Kuinka ohittaa ESPN-häiriöt (ESPN3, ESPN + ja WatchESPN)


Kuinka ohittaa ESPN-sähkökatkot


Kuinka ohittaa ESPN-sähkökatkot

ESPN ja ESPN + – johtavat urheilukanavat

ESPN-logoESPN: stä on tullut yksi suosituimmista kanavista kaikille urheilutapahtumille. Jos et tiedä, kanavalla on miljoonat katsojat ympäri Yhdysvaltoja. Itse asiassa tutkimukset sanovat sen 86 miljoonaa Yhdysvaltojen kotitaloudet ovat ESPN-tilaajia. Numero puhuu puolestaan.

Pimennysrajoituksissa ESPN: ää ei sinänsä peitetä. Jos käytät kaapelikanavaa sellaisena kuin se on televisiossa, voit katsella pelejä. kuitenkin, suoratoisto on ongelma palvelun kanssa. ESPN-sovelluksen avulla voit virittää ja suoratoistaa urheilutapahtumia parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta jos suuri kaapelitoimittaja tarjoaa ottelun televisiossa, se hävitetään. Anteeksi, kaverit, tiedän, että se on turhauttavaa, mutta niin se on.

ESPN +: n, joka on ESPN: n erillinen suoratoistopalvelu, ongelma jatkuu myös tällä. Tämä tilauspohjainen palvelu ei vaadi kaapelitilausta.

Se on ollut erittäin hyvä vaihtoehto johtoleikkureille, koska se maksaa vain sinulle 4,99 dollaria kuukaudessa ja 49,99 dollaria vuodessa. Palvelulla on yli 2 miljoonaa tilaajaa vuodesta 2019 ja lasketaan. Voimassa olevan tilauksen avulla voit suoratoistaa suosituinta urheilua Android, iOS, PC, Mac, PlayStation, Xbox, Apple TV, Roku, Android TV, Chromecast ja Amazon Fire.

Kuitenkin niin erilaiset kuin nämä kaksi sovellusta ovat, lopulta sama kohtalo, sähkökatkos.

Se oli aikaisemmin. Kun olet valmis tämän oppaan kanssa, voit välttää näitä sähkökatkosrajoituksia helposti.

Kuinka välttää / ohittaa ESPN / ESPN + sähkökatkos – VPN: n kiertotapa

Jos näet tämän pelätyn viestin “Tämä sisältö on pimennetty”, sitten ESPN on estänyt sinua katselemasta peliä sijaintisi vuoksi.

Kuinka se määrittää sijaintisi? Yksinkertainen, se on IP-osoitteesi. Ei siinä kaikki. Suoratoistopalvelut voivat selvittää tarkan sijaintisi, selaimesi ja jopa Internet-palveluntarjoajasi muutamasta numerosta.

Kun ESPN näkee IP: n, se hämärtää pelin. Joten koska IP-osoite määrittää maantieteellisen sijaintisi, se tarkoittaa sitä IP-osoitteesi vaihtaminen voi auttaa sinua ohittaa ESPN / ESPN + sähkökatkot. Jos sijait esimerkiksi länsirannikolla, valitse VPN-palvelin itärannikolla.

Askeleet

Se on yhden napsautuksen asia, joten tehtävän tekeminen ei ole niin vaikeaa. Noudata näitä vaiheita ja saat ihan hyvin:

 1. Ensimmäinen, Tilaa VPN-palveluntarjoaja.
 2. Asenna VPN-sovellus Android, iPhone, iPad, PC tai Mac.
 3. Yhdistä Yhdysvaltain VPN-palvelimeen jossa millään virallisella lähetystoiminnan harjoittajalla ei ole oikeuksia peliin.
 4. Kirjaudu ESPN-verkkokaapelin tarjoajaasi tai tiliisi ESPN: llä+.
 5. Käynnistä palvelun verkkosivusto tai sovellus.
 6. Suorita suosituimmat urheilulajit sähkökatkos-ilmaiseksi missä oletkin.

ExpressVPN on ollut jo jonkin aikaa tarjolla alan parhaita palveluita. VPN-verkot eivät kuitenkaan ole yhteensopivia monien suoratoistoalustojen kanssa. Joten, jos haluat suoratoistaa ESPN: n tai ESPN +: n Xbox 360, Xbox One, Amazon Fire TV, Chromecast, Apple TV tai Roku, sinun on asennettava VPN reitittimellesi.

Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä. ExpressVPN tulee nopeilla palvelimilla Yhdysvalloissa. Jos et ole sinun valintasi, nämä ovat Parhaat VPN-palvelut ohittaa ESPN-sähkökatkot.

Vaihtoehto VPN – ohita ESPN-sähkökatkot Smart DNS: llä

On toinen tapa kiertää ESPN ja ESPN + sähkökatkot, sitä kutsutaan älykkääksi DNS-välityspalvelimeksi. Tämä palvelu on niin paljon erilainen kuin VPN, mutta saavuttaa samat tulokset miinus turvallisuus.

Smart DNS on olemassa tiukasti ohittaa alueelliset ja sähkökatkot rajoitukset. Se ei muuta IP: tä, mutta se uudelleen vaadittava liikenne joka korostaa nykyistä sijaintiasi.

Lopulta virtaat otteluita ESPN-verkkokatkosten kautta. Tässä on mitä saat Smart DNS: llä:

 • Palvelu ei muuta IP-osoitteitasi, mikä tarkoittaa, että sinulla on käyttöoikeus rajoitetut ja paikalliset kanavat samanaikaisesti.
 • Salausta ei tule (Ei lisättyä suojausta), mutta suoratoistat HD-sisältöä osoitteessa minimaalinen nopeuden menetys.
 • ESPN ja ESPN + ovat saatavilla melkein kaikilla suoratoistolaitteilla. VPN tukee kuitenkin vain joitain. Älykkään DNS: n avulla voit suoratoistaa sisältöä Android, iOS, PC, Mac, Android TV, Apple TV, Chromecast, Smart TV, PlayStation ja Xbox.

Jos et tiedä tietäsi, anna Unlocator yritys. Palvelu on ollut olemassa siitä lähtien 2013 ja siitä on tullut älykäs DNS-palvelu maailmassa. Tarkista arvostelu, he varmuuttavat sanomani.

Palvelu voi Poista yli 235 kanavan esto ympäri maailmaa ja lisäsi äskettäin VPN-ominaisuuden turvallisuuden parantamiseksi. Ota se koeajoon, heillä ei ole kysymyksiä 7 päivän ilmainen kokeilu.

ESPN Live-kattavuus

Saatat kysyä itseltäsi, miksi käyn läpi kaikki nämä ongelmat päästäkseni yhteen kanavaan? No teknisesti tämä menetelmä ohittaa sähkökatkokset kaikilla tärkeimmillä urheilun suoratoistokanavilla, se on ensimmäinen. Toiseksi ja mikä tärkeintä, ESPN: llä on paljon tarjottavaa urheilun suhteen. Voit katsella seuraavia:

 • NCAA College Football
 • MLS
 • NBA
 • WNBA
 • NCAA College Baseball
 • Bundesliiga
 • Ligue 1
 • NCAA korkeakoulu koripallo
 • La Liga ja paljon muuta.

Näiden lisäksi ESPN: stä on tullut UFC: n virallinen yleisradioyhtiö. Joten, jos sinulla on ESPN-tilauksesi, voit katsella kaikkien aikojen suurimpia UFC-tapahtumia. Mutta puhuminen sähkökatkoksista, tällä kertaa, UFC Fight Pass ESPN: n lähetysoikeuksien vuoksi tapahtuu sähkökatkoksia.

ESPN-sähkökatkot – Kuinka välttää / ohittaa VPN-kiertotapa

Varmista jälleen, että käytät nopea VPN-palveluntarjoaja ohittaa ESPN-sähkökatkot. Muuten kärsit puskurointiasiat ja heikkolaatuinen suoratoisto. Jos sinulla on muita kysymyksiä aiheesta kuinka ohittaa ja välttää ESPN- ja ESPN + -katkokset käyttämällä VPN-kiertotapaa, jätä kommentti alle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map