Kuinka seurata tiukasti tulevaa tanssia 2019-live-suoratoistoa verkossa

Haluatko nähdä, mitkä kuuluisuudet (etenkin näyttelijät) voivat tehdä ilman temppu kaksinkertaista? No, sitten viritä BBC iPlayer tulla 7. syyskuuta 2019 ja katsella Strictly Come Dancing -sarjan 17. kausi. Mutta on jotain, mitä sinun pitäisi tietää ensin. BBC: n suoratoistopalvelu on ei saatavana Ison-Britannian ulkopuolella. kuitenkin, geo-esto ole koskaan pysäyttänyt meitä aikaisemmin, ja se ei aloita sitä nyt. Ulkomailla asuvat fanit ovat näin, miten voit katsella Strictly Come Dancing 2019 -sarjaa elää missä tahansa.


Kuinka seurata tiukasti tulevaa tanssia 2018-live-suoratoistoa verkossa

Kuinka seurata tiukasti tulevaa tanssia 2019-live-suoratoistoa verkossa

SCD 2019 BBC iPlayer -sovelluksessa

BBC iPlayer -logoJoten tulokkaat alkavat pelata ohjelmaa, koska se ei ole ensimmäinen laatuaan. Jos sanon, show on menossa 17. kauden ajo; Olen aivan varma, että sen korkeat arvosanat ja suosio tekivät siitä eräänlaisen brittiläisen suositun kulttuurin peruskivi.

BBC iPlayer on ollut jo jonkin aikaa tarjolla premium-sisältöä ilmaiseksi. Palvelu näki valon takaisin sisään 2007. Kuitenkin, se keräsi valtavan tuuletinkannan melkein 9,9 miljoonaa onnistunutta pyyntöä päivässä.

Mutta ongelmana on, että se on saatavana vain Iso-Britanniassa. Haluatko todisteita? Tässä on mitä sain, kun yritin suoratoistaa kauden ensimmäisen jakson:

”BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuskysymyksistä. “SCD-virhe

Kanava tutkii IP-osoitteesi kun yrität tarkastella sen sisältöä. Tämä auttaa sitä tarkista laitteen fyysinen sijainti. Heti kun se selvittää, mistä liikenteesi tulee, se estää pääsyäsi.

Mutta siinä on käänne. Analyytikkojen mukaan yli 60 miljoonaa käyttäjää seurata säännöllisesti palvelun sisältöä Ison-Britannian ulkopuolelta. Kuinka he tekevät sen? Kyllä, se on totta, se on päiväsi ratkaisu – a Virtuaali yksityinen verkko.

SCD 2019 – Ei niin tiukasti rajoitettu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Joten tunnustimme, että BBC iPlayer voi olla avattu helposti VPN: llä. Mutta miten se tekee sen? Virtuaali yksityinen verkko ohjaa koko Internet-liikenteesi valitsemasi maan palvelimen kautta.

Tällä tavalla tietosi näyttävät tulevan alueelta, johon palvelin perustuu. BBC iPlayerin tapauksessa sinun pitäisi yhdistä UK-palvelimeen. Se antaa sinulle Ison-Britannian IP-osoite ja suora pääsy BBC iPlayerin sisältöön.

Saanen tiivistää sen eri tavalla. Sen sijaan, että yhdistäisit suoraan BBC iPlayeriin, muodostat yhteyden VPN: ään, joka muodostaa yhteyden BBC iPlayeriin käyttämällä brittiläistä IP-osoitetta. Seurauksena on, että sinulla on pääsy kanavalle kuin olet Ison-Britannian asukas.

Noudata näitä vaiheita katsella Strictly Come Dancing 2019 -tapahtumaa kaikkialla maailmassa.

 1. Rekisteröidy luotettavalla VPN-palveluntarjoaja.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus PC, Mac, Android, iOS.
 3. Aktivoi VPN-sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 4. Yhdistä nyt Ison-Britannian VPN-palvelin.
 5. Lopuksi, mene BBC iPlayer -sivusto tai käynnistä iPlayer-sovellus.
 6. Katso Strictly Come Dancing 2019 Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai muualla Ison-Britannian ulkopuolella.

Suosituin BBC iPlayer VPN

ExpressVPN-logoKoska BBC aloitti mustaan ​​listaan ​​VPN IP-osoite sisään 2015, saatat silti saada virhesanoman, kun olet yhteydessä verkkoon Ison-Britannian VPN-palvelin. Siksi on erittäin tärkeää kirjautua VPN-palveluun, joka toimii edelleen iPlayerin kanssa.

Kokeiltuaani erilaisia ​​VPN-verkkoja sain selville sen ExpressVPN on paras VPN-palvelu voit käyttää ohittaa alueelliset rajoitukset. Se sisältää kykynsä stream BBC iPlayer Ison-Britannian ulkopuolella.

Puhutaanpa siitä, miksi se on alan huipulla. No, ExpressVPN on ollut olemassa jo vuodesta 2009, ja se tarjoaa käyttäjille parhaan palvelun markkinoilla. Sillä on 3000+ palvelinta 94 maassa, viisi heistä ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ei siinä kaikki. Saamasi palvelimet ovat erittäin nopea, mikä tarkoittaa, että et huomaa VPN-salauksen aiheuttamaa nopeuden menetystä. Se on täydellistä, jos haluat sisällön suoratoisto teräväpiirtona.

Toisaalta ExpressVPN tarjoaa viimeisimmät tekniikat turvallisuuden suhteen. Siksi voit käyttää sähköpostia, pankkitiliäsi ja mitä tahansa verkkosivustoasi jopa julkisissa verkoissa (Kahvilat, lentokentät ja hotellit). Kukaan ei pysty purkamaan ExpressVPN: n myöntämää salausta.

Lisäksi ExpressVPN: llä on enemmän yksityisyysominaisuuksia kuin useimmilla kilpailijoilla. Puhumme automaatista tappaa kytkin, jaettu tunnelointi ja tiukka “kirjautumattomuuskäytäntö”.

Nyt, jos se ei vastannut odotuksiasi, voit pyytää maksun palautus ensimmäisen sisällä 30 päivää. Sen jälkeen tutustu muihin BBC iPlayerin parhaat VPN: t alla.

Strictly Come Dancing 2019 – mitä tiedämme toistaiseksi

Sarja alkaa 7. syyskuuta 2019 suorana lähetyksenä BBC iPlayerissä. Joku puuttuu kuitenkin. Jamie Laing vetäytyi kilpailusta jalkavamman vuoksi ennalta nauhoitetun näyttelyn aikana. Hänelle oli sanottava seuraava:

”Toivon, että voisin tanssia, mutta en voi, mutta he keinuvat tanssilattiaan niin kaikille teille, jotka tanssitte tänä vuonna, ihmisille, joita rakastan, mennä ja murskata sitä ja tehdä meistä kaikista ylpeitä, tiedän että. Onnea kaikille. ”

Kun uutiset olivat julkaistu, SCD-maailmankaikkeuden ympäri alkoi spekuloida siitä, kuka tulee hänen paikkaansa. Onneksi Oti Mabuse, häntä ei jätetä pois tällä kaudella. Hänellä on todellakin uusi kumppani näyttelijöiden muodossa Kelvin Fletcher.

kilpailijat

Katsomme sen vuoksi, että kilpailijaa joka liikkuu ja urittuu SCD: n tanssilattialla?

pairings

Jokainen kilpailija tarvitsee tanssipartnerin. Muuten näyttelyn tulisi olla nimeltään Strictly Come Dancing Alone. Haluatko innostuneena nähdä, kenen kanssa kukin kuuluisuus päätyi? Tässä on täydellinen luettelo.

 • Alex Scott ja Neil Jones
 • Anneka Rice ja Kevin Clifton
 • Catherine Tyldesley ja Johannes Radebe
 • David James ja Nadiya Bychkova
 • Dev Griffin ja Dianne Buswell
 • Chris Ramsey ja Karen Hauer
 • Emma Barton ja Anton du Beke
 • Emma Weymouth ja Aljaž Skorjanec
 • Karim Zeroual ja Amy Dowden
 • Michelle Visage ja Giovanni Pernice
 • Mike Bushell ja Katya Jones
 • James Cracknell ja Luba Mushtuk
 • Saffron Barker ja AJ Pritchard
 • Will Bayley ja Janette Manrara

Tarkkaan 2019 Live Stream Online – Wrap Up

Suoratoisto tiukasti tulevat tanssimaan 2019 ei ole koskaan ollut helpompaa, jos olet käyttämällä VPN: tä. Mene eteenpäin ja liity niihin 65 miljoonaa kansainvälistä katsojaa napin painalluksella. Vain yhdistä UK-palvelimeen, ja suoratoistat SCD: tä suorana missä tahansa. Mitä mieltä olet sekä kuuluisuuksien että ammattitanssijoiden kokoonpanoista tänä vuonna? Kenen mielestäsi on suosikki nostaa Glitter Ball Trophy? Jaa ajatuksesi ja ennusteesi alla olevassa kommenttiosassa.