Poista Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien kiellettyjen sivustojen estäminen – miten VPN: n avulla?

Kuinka poistaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kiellettyjen sivustojen esto VPN: n avulla? Ison-Britannian Internet-palveluntarjoajat, kuten O2, Sky, TalkTalk, BT, ja Virgin Media lisäävät jatkuvasti uusia verkkosivustoja luetteloonsa estettyjä sivustoja Isossa-Britanniassa. Torrent-sivustoista, kuten Pirate Bay ja KickAss Torrent streaming-portaaliin kuten Putlocker, Afdah ja FirstRowSports. On vaikea nähdä, missä näiden verkkosivustojen kieltämismääräykset loppuu. Jos asut Britanniassa, voit käyttää sitä VPN poistaaksesi esto haluamasi kielletyn sivuston. Oppia kuinka käyttää VPN: tä Internet-sensuurin ohittamiseen Isossa-Britanniassa päällä Windows PC, Mac, iPhone, iPad tai Android.


Poista Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien kiellettyjen sivustojen estäminen - miten VPN: n avulla?

Poista Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien kiellettyjen sivustojen estäminen – miten VPN: n avulla?

Kielletyt sivustot Yhdistyneessä kuningaskunnassa – lyhyt historia

Jotta oikeuden määräyksiä voitaisiin noudattaa, Ison-Britannian Internet-palveluntarjoajat aloittivat tiettyjen verkkosivustojen estämisen vuosia sitten. Asiat eivät kuitenkaan rajoittuneet vain tähän. Uusia sivustoja lisätään jatkuvasti. Jos yrität käyttää jotakin näistä verkkosivustoista, sinut ohjataan virhesivulle, jonka mukaan Internet-palveluntarjoajasi on estänyt kyseisen sivuston. Tässä on luettelo virheilmoituksista, joita saatat kohdata yrittäessäsi käyttää kiellettyjä sivustoja Isossa-Britanniassa. Saamasi virhesanoma vaihtelee sen mukaan, onko palveluntarjoajasi O2, Sky, TalkTalk, BT vai Virgin Media..

 • Pääsy tälle verkkosivustolle on estetty.
 • Käyttö on estetty. Valitettavasti tämä verkkosivusto ei ole saatavana BSkyB: n kautta.
 • Virhe – sivusto estetty.
 • Valitettavasti pyytämäsi verkkosivusto ei ole saatavilla Virgin Median kautta.
 • Etsimäsi sivu on estetty.

VPN: n käyttö on paras ja turvallisin tapa kiertää näitä UK ISP estää.

Kuinka poistaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa estettyjen sivustojen estäminen VPN: n avulla

Jos et ole koskaan käyttänyt tai kuullut VPN ei ole syytä pilailla. VPN, lyhenne sanoista virtuaali yksityinen verkko, on monien vuosien ajan käyttänyt yrityksiä ja yrityksiä yksityisten tietojensa suojaamiseen. Kun määrität VPN-yhteyden verkkoon PC, Mac, iOS, tai Android Laite, kukaan, ei edes palveluntarjoajasi, ei voi kuunnella online-toimintaa. Ei vain, mutta voit myös pääsy kiellettyihin sivustoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Geoblokeroidut suoratoistokanavat, joita ei ole saatavana Isossa-Britanniassa, voidaan poistaa myös esto VPN: n avulla.

 • VPN: n asettaminen ei vaadi teknistä tietotaitoa. Voit helposti ladata ja asentaa VPN-sovellukset päällä PC, Mac, iPhone, iPad, ja Android.
 • VPN kryptaa kaikki Internet-liikenteesi ja piilottaa IP-osoitteesi. Internet-palveluntarjoajaltasi ei enää ole ilmoituksia tekijänoikeuksien loukkauksista.
 • Verkkosivustot eivät voi enää seurata sinua.
 • Voit käyttää VPN: tä myös poista maantieteellisesti rajoitettujen kanavien estäminen Kuten American Netflix, NBC Sports, Hulu, ja HBO GO.

Askeleet

Jotta päästäisiin estettyihin verkkosivustoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on noudatettava joitain vaiheita. Täällä he ovat:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja. Suosittelen lämpimästi ExpressVPN.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus Android-, iOS-, PC- tai Mac-laitteille.
 3. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi ja muodosta yhteys mihin tahansa VPN: n tarjoamaan palvelimeen.
 4. Nyt IP-osoitteesi on vaihdettu ja online-identiteettisi on peitetty.
 5. Surffaa verkossa ja käytä kaikkia haluamiasi verkkosivustoja Iso-Britanniassa.

Varmista, että valitsemasi VPN-palveluntarjoaja ei pidä lokitiedostoja selaamisesta. ExpressVPN on hyvä esimerkki. Tässä on luettelo parhaista VPN-palveluista, joita voidaan käyttää pääsy kiellettyihin sivustoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Paras VPN pääsy estettyihin verkkosivustoihin Iso-Britanniassa

Sinulla ei ole aavistustakaan kuinka monta VPN: ää löydät markkinoilta kirjoittaessasi sanaa VPN. Kuitenkin, ennen kuin sijoitan mihinkään tuotteeseen, kerään kaikki tarvitsemani tiedot siitä. VPN: t eivät eroa toisistaan. Siksi sinun on varmistettava, että se tyydyttää tarpeesi riippumatta siitä, mitä he ovat. Tarkistin neljä alan tärkeintä VPN-verkkoa. Katsokaa jokaista niistä ja valitse yksi sen perusteella, mikä sopii sinulle parhaiten.

ExpressVPN

ExpressVPN tulee ensin luetteloomme, koska sitä pidetään VPN-palveluntarjoajana ykkönen maailmassa. Voit halutessasi lukea arvosteluja eri verkkosivustoilta. Samat tulokset ilmestyvät ”hyvämaineinen ja luotettava VPN”. Palvelun verkossa on yli 2000 palvelinta. Siihen kuuluu 92 maata ympäri maailmaa. Siksi voit taata, että ohitat alueelliset rajoitukset kanavan sijaintipaikasta riippumatta.

Toisaalta, kun puhut turvallisuudesta, tämä VPN tekee sen myös parhaiten. Se tarjoaa viimeisimmät korkean tason sotilasalaukset turvallisuudelle sekä 200000+ IP-osoitetta nimettömänä. Älä ole enää huolissasi siitä, kuka vakoilee sinua. Olet täysin turvassa ExpressVPN: n avulla. Mainitsinko, että se sallii jopa viiden samanaikaisen yhteyden? No, niin he tekevät ja myös rajaton kaistanleveys.

NordVPN

NordVPN on toinen kärjessä VPN-teollisuudessa. On kuitenkin tunnettua, että tällä VPN: llä on suurin palvelinverkko kaikista. Tarkoitan yli 5000 palvelinta, se on valtava. Paitsi, että ne, mutta ne on optimoitu hyvin kaikkeen, mitä käyttäjä voi tarvita, kun selaa Internetiä, esimerkiksi suoratoistosta, peleistä tai vain selaamisesta.

Voit yhdistää 6 laitetta tiliä kohti ja jakaa VPN-yhteyden. Se antaa kaikille laitteille pääsyn kaksinkertaiseen VPN-palveluun, jonka avulla voit ohjata liikennettä kahden VPN-palvelimen kautta yhden sijasta. Lisäksi voit käyttää SmartPlay DNS Proxya, jos et ole suojattu. Määritä vain älykäs DNS laitteellesi ja suoraa geo-rajoitettua sisältöä täydellä nopeudella. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Smart DNS ei salata tietojasi, joten prosessissa ei menetetä nopeutta.

BulletVPN

BulletVPN on edelleen uusi markkinoilla, joten saatat huomata, että sillä ei ole niin paljon palvelimia, joita tarjota. Sillä on vain palvelimia 30 eri maassa. Mitä sillä puuttuu palvelimista, se kuitenkin hyötyy tietoturvasta ja muista palveluista. Ensinnäkin se on yksi parhaista tarjoajista, jos puhutaan turvallisuudesta.

Toiseksi sillä on älykäs DNS-palvelu, joka lupaa yli sata vapautettua kanavaa riippumatta niiden kattavuudesta. Ja lopuksi, se sallii jopa 5 samanaikaista yhteydenottoa tiliä kohti. Jos tämä ei tee hyvää VPN: tä, olen pahoillani, en tiedä mitä tekee.

SurfShark

SurfShark is toinen uusi merkintä VPN-liiketoimintaan. Tämä uusi tulokas on kärsinyt teollisuudesta myrskyllä, kun se debytoi. Tarkoitan rajatonta samanaikaisia ​​yhteyksiä? Yksikään VPN-jättiläinen ei tarjoa tällaista palvelua, edes IPVanish tarjoaa sillä jopa 10 laitetta tiliä kohden.

Sen palvelinverkko on melko kunnollinen, jos voin lisätä. Se koostuu 800 palvelimesta yli 50 maassa. Puhumattakaan siitä, että se on yksi harvoista VPN-verkoista, joka todella toimii Netflixin kanssa. Tiedät, että Netflix on pystynyt estämään VPN: t nykyään. No, ei tämän uuden lapsen kanssa, jota se ei voi. Katso se, se on aika mahtava. Anna sille vähän enemmän aikaa ja se kilpailee ExpressVPN: n kaltaisilla.

Snooperin peruskirja – toinen syy VPN: n käyttöön

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on juuri ohittanut Tutkintavaltaa koskeva laki 2016. Se tunnetaan yleisesti nimellä Snooperin peruskirja. Uusi laki antaa Internet-palveluntarjoajalle ja hallitukselle periaatteessa mahdollisuuden vakoilla mitä teet verkossa jatkuvasti. Joten voit joko jättää hyvästit online-yksityisyydellesi tai käyttää VPN että lisää ylimääräinen suojaustaso ja estää Internet-palveluntarjoajia / valtion virastoja salakuuntelemasta sinua.

Luettelo Yhdistyneessä kuningaskunnassa kielletyistä tärkeimmistä sivustoista

 • Pirate Bay
 • kickasstorrents
 • Putlocker
 • Afdah
 • WatchFree
 • Movie2k
 • EZTV
 • Ensimmäisen rivin urheilu
 • CouchTuner
 • IsoHunt
 • Zmovie
 • MegaShare
 • SolarMovie
 • Torrentz
 • WatchFreeMovies
 • XMovies8

Kuinka päästä estettyihin sivustoihin UK?

Vaikuttaa siltä, ​​että Internetin vapaus vähenee jatkuvasti Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kun lisäät sen, että hallitus vakoilee nyt avoimesti kansalaistensa verkkotoimintaa, tulevaisuus alkaa näyttää synkeä. Jos olet vakavasti online-yksityisyytesi suhteen ja haluavat päästä verkkosivustoille ilman rajoituksia, sinun täytyy kääntyä VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map