Kuinka seurata Golovkin vs Derevyanchenko Live Online

Nyrkkeilyteollisuudessa mikään ei pysy tyhjänä pitkään. Juuri näin on IBF Welterweight-otsikossa. Päällä 5. lokakuuta 2019, Gennadi Golovkin ja Sergiy Derevyanchenko Siirry päästä päin selvittääksesi kuka sieppaa otsikon sisältä Madison Square Garden New Yorkissa. Siellä on ei PPV-vaihtoehtoa, ei kaapelikanavaa, vain yksi tapa taistella taistelussa, DAZN. Joten, jos sitä ei ole saatavana maassasi tai et tiedä tietäsi, toimi seuraavasti katsella Golovkin vs. Derevyanchenko elää missä tahansa.


Kuinka katsella Golovkin vs. Derevyanchenko

Kuinka katsella Golovkin vs. Derevyanchenko

Golovkin vs Derevyanchenko yksinomaan DAZN: llä

Kuten mainitsin, taistelu ei ole perinteisessä televisiossa. Ainoa tapa katsoa sitä on olla DAZN-tilaaja. DAZN: lla on miljoonat tilaajat ympäri maailmaa, etenkin 7 maata. Parasta tässä palvelussa on, että et tarvitse kaapelitilausta päästäksesi sen luetteloon.

Edes valtavia tapahtumia ei suljeta pois. Saatat ajatella, että tällainen taistelu tapahtuu a: n muodossa PPV, mutta ei. Taistelu on osa tilaustasi, olipa se kuukausittain vai vuosittain. Mutta ole varovainen, saamasi sisältö riippuu siitä missä alueella asut.

Onneksi taistelu on alla Otteluhuoneen nyrkkeily, joka on saatavana kaikissa maissa, joissa DAZN on saatavana. Joten, ennen kuin aloitamme, tässä on missä voit katsella DAZN:

 • Itävalta
 • Saksa
 • Japani
 • Sveitsi
 • Kanada
 • Italia
 • Yhdysvallat

Jos et asu näiden maiden sisällä, DAZN-käyttöoikeutesi lopetetaan heti, kun käy heidän verkkosivustolla tai yrität tilata. Se on itse asiassa melko yksinkertaista. DAZN tutkii IP-osoitteesi sijaintisi määrittämiseksi.

Jos et tapahdu siellä, jolla sillä on lähetysoikeudet, toisin sanoen yllä oleviin maihin, sinut estetään. Voi luota minuun, tiedät milloin se tapahtuu, kun turhauttava geovirhesanoma tulee esiin tyhjästä:

“DAZN ei ole saatavilla tässä maassa.”DAZN-virhe

Ratkaisu?

Onneksi on olemassa kiertotapa maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi. Siirry seuraavaan osaan ja selvitä kuinka DAZN ja katsella Gennady Golovkin vs. Sergiy Derevyanchenko elää missä päin maailmaa tahansa Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, Android TV, Android, iPad, iPhone, PC ja Mac.

Jos haluat katsoa DAZN: n taisteluita Kodi-alustallasi, etkä tiedä miten, sinun on kysyttävä kaikki. tässä kuinka DAZN voidaan asentaa Kodiin.

The Big Drama Show Live Anywhere

Kuten edellä mainittiin, DAZN on vain saatavana tietyissä maissa. Jotta voit käyttää sen sisältöä, sinun on joko asuttava näiden alueiden sisällä tai väärennettävä virtuaalinen sijaintisi näkyäksesi siellä. Joten mikä on parempi? Älä vastaa siihen.

Virtuaali yksityinen verkko on helpoin tapa muuttaa nykyistä sijaintiasi ja näyttää olevan selailemassa verkkoa eri alueelta. Se tekee sen reitittämällä koko liikenteesi valitsemasi suojatun palvelimen kautta.

Kun olet muodostanut yhteyden, sinun tiedot ovat suojattuja uusimmalla tekniikalla ja sinun IP-osoite peitetään. Sitten otat eri IP-osoitteen portti kaupunki missä palvelin sijaitsee.

Esimerkiksi, jos muodostat yhteyden VPN-palvelin Yhdysvalloissa, saat Amerikkalainen IP-osoite. Seurauksena on, että pystyt virtauttamaan koko Yhdysvaltain DAZN-katalogin riippumatta siitä, missä asut kartalla.

Golovkin vs Derevyanchenko – Vaiheet

Teknologia voi olla pelottava niille, jotka eivät tiedä tiensä ympäri. Mutta asianmukaisella ohjauksella kaikki on mahdollista. Näin voit unblock DAZN ja katsella GGG vs. Sergiy elää missä olet:

 1. Ennen kuin voit tehdä mitään, sinun on valittava VPN-palveluntarjoaja. Ottaen tämän päivän oppaana suositan itseäni ExpressVPN.
 2. Kun olet luonut tilin ExpressVPN: llä, lataa heidän VPN-sovelluksensa Androidilla, PC: llä, Macilla, iOS: llä tai Fire Stickillä.
 3. Käynnistä seuraavaksi VPN-sovellus, Kirjaudu sisään, ja siirry VPN-palvelimien luetteloon.
 4. Nyt, muodostaa yhteyden palvelimeen yhdessä maassa, jossa DAZN on saatavana. Yhdysvaltain versio on paras valinta.
 5. Käynnistä DAZN laitteellasi.
 6. Stream GGG vs. Sergiy asua missä päin maailmaa tahansa.

Näiden vaiheiden suorittaminen on melko helppoa, mutta oikean VPN-työn valitseminen työlle voi olla hieman pelottavaa. Siksi suositin ExpressVPNPalvelu. Se on yksi alan parhaista VPN-palveluista, koska sillä on yli 3000 palvelinta 160 sijainnissa.

VPN on myös tunnettu vahvoista tietoturvaominaisuuksistaan, kuten automaattisesta tappaa kytkin, split-tunneling, AES-256-bittinen salaus ja useita suojausprotokollia. Jokaisella meistä on kuitenkin erilainen mielipide ja maku. Joten jos ExpressVPN ei ole etsimäsi, suosittelen katsomaan alla olevaa taulukkoa ja valitsemaan ne DAZN: n parhaat VPN: t online-kumppanina.

Gennadi Golovkin – Sergiy Derevyanchenko

Taistelu tapahtuu 5. lokakuuta 2019, asuu Madison Square Gardenissa. Molemmilla taistelijoilla on pitkä historia voitoista urallaan, mutta tällä kertaa se on erilainen, se on Dramaattinen.

GGG ei ehkä ole huipullaan, mutta hän on silti erittäin valtava taistelija, jolla on murskausvoima. Hän on erittäin vaarallinen kaveri, koska suurin osa hänen otteluistaan ​​päättyy KO. Kysy vain aiemmilta uhreiltaan. Joten Sergiyn on pidettävä silmällä tuon miehen nyrkkejä.

Toisaalta luulen Sergiy on hyvin valmistautunut tällaiseen eeppiseen showdowniin. Jos hän ei ollut valmis vastaamaan vastaan GGG, En usko, että hän olisi ensinnäkin hyväksynyt ottelun. Hänen tulisi kuitenkin keskittyä puolustukseen hiukan enemmän. Me kaikki näimme hänen puolustuksen puuttumisen Jacobsia vastaan. Se ei anna hänelle hyvää vastustusta Golovkin

Ollakseni rehellinen, siellä on joitain kivisiä hetkiä Golovkin varhaisessa vaiheessa, mutta hänen pysyvyys, voima ja kokemus tulee voimaan. En aio ennustaa mitään, vaan tosiasioiden perusteella, GGG on yläosa. Emme koskaan tiedä mitä voi tapahtua; numerot ovat epäonnistuneet meitä aiemmin.

Keskitytään nyt vain siihen, mitä kortilla illalla on. Tässä on täysi taistelukortti:

Päätapahtuma

 • Gennadiy Golovkin vs. Sergiy Derevyanchenko

alikortti

 • Israil Madrimov vs. Alejandro Barrera
 • Ivan Baranchyk vs. Gabriel Bracero
 • Ali Akhmedov vs. Andrew Hernandez
 • Brian Ceballo vs. Ramal Amanov
 • Kamil Szeremeta vs. Oscar Cortes
 • Joe Ward vs. Marco Delgado
 • Nikita Ababiy vs. Isiah Seldon

Katso Golovkin vs Derevyanchenko Live Anywhere – Final Words

En tiedä sinusta, mutta mielestäni molemmat taistelijat ovat hyvin erilaisia. GGGVoima ottaa lopulta tietonsa jonkin itsepäisen vastustuksen jälkeen Derevyanchenko, mutta emme tiedä tarkalleen kuinka tämä taistelu loppuu.

Mutta valoisalla puolella me kaikki voimme riippumatta siitä, missä olemme. Ainoa mitä tarvitaan VPN ja DAZN on käytettävissänne. Älä missaa taistelua enää koskaan. Hanki VPN ja suoratoista Golovkin vs. Derevyanchenko elää missä tahansa. Jos sinulla on ennusteita, muista jakaa ne kanssani alla olevissa kommenteissa.