Paras Vizio-älytelevisioiden VPN

2018 on Vizialle hyvä vuosi, niin vain tapahtuu, että heidän 65-tuumainen P-sarjan Quantum -televisio on tehnyt tappajadebyytin. Kalifornialainen televisioyhtiö on tehnyt merkittävän muutoksen uuden SmartCast-toimintoa käyttävien älytelevisioiden valikoiman laadussa ja saatavuudessa. Budjettiystävälliset vaihtoehdot tekevät Viziosta yleisen nimen monissa amerikkalaisissa kotitalouksissa. Vuoden 2018 julkaisujen jälkeen ainoa asia, joka voisi tehdä televisioista entistä parempia, on kytkeä ne VPN: ään. VPN antaa sinun estää verkkosivustojen estämistä, ohittaa maantieteelliset lohkot ja käyttää palveluita ja sovelluksia, joita ei ole saatavilla maassasi. Lue lisää, mikä VPN toimii parhaiten Vizio Smart TV -televisioiden kanssa.


Paras Vizio TV VPN

Paras Vizio Smart TV: n VPN

Parhaat Vizio Smart TV VPN: t yhteenveto

Jos tiedät, mitä VPN tekee, ja osaat asentaa VPN: n Smart-televisioon, kuten Vizio, sinun ei tarvitse lukea loppua artikkelia. Vizio Smart TV: n parhaat VPN: t ovat:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Parhaat Vizio-älytelevisioiden VPN: t

Älytelevision ja tavallisen television erottava tekijä on kyky muodostaa yhteys Internetiin. Älytelevisiot toimivat kuten suoratoistoympäristöt, antavat sinulle pääsyn monenlaisiin sovelluksiin, palveluihin ja sisältöön yhdessä paikassa.

Internet ei kuitenkaan ole kovin turvallinen, ja älytelevisioita ei ole maailmassa ilman tietoverkkorikollisuutta ja tietovarkauksia. Ne eivät myöskään ole kovin yksityisiä, Internet-palveluntarjoajasi tai kolmas osapuoli voi helposti selvittää, mitä katsot, milloin ja millä kanavalla / sovelluksella. Suojautuaksesi mahdollisilta hyökkäyksiltä ja vakoilulta, sinulla on oltava VPN. Hyvin yksinkertaisesti VPN tekee 3 asiaa:

 • Salaa tietosi suojaten sinua tietojen varastamiselta.
 • Reititä liikenne uudelleen turvallisen yhteyden kautta, estämällä kolmansia osapuolia näkemästä online-toimintaa.
 • Piilota todellinen julkinen IP-osoitteesi, jolloin saat IP-osoitteen, joka vastaa palvelinta, johon yhdistät.

IP-osoitteesi vaihtaminen antaa sinulle pääsyn vain muissa maissa saatavilla olevaan sisältöön ja voi jopa avata uusia kanavia ja sovelluksia käytettäväksi. Toisin sanoen VPN on loistava Smart TV -kumppani. Tässä ovat 3 suosituinta Vizio Smart TV: n VPN: tä:

ExpressVPN

Vaikka ExpressVPN on hiukan tyyris, tämä on paras palvelu, jonka voit saada VPN: ien suhteen. ExpressVPN: llä on 2000 palvelinta 94 maassa, joten se on loistava VPN verkkosivustojen ja sovellusten lukituksen poistamiseen. Se tarjoaa myös 256-bittisen AES-salauksen, DNS / IPv6-vuotosuojauksen, jaetun tunneloinnin ja tappikytkimen yksityisyyden takaamiseksi verkossa. ExpressVPN: ssä on myös Smart DNS -ominaisuus, joka on loistava erilaisten kanavien lukituksen poistamiseksi samanaikaisesti. ExpressVPN: ssä on luettelo kätevistä online-asennusoppaista käyttäjille, jotka haluavat asentaa VPN: n laitteisiin, joilla ei ole natiivia VPN-sovellusta. Kaikkien edellä mainittujen lisäksi ExpressVPN on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka voivat silti poistaa American Netflix -sovelluksen eston.!

Lue koko ExpressVPN-arvostelu täältä ja älä unohda kokeilla palvelua itse. Sinulla ei ole mitään menetettävää, koska he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, kysymyksiä ei ole esitetty!

BulletVPN

Ole yhtä kallis kuin ExpressVPN, vaihtoehto 2 on loistava VPN-palveluntarjoaja, jolla on vielä yksi ilmainen Smart DNS -ominaisuus. BulletVPN nousi nopeasti VPN-palveluntarjoajien joukkoon tullakseen yhdeksi parhaimmista palveluista siellä. VPN: llä voi olla alhaisempi palvelimien lukumäärä kuin kahdella muulla ehdotuksella, mutta BulletVPN onnistuu antamaan kunnollisen globaalin palvelinpeiton riippumatta. Suoratoisto-VPN-muodossa BulletVPN tarjoaa myös mahdollisuuden poistaa Yhdysvaltain Netflix-eston ja on optimoinut palvelimensa nopean suoratoistokokemuksen takaamiseksi.

Tässä on BulletVPN: n täydellinen arvostelu, jotta näet kaiken, mitä tämä tarjoaja voi tarjota. Upea asia? Heillä on myös 30 päivän palautuskäytäntö, jota ei ole esitetty!

NordVPN

Kolmas vaihtoehto Vizio Smart TV -televisioille on NordVPN. Heillä on myös älykäs DNS-ominaisuus, älykäs toisto ja kilpailevat kaikki VPN-palveluntarjoajat palvelimien määrän kanssa. NordVPN tarjoaa myös kaksinkertaisen VPN-salausominaisuuden, 2048-bittisen SSL-salauksen ja jopa 6 samanaikaista laiteyhteyttä. Heidän palvelimet tukevat nopeaa Internet-nopeutta ja antavat sinulle saumattoman suoratoistokokemuksen.

Voit lukea NordVPN: n koko arvostelu tästä. Kokeile jälleen kerran palveluntarjoajaa hyödyntämällä heidän 30 päivän palautuskäytäntöään!

Kuinka asentaa VPN Vizio Smart TV -televisioihin

Vizio Smart TV: t eivät tue alkuperäisiä VPN-sovelluksia, joten VPN on määritettävä toimimaan Smart TV: ssä. Älä huoli, se ei ole niin monimutkainen kuin miltä se kuulostaa. Tässä on 3 tapaa, joilla voit saada VPN: n toimimaan Vizio Smart TV: ssä:

 • Asenna VPN reitittimellesi: Jos asennat VPN: n reitittimellesi, kaikki Internet-yhteyteen kytketyt laitteet suojataan VPN: llä. Tämä vaihtoehto toimii vain, jos sinulla on VPN-yhteensopiva reititin, mutta useimmat uudet reitittimet tekevät. Voit lukea tästä oppaasta tarkempia tietoja VPN: n asentamisesta reitittimeen.
 • Jaa PC- tai Mac-verkkoyhteys Smart TV: n kanssa: Voit ohittaa kokoonpanot kokonaan asentamalla VPN-sovelluksen Mac- tai PC-tietokoneelle ja jakamalla verkkoyhteyden Smart TV: n kanssa. Toisin sanoen Smart TV pääsee Internetiin hotspot-yhteyden kautta työpöydältäsi. Tässä on tarkempi opas yhteyden jakamiseen Windowsissa, josta voi olla apua.
 • Käytä älykästä DNS-välityspalvelinta: Yksi syy, jonka vuoksi ehdotin näitä VPN-verkkoja, on niiden Smart DNS -ominaisuus. Älykäs DNS ei ole aivan kuin VPN, mutta se voidaan määrittää suoraan Smart TV: hen. Jokaisella edellä mainitusta palveluntarjoajalta on oppaita Smart DNS -ominaisuuden määrittämiseksi omille verkkosivustoilleen.

Paras Vizio Smart TV: n VPN – viimeiset ajatukset

Johtojen leikkauksen aikana älytelevisioiden suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Vizio Smart TV: t tarjoavat nyt upean SmartCast-käyttöympäristön (perustuu Googlen Chromecastiin). Sitä on helppo käyttää ja hallita älypuhelimellasi ladattavan sovelluksen avulla. Siinä on myös valikoima ilmaisia ​​ja tilaamattomia sisältöjä, joihin voit liioitella. VPN: n avulla voit viedä Smart TV: n uudelle tasolle yksityisyyttä ja viihteen laatua.