Kuinka seurata Boston Marathon 2019 Live Online -tapahtumaa?

Bostonin maratonin 123. painos pidetään 15. huhtikuuta 2019, ja se ei ole tapahtuma, jonka haluat jättää väliin. Juokseminen maratonilla on haastavaa, mutta vapauttamalla NBC Sports (lähetyskanava) ei ole, jos sinulla on VPN.


Syy, että käytän sanaa “vapauttaminen”, on se NBC Sports ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella. Amerikan ulkomaalaiset tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa, Australiassa tai muualla ulkomailla asuvat tulee ei löydy NBC Sports -tuotteista heille. Onnea heille, VPN tai Smart DNS-välityspalvelin voi auttaa korjaamaan tilanteen. Annan sinut osaksi koko alla olevaa prosessia.

Kuinka katsoa Boston Marathon 2018 Live Online -tapahtumaa?

Kuinka seurata Boston Marathon 2019 Live Online -tapahtumaa?

Kuinka katsella Boston Marathon Live -tapahtumaa VPN: n avulla

Jos et tiedä, VPN (Virtual Private Network) on erittäin turvallinen menetelmä tuo on käytetään auttamaan käyttäjiä ohittamaan alueelliset rajoitukset kaikkialta maailmasta. Oletetaan, että haluat katsella NBC Live Sports Extra -sarjaa, mutta et ole maassa, johon NBC perustuu. Ainoa mitä sinun on tehtävä on muodostaa yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen.

VPN ottaa kaikki tietosi ja reitittää ne uudelleen kyseisen palvelimen kautta, saaden sinut näyttämään olevan Yhdysvalloissa sinä itse. VPN-palveluntarjoajasi myöntää sinulle uuden IP-osoitteen, joka vastaa maata, johon olet valinnut kuuluvan. Kaikki suoratoistopalvelut tunnistavat sinut Yhdysvaltain paikallisena, kun olet kotona maassa, jossa sinun ei pitäisi käyttää näitä palveluita.

 • Yhdistämällä Yhdysvaltain VPN-verkkoon pääset Poista NBC Sports Live Extra- ja yhdysvaltalaiset kanavat / palvelut esto. 
 • VPN-määritysprosessi mille tahansa iPhonelle, Androidille, iPadille, PC: lle ja Macille on helppoa.
 • DNS-kaappaus tai läpinäkyvä DNS-välityspalvelimet eivät vaikuta VPN: ään.
 • Tämä ohjelmisto salaa kaiken matkustettavan liikenteen jotta voit käytä verkkoa turvallisesti.

Askeleet

Tämä on mitä sinun täytyy tehdä, jos haluat katsella 2019 Boston Marathon Live:

 1. Ensimmäinen, sinun on rekisteröidyttävä VPN-palveluntarjoajan kanssa monien palvelimien kanssa Yhdysvalloissa. (Tässä tapauksessa suosittelen ExpressVPN).
 2. Seuraava, lataa ja asenna VPN-sovellus streaming-laitteellasi.
 3. Käynnistä VPN-asiakas.
 4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Voit joko etsiä luettelosta tai kirjoittaa hakukenttään ”USA”.
 5. Odota muutama sekunti, kunnes sinä huomaa vihreä ”Connected” -painike.
 6. Palaa takaisin NBC Sports -sivustolle, kun olet kiinnittänyt yhteyden.
 7. Suoratoista 2019 Boston Marathon missä oletkin.

Paras VPN Boston Marathon -suoratoistoon

Suositin ExpressVPN koska se omistaa suuri palvelinverkko kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Yhdysvallat. Lisäksi se antaa minulle mahdollisuuden ohittaa geo-lohkot, joten pääsen käyttämään ja suoratoistamaan kaikkia suosikki USA-kanaviani missä tahansa olenkin.

Mutta sinun on silti tilattava kanava, jota haluat käyttää. VPN voi saada sen estoon puolestasi, mutta sinä ei voi välttyä rekisteröintimaksuilta. Sinun ei tarvitse pysyä ExpressVPN: ssä. voit käyttää mitä tahansa alla luetelluista VPN-palveluntarjoajista.

Suoratoista Boston Marathon Live älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

VPN: n yhteensopimattomuus useiden suoratoistolaitteiden kanssa on merkittävä haitta. Joten jos sinulla on ongelma sinulle, kannattaa ehkä harkita älykkään DNS: n käyttöä. Yhdistämällä älykkääseen DNS: ään pääset katsella Bostonin maratonia eri laitteissa, kuten PS4, Xbox, Smart TV, Roku tai Apple TV.

 • Älykkäällä DNS: llä saat korkea laitteen yhteensopivuus: Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, PS3, Smart TV, PC tai Mac.
 • Kun yhteys Smart-DNS: ään on muodostettu, Internet-nopeutesi pysyy samana.
 • Älykäs DNS on vaihtoehto VPN: lle sisällön estäminen. Ero on turvassa, koska sitä ei ole.

Erinomainen esimerkki älykkäästä DNS: stä olisi Unlocator, joka tukee NBC Sportsin vapauttamista Asua ulkomailla. Rekisteröinti Unlocatorilla on ilmainen, ja asettamalla kaiken vie vain minuutteja ajasta.

Nyt sinulla on paljon vaihtoehtoja katsella Boston Marathon 2019 -tapahtumaa verkossa, kumman kanssa aiot mennä?

Boston Marathon 2019 aikataulu

15. huhtikuuta tuhannet juoksijat osallistuvat Bostom-maratoniin. Tapahtuma houkuttelee vuosittain keskimäärin 30 000 rekisteröitynyttä osallistujaa, kun se todella alkoi vain 15 päivällä takaisin.

Bostonin maratonia pidetään yhtenä vaikeimmista maratonkursseista Newtonin kukkuloiden takia. Polku kulkee 26 mailin 385 metriä. Kilpailujen odotetaan kulkevan kahdeksan Massachusetts -kaupungin läpi, mukaan lukien Hopkinton, Ashland, Framingham, Natick, Wellesley, Newton, Brookline ja Boston..

Olemme nähneet paljon traagisia hetkiä aikaisemmissa kisoissa aiemmin James Edward Brooksilta, joka johtui keuhkokuumeesta ja vuoden 2013 pommituksista. Onneksi ne, jotka pommittivat teitä, on tuomittu kuolemantuomiolla.

Jami Marseillesista, amerikkalaisesta, tuli ensimmäinen naispuolinen kaksoisamutaatti, joka päätti Bostonin maratonin. Tämä tragedia todistaa, mitä tahdonvoima voi tehdä sinulle. Mitä tulee siellä oleviin streamereihin, tässä on koko vuoden 2019 Boston Marathonin aikataulu:

Boston Marathon 2019 Live USA: n ulkopuolella

Nyt tiedät kuinka voit suoraa vuoden 2019 Bostonin maratonia live PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: lla, Apple TV: llä, Fire TV Stickillä tai Roku.

Mitä menetelmää aiotte käyttää? Ja kuka luulee saavuttavan ensimmäisen sijan tämän vuoden maratonissa? Pidä kommentit tulevana, se on aina hyvä kuulla sinusta.