Poista Sling TV: n esto Amazon Fire TV: stä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella Sling TV: tä Amazon Fire TV Stick -muistikortilla Yhdysvaltojen ulkopuolella? Sling TV on hitaasti, mutta tasaisesti tulossa yhdeksi tärkeimmistä Yhdysvaltojen suoratoistokanavista. Se, että voit nyt katsella Sling-ohjelmaa Amazon Fire TV-, Apple TV-, Roku- ja Xbox-laitteissa tarkoittaa sitä, että yhä enemmän Amerikkalaiset narunleikkurit ovat ilmoittautumassa Yhdysvaltain suoratoisto palvelut. Parempi valikoima Yhdysvaltojen huippukanavia on myös pelannut nousun nousussa. Entä Amerikan ulkomaalaiset asuu ulkomailla Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Australiassa? No, Sling TV on geoblocked Yhdysvaltojen ulkopuolella. Hyvä uutinen on, että voit käyttää VPN tai Älykäs DNS että Poista esto ja katso Sling TV ulkomailla, missä ikinä oletkin.


Poista Sling TV: n esto Amazon Fire TV: stä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Poista Sling TV: n esto Amazon Fire TV: stä Yhdysvaltojen ulkopuolella

VPN vs Smart DNS-välityspalvelimet – Perusteet

Jos et ole niin hyvin perehtynyt VPN tai Älykäs DNS, ei ole syytä paniikkia. Internet-päivittäiset käyttäjät ovat käyttäneet niitä jo jonkin aikaa ohittaa alueelliset rajoitukset. Kuitenkin tapa, jolla kukin menetelmä toimii, on erilainen. VPN, esimerkiksi, muuttaa IP-osoitteesi ja kryptaa kaikki Internet-liikenteesi. Tämä tekee siitä erittäin suositun Internet-käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat ylimääräisen kerroksen yksityisyys.

Älykäs DNS toisaalta omaksuu erilaisen lähestymistavan. Julkinen IP-osoitteesi on edelleen sama, kun olet määrittänyt Smart DNS: n streaming-laitteellesi. Myöskään Internet-liikennettä ei ole salattu. Voit määrittää Smart DNS: n suoraan useimpiin suoratoistolaitteisiin, mukaan lukien Amazon Fire TV. VPN-sovellukset voidaan asentaa vain tietokoneisiin, Mac-, iOS- ja Android-laitteisiin.

Kumpikin menetelmä on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto Sling TV: n vapauttaminen Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Katso Sling TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Se, että voit määrittää Smart DNS: n suoraan Amazon Fire TV: ssä, tekee menetelmästä erityisen suositun ihmisten keskuudessa Poista Sling TV: n esto Fire TV: stä USA: n ulkopuolella. Tietokonetta, Macia tai reititintä ei tarvitse määrittää, jotta se toimisi. Näin voit käyttää älykästä DNS-palvelua Poista Sling TV: n esto Amazon Fire TV: stä ulkomailla.

 1. Ensin on kirjauduttava Smart DNS -välityspalvelimeen, joka tukee Sling TV: n vapauttamista Amazon Fire TV: ssä. Unlocator sopii siihen laskuun.
 2. Kun olet luonut Smart DNS -tilisi, siirry kohtaan asennusohje, ja napsauta Amazon Fire TV. Ei ole väliä, omistatko Fire TV Box- tai Fire TV Stick -ohjaimen, koska molemmat asennetaan samalla tavalla.
 3. Seuraa ohjeita kirjoittaaksesi DNS-koodit Fire TV: lläsi.
 4. Katso Sling TV: tä Amazon Fire TV: ssä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Nämä vaiheet saattavat tuntua helpoilta olla totta, mutta se on kaikki, mitä minun piti tehdä avaa Sling TV: n esto Fire TV Stick -soittimellani. Se kirjaimellisesti kesti minulta noin 10 minuuttia saamani Unlocator-tili Smart DNS: n asettamiseen Fire TV: ssä ja katsomassa Sling TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Kiitos kierteettömän kiinnityksen 7 päivän kokeilu, Pystyin rekisteröidy Unlocatorilla ilman luottokorttia. Jos päätät päivittää Unlocator-tilauksesi sen jälkeen, sinulla on myös oikeus 14 päivän palautukseen ilman kysyttävää.

Kuinka avata Sling TV: n esto Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla

Koska ylimääräinen kerros on yksityisyys Saan mukana VPN, se on yleensä ensisijainen valintani “ase”, kun se tulee ohittamalla maantieteelliset rajoitukset. Kuitenkin ilman VPN-asiakas Itse Fire TV: ssä, minun piti palata takaisin VPN-yhteyden muodostamiseen omalle laitteelleni DD-WRT-reititin. Vaikka tämä menettely on mahdollinen, se voi tuntua hieman liian monimutkaiselta VPN-aloittelijoille.

 • Jos sinulla on aiempaa tietoa VPN: n asettamisesta reitittimelle, suosittelen ehdottomasti VPN: n käyttämistä Smart DNS: n sijaan Poista Sling TV: n esto Amazon Fire TV: ssä.
 • Yhteyden luominen Amerikkalainen VPN-palvelin reitittimen kautta on valtavia etuja.
 • Kaikki suoratoistolaitteesi näyttävät sijaitsevan Yhdysvalloissa.
 • Sinulla on pääsy kaikkiin maantieteellisesti rajoitetut Yhdysvaltojen kanavat mukaan lukien Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go ja ABC GO.
 • VPN salaus estää Internet-palveluntarjoajaasi ja muita mahdollisia salakuuntelijoita vakoilemasta online-toimintaa. Pidä uteliaiden silmät poissa.

ExpressVPN ovat yksityiskohtaisia asennusoppaat joka auttoi minua paljon, kun ensin määritin VPN: n reitittimelleni. Jos haluat antaa VPN-kuvan, siirry ExpressVPN: lle. Heillä on 30 päivän palautusjakso. Joten jos haluat jostain syystä rahat takaisin ensimmäisen kuukauden aikana, saat varmasti sen takaisin. Voit käyttää myös muita VPN-palveluntarjoajia Poista Sling TV: n esto Amazon Fire TV: ssä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kuinka katsoa Sling TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella Amazon Fire TV Stick -sovelluksella?

Asetusprosessi Älykäs DNS tai VPN että katsella Sling TV: tä Amazon Fire TV: ssä on sama riippumatta siitä, omistatko Fire TV Boxin tai Stickin. Kun valitset älykästä DNS / VPN-palveluasi, halvempi ei aina tarkoita parempaa. Varmista, että mitä tahansa palvelua käytät ohittaa alueelliset rajoitukset on selvä palautusoikeus. Online-tuki on myös välttämätöntä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map