Kuinka seurata Big Bash League 2019/20 -tilaa verkossa

Vuonna 2011 Australian Cricket esitteli meille yhden viimeisimmistä ammatillisista franchiseistaan Twenty20 krikettiliigat, iso Bash League. Nyt BBL on matkalla ja se tapahtuu 17. joulukuuta 2019 ja päättele 8. helmikuuta 2020. Krikettipeli on erittäin kuuluisa ympäri maailmaa. Siksi monia lähetystoiminnan harjoittajia on saatavana ympäri maailmaa. Mutta mitkä he ovat? Onko sinulla sellaista maassasi? Ota selvää kaikesta, kun näytän sinulle kuinka katsele 2019/20 Big Bash League -tapahtumaa suorana Australiassa, NZ: ssä, Intiassa, Isossa-Britanniassa ja muualla maailmassa.


Kuinka seurata Big Bash League 2019_20 -tilaa verkossa

Kuinka katsella BBL 2019/20 -tapahtumaa Australiassa

Australian lipun kuvakeKriketti on erittäin tunnettu urheilu Australia aivan kuten jääkiekko on Kanadassa. Myös monet ulkomaiset pelaajat tekevät liigasta suositun, mikä laajentaa BBL-katsojakunnan maailmanlaajuisesti.

Jos asut Australiassa, 2019/20-turnausta voidaan virrata kahdella tavalla. Ensinnäkin sinulla on kuuluisa Seven Network, jolla on pohjimmiltaan lähetysoikeudet 45 peliä 61: stä, sisältäen Finaalisarja.

7Plus ei ole ollut pitkään, mutta se todella vaikutti. Se on yksi Big Bash League: n kahdesta virallisesta yleisradioyhtiöstä ja se on täysin ilmainen. Rekisteröityäksesi sinun tulee antaa sähköpostiosoite, sekä muuta tietoa. Siinä kaikki.

Kun sinulla on voimassa oleva tili, voit katsella 2019/20 BBL-katselua Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Xbox ja Samsung Smart TV.

Toinen tapa seurata liigaa on omistettu niille, joilla on kaapelitilaus. Fox Sportsilla on lähetysoikeudet maassa, ja se lähettää kaikki 61 ottelua.

Jos sinulla on kaapeli-liittymä, voit seurata krikettitoimintoa käyttämällä Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV, Xbox One, PC ja Mac.

Viimeinkin, siellä on Kayo Sports, joka tuo sinulle kaikki 61 ottelua joutumatta pitämään kiinni pitkäaikaisesta kaapelisopimuksesta. Kayolla on kaksi tilaussuunnitelmaa, jokainen antaa sinulle tietyn määrän samanaikaisia ​​suoratoistonäyttöjä. perustiedot Suunnittelu maksaa sinulle $ 25 / kuukausi ja palkkio yksi seisoo 35 dollaria kuukaudessa.Kayo Sport -tilaus

Millä tahansa tilauksilla voit suoratoistaa 2019/20 -palvelun Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV ja Android TV.

BBL 2019/20 Uudessa-Seelannissa

Uuden-Seelannin lippu-kuvakeAsut Uudessa-Seelannissa ja haluat virittyä kaikkiin krikettihankkeisiin, jotka tulevat 17. joulukuuta 2019? No, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa Taivas Uusi-Seelanti.

Kanava on yksi suurimmat urheilulähetystoiminnan harjoittajat. Sillä on enemmän kuin 778840 tilaajaa satelliitti- ja OTT-palveluiden kautta, mikä tekee siitä maan parhaiten maksettavan televisioalustan.

Voit käyttää kanavaa, jos olet SKY-TV-asiakas TAIVAS. Jos sinä. Saatavilla missä tahansa Internet-yhteys Uusi Seelanti.

Voimassa olevalla tilauksella (Vähintään 12 kuukauden sopimus), voit saada heidän Sky Go -palvelun. Se auttaa sinua katsomaan kaikkea sisältöä missä tahansa Uudessa-Seelannissa.

Kun saat selville, voit suoratoistaa 2019/20 BBL -sovelluksen laitteellasi Android, iOS, PC ja Mac.

Suorita KFC Big Bash League -sarjan yhdeksäs kausi Yhdysvalloissa

USA lippu -kuvakeJo jonkin aikaa, NBC Sports on ollut yksi johtavista urheilukanavista Yhdysvalloissa. Katsojat tietävät sen sisällön monimuotoisuudestaan.

Sillä on viralliset lähetysoikeudet French Open, IndyCar-sarja, NASCAR, NFL, NHL, Notre Damen jalkapallo, olympialaiset, PGA-kiertue, Premier League, ja tietysti KFC Big Bash League.

Liiga on saatavana NBC Sports Gold, johon pääsee käyttämällä iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast ja Roku.

Voit myös suoratoistaa liigan Willow TV, joka on saatavana molemmilta kaapeli-tv ja maksulliset tilaukset varten PC, Mac, iOS, Android, Apple TV, Roku, Samsung Tv ja IPTV -laitteet.

Suoratoisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Ison-Britannian lipun kuvake 1Vuoteen 2016 asti Big Bash League lähetysoikeudet hankki Sky Sports. Kuitenkin sen jälkeen, BT Sports otti haltuunsa ja nyt se on koti yhdelle suurimmista krikettikilpailuista maailmassa.

BT Sport on jopa 6,6 miljoonaa katsojaa, joka osoittaa, kuinka suosittu kanava on Iso-Britanniassa. Kanava vaatii tietysti kaapelitilaus. Jokaisen Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaaditaan kuitenkin liittymä tilauksen saamiseksi televisiosta millään tavalla.

Joten en usko, että siitä voisi olla kysymys. Lisäksi voit katsella liigaa melkein millä tahansa kotitalouden laitteella. Palveluun pääsee tyydyttämällä tavalla Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV ja Chromecast.

KFC BBL Intiassa

Big Bash League - Intian lipun kuvakeSonyliv käynnistettiin takaisin 2013 ja se ravisteli suoratoistomaailmaa ytimeen. Sonyn ensimmäinen OTT-suoratoistokanava Intia on ylittänyt yli 30 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, joka antaa sinulle kuvan siitä, kuinka suosittu kanava on.

Ehkä se johtuu sen kunnollisesta sarjasta, elokuvista, alkuperäisestä sisällöstä ja tietysti urheilusta. Kriketti on erittäin suosittu Intiassa, ja palvelu takasi sen turvatut BBL-oikeudet. Nyt, jos asut maassa, voit löytää kodin urheilua varten.

Palvelu on erittäin halpaa ja antaa sinun tilata tilaajia eri kestot. Voit jopa valita sen vain 7 päivää. Tilauksesi hinta vaihtelee keston mukaan. Tässä on tilaussuunnitelmat:

 • 1 vuosi (₹ 499)
 • 6 kuukautta (₹ 299)
 • 1 kuukausi (₹ 99)
 • 7 päivää (₹ 29)

Kun olet hankkinut tilauksen, voit liittyä yli 30 miljoonaan fania ja katsella 2019/20 BBL-liveä Android, iOS, Android, TV, Sony Bravia TV tai Chromecast.

BBL: n viralliset yleisradioyhtiöt – Pikakatsaus

Olen selittänyt yllä, mitkä kanavat ovat saatavilla tietyissä maissa. Niitä on kuitenkin enemmän virallinen lähetystoiminnan harjoittajas eri alueilla. Jos sinun omaasi ei mainittu yllä, tarkista alla oleva luettelo:

 • Sonyliv (Intia)
 • Seitsemän verkkoa (Australia)
 • Fox Sports (Australia)
 • Kayo Sports (Australia)
 • Sky Go NZ (Uusi Seelanti)
 • beIN Sports (MENA)
 • Virtausurheilu (Länsi-Intia)
 • SuperSport (Etelä-Afrikka)
 • BT Sport (Yhdistynyt kuningaskunta)
 • Willow TV (Yhdysvallat)
 • NBC Sports (Yhdysvallat)
 • PTV Sports (Pakistan)
 • ATN Kriketti Plus (Kanada)

2019/20 Big Bash League – kentän sisällä

KFC Big Bash League -logoLiiga tapahtuu välillä 17. joulukuuta 2019 ja 8. helmikuuta 2020. Se tulee olemaan yhdeksäs kausi, ja sen ennustetaan olevan ennätyskampanja kuin millään muulla edellisellä kaudella.

Muoto on muuttunut tänä vuonna. Tiedämme, että kahdeksan joukkuetta pelasivat toisiaan yhteensä 32 ottelussa (Sisältää pudotuspelejä). Kuitenkin Kausi 2018/19, kaikki muuttui, koska jokainen joukkue pelaa toisiaan kahdesti (kotona ja poissa).

Nyt finaalissa jatkuu jotain erittäin mielenkiintoista. Ottelu pelataan Kotikenttä joukkueen kanssa korkeimpien pisteiden taulukko. Se antaa heille etuna kotijoukon tuesta.

Koko aikataulu on loppunut ja voit nähdä sen BBL: n virallinen verkkosivusto. Alla esitän sinulle, mitä turnauksen ensimmäisellä viikolla tapahtuu. Ole hyvä:

17. joulukuuta 2019

 • Brisbane Heat vs. Sydney Thunder

18. joulukuuta 2019

 • Sydney Sixers vs. Perth Scorchers

19. joulukuuta 2019

 • Melbourne Renegades vs Sydney Thunder

20. joulukuuta 2019

 • Hobart Hurricanes vs Sydney Sixers
 • Brisbane Heat vs. Melbourne Stars

21. joulukuuta 2019

 • Sydney Thunder vs. Adelaide Strikers
 • Perth Scorchers vs. Melbourne Renegades

22. joulukuuta 2019

 • Sydney Sixers vs Brisbane Heat
 • Melbourne Stars vs. Hobartin hurrikaanit

23. joulukuuta 2019

 • Adelaide Strikers vs. Perth Scorchers

Katso Big Bash League missä tahansa

Nyt sinulla on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mistä voit katsella Big Bash League. Monissa maissa on virallisia lähetystoiminnan harjoittajia, ja olen ilmoittanut kaikki tiedot yllä olevassa oppaassa.

Hyödynnä tänään saamasi tiedot ja älä koskaan menetä krikettiottelua tältä erinomaiselta turnaukselta. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, muista pudottaa ne kommentit alla. Vastaan ​​sinulle niin pian kuin mahdollista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map