Parhaat salatut viestisovellukset yksityisyyttä tietoisille käyttäjille

Jokainen, joka tietää jotain Internetistä, on kuullut Edward Snowdenistä. Kukaan ei voi kiistää sitä, että hänellä on ollut merkittävä vaikutus online-elämäämme. Hänen ansiosta ihmiset ovat tietoisemmat kuin koskaan aikaisemmin Internet-yksityisyydestään. He seuraavat tarkkaan sellaisia ​​tekijöitä kuin metatiedot, tietojen varkaudet, digitaalinen snooping ja valvonta. Tämä on johtanut hallitusten ja yritysten väliseen sotaan tietojen käytöstä. Sovelluskehittäjät ympäri maailmaa tutkivat kuitenkin, kuinka käyttäjä voi hallita omaa yksityisyyttään. Tapa, jolla viestelemme työtovereillemme, ystävillemme ja sukulaisillemme, on kehittynyt tuntemattomana. Näiden viestien pitämisen tärkeys ei kuitenkaan ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin nyt. Se on pääasiallinen syy siihen, miksi niin monet ihmiset etsivät sovelluksia, jotka tarjoavat kokonaissalauksen viestiensä suojaamiseksi.


Parhaat salatut viestisovellukset yksityisyyttä tietoiselle käyttäjälle

Parhaat salatut viestisovellukset yksityisyyttä tietoiselle käyttäjälle

Kokonaisalaus on pakollinen

Tarjoamalla päästä päähän -salausta he tarjoavat enemmän suojausvaihtoehtoja kaikille. Lisättyjen turvaominaisuuksien avulla voimme varmistaa, että kaikki, joista välitämme, ovat turvallisia. Kukaan muu kuin lähettäjä ja tarkoitettu vastaanottaja eivät pääse viesteihin.

Tiedämme, että hallitus ja poliisilaitokset ovat kiinnostuneita digitaalisen viestinnän valvonnan ylläpidosta. Siksi salattu viestintä on erittäin kuumia keskusteluja aiheena nykypäivän yhteiskunnassa. Salaus on pakollista yksityisyyden suojaa koskevissa guruissa.

Joissain sovelluksissa kaikki chatit salataan oletuksena automaattisesti, eikä sinun tarvitse kytkeä mitään asetuksia päälle. Muissa sovelluksissa asiat voivat olla monimutkaisempia. Saatat joutua luomaan salaiset chat-huoneet. Turvallisuustietoisuus ei tarkoita, että olet vainoharhainen. Snowdenin ilmoituksen jälkeen yksityisyys on huolenaihe kaikille, joten tarjoamme sinulle parhaat sovellukset saman varmistamiseksi.

Parhaat salatut viestisovellukset

Joissain sovelluksissa kaikki chatit salataan oletuksena automaattisesti, eikä sinun tarvitse kytkeä mitään asetuksia päälle. Muissa sovelluksissa asiat voivat olla monimutkaisempia. Saatat joutua luomaan salaiset chat-huoneet. Turvallisuustietoisuus ei tarkoita, että olet vainoharhainen. Snowdenin ilmoituksen jälkeen yksityisyys on huolenaihe kaikille, joten tarjoamme sinulle parhaat sovellukset saman varmistamiseksi.

1. Signaali

Signaali, jonka on luonut Open Whisper Systems, on kiistatta tunnetuin viestintäsovellus yksityisyyttä tietoisille ihmisille. Sovellus on ilmainen ja tarjoaa viestinvälityksen sekä äänipuheluvaihtoehdot täydellisellä salauskerralla. Käyttäjät voivat lähettää tekstiviestejä muille, soittaa puheluita ja jopa jakaa liitteitä ja medioita turvallisesti.

Sinun ei tarvitse PIN-koodeja tai yksilöllisiä kirjautumisia tähän. Tämän ansiosta sen käyttö on erittäin helppoa. Sovellus tarjoaa myös viestien automaattisen poistamisen tiettyjen ajanjaksojen jälkeen. Sovellusta voidaan käyttää myös tietokoneilla, joissa on Chrome-selainlaajennus.

2. WhatsApp

WhatsApp on vähitellen tullut salattujen viestien markkinoille. Alun perin se aloitti yhteistyön Open Whisper Systemsin kanssa vuonna 2014 ja käytti Signalin kaltaisia ​​menetelmiä suojattuun viestintään. Lisäksi vuonna 2016 se ilmoitti kaikista palveluistaan, samoin kuin keskusteluihin, videoviesteihin, ryhmäkeskusteluihin, ääniviesteihin jne., Salaus kaikista palveluista. WhatsApp tarjoaa tietoturvatarkistuskoodin, joka voidaan jakaa yhteyshenkilölle salauksen varmistamiseksi..

3. Siirtoviesti

Tätä sovellusta pidetään yleisesti nopeimpana salatun viestinvälityspalvelun tarjoajana. Samalla sillä on maine käyttäjäystävällisyydestä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kytkeä Telegram-tili matkapuhelinnumeroosi. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa salattuja tekstejä pilven yli.

Viestit voidaan poistaa automaattisesti ennalta asetetun ajanjakson jälkeen. Kaikki viestintä Telegramissa, kuten ryhmät, keskustelut, media jne., Ovat kaikki salattuja. Lisäksi käyttäjät pääsevät valokuvien muokkaus- ja videonmuokkaustyökaluihin sekä tarra GIF-resursseihin hauskaa juttelua varten.

Venäjän hallitus päätti toukokuussa 2018 kieltää Telegramin virallisesti. Pian sen jälkeen Iran toteutti samanlaisia ​​menettelyjä.

4. Facebook Messenger

Vaikka Facebook Messenger ei ole oletusarvoisesti salattu päästä päähän, se on silti suosituin chat-sovellus maailmanlaajuisesti. Monet ihmiset eivät tiedä, että se tarjoaa valinnaisen salausvaihtoehdon, joka tunnetaan nimellä Secret Conversation. Tämä mahdollistaa keskustelujen jakamisen iOS: n tai Androidin kautta.

Saalis on kuitenkin olemassa. Et voi käyttää puhelua, videokeskustelua tai lähettää GIF-tiedostoja salaisessa keskustelussa. Voit kuitenkin ajoittaa chat-ketjut automaattisesti poistamaan asetukset tietyn ajan kuluttua. Tämä salaus perustuu signaaliin, jota Snowden käytti turvallisessa viestinnässään.  

Facebookin mukaan Secret Conversation -käyttäjät voivat käyttää laiteavainta tarkistaaksesi viestin salauksen. Tämä voidaan kuitenkin tehdä vain yhdellä laitteella. Lisäksi kuka tahansa, jonka kanssa keskustelet, voi silti kuvata keskusteluasi ja jakaa sen. Tämä tekee joistakin keskusteluista alttiita jakamiselle.

5. iMessage

Tämä on Applen oletusviestiviesti, ja se käyttää salausta. Salausasiantuntijat ovat kuitenkin huomauttaneet, että salaus on ominaista Applelle eikä ole kaikkein turvallisin. Contact Id -vahvistus ei ole käytettävissä, eikä kukaan Applen ulkopuolella voi tarkistaa koodia. Äskettäin siihen löydettiin heikkous, jonka avulla ammattitaitoiset hakkerit pystyivät purkamaan kuvia ja videoita. Apple itse ei kuitenkaan pystynyt pääsemään viesteihin edes tuomioistuimen määräyksen jälkeen.

6. ChatSecure

Tämä on paras salattu viestisovellus tekniikan taitaville käyttäjille, koska se on avoimen lähdekoodin ja löytyy sekä Androidista että iOS: sta. The Guardian Project, joka on kansainvälinen kollektiivi, joka koostuu ohjelmistojen suunnittelijoista, kehittäjistä, aktivisteista, puolustajista ja kouluttajista, on sen luoja. He kehittävät myös avoimen lähdekoodin kannettavien laitteiden tietoturvasovelluksia sekä käyttöjärjestelmän lisäyksiä.

ChatSecure tarjoaa kahdenlaisia ​​salausprotokollia. Nämä ovat laajennettavia viestejä ja läsnäoloprotokollaa sekä tallennuksen ulkopuolella olevia viestejä. Nämä ominaisuudet on suunniteltu täydelliseen yksityisyyteen, ja toimittajat käyttävät niitä ensisijaisesti turvallisena viestintäalustana. Se on kuitenkin saatavana myös kaikille ja kaikille. Sovellus on avoin myös chat-salauksen varmistamiseen käytetyistä menetelmistä.

7. Cyphr

Luuletko tietäväsi tarpeeksi? No, ei olisi haittaa tietää muutamasta turvallisemmasta viestisovelluksesta. Cyphr on yksi suosituimmista sovelluksista päästä päähän -salausta varten. Syy suosionsaan on ensisijaisesti kuinka helppoa sitä on käyttää.

Cyphrin on luonut VyprVPN: n takana oleva yritys Golden Frog. Siitä huolimatta, että tällä hetkellä ei ole työpöytä- tai verkkosovelluksia, Cyphr on ehdottomasti kannattamisen varaa. Se auttaa sinua luomaan omat julkiset ja yksityiset avaimet ja aloittamaan keskustelun. Yksityinen avain kuuluu sinulle ja julkinen avain jaetaan viestien vastaanottajan kanssa.

Ylimääräisen salauskerroksen VPN

Jos haluat varmistaa, että kukaan ei kuuntele viestejäsi, suosittelemme, että käytät VPN: tä. Virtuaali yksityinen verkko, joka tunnetaan paremmin nimellä VPN, mahdollistaa pääsääntöisesti salata kaiken liikenteen. Tämä sisältää myös viestit. Tässä on luettelo parhaista VPN-palveluista turvalliselle online-viestinnälle. Voit myös lukea kattavan VPN-arvosteluoppaamme täältä.

Parhaat salatut viestisovellukset – lopullinen sana

Maailma on vähitellen siirtymässä tietoturvan ja yksityisyyden kannalta optimoitujen online-tuotteiden aikakauteen. Salauksen kaltaiset asiat, joita käyttivät vain hyvin tietyt ihmiset, ovat nyt laajalti saatavissa. On mahdollista, että vielä edistyneempiä tekniikoita tulee saataville vielä toistaiseksi.

Toistaiseksi, jos haluat pysyä turvassa, voit käyttää mitä tahansa näistä sovelluksista ja pysyä turvassa vakoojilta ja hakkereilta. Paras tapa käyttää kaikkia näitä sovelluksia on, että ne kaikki ovat ilmaisia ​​ja voit käyttää niitä niin paljon kuin haluat maksamatta mitään.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map