Paras VPN poistaa GitHubin eston mistä tahansa

Jos olet edistynyt ohjelmoija, olen varma, että olet kuullut CVS ja SVN. No, nämä koodinjako- ja julkaisupalvelut ovat tavallaan aikaisemmin. GitHub on uusi toimija teknologiateollisuudessa, ja voimme kertoa, miksi kehittäjät ovat innostuneita siitä. Avoimen lähdekoodin projekti on kuitenkin estetty tietyillä alueilla. Mutta sen ei tarvitse olla niin kauan. Kanssa VPN, sinä pystyt päästä Githubin verkkosivuille nykyisestä sijainnistasi huolimatta; sinun on vain tiedettävä, minkä VPN: n kanssa työskennellä. Joten, ilman enempää, tässä on parhaat VPN: t, joiden avulla Github voidaan estää missä tahansa.


Paras VPN poistaa Githubin esto missä tahansa

Paras VPN poistaa Githubin esto missä tahansa

GitHub – suosituin kissa Internetissä

Github-logoTakaisin vuonna 2008, Logical Awesome LLC esitteli maailmalle Chris Wanstrath, P. J. Hyett, Tom Preston-Werner ja Scott Chacon käyttämällä Ruby on Rails.

Nyt nimi on muuttunut, mutta sana Mahtava pysyi otsikkona, jonka tämä avoimen lähdekoodin ansaitsi. Nykyään tunnetaan nimellä Github Microsoftin tytäryhtiö on isäntä ohjelmistokehitysversioiden hallintaan.

Githubin verkkosivustolla voit isäntä ja tarkistuskoodi, hallita projekteja, ja rakentaa ohjelmistoja miljoonien kehittäjien rinnalla ympäri maailmaa.

Kuten mainitsin, yritys oli osti Microsoftin vuonna 2018 7,5 miljardilla dollarilla. Rekisteröityminen tapahtuu kolmella tavalla: ilmainen, ammatillinen ja yritystili.

Ilmaisia ​​tilejä käytettiin yleensä avoimen lähdekoodin isäntänä. GitHub tarjosi kuitenkin vuoteen 2019 mennessä rajoittamaton yksityisten arkistojen käyttö kaikkiin suunnitelmiin, mukaan lukien ilmaiset tilit. Kukaan ei enää jää pois, huh?

Verkkosivustosta tuli erittäin suosittu vuosien varrella. Sillä on enemmän kuin 37 miljoonaa käyttäjää ja 100 miljoonaa + arkistoja. Se sisältää vähintään 27 miljoonaa julkista arkistoa, mikä tekee siitä teknisesti suurimman lähdekoodien joukon ympäri maailmaa.

Napa keskittimeen

Jos haluat ymmärtää GitHubia paremmin, sinun tulee ensin kääri pääsi ympärillesi siitä, mikä tekee siitä nykyisen. Aloitetaan Git-osasta. Samanlainen CVS, se on ohjausjärjestelmän avoimen lähdekoodin versio. Aivojen takana on Linus Torvalds, saatat tuntea hänet maailmanlaajuisesta ilmiöstä, Linux. Se on samanlainen kuin tykkää Subversio, CVS ja Mercurial, muutamia mainitakseni.

Kun kehittäjät luovat jotain, he päivittävät edelleen koodeja ja julkaisevat uusia versioita silloin tällöin. Nämä ohjausjärjestelmät seurata näitä tarkistuksia ja tallenna muutokset keskusvarastoon.

Se auttaa kehittäjiä ympäri maailmaa työskentelemään helposti keskenään ladata mikä tahansa versio, tehdä muutoksia, ja upload heidän työnsä muiden ihmisten lataamista varten.

Useimpien Linuxia käyttävien käyttäjien on tunnettava tämä prosessi. Tarvittavien tiedostojen lataaminen on melko yleistä – etenkin valmistautuessa ohjelman kääntäminen lähdekoodista. Eivätkö ole oikeat Linux-geeksit?

Mutta mikä tekee siitä paremman kuin muut järjestelmät? Github tallentaa tiedostojen muutokset tehokkaammin, ja se takaa tiedoston eheyden. Se on Git-osa.

En usko napa -osio tarvitsee kuitenkin pitkän selityksen. Olemme perustaneet järjestelmän, mutta mistä ihmiset saavat mitä haluavat – keskus. GitHub.com siellä kehittäjät tallentavat projektinsa ja verkostoituvat samanhenkisten ihmisten kanssa. Siinä kaikki.

Saatavuus – käyttäjät eivät voi hankkia GitHubia

GitHub syntyi Yhdysvalloista, ja siksi yrityksen on noudattaa Yhdysvaltain vientilakia. Verkkosivusto on saatavana ympäri maailmaa paitsi tietyissä maissa. Valitettavasti joidenkin alueiden käyttäjät eivät enää pääse palveluun. Se sisältää Syyria, Iran, Krimi, Pohjois-Korea ja Kuuba

Takaisin kun Barack Obama oli edelleen presidentti, hän määräsi pakotteita Syyrialle ja Krimille. Nyt, Donald Trump vauhditti peliä ja allekirjoitti uusia kauppapakotteita vastaan Iran.

Microsoftin omistama yritys keskusteli siitä, miten se estää käyttäjiä. Se ei jatka kansallisuudet tai etniset ryhmät; se luottaa käyttäjien IP-osoitteet yksilön sijainnin määrittämiseksi. Jos asut jollain edellä mainituista alueista, tämä geo-virheviesti tulee esiin:

”Tämä arkisto on poistettu käytöstä. Yhdysvaltain kaupan valvontaa koskevista lakirajoituksista johtuen tämä arkisto on poistettu käytöstä. ”GitHub Geo-virhe

Älä usko, että yritys ei ole tietoinen vahingoista, joita se aiheuttaa kehittäjille maassa, mutta mitä he voivat tehdä. Heidän täytyy noudattaa Yhdysvaltain lakia. Jopa Githubin toimitusjohtaja Nat Friedman on selittänyt, kuinka valitettavaa tämä asia on. Hänen twiitti:Nat Friedman Tweet

No, sen ei tarvitse pysyä sellaisena. Siksi tämä opas oli ensisijaisesti olemassa. Hyppäämme suoraan Githubin lukituksen poisto.

GitHub kaikkialla – vaiheet

Vaikka GitHub ei siedä tätä menetelmää, se on silti ainoa tapa tehdä se. Joo, kiertää maantieteellisiä rajoituksia ja vaihda sijaintiasi käyttää Virtuaali yksityinen verkko.

VPN antaa sinun suojata turvallisesti pääsy yksityiseen verkkoon ja jakaa tietoja etäyhteyden kautta julkisten verkkojen kautta. Se on kuin yksityinen tunneli tai palomuuri suojaa tietojasi verkkouhkista.

Rinnalla armeijan luokan salaus, tietosi näyttävät tulevan maasta, johon palvelin, johon yhdistit, perustuu. Esimerkiksi, jos muodostat yhteyden Amerikkalainen palvelin, saat a Yhdysvaltain IP-osoite, joka merkitsee teknisesti sinua Yhdysvaltain asukas.

Seurauksena on, että pystyt pääsy Yhdysvaltoihin perustuvaan sisältöön nykyisestä sijainnistasi huolimatta. Sanon tämän, anna minun näyttää sinulle kuinka voit Poista Githubin esto kaikkialta maailmasta:

 1. Ensin katsotaan alla esitetyt VPN-palveluntarjoajat ja merkitä yhdelle heistä.
 2. Sen jälkeen ollessaan vielä virallisella verkkosivustollaan, lataa ja asenna heidän VPN-sovellus. Jos et löydä sitä, käytä omaa kotisi Sovelluskauppa.
 3. Seuraava, Kirjaudu sisään sinun kanssasi Käyttäjänimi ja salasana.
 4. Siirry palvelinluetteloon ja yhdistä yhdysvaltalainen palvelin.
 5. vihdoin, julkaise GitHubin verkkosivusto ja käytä sitä aivan kuten mikä tahansa yhdysvaltalainen kehittäjä.

Paras VPN poistaa GitHubin esto missä tahansa

GitHub on välttämätön resurssi miljoonille kehittäjille ympäri maailmaa. Mutta kun puhumme VPN-verkoista, niitä on satoja markkinoilla. Harvat heistä ovat luotettava, luotettava ja uskottava.

Et voi vain luottaa mihinkään VPN-palveluntarjoajaan, johon saatat kompastua. Tietyt tekijät olisi otettava huomioon ennen kuin sijoitat rahasi palveluntarjoajaan (painopiste sijoita rahasi).

Miksi? Koska en aio puhua ilmaisista VPN-palveluntarjoajista. Nämä palvelut tulevat teetkö enemmän haittaa kuin hyötyä, jos hyvä on vaihtoehto, aloitan.

Luet tarkastelun jälkeen osan ilmaisten VPN: ien ja joidenkin muiden premium-verkkojen vaaroista, jotka ovat saattaneet siirtyä alamaisuus. Keskitytään nyt toisiinsa parhaat VPN: t Githubin estämiseksi maailman ympäri. Mennään.

ExpressVPN

ExpressVPN-kansi

ExpressVPN on ollut siitä lähtien 2009, tarjoaa käyttäjille alan paras laatu. Joo, todennäköisesti tästä syystä se otti tänään ensimmäisen listan listalle. Mutta mikä tekee siitä niin erityisen? No, se on ominaisuudet, joita se tietysti tarjoaa.

Palvelulla on enemmän kuin 3000 palvelinta 160 paikassa 94 maassa. Jos se ei anna sinulle rajoittamaton maantieteellisesti rajoitetun sisällön lähde, En tiedä mitä tulee. Lisäksi ExpressVPN on osoittanut ajan kuluessa, että se pystyy toimimaan maailman vahvimpien estomekanismien ympärillä.

Voit jopa käyttää mitä haluat Kiina huolimatta suuri tuliseinä. Joten jos VPN voi kiertää Kiinan suurta palomuuria, Githubin rajoitusten ohittaminen olisi pala kakkua.

Myös ExpressVPN sallii Linux käyttäjät voivat käyttää sen omaa sovellusta laitteellaan. No, se on kriittinen ominaisuus, jos käytät GitHub, ei?

Käyttäjien yksityisyyden tulee olla etusijalla, kun haluat poistaa Githubin eston. Älä unohda, että olet maissa, joissa korkeat rajoitukset, kuten Iran. Maassa myös estää VPN: t alueella, mutta se ei pystynyt estämään ExpressVPN: ää antamasta käyttäjille haluamaansa online-vapautta.

Palveluntarjoaja on jatkuvasti nopea ja on varkain palvelimet auttaa sinua ohittamaan kaikki Internet-palveluntarjoajat. Tilaaminen viisas, ExpressVPN on vähän pricier , mutta saat sen, mitä maksat lopulta.

Plussat

 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Valtava palvelinverkko
 • Blazing nopea nopeus
 • Tapa kytkin
 • 30 päivän palautuskäytäntö
 • MediaStreamer (älykäs DNS)
 • AES-256-salaus
 • Live-chat-tuki

Haittoja

 • Se maksaa hiukan enemmän kuin muut

NordVPN

NordVPN-kansi

NordVPN on toinen tapa poista GitHubin esto mutta halvemmalla. Mutta hinta ei ole NordVPN: n paras laatu. No, se on kaikki mitä tämä tarjoaja tarjoaa. Aloitetaan perusteista. NordVPN on perustuu Panamassa, joten tietojen säilyttämistä ei ole, koska se on kaukana Viiden Eyes.

Palvelussa on palvelimia kaikkialla 60 maata. Se on vähemmän kuin ExpressVPN kattavuuden suhteen, mutta ei numeroiden suhteen. Koko palvelinverkko on ympärillä 5000, joten se on suurin kaikkien alan VPN-joukkojen joukossa.

NordVPN osoitti pystyvänsä Poista rajoitetun sisällön esto riippumatta siitä, missä maassa olet. Ota esimerkiksi Netflix; sen vahva este ei ole pystynyt estämään NordVPN: tä pääsemästä sen amerikkalaiseen sisältöön.

Turvallisuudesta NordVPN käyttää AES-256-GCM-salaus 2048-bittisellä DH-avaimella. Ei siinä kaikki; sinun on tarkistettava sen ainutlaatuiset ominaisuudet, joihin kuuluu Double Hop -salaus ja CyberSec.

Ensinnäkin kaksinkertainen VPN-ominaisuus on mekanismi, joka ohjaa tietosi uudelleen kaksi VPN-palvelinta yhden sijasta. Tällä tavalla liikenteesi kasvaa salattu kahdesti, mikä tekee siitä entistä turvallisemman kuin se oli ennen.

CyberSec, toisaalta, on tapa torjua kaikki ei-toivotut ohjelmistot, jotka saattavat kohdistaa laitteesi. Se sisältää virukset, haittaohjelmat ja kaikki haittaohjelmat World Wide Web on myymälöissä sinulle.

Nord antaa sinun käyttää VPN-tiliäsi kuusi laitetta samanaikaisesti. Puhumattakaan, voit testata tämän VPN: n perusteellisesti sen ansiosta 30 päivän rahat takaisin takuu.

Plussat

 • 2048-bittinen salaus
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Ilmainen Smart DNS
 • 4900+ palvelinta 60 maassa
 • Double-Hop VPN
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä
 • CyberSec-ominaisuus
 • 30 päivän palautustakuu

Haittoja

 • Nopeustesti, jossa rintakuva joillakin palvelimilla

BulletVPN

BulletVPN-kansi

BulletVPN ei ole niin suuri palveluntarjoaja, mutta sen turvallisuuteen kohdistuva vaikutus teollisuuteen on melko suuri. Kun puhumme sen palvelinverkosta, se kattaa melkein 30 maata ympäri maailmaa.

Se on melko kohtuullista palveluntarjoajalle, joka ei ole toiminut pitkään. Mutta hyvää siinä on, että sen tarjoamat palvelimet ovat strategisesti kiinnitetty erittäin vaativissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia ja suurin osa Aasiasta.

Vieläkin vaikuttavampi on, että tämä uusi tulokas voi Poista Netflix-esto ja tykkää ilman koukkua. Jos nuo jättiläiset ovat estämättä, mitä voimme sanoa GitHubista?

Suojauksen suhteen BulletVPN tarjoaa sinulle valinnan viiden eri VPN-protokollan välillä, mukaan lukien PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 ja IKEv2. Turvallisuuden kannalta sinun tulisi aina mennä OpenVPN.

Lisäksi BulletVPN lisää myös a ilmainen älykäs DNS-välityspalvelin palveluistaan, mikä tekee siitä täydellisen hybridi-palveluntarjoajan, jolla on paljon tarjottavaa. Älkäämme unohtako, että se on yksi nopeimmista VPN-verkoista siellä, koska sen palvelimet on optimoitu hyvin HD-suoratoistoon ja online-pelaamiseen.

Kaikki luettelossamme olevat VPN: t tarjoavat tappavan kytkimen. BulletVPN lisää kuitenkin ylimääräisen auttavan käden Bullet Shield -muodossa. Se on tekniikka, joka ei salli yhteyden muodostamista Internetiin, ellet ole yhteydessä johonkin BulletVPN-palvelimista. Jos tämä ei lisää yksityisyyttäsi, en tiedä mitä aikoo.

Jos VPN ei täytä odotuksiasi (joista epäilen), voit aina pyytää hyvitys 30 päivän sisällä ostoksesta.

Jos haluat tietää enemmän, katso seuraava:

Plussat

 • Zero-loggin -käytäntö
 • Useita VPN-protokollia
 • Erittäin nopeat palvelimet
 • Ilmainen Smart DNS -ominaisuus
 • Luodinsuoja
 • Yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa
 • Viisi samanaikaista yhteyttä
 • 30 päivän rahat takaisin -käytäntö
 • Automaattinen tappikytkin

Haittoja

 • Palvelimet 30 maassa

SurfShark

SurfShark

Surfshark on eräänlainen uusi lapsi. Se on vielä uusi, mutta älä anna sen huijata sinua. Sillä on tarpeeksi ominaisuuksia kilpaile jättiläisiä, mukaan lukien ExpressVPN.

VPN-palveluntarjoaja sallii rajoittamaton samanaikainen yhteys, mikä tarkoittaa, että sinä ja kaikki tuntemasi voit hyötyä yhdestä VPN-tilistä. Olen melko varma, ettei kukaan muu VPN-palveluntarjoaja tarjoa tällaista palvelua.

Mitä palvelinverkkoon tulee, SurfShark on ohittanut 800 palvelinta viidessäkymmenessä maassa. Se on melko iso, kun otetaan huomioon, että palvelu on edelleen uusi. Haluat ehkä tietää, että SurfShark myös kykenee Netflixin vapauttaminen millä tahansa palvelimella.

SurfShak ottaa käyttöön a tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, mikä varmistaa, että yritys ei tallenna tietojasi eikä seuraa selaustoimiasi. Lisäksi VPN on huippuosaaja turvallisuusosastolla, mutta säkä nopeasti. Rehellisesti sanottuna kaikki minun testaamani palvelimet eivät olleet hidas, vain joitain niistä. Se on ainakin vähän lupaavaa.

Palveluntarjoajan avulla voit myös pyytää palautusta, jos palvelu ei vastaa odotuksiasi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ottaa yhteyttä heidän tukitiimiinsä kautta live-chat 30 päivän sisällä ostoksesta. Sen jälkeen voit saada täyden hyvityksen.

Plussat

 • Sotilaallisen tason salaus
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • 800+ palvelinta 50 maassa
 • Poista Netflixin esto
 • Automaattinen tappikytkin
 • Tupla-VPN
 • Nollakirjauskäytäntö
 • Ilmainen Smart DNS

Haittoja

 • Kuukausitilaus on vähän kallis
 • Nöyrä nopeus joillakin palvelimilla

GitHub vs. epäluotetut / ilmaiset VPN: t

Jos haluat säästää rahaa kirjautumalla sisään ilmaiset VPN: t, eivät. Ei, vakavasti, älä.

Luet todennäköisesti tätä, koska sinulla on houkutus hankkia sellainen, ja suosittelen, että näytät toiseen suuntaan.

Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat ovat vain kirkastettu välityspalvelin. He voivat näe koko liikenteesi, ja tee sen kanssa mitä he haluavat – mukaan lukien hakkuu. Et koskaan tiedä VPN: n todellista uskollisuutta, ellei asiantuntemuksesi ole tällä alalla.

Olen tarkistanut VPN-verkkoja jo pitkään, ja toistaiseksi suosittelen silti ilmaisia.

Kerro minulle, kuinka VPN voi varaa palvelimilleen (jotka maksavat omaisuuden), jos se ei veloita palveluistaan?

Helppo, sinusta tulee heidän tärkein tulonlähde. Nämä palvelut myyvät tietosi sisaryritykset vastineeksi tuloista. Miksi kukaan haluaisi sitä?

Voi, he väittävät, että heillä ei ole lokia? Tietysti. Juuri sitä a vahingollinen VPN-palveluntarjoaja väittää. Lyhyesti: ainoa turvallinen oletus on, että jokainen ilmainen VPN-palveluntarjoaja kirjautuu. Joten pysy poissa.

Kesti paljon aikaa tehdä tämä arvostelu vain auttaa sinua. Joten älä luota VPN: ään vain siksi, että näet sen makaavan siellä. Jopa palkkio-tarjoajilla on omat puolensa. Eikö ole se oikea HideMyAss?

VPN luovuttanut mahdollisesti syyttäviä tietoja Feds: lle vastauksena tuomioistuimen määräykseen. Mistä nämä tiedot ovat peräisin, syy on, jos väität, että et pidä lokkeja? Ole varovainen. Listamme VPN: t eivät pidä lokit. Käytä tänään saamiasi tietoja.

Paras VPN GitHubille – erottaminen

No, siinä se on. Ei ole väliä missä asut, olipa se sitten Syyria, Iran, Yhdistynyt kuningaskunta, Australia, tai muualla maailmassa, voit päästä GitHubiin vaivattomasti. Muista vain valita VPN joka sopii tarpeisiisi.

Jokainen yllä oleva VPN-palveluntarjoaja aikoo poista GitHubin esto. Älä kuitenkaan unohda sitä, mitä etsit yksityisyyden kannalta. Lue arvostelu hyvin ja ilmoita minulle kommenttiosassa minkä VPN-palveluntarjoajan valitsit verkkokumppaniksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map