Kuinka saada UK-IP-osoite ulkomailta?

Kuinka saada UK-IP-osoite ulkomaille? Aina kun menet verkkoon, Internet-palveluntarjoajasi määrittää sinulle julkisen IP-osoitteen. Tämän avulla voit lähettää ja vastaanottaa Internet-liikennettä. Eri verkkosivustot ja sovellukset on rajoitettu tietyille alueille. Se, saatko selata näitä sovelluksia ja tutkia niiden sisältöä, riippuu yksinomaan IP-osoitteestasi. Brittiläisiä sovelluksia, kuten BBC, ITV ja Sky, voidaan käyttää vain Ison-Britannian sisällä Yhdistyneen kuningaskunnan IP-osoitteella. Tämä tarkoittaa, että Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa asuvat Iso-Britannian ulkomaalaiset ovat estetty katselemasta suosikki-brittiläisiä televisiokanaviaan ja ohjelmiaan ulkomailla. On kuitenkin kiertotapa. Brittiläisen IP-osoitteen saaminen Ison-Britannian ulkopuolelta on mahdollista. Se tapahtuu virtuaalisen yksityisen verkon kautta. VPN: n avulla voit muuttaa IP-osoitteesi ja suojata Internet-toimintasi. Joten, jos haluat saada brittiläisen IP-osoitteen Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Australiassa tai muualla maailmassa, lue.


Kuinka saada brittiläinen IP-osoite Ison-Britannian ulkopuolelta?

Kuinka saada brittiläinen IP-osoite Ison-Britannian ulkopuolelle?

Kuinka saada brittiläinen IP-osoite ulkomaille

VPN voi tarjota sinulle brittiläisen IP-osoitteen. Toimi vain noudattamalla näitä ohjeita Hanki Ison-Britannian IP-osoite Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai muualla ulkomailla:

 1. Rekisteröidy VPN: llä, joka tarjoaa VPN-palvelimia Isossa-Britanniassa. ExpressVPN on hyvä esimerkki.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus tietokoneellesi, Mac-, Android- tai iOS-laitteeseen.
 3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tiliisi.
 4. Valitse brittiläinen VPN-palvelin ja muodosta yhteys siihen.
 5. Tarkista IP-osoitteesi sivuston, kuten WhatIsMyIP.network, kautta
 6. Varsinainen IP-osoitteesi on nyt piilotettu, ja näytät selailevan Internetiä brittiläisellä IP-osoitteella.

Jos haluat siirtyä verkkoon todellisella IP-osoitteellasi, voit katkaista VPN-yhteyden milloin tahansa. Vaikka monilla saattaa olla houkutus käyttää ilmaisia ​​VPN-verkkoja saadaksesi brittiläisen IP: n ulkomaille, suosittelemme, että et mene tälle reitille. Ilmaiset VPN: t eivät ole luotettavia ja saattavat jopa vaarantaa yksityisyytesi ja tietoturvasi.

Parhaat VPN: t saada brittiläinen IP-osoite

Kun alat etsiä ladattavaa VPN-verkkoa, huomaat paljon vaihtoehtoja. Sinun on valittava se, joka sopii sinulle parhaiten. Muista, että ilmaiset VPN: t ovat useimmiten turhia. Jotta auttaisi sinua päätöksen tekemisessä, olemme sisällyttäneet luettelon VPN-palveluista, joista valita.

Ison-Britannian IP-osoitteen saamisen edut

Ison-Britannian IP-osoitteen saaminen voi hyödyttää sinua monella tavalla. Alueellisten rajoitusten kiertämisestä huipputason Internet-tietoturvan saavuttamiseen. Katsotaanpa syvempää asiaa.

Ohita maantieteelliset rajoitukset

Oletko koskaan yrittänyt suoratoistaa verkkokanavia, kuten BBC iPlayer, Sky Go, ITV, Now Tv, Channel 4 tai Channel 5? Jos asut Isossa-Britanniassa, sinulla ei ole ongelmaa. Jos asut muuallakin muualla, nämä kanavat eivät ole sinulle pääsyä. Voit lentää Iso-Britanniaan tai ottaa helposti käyttöön VPN-yhteyden. Virtuaali yksityinen verkko avaa kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön verkossa. Brittiläisten kanavien katselu kaikkialta maailmasta on nyt mahdollista.

Ison-Britannian IP-osoitteella voit käyttää seuraavia kanavia sijainnistasi riippumatta:

 • ITV
 • Sky Go
 • BBC iPlayer
 • Yksitoista urheilua
 • Bt Sport
 • Kanava 4

Julkisten WiFi-verkkojen käyttö turvallisesti

Kirjastot, lentokentät ja kahvilat tarjoavat houkuttelevan tarjouksen: julkinen WiFi. Älä kuitenkaan epäröi ennen yhteyden muodostamista mainittuun verkkoon. Se ei ole usein turvallista. Julkinen WiFi, niin hyödyllinen kuin se on, aiheuttaa monia vaaroja. Se voi olla hakkereiden sijoittama ansa saada tietojasi. Tai ehkä hakkeri käyttää sitä samanaikaisesti, jolloin tietosi ovat alttiita vakoilusilmille.

Ratkaisu on salata tietosi virtuaalisen yksityisen verkon kautta. Se turvaa tietosi, jotka estävät osapuolia tekemään työtäsi. Joten VPN antaa sinun nauttia turvallisesta online-selaamisesta julkisten verkkojen kautta.

Online-yksityisyyden lisääminen

Verkkoyhteytesi ei ole niin turvallista kuin luulet olevan. Kun käyt verkossa, monet osapuolet seuraavat sinua; Google, Facebook, paikallishallinto, jopa Internet-palveluntarjoajasi. Tämän valvonnan välttämiseksi saat VPN: n salaamaan online-aktiviteetin. Se ei salli kenenkään seurata käymiäsi verkkosivustoja tai lataamiasi verkkosivustoja.

Paras VPN saada UK-IP-osoite ulkomailta – kärjessä

Jos käytät yhtä Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista VPN-verkoista, saat helposti britti-IP-osoitteen. Yhden löytäminen ei ole kuitenkaan niin helppoa. Siksi valaistan jonkin verran neljälle parhaalle VPN-palveluntarjoajalle, joita voit käyttää tällaiseen tehtävään. Täällä he ovat:

ExpressVPN

ExpressVPN-arvostelu

ExpressVPN on ylivoimaisesti paras VPN saada UK-IP-osoite mistä tahansa. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että sillä on kymmeniä palvelimia Isossa-Britanniassa ja ne myös vilkkuvat nopeasti. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata sovellus yhteensopivalle laitteelle, kuten Android, iOS, PC tai Mac, ja napsauttaa kytkentäpainiketta, kun olet valinnut Ison-Britannian palvelimen. Se on erittäin helppoa, koska heidän asiakkaansa on helppo käyttää.

Toisaalta tämä palveluntarjoaja välittää paljon asiakkaidensa Internet-tietoturvasta ja yksityisyydestä. IP-osoitteesi piilottamiseen auttaa sinua kaikilla mahdollisilla suojausprotokolloilla ja tietosuojaominaisuuksilla. Haluta lisää? Katso mitä muuta tällä VPN: llä on tarjota:

 • Tiukka nollalokeja koskeva käytäntö.
 • 2000+ palvelinta yli 90 maassa.
 • VPN-palvelimet ovat jaettuja kaikkialla Iso-Britanniassa.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • 1 kuukauden rahat takaisin -takuu.
 • MediaStreamer Smart DNS -palvelin.

NordVPN

NordVPN-arvostelu

NordVPN on myös kärjessä, kun puhumme IP-osoitteiden hankkimisesta eri maista. Palvelussa on yli 5000 palvelinta, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, Iso-Britannia mukaan lukien. Tämä VPN takaa turvallisimman verkkokokemuksen, jonka voit koskaan kuvitella. Tämä johtuu armeijan suojauksista, joita se tarjoaa, kun muodostat yhteyden palvelimeen.

Lisäksi NordVPN antaa sinulle pääsyn satoihin kanaviin heidän SmartPlay DNS Proxy -ominaisuuden avulla. Sinun ei tarvitse luottaa vain VPN-ominaisuuksiin, käytä vain älykästä DNS: tä ja suoratoista Internetin täydellä nopeudella ilman häiriöitä. Mutta odota, siellä on enemmän:

 • Korkean tason turvaprotokollat.
 • A Tappikytkin.
 • CyberSec.
 • Tupla-VPN
 • Yhdistä 6 laitetta yhdellä tilauksella.
 • Blazing nopea palvelimet.
 • Yli 5000 palvelinta 62 maassa
 • Toimii hyvin Netflixin kanssa.

BulletVPN

BulletVPN-arvostelu

Tarkastellaan tämän VPN: n haittoja ennen kuin hyppäämme hyviin asioihin. BulletVPN sillä ei ole verkossa niin paljon palvelimia. Se kattaa 31 maata, jotka ovat hiukan pieniä verrattuna muihin luettelossamme oleviin VPN-verkkoihin.

Testatimme kuitenkin heidän palvelimiaan ja saimme erittäin hyviä tuloksia. Yhteytesi ei pudota niin paljon, kun tietosi salataan. Pieni ero voidaan havaita, jos se huomataan.

Turvallisuuden suhteen BulletVPN kohtelee sinua alan parhaalla mahdollisella tavalla. Puhumattakaan mahdollisuudesta poistaa amerikkalaisen Netflixin esto missä olet. Tällä VPN: llä on myös oma älykäs DNS-palvelu.

Joten jos yhteytesi on turhauttavaa, voit käyttää DNS-välityspalvelinta aina katsomaan ohjelmasi täydellisellä Internet-nopeudella. Tässä on mitä BulletVPN: llä on taskuissaan:

 • Verkkoliikenteen kirjaaminen nollaksi.
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Asiakkaat PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • Älykäs DNS.
 • Rajoittamaton palvelinkytkentä ja kaistanleveys.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.

SurfShark

SurfShark

Uusia VPN-verkkoja vältetään aina ilman syytä. Kun VPN on lisätty markkinoille, sinun pitäisi ottaa jonkin aikaa ja tarkistaa, mitä sillä on tarjottavanaan. SurfShark on ehdottomasti kärjessä VPN-liiketoiminnan kaavioita heti, kun se osui alaan. Kuvittele uusi VPN, jolla on yli 800 palvelinta yli 50 maassa. Voitko ennustaa, kuinka monta se tarjoaa tulevina vuosina?

Toisaalta se on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka tarjoavat rajattomasti samanaikaisia ​​yhteyksiä. Kaikki tietämäsi voivat hyötyä VPN-yhteydestä vain yhdellä tilillä. Palvelu on melko turvallista ja se vaalii käyttäjien yksityisyyttä tiukalla lokitietokäytännöllään. Katso lisää:

 • Yli 800 palvelinta.
 • IPv6-vuodonsuojaus.
 • Rajoittamaton kaistanleveys.
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys.
 • Ei lokikirjakäytäntöä.
 • Tukee torrentteja.
 • 256-bittinen salaus.
 • Poista American Netflix -sovelluksen esto.
 • Upeita palvelimia Isossa-Britanniassa.

Brittiläisen IP-osoitteen saaminen Ison-Britannian ulkopuolelle – Sanojen erottaminen

Brittiläisen IP-osoitteen saaminen Ison-Britannian ulkopuolelta on erittäin helppoa. Koko prosessi vie vain muutaman minuutin. Joten sijoita VPN-verkkoon ja katsele brittiläisiä kanavia kaikkialla maailmassa. Voit jopa tehdä niin julkisessa WiFi-tilassa, kun olet täysin turvallinen.