Kuinka seurata ICC-kriketin maailmancupia 2019 suorana online-tilassa

2019 on ollut räjähdys kriketin faneille hämmästyttävän vastaavilla tarjouksillaan. Vaikka olemme innostuneita näkemään Pakistan vs. Australia, se on vain lämmittely siihen, mitä tapahtuu myöhemmin. Kriketin maailmancup 2019 on täällä kaikilla. Sinut viihdytetään keskeytymättömällä krikettioperaatiolla 30. toukokuuta – 14. heinäkuuta. Alla olevasta oppaasta löydät lisätietoja suurimman kriketti-tapahtuman suoratoistamisesta verkossa.


Kuinka seurata ICC-kriketin maailmancupia 2019 suorana online-tilassa

Kuinka seurata ICC-kriketin maailmancupia 2019 suorana online-tilassa

Contents

ICC: n kriketin maailmancup 2019 viralliset lähetystoiminnan harjoittajat

Voit suoratoistaa Cricket World Cup -sarjan 12. painikkeen suorana ilmaisena kanavilla:

 • Willow TV (USA)
 • Sky Go (UK)
 • SuperSport (Etelä-Afrikka)
 • Hotstar (Intia)
 • Sky Go NZ (Uusi Seelanti)
 • Foxtel nyt (Australia)
 • OSN Play (MENA)
 • PTV Sports (Pakistan)

Aina kun yrität käyttää suoratoistokanavaa, se tarkastelee IP-osoitettasi ennen kuin se antaa sinun käyttää sen sisältöä. Yllä luetellut kanavat toimivat vain oman maan rajojen sisällä. Joten jos sinulla ei ole voimassa olevaa IP-osoitetta kyseisellä alueella, et voi suoratoistaa maailmancupia.

Kuinka seurata kriketin maailmancupia 2019 live VPN: n avulla

Onneksi VPN on olemassa. Se auttaa sinua muuttamaan nykyisen online-sijaintisi tietylle alueelle palvelimen perusteella, johon olet yhteydessä. Jos esimerkiksi muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, saat IP-osoitteen. Se antaa sinulle täyden pääsyn Willow-TV: n kaltaisiin suosioihin ja niin moniin muihin Yhdysvaltojen rajoittamiin sisältöihin. Sama koskee kaikkia mainittuja kanavia valitsemastasi palvelimesta riippuen.

Saanen kehittää enemmän. Näin avasin Sky Go -sovelluksen eston jonkin aikaa takaisin:

 1. Kun lähdin Isosta-Britanniasta, yritin katsoa Sky Goa, mutta tämä geovirhesanoma ilmestyi: “Videoa, jota yrität katsoa, ​​ei voida katsoa nykyisestä maastasi tai sijainnistasi.”Sky Go -virhe
 2. Sen jälkeen sain tietää, kuinka VPN voi ohittaa alueelliset rajoitukset, joten kirjauduin sisään ExpressVPN .
 3. Heidän verkkosivustollaan voit valita oikean sovelluksen käyttämäsi alustan perusteella. Heillä on asiakkaita kaikille tärkeille laitteille, kuten Android, iOS, PC, Mac ja FireStick.
 4. Latasin sovelluksen ja asensin sen laitteeseen, johon halusin lähettää otteluita.
 5. Seuraavaksi kirjauduin sisään uudella tililläni. Muuten, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin, jos muutat mieltäsi.
 6. Meni sovelluksen palvelinosaan ja valitsi Ison-Britannian palvelimen. Se johtuu siitä, että pyrin Sky Go -tapahtumaan. Jos valitset toisen kanavan, sinun on muodostettava yhteys sen maan palvelimeen.
 7. Kun yhteys muodostettiin, käynnistin Sky Go: n uudelleen.
 8. Viimeinkin pystyin virtaamaan kaiken sen sisällön huolimatta asumisesta ulkomailla.

Jos maantieteellinen estäminen on ongelma, jota olet kohtaava, ExpressVPN voi ratkaista sen sekunneissa. Internet-käyttäjien mielipiteet ovat kuitenkin erilaisia. Joten jos etsit ExpressVPN-vaihtoehdot, Katso alla oleva taulukko.

Kuinka katsella ICC-kriketin maailmancupia Yhdysvalloissa

Willow TV on maksullinen televisiokanava, joka on omistettu ulkomaisten kriketti-tapahtumien lähettämiseen. Willow tarjoaa 24/7 live-krikettiottelua Yhdysvalloissa. Löydät mm. Kansainvälisen krikettineuvoston (ICC), Intian valioliigan (IPL), Englannin krikettihallituksen, Kriketti Australian, Kriketin Etelä-Afrikan, Länsi-Intian krikettihallin, Sri Lankan kriketti, Bangladeshin krikettilautakunnan, Pakistanin krikettihallituksen, Zimbabwen kriketti , Pakistanin Superliiga ja muut.

Jos haluat käyttää kanavaa, tarvitset kaapelitilauksen ruokalajeille, FiOS, Sling. Spectrum, Optimum ja enemmän. Voit katsella Willow TV: tä PC: llä, Macilla, verkkoon kytketyillä laitteilla, kuten Roku, PS3 ja PS4. Omistettu Willow TV -sovellus on saatavana Apple TV: ssä.

Kuinka saavuttaa 2019 CWC Isossa-Britanniassa

Sky Go antaa tilaajille pääsyn enemmän Sky-kanaviin tien päällä. Voit katsella kanavia, kuten Sky 1, Sky Atlantic, Sky News ja niin edelleen. Sky Go: lla on yksinoikeudet 2019 kriketin maailmancupiin. Siksi, jos asut Isossa-Britanniassa, Sky Go on mitä tarvitset.

Sky Sportsin ja viihdekanavien hinta on 35 puntaa kuukaudessa. ESPN-kanavia voidaan lisätä joko ylimääräisiltä 9 puntaa / kk tai 12 puntaa / kk riippuen siitä, otatko niitä Sky Sportsin kanssa (tällöin se on 9 puntaa / kk).

Voit suoratoistaa Sky Goa iOS, PC, Mac, Android ja Xbox.

Stream kriketin maailmancup Intiassa

Hotstar on yksi Intian parhaista suoratoistopalveluista. Se tarjoaa suoratoisto- ja video-on-demand-palveluita, jotka ovat saatavilla PC, Mac, Android, iOS, FireTV ja Apple TV -käyttöympäristöt.

Hotstarilla on kaksi tilausta. Hotstar Premium tarjoaa sinulle amerikkalaisia ​​näytöksiä, viimeisimpiä jaksoja intialaisista näyttelyistä, Hollywoodin popmuuskeista ja tietenkin krikettiä ja Premier League -sarjaa.

Toisaalta Hotstar VIP keskittyy intialaiseen sisältöön. Intialaisista esityksistä intialaisiin elokuvajulkaisuihin, se on kaikki mitä saat. Puhumattakaan urheilutapahtumista, kuten Cricket ja Formula 1.

Entä Etelä-Afrikka?

Jos olet Etelä-Afrikassa, sinun tulisi käyttää SuperSports-ohjelmaa. Se on yksi alueen johtavista kanavista, joka on täysin omistettu urheilutapahtumille riippumatta siitä, ovatko ne suoraa tai kysyntää.

Kanava lähettää suurimman osan urheilutapahtumista ja liittojalkapallon, rugbyn, kriketin, tennis, golfin, moottoriurheilun, pyöräilyn, nyrkkeilyn, painiin ja muihin liigaista..

Se oli rugbyn ja kriketin suurin lähettäjä, mutta Sky Sports ohitti sen. Jotta pääset SuperSports-palveluun, sinun on oltava DStv Premium-tilaaja, jolla on aktiivinen PVR.

DStv: n paketit kuukaudessa:

 • Premium: 72 dollaria
 • Kompakti Plus: 46,54
 • Kompakti: 29,5 $
 • Perhe: 16.65 $
 • Bomba: 8,11 dollaria

Katso kriketti Kanadassa

Foxtel Now, joka tunnetaan aiemmin nimellä Foxtel Play, on televisiovaihtoehto perinteellesi Foxtel-tilaukselle. Se on “suora” ja tilauspalvelu, joka ei kiinnitä sinua pitkäaikaisiin sopimuksiin. Tilauksen yhteydessä sinulle tarjotaan yli 50 suoraa kanavaa ja satoja

Foxtel Now (entinen Foxtel Play) on Internet-televisiovaihtoehto perinteiselle Foxtel-tilaukselle, joka tarjoaa asiakkaille ei lukitussovelluksen tilauksen, joka alkaa 10 dollarista. Palvelu tarjoaa yli 50 suoraa kanavaa ja satoja tunteja videopalvelusisältöä valitsemastasi paketista riippuen.

Palvelu on saatavana useille laitteille, kuten tietokoneille, televisioille ja videopelikonsoleille

Jos olet kiinnostunut, katso heidän tilaussuunnitelmia:Foxtel Now -tilaus

Voit suoratoistaa live-otteluita ja suosituimpia sarjoja käyttämällä PC, Mac, Xbox, PlayStation, Chromecast, Samsung Smart TV. Android. ja iOS.

Katso CWC Lähi-idässä

OSN Play on on-line-palvelu, joka on omistettu sisällön tuomiseen Lähi-idän katsojille. Voit katsella OSN: n materiaaleja suoraan PC: ltäsi, Macilla, Androidilla, iOS: lla ja Samsung Smart TV: llä. Perustuu sinun OSN TV-tilauksella saat pääsyn tiettyyn määrään suoratoistettavaa sisältöä. Sinun on maksettava 30 dollaria, ja voit suoratoistaa mitä tahansa OSN-materiaalia Lähi-idässä.OSN Play -tilaukset

Liity Cricket Actioniin Pakistanissa

Jos asut Pakistanin alueella, urheilukodistasi tulee PTV Sports. Kanavalla on yksinoikeudelliset lähetysoikeudet monille urheilutapahtumille, mukaan lukien kriketti, tennis, jääkiekko ja jalkapallo. Joten tiedät kuinka tärkeää on tällainen suoratoistopalvelu Pakistanissa ollessasi.

Kanavaa voi katsella ilmaiseksi. Joten jos et asu Pakistanissa, mainitsin jo, kuinka voit poistaa kanavien lukituksen ulkomailla ollessasi. Käytä vain tietysti VPN: n tarjoamaa Pakistanin IP-osoitetta ja katso 2019-kriketin maailmancupin suorana lähetyksenä.

Kriketin maailmancup 2019 – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kriketin maailmancupin 12. versiota isännöivät Englanti ja Wales 30. toukokuuta – 14. heinäkuuta. Kuten FIFA: n maailmancup, tämä mestaruuskilpailu järjestetään kerran 4 vuodessa.

Helmikuussa 2019 oli huolta Pakistanin joukkueen kieltämisestä World Cup -turnauksesta. Se johtuu Pulwama-hyökkäyksen jälkimainingeista. Pakistan kuitenkin kiisti olevansa millään tavalla yhteydessä tällaiseen terrori-iskuun, ja kuten alla voi nähdä, Pakistan osallistuu ehdottomasti. Tässä on mitä sinun täytyy tietää:

joukkueet

Kymmenen joukkueen on tarkoitus mennä päinvastoin tähän Cricket-turnaukseen. Kuitenkin vain 4 vallitsee ja etenee välieriin. Ryhmät ovat sellaisinaan:

 • Englanti
 • Etelä-Afrikka
 • Intia
 • Australia
 • Uusi Seelanti
 • Pakistan
 • Bangladesh
 • Sri Lanka
 • Afganistan
 • Länsi-Intia

tapahtumapaikat

Tämän maailmancupin ottelut järjestetään monenlaisilla tapahtumapaikoilla. ICC on nimennyt Lontoon stadionin mahdolliseksi tapahtumapaikaksi suunnitteluvaiheissa. Kun he tekivät päätöksen, sitä ei kuitenkaan mainittu ollenkaan. He keksivat seuraavat:

 • Headingley – Leeds
 • Trentin silta – Nottingham
 • The Oval – Lontoo
 • Lordi – Lontoo
 • Edgbaston – Birmingham
 • Riverside – Durham
 • Bristol County Ground – Bristol
 • County Ground – Taunton
 • Hampshire Bowl – Southampton
 • Old Trafford – Manchester
 • Cardiff Wales -stadion – Cardiff

CWC-aikataulu

Säännöt ovat melko helppo ymmärtää. Kymmenen joukkuetta kohtaavat toisensa kerran yhdessä ryhmässä. World Cup koostuu yhteensä 45 ottelusta, joissa jokainen joukkue saa yhteensä yhdeksän ottelua. Joukkueiden tavoitteena on olla ryhmän neljän parhaan joukossa, mikä johtaa heidät suoraan knockout-vaiheeseen. Ne, jotka eivät ole top 4, poistetaan. Katso koko aikataulu alla:

30. toukokuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Etelä-Afrikka, ensimmäinen ODI
 • Paikka: Kennington Oval, Lontoo

31. toukokuuta 2019

 • Ottelu: Windies vs Pakistan, toinen ODI
 • Paikka: Trentin silta, Nottingham

1. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Uusi-Seelanti vs. Sri Lanka, kolmas ODI
 • Paikka: Sophia Gardens, Cardiff

June 01, 2019

 • Ottelu: Afganistan vs. Australia, 4. ODI
 • Paikka: County Ground, Bristol

2. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Etelä-Afrikka vs. Bangladesh, viides ODI
 • Paikka: Kennington Oval, Lontoo

03. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Pakistan, kuudes ODI
 • Paikka: Trentin silta, Nottingham

4. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Afganistan vs. Sri Lanka, seitsemäs ODI
 • Paikka: Sophia Gardens, Cardiff

5. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Etelä-Afrikka vs. Intia, kahdeksas ODI
 • Paikka: Rose Bowl, Southampton

5. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Bangladesh vs. Uusi-Seelanti, 9. ODI
 • Paikka: Kennington Oval, Lontoo

06. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Australia vs Windies, 10. ODI
 • Paikka: Trentin silta, Nottingham

June 07, 2019

 • Ottelu: Pakistan vs. Sri Lanka, 11. ODI
 • Paikka: County Ground, Bristol

8. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Bangladesh, 12. ODI
 • Paikka: Sophia Gardens, Cardiff

June 08, 2019

 • Ottelu: Afganistan vs. Uusi-Seelanti, 13. ODI
 • Paikka: The Cooper Associates County Ground, Taunton

9. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Intia vs. Australia, 13. ODI
 • Paikka: Kennington Oval, Lontoo

10. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Etelä-Afrikka vs Windies, 15. ODI
 • Paikka: Rose Bowl, Southampton

11. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Bangladesh vs. Sri Lanka, 16. ODI
 • Paikka: County Ground, Bristol

12. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Australia vs. Pakistan, 17. ODI
 • Paikka: The Cooper Associates County Ground, Taunton

13. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Intia vs. Uusi-Seelanti, 18. ODI
 • Paikka: Trentin silta, Nottingham

14. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs Windies, 19. ODI
 • Paikka: Rose Bowl, Southampton

15. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Sri Lanka vs. Australia, 20. ODI
 • Paikka: Kennington Oval, Lontoo

15. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Etelä-Afrikka vs. Afganistan, 21. ODI
 • Paikka: Sophia Gardens, Cardiff

16. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Intia vs. Pakistan, 22. ODI
 • Paikka: Old Trafford, Manchester

17. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Windies vs Bangladesh, 23. ODI
 • Paikka: The Cooper Associates County Ground, Taunton

18. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Afganistan, 24. ODI
 • Paikka: Old Trafford, Manchester

19. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Uusi-Seelanti vs. Etelä-Afrikka, 25. ODI
 • Paikka: Edgbaston, Birmingham

20. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Australia vs. Bangladesh, 26. ODI
 • Paikka: Trentin silta, Nottingham

21. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Sri Lanka, 27. ODI
 • Paikka: Headingley, Leeds

22. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Intia vs. Afganistan, 28. ODI
 • Paikka: Rose Bowl, Southampton

22. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Windies vs Uusi-Seelanti, 29. ODI
 • Paikka: Old Trafford, Manchester

23. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Pakistan vs. Etelä-Afrikka, 30. ODI
 • Paikka: Lordi, Lontoo

24. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Bangladesh vs Afganistan, 31. ODI
 • Paikka: Rose Bowl, Southampton

25. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Australia, 32. ODI
 • Paikka: Lordi, Lontoo

26. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Uusi-Seelanti vs. Pakistan, 33. ODI
 • Paikka: Edgbaston, Birmingham

27. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Windies vs Intia, 34. ODI
 • Paikka: Old Trafford, Manchester

28. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Sri Lanka vs. Etelä-Afrikka, 35. ODI
 • Paikka: Riverside Ground, Chester-le-Street

29. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Pakistan vs. Afganistan, 36. ODI
 • Paikka: Headingley, Leeds

29. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Uusi-Seelanti vs. Australia, 37. ODI
 • Paikka: Lordi, Lontoo

30. kesäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Intia, 38. ODI
 • Paikka: Edgbaston, Birmingham

1. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Sri Lanka vs Windies, 39. ODI
 • Paikka: Riverside Ground, Chester-le-Street

2. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Bangladesh vs. Intia, 40. ODI
 • Paikka: Edgbaston, Birmingham

3. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Englanti vs. Uusi-Seelanti, 41. ODI
 • Paikka: Riverside Ground, Chester-le-Street

4. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Afganistan vs Windies, 42. ODI
 • Paikka: Headingley, Leeds

5. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Pakistan vs. Bangladesh, 43. ODI
 • Paikka: Lordi, Lontoo

6. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Sri Lanka vs. Intia, 44. ODI
 • Paikka: Headingley, Leeds

6. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: Australia vs. Etelä-Afrikka, 45. ODI
 • Paikka: Old Trafford, Manchester

9. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: TBC vs TBC, 1. välierä (1 v 4)
 • Paikka: Old Trafford, Manchester

11. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: TBC vs TBC, 2. välierä (2 v 3)
 • Paikka: Edgbaston, Birmingham

14. heinäkuuta 2019

 • Ottelu: TBC vs TBC, lopullinen
 • Paikka: Lordi, Lontoo

Kuinka seurata ICC: n kriketin maailmancupia 2019 live – yhteenveto

Sinulla on vielä aikaa selvittää, mikä kanava sopii parhaiten. Kun olet mieltäsi, sijoita hyvämaineiseen VPN-palveluntarjoajaan ja poista suoratoistopalvelun esto missä tahansa. Toukokuun tulemiseen saakka voit silti katsella ODI: itä ja testejä maaliskuun aikana. Nauti suoratoisto kriketistä ilman georajoituksia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map