki eivät tosiasiallisesti tarjoa sinulle mitä tarvitset. Siksi otin sen itselleni ja tarkistin 4 suosituinta VPN-verkkoa Google Playssa. Täällä he ovat:

ExpressVPN

ExpressVPN otsikko tänään, koska se on yksi alan parhaista tarjoajista. Se tarjoaa käyttäjille korkeatasoisen suojan ja yksityisyyden. Puhumattakaan siitä, että se takaa alueellisten rajoitusten ohittamisen. ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret ja sillä on yli 200 000 IP: tä, joita sen yli 2000-palvelinverkko tarjoaa. Tietosi suojataan aina armeijan luokan salauksilla 256-bittisen AES: n kautta.

Voit hyötyä VPN-yhteydestä viidessä samanaikaisessa laitteessa. Lisäksi voit olla yhteydessä heidän tukitiimiinsä milloin tahansa vuorokauden aikaan. Ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ja vastaavat kaikkiin huolenaiheisiisi. ExpressVPN: ssä on myös lisäominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus ja automaattinen Internet Kill Switch. Jos haluat tietää enemmän, anna meidän ExpressVPN-arvostelu nopea portaikko.

NordVPN

NordVPN Erinomainen, kun kyse on palvelinverkostaan ​​ja sen tarjoamista turvaominaisuuksista. Aloitetaan palvelinverkolla, joka sisältää yli 5000 palvelinta 62 maassa. Jos tämä ei auta sinua ohittamaan alueelliset rajoitukset, en tiedä mitä. Ehkä se voi olla SmartPlay? NordVPN: n oma älykäs DNS-välityspalvelin.

NordVPN käyttää 256-bittistä AES-salausta. Siinä on myös kaksinkertainen VPN-yhteyskäytäntö, joka reitittää tietonsa kahdesti palvelimiensa läpi yhden sijaan. Tämä tarkoittaa, että saat kaksinkertaisen salauksen, mutta vielä hitaammalla nopeudella. Tarjolla on palvelimia, jotka on optimoitu suoratoistoon, torrenttiin, irtotavarana lataamiseen tai online-pelien pelaamiseen. Ja lopuksi, NordVPN antaa kuuden samanaikaisen laitteen jakaa VPN-yhteyden. Haluta lisää? Katsokaa meidän NordVPN-arvostelu.

BulletVPN

Huolimatta siitä, että teollisuus on suhteellisen uusi, BulletVPN seisoo korkeana tarjotakseen käyttäjille luotettavan suojauksen 256-bittisen AES-salauksen avulla. Ei kovin suuri palvelinverkko verrattuna muihin luetteloomme, mutta silti se on hajautettu strategisesti ympäri maailmaa. Voit valita yli 52 palvelimesta 31 maassa, tämä on edelleen hyvä numero uudelle VPN: lle.

Niille, jotka tarvitsevat vain käyttää maantieteellisesti rajoitettuja palveluita, tarjoaja sisällyttää tarjontaansa myös Smart DNS: n. Muuten, BulletVPN on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka todella voivat poistaa Netflixin eston Yhdysvaltojen ulkopuolella. Turvallisuuden kannalta ne sisältävät OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 ja PPTP, ja niillä on sovelluksia useimpiin siellä oleviin käyttöjärjestelmiin. Jos haluat lisätietoja, käy läpi BulletVPN-arvostelu.

SurfShark

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on VPN, joka on kuullut alaa. Mitä tahansa käytätkin, olen varma, että ajattelet siirtyä tähän. Ensinnäkin se tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden ja yhteensä 800 palvelimen verkon. Lisäksi siinä on tuki sekä OpenVPN- että IKEv2 VPN-protokollille sekä täysi DNS-vuodonsuojaus. Muista kaksinkertainen VPN Nordin kanssa, tämä kutsuu sitä Multihopiksi.

SurfShark tarjoaa siistejä ominaisuuksia, joita käyttäjät voivat nauttia, kuten CleanWeb, joka estää haitalliset linkit, mainokset ja jäljittäjät. Haluatko tarkistaa lisää tästä VPN-palveluntarjoajasta? Lue meidän SurfShark arvostelu.

Alueesi vaihtamisen edut

Google Play sisältää erilaisia ​​sovelluksia eri alueilta. Voit nähdä mitä IP-osoitteesi antaa sinun nähdä. Alueesi muuttaminen voi auttaa sinua paljon. Tästä syystä:

Päästä alueiden estettyihin sovelluksiin: Voit napauttaa kirjaimellisesti uutta sisältökokoelmaa, jos muutat Kaupan maata. Oletetaan, että asut Isossa-Britanniassa ja haluat ladata Microsoft Cortana. Olen pahoillani ystävästäni, mutta saat sen sijaan tämän viestin: “Tätä tuotetta ei ole saatavilla maassasi.”Google Play -virhe

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa ja muuttanut aluetta, voit ladata sovelluksen missä tahansa..

Hanki parempia hintoja: Jokaisella alueella on myös erilainen tuotehinta. Jos löydät sovelluksen Google Playsta ja se on kallis, yritä muodostaa yhteys toiseen palvelimeen ja tarkistaa, voitko saada sen halvemmalla. Voit lopulta vetää sen pois.

Suosituimmat elokuvat saatavilla Yhdysvaltain Play-kaupassa

Tässä on suosikkeihini siitä, mitä myymäläkirjastossa on nyt saatavana. Tarkista se missä olet.

 • Lasi
 • Kimalaiset
 • Hämähäkkimies hämähäkän sisään
 • Kostajat äärettömän sodan
 • Fantastic Beasts: Grindelwaldin rikokset
 • Kid, joka olisi kuningas
 • Vesimies
 • Lego-elokuva
 • Holmes & Watson
 • jäljennöksiä
 • Tyyneys
 • Valtaistuinpeli
 • Parempi soittaa Saulille
 • Musta lista
 • Salama
 • Greyn anatomia
 • Dragonball Super: Broly
 • Myrkky

Kuinka vaihtaa Google Play -maata

Edellä selitetty menetelmä on kokeiltu useilla Android-laitteilla. Jos sinulla on vielä ongelmia VPN: n avulla Google Play Kauppa -alueesi muuttamiseen, ota meihin yhteyttä jättämällä kommentti alla.

Tallentaa

Tallentaa