Kuinka saada saksalainen IP-osoite Saksan ulkopuolelle

Joten et pääse kanaville kuten saksalaisille kanaville, kuten Welt, ARD, ProSieben ja ZDFneo, muissa maissa, eikö niin? Älä ota sitä henkilökohtaisesti. En voi kumpaakaan. Itse asiassa, kukaan Saksan ulkopuolella ei voi, ja sillä on paljon tekemistä Internet-palveluntarjoajan sinulle osoittaman IP-osoitteen kanssa.


Kun kuitenkin muutat saksaksi, sinusta tulee oikeutettu pääsemään saksalaiseen sisältöön ulkomailla. Saan saksalaista IP-osoitetta, mitä saan, ja selitän alla, kuinka voit tehdä sen.

Kuinka saada saksalainen IP-osoite Saksan ulkopuolelle

Kuinka saada saksalainen IP-osoite Saksan ulkopuolelle

Hanki saksalainen IP-osoite ulkomaille – VPN

Koska sinun IP-osoite paljastaa maantieteellisen sijaintisi, Internet-palveluntarjoajat voivat lopettaa pääsysi sisältöön, jota sinulla ei ole lupaa käyttää. Jos Internet-palveluntarjoaja havaitsee Saksan rajojen ulkopuolelta tulevan IP-osoitteen, et voi käyttää saksalaisia ​​kanavia tai palveluita.

VPN: llä IP-osoite ei kuitenkaan enää ole ongelma. Ainoa tapa saada pääsy näihin saksalaisiin kanaviin, verkkosivustoihin ja palveluihin on muodostaa yhteys Internetiin saksalaisen IP-osoitteen avulla. Yhdellä voit suoratoistaa kaikenlaista saksalaista sisältöä tietokoneellasi, Macilla, Androidilla ja iOS-käyttölaitteilla.

VPN luo yksityinen verkko joka luo yhteyden tietokoneesi, älypuhelimen tai tablet-laitteen välille palvelimiinsa ympäri maailmaa. VPN antaa sinulle mahdollisuuden käyttää palvelimien IP-osoitteita jotta voit käyttää mitä tahansa ulkomaista sisältöä haluat. Jos palvelin on Saksassa, näytät siltä kuin olet Saksassa. Tämän seurauksena saat pääsyn sisältöön, jota et yleensä pääse omassa maassasi.

Vaiheet – VPN: llä

Ainoa mitä sinun on tehtävä on seuraava:

  1. Saksalaisen IP-osoitteen saaminen edellyttää: tilaa ExpressVPN.
  2. Seuraavaksi sinä saada VPN-sovellus käynnissä PC: lläsi, Macilla, Androidilla tai iOS-laitteella.
  3. Joten, avaat sovelluksen ja alkaa etsiä palvelimia haluat.
  4. Valitse saksalainen palvelin ja kytke laite siihen.
  5. Jos haluat varmistaa, että muutos on tehty, Siirry kohtaan WhatIsMyIP.network.
  6. Nauti kaikista saksalaisina paikallisina saamista etuoikeuksista, tietysti virtuaalimaailmassa.

Paras VPN hankkia saksalainen IP

ExpressVPN voi korvata alkuperäisen IP-osoitteesi heti saksalaisella. Ennen kuin tiedät sen, olisit saksalaisten palveluiden suoratoisto kaikkialla Saksan ulkopuolella. Syy, miksi mainitsen ExpressVPN: n, johtuu siitä, että sen yritys omistaa laajan verkoston yli 2000 palvelinta, jotka on optimoitu nopeita yhteyksiä varten.

Tällaisella VPN-tilauksella voit ladata, lähettää ja suoratoistaa murehtimatta kaistanleveydestä tai viiveestä. Tämä palveluntarjoaja on alan paras. Mutta ei olisi kohtuullista sulkea pois muita kykeneviä VPN-palveluntarjoajia. Voit tarkistaa ne alla olevasta taulukosta.

Miksi tarvitset saksalaista IP-osoitetta?

Käytä maantieteellisesti rajoitettua sisältöä

Niille, jotka haluavat parantaa saksaa kieltään tai pitää yhteyttä kotikaupunkikulttuuriinsa, tarvitsevat saksalaisen IP-osoitteen. Saksan IP-osoite on heidän avain pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin, palveluihin, sisältöön ja kanaviin. Saksan ulkomailla asuvien ulkomailla asuvien on pakko käydä niin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Ranskassa huijata heidän sijaintiaan jotta näyttäisi siltä, ​​että ne sijaitsevat fyysisesti Saksassa.

Nimetön henkilöllisyys

Jos saat saksalaisen IP-osoitteen, saat saada uusi identiteetti työn alla. Kukaan ei enää tiedä kuka olet. Voit siirtyä verkkoon ilman yhtä huolestuttavaa ajatusta päässäsi. VPN: n tarjoamien suojausominaisuuksien avulla voit pysy nimettömänä verkossa.

Osta edullisemmin

Kun ostat mitä tahansa tuotetta tai tuotetta verkossa, verkkosivusto ensin tarkistaa IP-osoitteesi. Se jopa seuraa sitä nähdäksesi mistä olet kotoisin. Takaisin kohtaan esineen hinta vaihtelee sijainnista toiseen lähetysmaksujen ja maan valuutan takia.

Joten jos tilaamasi myymälä on Saksassa ja olet Isossa-Britanniassa, joudut maksamaan ylimääräistä alueellisesta pääsystä. Jos saat itsellesi saksalaisen IP-osoitteen, paikka veloittaa vastaavasti. Aika suloinen ey?

Hanki saksalainen IP-osoite

IP-osoitteeseen ei tule liity liikaa, koska sen muuttamisella on hyviä puolia. Katso “Tumma”, “Babylon Berlin” ja “Stromberg” kanssasi Saksalainen IP-osoite missä tahansa VPN: llä. Kerro minulle, mikä VPN-palveluntarjoaja tilaat saadaksesi saksalaisen IP: n kommentteihin. Lisätietoja siitä, mitkä VPN-verkot tarjoavat saksalaisia ​​IP-osoitteita, tutustu tähän artikkeliin paras VPN Saksalle.