Kuinka poistaa CW-television katselun estäminen Yhdysvaltojen ulkopuolella – DNS-välityspalvelin tai VPN

Poista CW-television esto ja katsele sitä Yhdysvaltojen ulkopuolella Smart DNS: llä tai VPN: llä


Poista CW-television esto ja katsele sitä Yhdysvaltojen ulkopuolella Smart DNS: llä tai VPN: llä

Kuinka poistaa CW-TV: n esto Yhdysvaltojen ulkopuolella – VPN-ratkaisu

VPN: n lähestymistapa on dramaattisempi. VPN, Virtuaali yksityinen verkko, todella reitittää koko liikenteesi VPN-palvelimen kautta. Valitsemalla Yhdysvaltain VPN-palvelimen, voit muuttaa paikallisen IP-osoitteesi amerikkalaiseksi IP-osoitteeksi. CW TV, Netflix, Hulu, WWE Network, Pandora, Crackle ajattelevat pääsyä heille Yhdysvaltojen sisäpuolelta. Katso, mikä tekee VPN: stä erityisen.

 • VPN ei vain muuta IP-osoitettasi, mutta se myös salaa kaiken liikenteesi. Ei enää vakoojia valtion virastoilta, hakkereilta tai tuolta naapurilta.
 • Kun saat Yhdysvaltain IP-osoitteen, kaikki amerikkalaiset streaming-palvelut poistetaan käytöstä. Katso Yhdysvaltain Netflix, Amazon Instant Video, WWE Network, Hulu Plus ja CBS All Access.
 • DNS-kaappaamisesta tai läpinäkyvistä välityspalvelimista ei tarvitse huolehtia. Kumpikaan ei vaikuta VPN: ään.
 • VPN-sovellusten saatavuus verkkotunnukselle iPhone, iPad, Android, PC ja Mac tekee VPN: n asentamisesta näihin laitteisiin suhteellisen yksinkertaisena.
 • Laitteita, joissa ei ole VPN-asiakasohjelmaa, ei voida määrittää suoraan VPN: n avulla. Käytä joko älykästä DNS-välityspalvelinta tai osta VPN-yhteensopiva reititin ja asenna VPN siihen. Tämä koskee Xboxia, PS3 / PS4, Chromecastia, Apple TV: tä, Amazon Fire TV: tä, Smart TV: tä ja Rokua.

Kun etsit VPN-palveluntarjoajia, pidä mielessä pari asiaa. Ensinnäkin VPN vähentää Internet-nopeutta. Kysymys on kuinka paljon. Luotettavat VPN-palveluntarjoajat, kuten ExpressVPN, vähentää nopeutta vain noin 10%.

Kuinka katsoa CW-televisiota USA: n ulkopuolella

Näin voit käyttää VPN: ää CW-TV: n estämiseen Australiassa, Intiassa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai muualla muualla:

 1. Kirjaudu VPN-palveluntarjoajan kanssa yllä olevasta luettelosta.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus tietokoneellesi, Mac-, Android-, iOS-laitteeseen.
 3. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 4. Yhdistä nyt amerikkalaiseen VPN-palvelimeen.
 5. Siirry lopuksi CW TV -sivustolle tai käynnistä CW TV -sovellus.
 6. CW-TV: n esto on onnistuneesti avattu Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Paras CW-television VPN

Vaikka markkinoilla on kymmeniä VPN-verkkoja, joita harkitaan, jotkut saattavat olla tehokkaampia kuin toiset, kun kyse on CW-television vapauttamisesta ulkomailta. Sinun on vain valittava, mikä tarjoaa sinulle tarpeitasi vastaavat ominaisuudet. Onneksi, CW-television parhaat VPN: t todella olemassa ja löydät ne alla.

ExpressVPN

En ole puolueellinen, mutta yhden suosikki VPN-palveluntarjoajistani pitäisi olla ExpressVPN. Se on yksi parhaista siellä, voit tarkistaa tilastot haluttaessa. Se tarjoaa suuren palvelinverkon, joka sisältää yli 2000 palvelinta ympäri maailmaa.

Jos et ole tietoturvassa, voit aina käyttää heidän MediaStreamer DNS-välityspalvelinta. Tällä tavoin suoratoistat CW-televisiota joutumatta kohtaamaan Internet-yhteytesi äkillinen pudotus salan vuoksi.

Et koskaan löydä ongelmaa, jota heidän tukitiimi ei voi ratkaista. He ovat aina valmiita pitämään asiat sujuvana asiakkaidensa hyväksi.

NordVPN

Tulet rakastamaan mitä NordVPN on tarjottava. Ensinnäkin, aloitetaan turvallisuudesta, koska tämä VPN tekee sen erittäin hyvin. NordVPN ei tallenna tietoja käyttäjistään, ja kaikki liikenteesi suojataan 256-bittisellä salauksella. Saat ominaisuuksia, kuten tappikytkimen, DNS-vuodonsuojauksen. Yksinoikeudella saatavana on kaksinkertainen VPN, joka salaa tietosi kahdesti kahden eri palvelimen kautta. Puhumattakaan CyberSec-järjestelmästä, joka suojaa laitettasi kaikilta siellä olevilta haittaohjelmilta.

Tämä VPN ylläpitää yli 5000 palvelimen verkkoa 62 maassa, mukaan lukien tuhannet Yhdysvalloissa. Se voi estää verkkosivustoja ja sisältöä ympäri maailmaa riippumatta siitä, missä maassa asut. Älä unohda, että se sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä yhdellä kertaa.

BulletVPN

BulletVPN on uusi markkinoilla. Sen mukana tulee pieni palvelinluettelo, jossa on 52 tai useampaa 30 maassa. Mitä puuttuu palvelimista, se hyötyy kuitenkin suojausprotokollista, koska se tukee viittä erilaista suojausprotokollaa.

Lisäksi BulletVPN-tilaajat saavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja älykkään DNS-vaihtoehdon. Se on täydellinen streamereille, jotka katselevat paljon sarjoja CW: llä. Parasta on, että pienelläkin verkolla palvelu pystyy edelleen toimittamaan nopeat yhteydet täydellisen suoratoistokokemuksen varmistamiseksi. Voit katsella suosikkiohjelmasi ja elokuvasi viidellä samanaikaisella laitteella. Jos sinulla on haittoja, ota yhteyttä heidän tukeen ja he vastaavat melkein välittömästi.

SurfShark

Surfshark on osoittanut olevansa kelvollinen seisomaan korkeana kaikkien veteraanien VPN: ien edessä. Se on vielä nuori, kun se debytoi jonkin aikaa sitten, mutta sen ominaisuudet nostavat sen aseman parhaaksi VPN: ksi, ilman kysymyksiä. Jos haluat kysyä, tämä VPN lupaa nopeutta, turvallisuutta ja tukea. Palvelulla on yli 8– palvelinta 50 maassa, mukaan lukien Yhdysvaltojen nopeat palvelimet.

Palveluntarjoajat tarjoavat armeijan luokan AES 256-bittistä salausta. Automaattinen tappikytkin ja nollatiedon DNS tekevät myös online-läsnäolostasi paljon turvallisemman. Parasta SurfSharkissa on, että se sallii rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. Voit jakaa tilisi kaikkien perheenjäsenten ja ystävien kanssa tarvitsematta huolehtia kaistanleveydestä, koska se on rajaton.

Poista CW-television esto Yhdysvaltojen ulkopuolella – Smart DNS Proxy Solution

Kun vierailet CW Network -sivustolla ja yrität suoratoistaa videota, saat tämän viestin “Valitettavasti tämä sisältö ei ole käytettävissä sijaintisi “. CW tunnistaa sijaintisi yksinkertaisesti tarkastelemalla IP-osoitteesi. Tarvitset työkalun, jonka avulla voit piilottaaksesi todellisen sijaintisi CW: ltä ja muilta geosuojatuilta suoratoistokanavilta. Juuri juuri Smart DNS antaa sinun tehdä. Asennuksen jälkeen Smart DNS antaa sinulle pääsyn CW TV, Netflix, Hulu ja CBS All Access. Älykkään DNS-edut voidaan tiivistää seuraavasti.

 • Älykäs DNS-välityspalvelin voit katsella samanaikaisesti verkkosisältöä muilta alueilta. Suoratoista CW-televisio, CBC Kanada ja BBC iPlayer samalla Smart DNS -asetuksella.
 • Älykäs DNS ei salaa liikennettäsi. Se ei myöskään muuta koko suuntaansa. Siksi Internet-nopeutesi pysyy samana, kun käytetään Smart DNS Proxy -sovellusta.
 • Reitittimesi, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, Apple TV ja kaikki muut suoratoistolaitteet ovat Smart DNS -yhteensopivia.
 • Paikallinen IP-osoitteesi pysyy muuttumattomana. Sinun ei tarvitse huolehtia paikallisten / kansallisten verkkosivustojen tai palveluiden tukkeutumisesta.
 • Älykäs DNS ei toimi hyvin DNS-kaappaus tai läpinäkyvä välityspalvelin. Molemmat ovat Internet-palveluntarjoajien toisinaan käyttämiä käytäntöjä.

Se on fiksu DNS pähkinänkuoressa. Ainoa jäljellä oleva tehtävä on löytää älykäs DNS-välityspalvelin. Muutamia osoittimia: Varmista, että Smart DNS -palvelussa on todella CW TV luettelossa estettyjen suoratoisto-verkkosivustojen luettelossa. Hyvät Smart DNS -palvelut tarjoavat DNS-koodeja, jotka avaavat vähintään 100 Internet-kanavaa. Unlocator CW-televisiolla on noin luettelossaan 160 suoratoistopalvelua. Voit aloittaa kokeilemalla heidän ilmaista 7 päivän kokeiluversiota. Tarkista myös heidän videot ja asennusoppaat.

Poista CW-television esto ja katsele sitä Yhdysvaltojen ulkopuolella – vinkkejä

CW TV Now voidaan katsella seuraavilla suoratoistolaitteilla.

 • Windows PC / iOs Mac
 • iPhone / iPad / iPod Touch.
 • Android.
 • Xbox One / Xbox 360

CW-televisiossa on joitain parhaista ohjelmista ja sarjoista, joita katsella verkossa.

 • Amerikan seuraava huippumalli
 • Reign
 • 100
 • salama.
 • Jane Neitsyt
 • Yliluonnollinen.
 • Vampyyri päiväkirjat
 • Hart of Dixie
 • Nikita
 • iZombie
 • Viestinviejät.

Sinun ei tarvitse Yhdysvaltain kaapelitilaus CW-television katselemiseksi ilmaiseksi verkossa. Kaikki mitä tarvitset CW-TV: n estämiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella, on Älykäs DNS tai VPN.