Ohita UFC Fight Pass -katkosten käyttö VPN / välityspalvelimilla


Ohita UFC Fight Pass -katkosten käyttö VPN / välityspalvelimilla

Ohita UFC Fight Pass -katkosten käyttö VPN / välityspalvelimilla

Miksi suoratoisto on katkennut Fight Pass -sovelluksessa?

Päivän aikana oli erittäin helppoa ostaa PPV-tapahtuma Fight Passista ja katsella sitä, kun se ilmaantuu. Kuitenkin johtuen 1. huhtikuuta tehdystä sopimuksesta ESPN +: n kanssa, kuukausittainen tapahtuma on saatavana yksinomaan kanavalla.

ESPN + aloitti hankkimalla kaikki Fight Nights -tapahtumat. He saivat myös nimen UFC ESPN +: ssa. Nyt voit nähdä alan parhaita taistelijoita ESPN +: lla kerran kuukaudessa.

Tästä eteenpäin tarvitset ESPN + -tilauksen ostaaksesi UFC PPV -tapahtumia. Sinun tarvitsee vain maksaa 79,99 dollaria / vuosi. Sen jälkeen saat yhden ilmaisen UFC PPV -tapahtuman ja halvemmat hinnat muille. ESPN + -tilauksella UFC-maksu per näyttö maksaa noin 59,99 dollaria, mikä on vähemmän kuin mitä olet tottunut, takaisin UFC Fight Pass -sivustolla.

Lisäksi Fight Pass on altis sähkökatkoksille, koska ESPN omistaa lähetysoikeudet. Siksi, jos yrität ostaa tapahtuman Fight Pass -sovelluksella, tämä sähkökatkosvirhe aukeaa:

“Lähetyksen rajoitusten takia tämä video ei ole käytettävissä UFC Fight Pass -tilauksessa tai maksu-näkymänä alueellasi. Ole hyvä ja tarkista paikallinen televisiolistaaksesi tietoja. Tämä tapahtuma on estetty tällä hetkellä alueellasi. ”

Fight Pass sähkökatkos

Estä UFC FIGHT PASS -katkokset UFC: llä VPN: tä käyttämällä

VPN: ää tai toisin sanoen ”Virtual Private Tunnel” -sovellusta voidaan käyttää ohjaamaan kaikkea liikennettä palvelimen kautta Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella. Joten tässä tapauksessa sinun täytyy seurata tapahtumaa alueelta, jolla on ei sähkökatkoksia, kuten Etelä-Korea. VPN toimii kaikissa kannettavissa laitteissa ja tietokoneissa. Jos omistat VPN-yhteensopivan reitittimen, VPN toimii kaikissa laitteissa. Seuraavassa on joitain VPN: n eduista:

 • VPN salaa ja suojaa kaiken liikenteen. Internet-palveluntarjoajasi ei voi vakoilla liikennettäsi tai sen lopullista määränpäätä.
 • Voit käyttää sitä katsomaan UFC FIGHT PASS, UFC FIGHT NIGHT, UFC Fox: lla, BBC Iplayer tai amerikkalainen Netflix. Kaikki riippuu siitä, minkä maan valitset VPN-palvelimeksi.
 • VPN toimii kuin viehätys, kun kyse on Internet-palveluntarjoajien suojausmekanismeista. Jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää DNS-kaappausta tai läpinäkyviä välityspalvelimia.

Ohita Fight Pass -katkosten rajoitukset

Jos olet alueella, jolla taistelun oikeudet kuuluvat tiettyyn kanavaan, sen ostaminen saattaa tuntua mahdottomalta. Älä raivota. Sain sinut peitettyä. Näin voit kiertää maantieteellisiä rajoituksia, kun kyse on UFC Fight Passista:

 1. Ensinnäkin sinun on investoitava VPN: ään, jolla on palvelimia ympäri maailmaa. Mitä hyötyä on VPN: stä, jos se ei tarjoa sinulle mustaa aluetta? Jos vielä etsit, ExpressVPN on mitä tarvitset.
 2. Mene heidän verkkosivuilleen ja tilaa heidän palvelunsa. Saat tilauksen 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 3. Lataa ja asenna heidän VPN-sovelluksensa yhteensopivaan laitteeseen, kuten Android, iOS, PC tai Mac.
 4. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi. Tässä on hankala osa. Yhdistä palvelimeen, jossa Fight Pass ei aseta sähkökatkoksia. Valitse taattu vaihtoehto Etelä-Korea.
 5. Kun olet muodostanut yhteyden, palaa takaisin UFC Fight Pass -sovellukseen ja yritä ostaa tapahtuma uudelleen.
 6. Onnittelut. Voit nyt saada UFC PPV -versioita, vaikka olet Yhdysvalloissa.UFC PPV VPN: llä

Jos etsit hyvää VPN-palveluntarjoajaa, anna ExpressVPN yritys. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa helppokäyttöisen sovelluksen Mac, Windows, Android, iOS-laitteet, kuten iPod, iPad ja iPhone. ExpressVPN tarjoaa lisäksi 24/7 -tukea ja laajan valikoiman VPN-maita. Tässä on luettelo parhaat VPN-palveluntarjoajat ohittavat UFC Fight Pass -katkokset.

Ohita UFC FIGHT PASS -katkos UFC: llä älykkäällä DNS-välityspalvelimella

Älykäs DNS-välityspalvelin ohjaa vain osan liikenteestäsi ja toimii kaikilla laitteilla. Jos etsit menetelmää ohittaa UFC Fight Pass -katkokset tuetuissa laitteissa Apple TV, iPad, iPhone, LG Smart TV, Roku, Samsung Smart TV, Xbox 360, Windows ja Mac, Smart DNS on loistava valinta. Älykkäät DNS-välityspalvelimet, tunnistavat sijaintisi automaattisesti ja lähettävät UFC-liikenteensi mustalle alueelle. Lisäksi:

 1. Älykäs DNS mahdollistaa eri alueiden sisällön katselun samanaikaisesti. Sinä pystyt Vältä UFC FIGHT PASS -katkoksia, katso BBC Iplayer, Netflix, Apple TV tai aloita urheilu samaan aikaan. Valtava määrä kanavia on saatavana.
 2. Koska liikennettä ei ole salattu, liikenne saattaa olla alttiina, mutta samalla nopeus saattaa olla nopea.
 3. Paikallinen liikenne pysyy ennallaan.
 4. Kaikki Netflix-alueita tuetaan, vaihda helposti vaihtamalla pudotusvalikosta.

Unlocator on yksi paremmista Smart DNS -toimittajista. Ne tarjoavat ilmaisen viikon mittaisen kokeilujakson, vaiheittaiset oppaat kuvissa ja videoissa. Heillä on laaja kanavakirjasto, joka sisältää yli 214 estettyä kanavaa.

UFC Fight Pass -yhteensopivuus

Missä laitteissa UFC Fight Pass on saatavana?

UFC Fight Pass voidaan katsoa:

 • iPod touch
 • Karhunvatukka
 • AppleTV
 • Roku
 • Samsung SmartTV
 • LG Smart TV
 • PC / Mac
 • Android
 • ipad
 • iPhone
 • PS4
 • xbox
 • Amazon Fire TV -keppi

Katso UFC: n suoraa suoratoistoa VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimilla

Kääriä se molemmat VPN ja älykäs DNS ovat hienoja työkaluja, joilla saat suurimman osan UFC.tv-tilauksistasi missä tahansa. Valitse työkalu, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Jos tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä jättämällä kommentin alle.

Tallentaa