Kuinka seurata Greyn anatomian kautta 15 live-tilassa

Viisitoista vuodenaikaa tunneista ja lääketieteellisestä draamasta! Kuka katselee? Television kaikkein koukuttavin draama on palannut kaikilla tähtevoimalla, joita voit pyytää. Emme voi sanoa, että olisimme yllättyneitä enemmän kuin odotimme Grey’s Anatomy -uudistusta. Greyn anatomia on edelleen yksi ABC: n eniten arvostettuja uraauurtavia sarjoja; joka on niin onnistunut, voi olla, että kausi 16 on tekeillä. ABC: n pisimmän draamasarjan ilmaisu on ennätyksellinen 15. tuotantokausi tänä syksynä kahden tunnin ensi-ilta torstaina 27. syyskuuta 8 | 7c. Tässä on kaikki mitä sinun täytyy tietää katsellaksesi uusinta sarjaa kaikkialta maailmasta.


Kuinka katsella Greyn anatomian kautta 15 Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella Greyn anatomian kautta 15 Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella Greyn anatomiaa S15 VPN: llä

Yksi tapa, jolla voit seurata Greyn anatomiaa Yhdysvaltojen ulkopuolella, on VPN. VPN (Virtual Private Network) ylläpitää online-identiteettiasi ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää estettyä sisältöä mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi olet suojattu online-hakkereilta, snooppereilta, roskapostittajilta ja muilta tietoverkon käyttäjiltä. Tämä tapahtuu VPN: n kovien salausten ja tunnelointiprotokollien avulla. Se luo myös digitaalisen tunnelin, jonka kautta tietosi kulkevat ja salataan. Yhteytesi ohjataan uudelleen VPN-palvelimen kautta. Seurauksena on palvelimen IP-osoitteen saaminen (maassa, jossa se sijaitsee). Näin voit katsoa Greyn anatomian kauden 15 Yhdysvaltojen ulkopuolella ABC Go: lla VPN: n avulla:

  1. Ensin sinun on kirjauduttava VPN-palveluntarjoajaan.
  2. Nyt kun olet luonut VPN-tilisi, lataa ja asenna VPN-sovellus VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolta.
  3. Käynnistä sovellus ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa.
  4. Näytät nyt selailevan verkkoa käyttämällä Amerikkalainen IP-osoite.
  5. Tämän lähestymistavan avulla voit estää kaikkien Yhdysvaltain kanavien käytön esto missä tahansa ulkomailla, mukaan lukien KettuNBC, AMC, Freeform, A&E, CW-televisio, ja Hulu.

Testauksen jälkeen ExpressVPN, näyttää siltä, ​​että Neitsytsaaret-pohjaisella palvelulla on vain yksi tavoite: tarjota nopea ja tehokas palvelu asiakkailleen. ExpressVPN ylläpitää valtavaa palvelinverkkoa ja palvelimet on optimoitu streaming-tarkoituksiin. Tehdään tästä VPN-palveluntarjoajalta paras valinta katsomassa Greyn anatomian kautta 15 ABC Go: lla.

Kuinka seurata Greyn anatomiaa S15 älykkäällä DNS-välityspalvelimella

Vaihtoehtoisesti voit saada ABC Go -sovelluksen vapautettuna Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkäällä DNS-välityspalvelimella. Älykäs DNS ei ole turvallinen menetelmä, mutta se toimii nopeammin, koska käyttäjän tietoja ei tarvitse salata. Älykäs DNS reitittää tietosi määritetyn palvelimen kautta, mutta et saa muutosta IP-osoitteeseesi. Älykkäällä DNS: llä voit ja nauti pääsystä verkkosivustoille ja palveluille, kuten ABC Go, ikään kuin sijaitsit Yhdysvalloissa. Näin saat suoratoistamaan Grey’s Anatomy Seasonin viimeisimmän kauden Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkään DNS-välityspalvelimen avulla:

  1. Siirry kohtaan Unlocator ja tilaa ilmainen 7 päivän kokeilu.
  2. Nyt kun olet luonut Smart DNS -tilisi, määritä Smart DNS suoratoistolaitteeseesi: PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 ja Xbox. 
  3. Käy ABC Go -verkkosivustolla tai avaa sen sovellus.
  4. Suoratoista Grey’s Anatomian koko kausi koko Yhdysvaltojen ulkopuolella. 

Unlocator on täydellinen älykäs DNS-palveluntarjoaja, joka poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön, mukaan lukien ABC GO. Unlocator -sovelluksella voit poistaa muiden tärkeimpien suoratoistopalveluiden, kuten Hulu, Fox, NBC, ABC GO ja CW-TV, esityksen ja katsoa niitä muualla kuin Yhdysvalloissa. Se on nopea ja tehokas älykäs DNS-välityspalvelin, joka voi estää yli 200 kanavaa sijainnistasi riippumatta.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Greyn anatomian kaudesta 15

Koko joukko suosikki näyttelijöitäsi palaa kauden 15 aikana mukaan lukien Meredith, Alex, Miranda, Richard, Owen, Jackson, Amelia, Jo, Maggie ja Andrew. Woah! Etkö nähnyt tuota tulevaa? Kauden 14 aikana tapahtui joitain pysyviä hahmojen poistumisia, mutta joidenkin hahmojen paluu korvaa huhtikuun ja Arizonan tappiot. Tiedämme tosiasiassa, että show ensi-ilta on syyskuun puolivälissä, joten odotamme saman.

“Kiitos erittäin uskollisille faneille, jotka ovat olleet tällä matkalla alusta alkaen, ja uusille katsojien sukupolville, jotka löytävät edelleen Grey Sloan -muistomerkin iloa ja draamaa, show on yhtä vahva kuin koskaan”, ABC: n presidentti Channing Dungey innostunut. Viihde.

Katso Greyn anatomian kausi 15 Live Online -palvelussa

Suosittelemme, että saat yhteenvedon Grey’s Anatomy -kaudesta 14 virtauttamalla joitain kauden kohokohtia muistin virkistämiseksi. Tämän Grey’s Anatomy -maratonin pitäisi saada teidät kaikki valmiiksi kauden 15 paluulle. Kun ABC Go on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit saada tarvittavan annoksen viimeisimmästä kaudesta. Sarja ei tule loppumaan milloin tahansa pian. Se jatkuu, kunnes Ellen Pompeo sanoo toisin, ja emme ole siitä vihaisia.