Kuinka saada venäläinen IP-osoite Venäjän ulkopuolelta

Jos olet Venäjän kansalainen, joka asuu tai matkustaa Venäjän ulkopuolella, sinulla on vaikeuksia saada sisältöä kotimaastasi. Tämä pätee melkein kaikkiin maihin, koska kansainväliset tekijänoikeuslait pakottavat maantieteellisiä rajoituksia paljon sisältöä ja mediaa varten. Maantieteellisesti estetyt sivustot toimivat estämällä IP-osoitteita tietyiltä alueilta. Tämä tarkoittaa, että pääsy venäläisiin sisältösivustoihin on mahdotonta, jos sinulla ei ole venäläistä IP-osoitetta. Tämä voidaan kuitenkin helposti hallita. Näin saat venäläisen IP: n Venäjän ulkopuolelta.


Kuinka saada venäläinen IP-osoite Venäjän ulkopuolelta

Kuinka saada venäläinen IP-osoite Venäjän ulkopuolelta

Ei venäläistä IP: tä, ei venäläistä sisältöä

Jos matkustat ulkomaille, hetkeksi, kun muodostat yhteyden Internetiin, IP muuttuu vastaamaan maan maata, jossa olet nyt. Venäjältä poistuminen tarkoittaa, että joudut jättämään kaiken verkkoon liittyvän maan.

Jos esimerkiksi matkustit Yhdysvaltoihin ja olet muodostanut yhteyden Internetiin, käytät amerikkalaista IP-osoitetta. Tämä vie sinut käytöstä suurimman osan Venäjän verkkopalveluista, mukaan lukien Match TV: n (Venäjän suoratoistosivusto) tykkääminen..

Kun olet avannut videon Match TV: n verkkosivustolla, kanava tutkii uuden IP-osoitteesi ja estää sinua melkein heti prosessissa. Saat geovirhesanoman ilmoittaaksesi sinulle irtisanomisesta:

“НЕДОСТУПНО ДЛЯ ПРОСМОТРА В ВАШЕЙ СТРАНЕ.”Ottelu TV-virhe ulkomailla

Olet todennäköisesti venäläinen kokeilija lukemassa tätä nyt, joten tiedät mitä virhe edustaa. Jos kuitenkin joku haluaa nähdä mitä Venäjällä on sisällöltään tarjottavaa, tämä viesti tarkoittaa “Ei saatavilla katseltavaksi omassa maassasi”. 

Se kaikki muuttuu, koska seuraavassa osassa opit hankkimaan venäläisen IP-osoitteen riippumatta siitä missä olet.

Venäjän IP-osoitteen hankkiminen VPN: n avulla

Venäläisen IP-osoitteen saaminen voi toimia eduksesi, jos olet Venäjän ulkopuolella. Voit seurata kaikkia kotimaasi ohjelmia, podcasteja ja elokuvia tarvitsematta varata lentolippua kotiin.

Käyttämällä VPN: ää voit helposti muuttaa IP-osoitteesi venäläiseksi IP-osoitteeksi, ja sinun ei tarvitse olla kovin tekninen taitaja tehdäksesi sen. Näin saat Venäjän IP-osoitteen VPN: n avulla:

  1. Kirjaudu VPN-palveluntarjoajan kanssa, jolla on palvelin Venäjällä, kuten BulletVPN.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus, joka toimii parhaiten laitteesi kanssa. Useimmissa VPN-verkoissa on sovelluksia Mac-, Windows-, iOS- ja Android-laitteille.
  3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tiliisi.
  4. Valitse venäläinen palvelin ja muodosta yhteys siihen.BulletVPN Russian Server
  5. Odota, että yhteys on muodostettu.
  6. Nauti sinun Venäjän IP-osoite ja kaikki venäläiset palvelut missä olet.Ottaa TV-työskentely

Olemme aiemmin suositelleet tässä artikkelissa ExpressVPN-tehtävää. Jostain syystä ExpressVPN on kuitenkin poistanut venäläiset palvelimensa luettelosta, mikä tarkoittaa, että et voi saada venäläistä IP-osoitetta palveluntarjoajan kanssa.

BulletVPN, toisaalta sillä on kolme palvelinta maassa. Joten sinulla on useita vaihtoehtoja saada venäläinen IP-osoite. Ja vaiheittaisen prosessin tarjoaman kuvan perusteella tiedät, että se toimii täydellisesti.

Parhaat VPN-ehdotukset:

BulletVPN-logoBulletVPN päivittää palveluaan erittäin nopeasti. Sillä on nyt yli 100 palvelinta yli 50 maassa, mukaan lukien Venäjä. Tästä ominaisuudesta puuttuu suurin osa VPN-verkoista.

Jopa suuret, kuten ExpressVPN, eivät tarjoa enää sellaisia ​​palvelimia. Venäläisen IP-osoitteen hankkiminen ei saisi olla ainoa tavoite, sinun on myös otettava huomioon palveluntarjoajan nopeustaso.

BulletVPN-nopeustestejemme mukaan tuskin tunnet salauksen aiheuttaman Internet-nopeuden pudotusta. Joten pääsette venäjän rajoittamaan sisältöön ulkomailla, toimitte erinomaisella nopeudella.

Toinen BulletVPN: n käytön etu on, että sen mukana tulee tapinkytkin, joka suojaa tietojasi aina, jos VPN-yhteys äkillisesti putoaa. Lisäksi BulletVPN tarjoaa myös 30 päivän rahojen palautustakuun, joten voit testata palvelun itse ennen sitoutumista siihen.

Jos käytät Androidia, voit kirjautua 1 päivän ilmaiseen kokeiluversioon tai ottaa yhteyttä heidän asiakastukeen ja pyytää sitä mistä tahansa laitteesta.

RankProviderLink
  • 30 päivän rahat takaisin takuu
  • Rajoittamaton kaistanleveys
  • Sovellukset kaikille laitteillesi
  • 24/7 Live-tuki

Käy BulletVPN: ssä

Käy ExpressVPN: ssä

Adblock
detector