Paras Google Play -elokuvien VPN

Online-suoratoistosta tuli yksi tärkeimmistä tavoista, jolla ihmiset nykyään käyttävät sisältöänsä. Ei kulunut kauan ennen kuin Google päätti olla mukana kaikessa toiminnassa. Google Play Elokuvat tarjoaa huomattavan suuren luettelon elokuvista ja TV-ohjelmista, joita voi selata. Kuitenkin vain noin 110 maan käyttäjät pääsevät alustaan. Lisäksi sisältökirjasto, johon pääset, vaihtelee myös maittain.


Paras Google Play -elokuvien VPN

Paras Google Play -elokuvien VPN

Tämä voi olla erittäin turhauttavaa etenkin henkilölle, joka luottaa alustaan ​​streaming-tarpeisiinsa. Onneksi on ratkaisu, joka voi auttaa selvittämään kaikki nämä kysymykset, Virtual Private Network.

Mikä on Google Play -elokuvat ja TV?

Alun perin vuonna 2012 aloitetut Google Play Elokuvat ja TV -yritykset uudistettiin äskettäin merkittävästi, jotta ne vastaisivat kilpailijoiden varastossa olevia vaatimuksia. Palvelu tarjoaa erinomaista sisältöä, jonka avulla voit suodattaa ikä-, tyyli-, elokuvastudio- tai TV-verkon kautta. Koska palvelu on Google-tuotetta, on sanomattakin selvää, että Android-käyttäjät saavat paremman asiakaskokemuksen. iOS-käyttäjät voivat käyttää palvelua myös Apple-laitteidensa kautta, mutta tietyin rajoituksin.

Elokuvan vuokraamisen tai ostamisen kustannukset alustalla ovat melkein samat kuin muilla alustoilla. Siksi tämän ei todellakaan pitäisi olla niin suuri tekijä harkittavana. Saatat kuitenkin arvostaa korkealaatuista videota, jonka käyttäjät kokevat suoratoistettaessa. Käyttäjät saavat jopa 4 kt HDR -laatuista sisältöä. Rakastat sitä, jos suoratoistosi suurella näytöllä. Chromecast on yksi tapa, jolla voit tehdä tämän.

Palvelulla on myös joitain erittäin taitavia kieli-poskessa -ominaisuuksia, kuten elokuvien ja esitysten luokka “Ei Netflixissä”. Siinä on myös joitain innovatiivisia ominaisuuksia. Siinä on tietokortteja, jotka välittävät taustahistoriaa näytöllä olleesta näyttelijästä, kun toisto keskeytetään. Palvelussa on myös äskettäin julkaistut lipputulot. Ne ovat kalliimpia, mutta se on sen arvoista. Kaiken kaikkiaan palvelu on ehdottomasti verrattavissa muihin suositumpiin suoratoistopalveluihin. Alueellisen saatavuuden vuoksi sinun on kuitenkin oltava erittäin strategisesti suoratoistettava palvelusta ulkomaille matkustettaessa.

Kuinka suoratoistaa Google Play -elokuvista ulkomailla

Kanavalle asetetaan alueellisia rajoituksia. Esimerkiksi se, mitä käyttäjä Yhdysvalloissa näkee, on hyvin erilainen kuin mitä Eurooppalainen käyttäjä voi valita suoratoistamaan. 

VPN tai Virtual Private Network antavat Google Play Elokuvien tilaajille mahdollisuuden kiertää kaikki heidän sijainnistaan ​​johtuvat esteet. Kuinka tämä on mahdollista? VPN: n avulla käyttäjät voivat piilottaa sijaintinsa ja salata yhteyden. Heidän sijainti piiloutuu aina, kun he reitittävät liikennettä etäpalvelimien kautta. Kun yhteys etäpalvelimeen on muodostettu, käyttäjän IP: hen koodattu joukko yksityiskohtia muuttuu. Nämä tiedot sisältävät sijainnin, josta käyttäjä selaa.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on reitittää yhteys yhdysvaltalaisen palvelimen kautta. Kun teet tämän, palvelu tunnistaa sinut Yhdysvalloissa sijaitsevaksi ja myöntää siksi rajoittamattoman pääsyn. Paitsi, että voit myös lunastaa lahjakortit ollessasi Yhdysvaltojen ulkopuolella. Sama koskee käyttäjää, jonka kotipaikka on Euroopassa, tuetulla alueella, mutta mieluummin pääsy amerikkalaiseen sisältökirjastossa. Näin pääset Yhdysvaltojen Google Play Elokuvien kirjastoon ulkomailla:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja.
 2. Asenna VPN-sovellus laitteeseesi ja kirjaudu sisään.
 3. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
 4. Vaihda Google Play -alueesi.
 5. Osta tai vuokraa elokuvasi.
 6. Nauti rajoittamattomasta suoratoistosta Google Play Elokuvissa.

Voit saada lisää etuja käyttämällä VPN-palvelua yhteyden hallintaan. Mutta toisinaan palvelujen suuri määrä vaikeuttaa niiden valitsemista. Auttaaksemme sinua tässä työssä, olemme laatineet lyhyen luettelon palveluntarjoajista, joilla varmasti olemme vain parasta tarjota. Katso alla oleva luettelo Google Play -elokuvien parhaista VPN-palveluista.

Parhaat Google Play -elokuvien VPN: t

1. ExpressVPN

Vaatimuksen esittäminen paikalla numero yksi on ExpressVPN, hyvämaineinen palvelu, jolla on nimelleen yli 2000 palvelinta ympäri maailmaa. Palvelu perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret ja myös erittäin hyvistä syistä. Mikään viranomainen ei ole millään tavalla rajoittanut tätä aluetta tietorajoituskäytäntöihin. Joten, voit olla varma, että palvelu ei koskaan luovuta tai tallenna tietojasi. Sen nolla hakkuupolitiikka on todistus siitä. Turvallisuuden kannalta ExpressVPN tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen, jossa keskitytään erityisesti OpenVPN: ään ensisijaisena VPN-protokollana.

ExpressVPN sallii jopa 3 samanaikaisen yhteyden muodostamisen ja toimii melko hyvin Tor: n yli VPN: n kanssa täydellisen nimettömyyden saavuttamiseksi. Palvelussa on myös erä varkainpalvelimia, joihin käyttäjät voivat muodostaa yhteyden, jos heidän kotonaan on erittäin sensuroitu alue. Palvelulla on myös jaettu tunnelointitoiminto, jossa käyttäjät voivat valita, mitkä sen liikenteen osat haluavat salata. Siellä on myös nolla tietämys DNS-ominaisuus, jonka sen älykkäät DNS-käyttäjät pitävät melko hyödyllisinä. Saat vielä lisätietoja myymälästä, kun tilaat tämän palveluntarjoajan, tutustu ExpressVPN-arvosteluun.

2. IPVanish

IPVanish on toinen arvostettu palveluntarjoaja, joka pystyy tarjoamaan rajoittamattoman pääsyn Google Play Elokuviin ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia. Tämän palveluntarjoajan pääkonttori on Yhdysvalloissa. Se hallitsee laajaa verkkoaan, joka sisältää yli 1500 palvelinta ja laskentaa. Palvelu käyttää samaa 256-bittistä AES-salausta, mutta se ei salli palvelimen nopeuden hidastamista. Itse asiassa IPVanish on palveluntarjoaja, joka tarjoaa käyttäjille, jotka arvostavat sekä nopeutta että turvallisuutta, kuten online-pelaajille ja torrentereille.

Palvelu tarjoaa niin paljon tukea torrentille, ja se tekee sen täysin selväksi verkkosivustollaan. IPVanish sallii rajoittamattoman vertaisverkkotiedostojen siirron sekä täydellisen nimettömyyden kaikille piinaaville. Tämä on sen lisäksi, että se pystyy pitämään enintään 10 rekisteröityä laitetta yhdellä tilillä. Kaikki nämä kymmenen voivat nauttia rajattomasta kaistanleveydestä sekä rajattomasta palvelinvaihtovaihtoehdosta. Jos VPN-asiakkaan asentaminen laitteellesi on liian vaivatonta, IPVanish tarjoaa vaihtoehdon SOCKS5-verkkopalvelinpalvelun nimessä. Tämän avulla voit käyttää kansainvälistä sisältöä kiertämällä kaikkia maantieteellisiä rajoituksia. Jos tämä kaikki kuulostaa jännittävältä, ota hetki pois ja käy läpi IPVanish-katsaus, jossa näet palveluntarjoajan palvelun täydellisen erittelyn.

3. NordVPN

Viimeiseksi luettelomme tarjoaa palveluntarjoajan, joka on yksinkertaisesti kaikki ominaisuuksien suhteen pyöristetty ja kattaa varmasti kaikki tukisi, kun olet online-tilassa. NordVPN on Panamassa toimiva ylimmän tason palveluntarjoaja, jonka hallinnassa on yli 4000 palvelinta yli 60 maassa. Palvelu on saavuttanut tämän alle kymmenessä vuodessa, ja toimitetut laatutasot ovat verrattavissa vain muutamiin. NordVPN käyttää myös alan standardin mukaista 256-bittistä AES-salausprotokollaa, mutta siinä on vielä muutama työkalu ja ominaisuus, jotka tekevät siitä vieläkin tehokkaamman.

Ensimmäinen joukossa on sen kaksinkertainen VPN-salausominaisuus. Tämä ominaisuus ohjaa tietoja NordVPN-asiakkaan laitteelta kahdella laitteella yhden sijasta. Se varmasti tekee asioista entistä turvallisempia kuin alun perin oli tarkoitus. Palvelu hyödyntää myös verkon palvelimien määrää koskevaa vipuvaikutustaan ​​erikoistuakseen palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Tämä tarkoittaa, että NordVPN optimoi palvelimet suorittaakseen tietyt tehtävät paremmin kuin muut. Tämä tietenkin riippuu siitä, mitä tilaaja aikoo tehdä verkossa. Tilaajat voivat myös hyötyä luettelosta omistettuja IP-osoitteita, jos he haluavat, sekä täydellisen tuen Tor over VPN -protokollalle täydellisen online-nimettömyyden saavuttamiseksi. Saadaksesi parempi käsitys tästä kykenevästä palveluntarjoajasta, suosittelemme käydä läpi NordVPN-katsauksen.

Johtopäätös Google Play -elokuvien parhaasta VPN: stä

Kun Google julkaisee edelleen lisää tuotteita ja palveluita käytettäväksi, ei ole epäilystäkään siitä, että VPN: n käyttö näiden palvelujen kanssa auttaa vain varmistamaan tietosi yksityisyyden säilymisen jatkuvan integroinnin yhteydessä. Kolme yllä lueteltua VPN: ää kykenevät enemmän kuin suojaamaan tietosi ja säilyttämään täydellisen vapautesi sijainneista tai rajoituksista, kun olet online-tilassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map