Kuinka seurata Anthony Joshua vs. Andy Ruiz 2 Live-verkossa

Järkyttävän tappion jälkeen kesäkuussa, Anthony Joshua etsii takaisin hänen WBA, IBF, WBO ja IBO maailman otsikot 7. joulukuuta 2019 Saudi-Arabiassa kun hän ruutua vastaan Andy Ruiz eeppisessä uusinnassa. Tyson Fury ennusti tuloksia tuolloin, mutta miten se osoittautuu tällä kertaa Britannian nyrkkeilijälle? On vain yksi tapa tietää se. Lue ja selvitä Kuinka seurata Joshua vs. Ruiz II live-tilassa verkossa.


Kuinka seurata Joshua vs. Ruiz 2 Live Online

Kuinka seurata Joshua vs. Ruiz 2 Live Online

Kuinka suoratoistaa AJ vs. Destroyer Live kaikkialla maailmassa

VPN voi siirtää sinut sinne, missä haluat olla oikeudenmukainen yhteyden luominen palvelimeen tietyssä paikassa. Jos haluat näkyä Yhdysvalloissa, muodosta vain yhteys Amerikkalainen palvelin. Sama koskee kaikkia maita, jos valitset palvelimen kyseiseltä alueelta. Kun olet muodostanut yhteyden, saat IP-osoite alueella ja suora pääsy kaikkeen, joka on rajoitettu kyseiselle alueelle.

Näin voit tehdä katsella Joshua vs. Ruiz elää missä tahansa:

 1. Kirjaudu ensin luotettavan VPN-palveluntarjoajan kanssa. Löydät sen ExpressVPN ylittää kaaviot palveluiden suhteen.
 2. Lataa heidän hakemus ja asenna se streaming-laitteeseesi. Ei väliä mitä käytät, olipa se sittenkin Android, iOS, PC tai Mac, VPN-palveluntarjoajalla on asiakkaita niille.
 3. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi ja muodosta yhteys palvelimelle valitsemasi kanavan mukaan:
  • DAZN-palvelimen yhdysvaltalainen tai kanadalainen palvelin.
  • Ison-Britannian Sky Go -palvelin.
  • Australian päätapahtuman palvelin.
 4. Käynnistä kanavan verkkosivusto tai siihen tarkoitettu sovellus jos saatavilla.
 5. Stream Joshua vs. Ruiz II live missä oletkin.

Jos haluat käyttää kaikkia kanavia, jotka lähettävät taistelun, ExpressVPN on käytettävä työkalu. Sillä on palvelimia kaikissa mainitsemissamme maissa, ja ne myös vilkkuvat nopeasti. Katso VPN: t, jotka voivat auttaa ongelmasi kanssa, alla olevasta taulukosta.

Katso Joshua vs. Ruiz Live Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa voit suoratoistaa taistelua suorana lähetyksenä DAZN. Urheilun Netflix on ollut nyrkkeilytapahtumien koti jo pitkään, eikä se koskaan jäänyt sisällöltään puutteelliseksi.

He jopa leikkasivat miljoonan dollarin kaupan nyrkkeilijä Canelo Alvarezin kanssa DAZN yksinomainen taistelija tästä lähtien. Parasta DAZN: n palvelussa on, että se ei maksa paljon kuukausittain. Paitsi, että myös kaikki nyrkkeilytaistelut sisältyvät tilaukseen, ei osta mitä niin koskaan.

Jos haluat katsoa Joshua vs. Ruizin live-tilassa, sinun tarvitsee vain hankkia DAZN-tilaus. Voit hyötyä heidän 30 päivän ilmaisesta kokeilusta, ja sitten sinun on maksettava a 9,99 dollarin kuukausimaksu. Tämä on uskomatonta verrattuna siihen, mitä muut kanavat tarjoavat.

Lisäksi kanava ei käy ympäri, kun puhumme tuetuista laitteista. Voimassa olevalla tilauksella voit seurata Anthony Joshua vs. Andy Ruiz livetä Apple TV, FireStick, Android TV, Xbox One, PS4, Chromecast, iOS, Android ja Smart TV: t.

Stream AJ vs. tuhoaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Sky Go on Ison-Britannian suosituin suoratoistopalvelu. Tämä johtuu siitä, että sillä on lukuisia ohjelmia, jotka palvelevat kaikkia streaming-tarpeita vastaavia henkilöitä. Jos olet nyrkkeilyfani, joka asuu Iso-Britanniassa, Sky Urheilutoimisto on minne sinun täytyy mennä. Jos sinulla on kaapeli-liittymä, voit liittyä siihen, mikä putoaa kehässä ilman mitään ongelmia.

Taistelun hinta saattaa olla £ 19.95 ylimääräisellä £ 5 maksu puhelinvarauksiin. Tämä oli tarkalleen hinta, kun ostin Joshua vs. Povetkin.

Sky Go on online-suoratoistopalvelu, jonka avulla voit katsella Skya, kun et ole television edessä. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa taistelua PC, Mac, Android, iOS, Xbox, PlayStation, Apple TV, Now TV ja Roku.

Kuinka seurata Joshua vs. Ruiz Live Australiassa

Taistelu on ostettavissa Päätapahtuma. Se todennäköisesti maksaa 49,95 $, aivan kuten mikä tahansa muu nyrkkeilytaistelu. Australia ei ole koskaan pettynyt asukkaitaan parhaiden nyrkkeilyotteluiden järjestämisessä TV. Tuulettimilla on aina ollut koti, jonne he haluavat mennä stream tärkeimmät nyrkkeilytaistelut verkossa.Ruiz vs. Joshua 2

Kuten mainitsin, maksat vain PPV: stä ja suoratoistaa suoraa kautta Foxtel tai Optus TV featuring Foxtel sinun PlayStation, Android, Chromecast iOS, PC, Mac, Xbox tai Samsung Smart TV.

Stream Joshua vs. Ruiz Live Kanadassa

Kanadalaisilla ei ole muuta kuin Netflix of Sports, DAZN lähettää niin valtava otsikkotapahtuma. Kun tilaat kanavan, voit suoratoistaa urheilua, mukaan lukien UEFA Mestarien liigan, MMA, nyrkkeily ja paljon muuta.
Maksa vain 20 dollaria / kuukausi tai 150 dollaria vuodessa, ja sinulla on kaikki tarvitsemasi urheilulajit streaming-tarpeidesi tyydyttämiseksi. Toisaalta, jos olet uusi tilaaja, voit hyötyä DAZN-palveluista 30 päivän ilmainen kokeilu.

Puhumattakaan siitä, että taistelu on osa tilauksia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa sitä PPV-muodossa. Joten mene eteenpäin, kokeile DAZN: n palveluita Kanadassa ja nauti suurimmista nyrkkeilyotteluista Apple TV, FireStick, Android TV, Xbox One, PS4, Chromecast, iOS, Android ja Smart TV: t.

Joshua vs. Ruiz

Takaisin kesäkuu, Meksikolainen hävittäjä iski Joshua alas. Taistelu aloitettiin seitsemännellä kierroksella. Mutta se ei pitänyt brittiläistä nyrkkeilijää alhaalla; hän palaa nimikkeidensä pariin, kun he molemmat saapuvat soittoon uudelleen otteluun Diriyah, Saudi-Arabia. 

Ruiz on melko varma, että aikoo järkyttää kertoimet vielä kerran. Mestarina luulen, että hänen luottamuksensa menee läpi katon, vaikka areena on ulkona. Hänellä on seuraava sanottava:

”Olen varma uusinnasta, mutta en aliarvioi ketään taistelijaa. Tiedän, että AJ tulee vahvemmaksi ja keskittyneemmäksi, mutta kuntosalin sisällä, kuten Mike Tyson sanoo, jokaisella on suunnitelma, kunnes hän osuu. “

Jotkut vahvat sanat Meksikon taistelijalta, etkö usko? Mutta AJ ei vain istunut takaisin ilman vastausta. Hän puhui myös uudelleentarkastelusta:

”Kyse on siitä, kuinka palaat takaisin. Minulla on erilainen haaste päässäni. Kun olet kulkenut tien kerran, voit tehdä sen uudelleen. Katson itseäni peiliin ja sanon, että tiedän olevansa parempi kuin [menettää viime kerralla]. Andy on edelleen sama henkilö. Hän tulee peliin, ja minun on vaihdettava joitain bittiäni ja bobiani. “

Edellinen taistelu tuotti enemmän kuin 11 212 000 puntaa (15 miljoonaa dollaria) Ison-Britannian pay-per-view-myynnissä. Kuinka paljon luulet tämän saavan? Puhumattakaan siitä, että DAZN: n Youtube-kanavan tärkein video on katsottuin foorumin historiassa. Emme voi tehdä oletuksia nyt, mutta voimme katsoa, ​​miten molemmat taistelut ovat nyt:

Ruiz vs. Joshua tilastot

Alta löydät koko kortin tapahtumasta, joka tapahtuu Madison Square Gardenissa:

Päätapahtuma

 • Anthony Joshua vs. Andy Ruiz

Kortin alla

 • Alexander Povetkin vs. Michael Hunter
 • Filip HRGovic vs. Eric Molina
 • Jono Carroll vs. TBD

Kuinka seurata Joshua vs Ruiz Live Online – viimeiset ajatukset

Tulipalo näiden kahden välillä on kasvanut aina heidän taistelunsa jälkeen kesäkuu. Tällä kertaa Joshua haluaa saada tittelinsä nöyryyttävän maalinsa jälkeen. Joten meillä on taattu saada paras laatu nyrkkeilyä 7. joulukuuta 2019.

Niille, jotka eivät tiedä tiensä ympäri ja jotka eivät näytä löytävän tapoja virtataistelu, tämä opas on sinulle. Hyödynnä antamasi tiedot ja nauti Joshua vs Ruiz II asuvat missä tahansa. Kerro nyt, kenelle juurrut? Jaa ennusteesi alla olevissa kommenteissa.